[HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Seamist
Member
[HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone DPKsfdL
Babs
266

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Seamist
BerichtOnderwerp: [HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone   [HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone Icon_minitimewo 21 okt 2020 - 14:28

She did what she had to do
De maan was als een kleine sikkel die aan de lucht hing. Het bracht nauwelijks licht. Seamist zag het als een kleine gloed die de ingang van de nursery nog verlichtte, maar voor de rest was het doodstil, vredig, rustig. Zachtjes drukte ze haar donkere neusje tegen de twee kittens aan die aan haar buik lagen te rusten. Arcticwolf was er vandaag bijna de hele dag geweest, verstikkend, benauwend. Maar ze moest zich in haar kop blijven prenten dat het voor het beste was, dat ze het geheim bewaarde en dat Arcticwolf dat ook deed. Voor de veiligheid van Brackenkit en Amberkit, voor de veiligheid van Settleddust. Maar alsnog kon ze niet loslaten dat er wat mis was, dat ze zich onveilig voelde. Dat er iets raars was aan Arcticwolf. Een huiverige zucht ontglipte haar, waarna ze haar hoofdje liet rusten. Een onrustige slaap overviel haar terwijl ze langzaam wegzakte naar haar droomwereld.
O lord O lord, what do I do.
I've fallen for someone who's nothing like you


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lunarfrost
Dark forest
[HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone DPKsfdL
Cynthia
29
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(died at 36 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Lunarfrost
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone   [HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone Icon_minitimema 26 okt 2020 - 19:06

Riverclan, haar geboorteclan. Het was dan misschien wel haar geboorteclan, maar he was de clan die ze haatte. De clan die haar verraden had stuk voor stuk. Vele generaties waren al geboren sinds dat zij gestorven was en niemand zou haar waarschijnlijk nog kennen. Misschien dat ze in verhalen nog rond zou gaan, maar ze schatte die kans niet groot in, daar had ze niet genoeg voor gedaan. Ze was ook maar een halfbloedje geweest, niet belangrijk. Wat een van de redenen was dat ze dan ook deze poes in de gaten had gehouden al een tijdje. Het was duidelijk dat haar kittens van een Shadowclanner waren, maar dat was iets dat de clan niet wist, wan nee, ze had een vader binnen de clan gevonden voor de kittens. Maar de manier hoe de kater bezig was, was iets dat haar had getrokken. Het was duidelijk dat Seamist niet gemakkelijk was met hoe Arcticwolf zich aan het gedragen was en wie weet was dat iets dat ze zou kunnen gebruiken hier. Ze maakte haar weg door het donkere bos heen, naar de plek waar de queen lag en tikte haar kort aan. "Seamist," Sprak ze haar naam rustig uit, nu was het nog wachten tot ze wakker zou worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seamist
Member
[HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone DPKsfdL
Babs
266

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone   [HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone Icon_minitimeGisteren om 23:38

Een tik maakte haar wakker, ze spitste haar oren wat verbijsterd en keek in het rond, haar ogen wat wijd en verbaasd. Het was alsof iemand haar wakker had gemaakt.. maar het leek alsof ze nog droomde? Ze was niet in een woud gaan slapen toch? Het was.. donker. En toen viel haar blik op de kattin die over haar heen stond, een kat die ze niet herkende. Haar pupillen vernauwden zich en haar nekharen gingen iets overeind. Haar kinderen.. Waar waren haar kinderen? Zoekend keek ze rond, ze waren hier niet. ”Wie ben je? Waar heb je Brackenkit en Amberkit gelaten?” ademde ze geschokt.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[HALLOWEEN EVENT] Devil's Backbone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: