[HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men Untitl10
M (again)
397
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 47 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: [HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men   [HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men Icon_minitimewo 21 okt 2020 - 12:56

above the smokestacks

R O S E B U R N
Het was een trieste dag. Al uren plensde de regen naar beneden. Geen moment was er geweest van toen ze wakker was geworden tot de laatste zonlicht dat het gestopt was met regenen. Haar doorweekte vacht tekende diep af tegen haar nog altijd magere lijf. Hoewel haar wangen zich weer begonnen te vullen met vlees waren haar puntige heupbotten en schouderbladen nog te zien. Ze had maanden niet bewogen en gegeten, het was niet zo gek dat er nog zo uit zag. Pas sinds kort was ze weer opgekrabbeld en begonnen om weer aan te sterken. Haar vacht was als eerste begonnen met diens gezonde uitstraling, ze zag er beter uit dan eerst maar nu door haar doorweekte pelsje was ze net weer een zielig doorweekte kitten met geen grammetje vet. Zuchtend schudde ze haar kopje en liet de druppels van haar glinsterende snorharen vallen. De regen was verminderd al miezerde het nog steeds behoorlijk. Hoewel ze het koud had en graag haar nest in wou duiken had ze toch besloten om nog buiten te blijven. Waarom? Geen idee. Haar poten bleven van het kamp weglopen en doelloos volgde ze het pad die haar pootjes hadden uitgestippeld. Ze was al een paar dagen niet bij de plek geweest waar haar zoon gestorven was, ze had haar tijd gespendeerd om te trainen met Crystalstar maar nu, nu trok ze er toch onbewust weer even naar uit. Ditmaal had ze geen bloemen mee, de planten waren namelijk afgestorven door de kou. Het was leaf-fall geworden en dat betekende dat de wereld zich weer zou omzette in een droevige koude zetting. Gelukkig was er in Riverclan meerdere dingen om als geschenk te geven; zoals schelpjes en mooie stenen. Niet iets waar ze zelf aan had gedacht als ze nog in Windclan had gewoond. Het was iets typisch voor Riverclan om zulke dingen te zoeken terwijl ze in Windclan liever botten bekeken en versierde met heidetakken.. zoals Wolfstar dat laatst tegen haar verteld had. Ze was tegen hem uitgevallen, vond dat hij geen rechten had om bij haar kinds graf te komen en die mening zal altijd voor haar blijven. Hoe hij daar gestaan had.. ze zou het nooit meer van haar netvlies kunnen halen.

Terwijl ze diep in haar gedachten verzonken was was het weer weer omgeslagen. De wind trok aan haar kleine lichaampje terwijl ze vlakbij de gorge stond. Het water raasde als een wilde door de afgrond heen en dempte het gerommel van onweer boven haar hoofd af. Enkel de bliksemflitsen waren te zien in de verte, het enige beetje licht wat ze nog kon zien nu de avond gevallen was. Terwijl ze hier zo stond dacht ze kort aan zijn woorden. Hoe Wolf haar verteld had dat Gorsepaw gelukkig was. Ze had hem niet kunnen geloven maar ook Crystalstar was met die dezelfde bericht gekomen. Haar zoon was gelukkig en toch.. toch weigerde haar oren om te luisteren. Hét was niet waar. Haar poten zakte lichtjes in door het gewicht van het water op haar lijf, haar oogleden zwaar van de vermoeiende dag. De grond was warm en lokte haar toe om te gaan liggen. Zonder ze het zelf veder doorhad vielen haar ogen dicht, het licht van de bliksemflitsen verzachtte tot uit eindelijk alles in duisternis gehuld was.
i will do what queens do,

I will rule


[HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roseburn
Dark forest
[HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men VXFylUl
Loïs ❁
255
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: D E A D [25] ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Roseburn
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men   [HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men Icon_minitimewo 21 okt 2020 - 13:36

Dit zou haar beste kans worden. Haar beste kans om Riverclan te verzwakken, en hopelijk die verdomde bloedlijn voor altijd uit te roeien. Shatteredice was degene die ze het beste pakken kon. Ze had gewacht tot op het beste moment om met haar te spreken; dat was nu. Immers stond ze nu op de plek waar het allemaal gebeurd was. De dood van Gorsepaw.
Een klein glimlachje stond op haar snuit terwijl ze de droom van Shatterdice inging. Ze stond in het kolkende water terwijl ze de ander riep. "Shatteredice, wordt wakker," sprak ze, terwijl de golven door haar doorschijnende lichaam heen sloegen en bloed met zich meenamen van haar nooit helende nekwond. Haar blauwe ogen stonden stormachtig.


roseburn

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men Untitl10
M (again)
397
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 47 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men   [HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men Icon_minitimewo 21 okt 2020 - 14:06

above the smokestacks
Er kwamen veranderingen aan. Grote veranderingen. Misschien voor haar of misschien wel voor de clans. Echter, voor daar antwoord opgegeven kon worden zou er eerst tijd over heen gaan. Vandaag was echter de dag waarop alles aangezet werd. Vandaag zou het begin worden van die grote veranderingen. Haar snoetje was bemodderd toen ze in de regen bij de gorge in slaap was weggevallen. Het was niet iets wat ze eerder had meegemaakt, zomaar ergens in de kou en doorweekt in slaap vallen. Misschien kwam het af van de krachten van de gene die hier kwam, maar misschien was het gewoon toeval. Wie zou het weten. In ieder geval, hoe snel ze ook in slaap gevallen was, het wakker worden ging nog sneller. Haar blauwe ogen schoten open en ze voelde een ijzige rilling over haar ruggengraat trekken. Haar natte pels stond op haar rug stekelig overeind terwijl ze geschrokken voor zich uitkeek. Ze zweerde erbij dat ze iemand had gehoord, dat die iemand haar naam zelf had uitgesproken. Ze rook zelfs bloed..

Voorzichtig kwam ze overeind. Haar buik druipend van de modder. Haar hart bonsde luid in haar borstkas. De flitsen die daarnet nog in de verte hadden gestaan sloegen nu boven haar hoofd. Het geruis van het water was niet meer dempend voor het onweer. het gerommel klapte in haar oorschelpen. Shatteredice slikte en hield zich laag, al bewoog ze zich echter dichter naar de rand. Daar zag ze het, een kat, staand in het woeste water met haar ogen net zo stormachtig als het weer zelf nu. Ze werd niet aangetast door de golven, nee ze stond daar alsof niks haar iets kon maken. Knipperend met haar oog slakte ze een haplucht naar binnen. Dit kon niet echt zijn.

i will do what queens do,

I will rule


[HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[HALLOWEEN EVENT] Built on the bodies of men
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: