Wow!!! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Wow!!!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Aurorastream
Member
Wow!!! DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimewo 21 okt 2020 - 17:08

De ochtend was pas net begonnen, maar ze mocht een dagje zonder training. Wel dan ging ze toch proberen om het ondiepe gedeelte tussen het kamp de rivier over te steken. Aurorapaw trippelde richting de uitgang en keek naar het stuk dat ze moest overbruggen. Voor haar gevoel leek de oever nog een paar kattelengtes erbij te krijgen . De jonge leerling slikte en stapte het teen diepe water in. Als het nu enkel tot haar buik zou komen was het nog niet zo erg! Aurora klom op de eerste rots en maakte zich klaar. Ze moest het toch eens gaan doen en het water leek op dit moment toch wat lager te liggen. De grijze leerling zakte door haar pootjes en concentreerde zich op het volgende stuk gesteente. Daarna zetten ze zich af zonder haar klauwen in het gesteente te drukken. Aurorapaw zeilde door de lucht. De angst gierde door haar lichaam, maar ze bleef haar blik op het volgende punt houden. Ze strekte haar poten naar voren en landen bijna perfect, enkel haar achterpootjes raakte het water nog. Yes!!! Ze had het eerste gedeelte overleefd! Snel klauterden ze hoger op de rots en keek rond naar het volgende punt. Die lag ongeveer even ver weg, maar nu stond ze net een halve pootlengte hoger. Aurorapaw kroop zo ver naar voren als ze durfde en zakte opnieuw in op de rots. Met net zoveel kracht als de vorige sprong zetten ze zich af en zeilde opnieuw door de lucht heen. Dit keer schoot ze met haar voorpootjes in het water. Omdat ze nu hoger had gestaan had ze minder kracht nodig om zover te springen. Snel krabbelde ze achteruit en bleef heel even staan om bij te komen. Dit duurde gelukkig niet zo lang, maar toch bleef ze zeker 10 adem in en adem uit zuchten staan. Het volgende rots stuk lag net onder het wateroppervlak. Die kon nog wel eens gevaarlijk glibberig zijn!? Weer zakte Aurora door en concentreerde zich op het gesteente. Nu zou ze goed haar klauwen nodig moeten hebben? Ze zetten zich af met net zoveel kracht als eerst al werd ze er wel moe van, maar Aurorapaw wilde nu eindelijk zelf naar de oever toe. Het liefste zonder te moeten zwemmen... Weer schoot de grijze leerling door de lucht. Met uitgestrekte poten voor de landing sloeg ze haar nagels uit. Zoals verwacht was het stuk rots glad en glibberig van de algen. Haar klauwen kregen nergens houvast en gleden door het alg heen alsof het er nooit was geweest. Ze dreigde opnieuw in het water te vallen, maar gelukkig bleef ze nog net haken achter een uitstulping aan de rand. Haar borst en voor poten waren drijfnat en Aurorapaw deed haar best om achteruit te stappen. Met enige moeite lukte dit ook en zuchten ze beverig. Nu had ze de oever nog en dan had ze het gehaald. Maar deze keer zat ze er nog een heel stuk van het volgende rotsblok af... Hijgend zetten ze zich met zo veel kracht af als ze maar kon en zeilde voor de laatste keer door de lucht, maar haalde de rots niet. Zelfs met haar voorpootjes niet eens. Ze landen in het water!

Het water spatten hoog om haar heen en viel zelfs op haar vacht, maar de ergste schrik kwam ze snel te boven zodra haar poten op de oever landen. "Muizenbrein!!" Schild ze zichzelf uit in haar gedachten en trippelde door het water heen dat nu tegen haar buik aan kwam. Maar ze had het gehaald en dat zonder hulp van een van haar clan genoten. Eenmaal aan de kant schudden Aurorapaw haar pels zo droog mogelijk en ging op weg richting de tweebeenbrug. Maar onder weg rook ze een kat. Eentje die haar bekend voor kwam. In stilte sloop Aurora sluipend op de andere kat af en wachten. Ze leerde geduld te hebben. Toen ze de pootstappen dichterbij genoeg waren sprong ze onder de varens vandaan waar ze zich verstopt had om zich op de niets vermoedende kat te storten.
@Risingpaw


Wow!!! FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Risingpaw
StarClan
Wow!!! Giphy
Ema
60
Actief
It's your reflection looking back to pull you down
'Cause love is to let someone point a gun to you
And trust them to never pull the trigger

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons forever ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Risingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimewo 21 okt 2020 - 19:04


Het territorium van de clan des waters had zoveel geheimen en verborgen wonders. Vandaag had ze een prachtige vis zien zwemmen in de rivier, de schubben schenen en waren gekleurd in allemaal mooie kleurtjes. Van appelblauwzeegroen tot de mooiste winterblauw, het was één van de mooiste vissen die ze ooit had gezien. Maar die was wel snel, en daarom was de kattin er niet in geslaagd hem te vangen. Toch gaf dat helemaal niets, want ze kreeg veel nieuwe kansen en pogingen! Ze wist dat ze het ooit zou kunnen als ze zou blijven oefenen! Want haar hart maar bleef geloven en ze hoop had, was niets echt onmogelijk. Ondertussen was de oranjegrijze poes opweg naar de grote, stromende rivier, van plan om wat te gaan drinken. Daarstraks was ze er al geweest met die vis, maar ze keerde graag meerdere keren terug op één dag. Alhoewel, misschien had ze beter niet moeten terugkeren want ze werd ‘aangevallen’. Een jongere poes sprong op haar af en duwde haar uit balans. Ze moest echt eens die steun in haar poten vinden, want haar ene poot verloor steeds zo snel zijn steun. Rising keek eens goed naar wie haar had besprongen en ze herkende haar. Eén van die nieuwe apprentices. “Aurorapaw, waarom deed je dat?”, vroeg ze. Ofcourse, ze was erg positief ingesteld. Maar niet als iemand haar zomaar besprong zonder reden.


Wow!!! Rising_sig_II
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
Wow!!! DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimedo 22 okt 2020 - 0:58

Ze duwde een oudere leerling opzij. Had ze zo veel kracht, of had de grijze leerling de andere gewoon verrast? De woorden van de oudere leerling klonken alles behalve positief, dus ze liet haar oortjes dan ook snel hangen. 'Sorry Risingpaw, ik wilde enkel mijn jachttechniek verbeteren.' piepte ze nog al aangedaan en stapte een paar passen bij Rising vandaan. Ook keek ze verontschuldigend en was aan geheel Aurorapaw's houding af te lezen dat ze spijt had. Ze was zo blij geweest dat het haar gelukt was om het kamp te verlaten dat ze even niet na gedacht had, maar echt een leugen was het niet geweest. Ze wilde ook oefenen, maar dat liet al meteen uit de poot


Wow!!! FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Risingpaw
StarClan
Wow!!! Giphy
Ema
60
Actief
It's your reflection looking back to pull you down
'Cause love is to let someone point a gun to you
And trust them to never pull the trigger

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons forever ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Risingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimedo 29 okt 2020 - 20:27


De andere apprentice stapte een paar stappen van bij haar vandaan waardoor ze zichzelf even kon rechtzetten. Ze luisterde naar de uitleg die de zilvergrijze poes gaf en ze knikte uit begrip. “Ik heb wel nog een tipje”, begon de asgrijze apprentice al wat vriendelijker. “Voordat je op iemand afspringt, kijk dan eerst op wie je afspringt, want het had slechter kunnen lopen”. Dat was een belangrijke les voor elke leerling. Goed uitkijken op alles, de juiste locatie bepalen, de technieken oefenen, de ander bestuderen, geuren leren kennen. Het was allemaal deel van dit leventje, maar zodra ze dat allemaal konden en oud genoeg waren werden ze grote geweldige warriors. Er was veel werk voor en het kostte veel tijd, maar het zou haar toch wel lukken met een positief ingestelde setting, goede vrienden en natuurlijk bij het kennen van alles dat een apprentice moest kennen.


Wow!!! Rising_sig_II
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
Wow!!! DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimedo 29 okt 2020 - 21:38

Gelukkig was de volgende reactie van de zilvergrijze leerling vriendelijker en toonde ze een beetje begrip al kreeg Aurorapaw ook een goede tip. Ze moest de volgende keer eerst goed kijken wie ze zou bespringen. Natuurlijk zou Aurora geen wild vreemde kat nog bespringen, daar had ze de kracht nog geen eens voor. Toch knikte de grijze leerling dat ze de tip niet snel zou vergeten. Zoals Risingpaw door haar poten opzij was gezakt had ze zich ook pijn kunnen doen of verkeerd terecht kunnen komen. Dat begreep Aurora nu ook. 'Maar verder gaat het goed met je?' vroeg ze altijd nog zacht verontschuldigend en deed weer een paar passen naar voren om met haar neusje de schouder van haar clangenoot aan te raken voor ze haar weer aan keek.


Wow!!! FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Risingpaw
StarClan
Wow!!! Giphy
Ema
60
Actief
It's your reflection looking back to pull you down
'Cause love is to let someone point a gun to you
And trust them to never pull the trigger

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons forever ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Risingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimema 9 nov 2020 - 20:29


Haar ene voorpoot had altijd een zwakte gehad om balans te houden maar dat hield haar niet tegen van een goede warrior te worden. Toen de zilveren apprentice vroeg of het anders wel goed met haar ging, knikte ze volwaardig. “Natuurlijk gaat het goed met mij”, antwoordde de asgrijze poes vervolgens op haar met een kalme toon in haar stem gevestigd. Alles was goed nu, ze had zich niet teveel bezeerd en het was geen echte vijand die haar besprong, gewoon een leergierige apprentice. Paar manen geleden, toen ze ook een gloednieuwe apprentice was, wilde ze ook meteen alles weten en alles leren. Maar na een tijdje besefte ze dat alles zijn tijd nodig had en dat het ging komen met genoeg geduld. En dat pauzes ook terecht en goed waren. Misschien kon ze straks wel wat belangrijke punten aan Aurorapaw vertellen straks.  


Wow!!! Rising_sig_II
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
Wow!!! DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimema 9 nov 2020 - 21:19

Ze liet een zucht van verlichting dat het goed ging met Risingpaw. Ze zou het heel erg gevonden hebben als ze de andere door haar schuld bezeerd zou hebben. Aurorapaw stapte wat dichterbij en ging daarna zitten. Je kon zien dat ze nog deels nat was, maar een klein deel van haar rug en beide flanken waren nog droog samen met haar kop. Ze moest toch beter leren springen anders landen ze straks nog per ongeluk in het water met een sprong en zou ze weer in paniek raken. 'Dat is fijn om te horen, maar wat was je aan het doen?' wilde de jonge grijze poes weten.


Wow!!! FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Risingpaw
StarClan
Wow!!! Giphy
Ema
60
Actief
It's your reflection looking back to pull you down
'Cause love is to let someone point a gun to you
And trust them to never pull the trigger

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons forever ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Risingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimedi 10 nov 2020 - 13:10


De andere poes kwam weer wat dichterbij en ging zitten terwijl ze vroeg wat Rising zat te doen voor dat ze besprongen werd. De asgrijze kattin was het eventjes vergeten, maar toen wist ze het weer nadat ze wat dieper terugdacht. “Ik was onderweg naar de rivier om wat water te gaan drinken tot ik opeens besprongen werd en daarom nu met jou sta te praten in plaats van verder te gaan maar het geeft niets want ik ben niet zo dorstig meer”, mauwde de kattin terwijl ze naar boven keek en bijna al haar gedachten zei, waardoor het een hele boterham was. De apprentice was ook zo’n praatkous als ze eenmaal iemand had om mee te praten, het was wie ze was. “En jij, wat zat jij te doen?”, vroeg de kattin toen nieuwsgierig terug.  


Wow!!! Rising_sig_II
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
Wow!!! DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimewo 11 nov 2020 - 23:20

Dus ze stoorde een dorstige clangenote. Haar oortjes gingen slap hangen. 'Oh sorry ik wist het niet.' miauwde ze verontschuldigend en schuifelde even met haar voorpootjes nerveus heen en weer. Ze kon helemaal niet zwemmen en dan liet ze ook nog eens een Clangenoot schrikken die had willen gaan drinken! Aurorapaw voelde zich enkel nog maar schuldiger toen ze dit hoorden. Maar de vraag die haar gesteld werd haalde ze jonge leerling terug uit haar gedachten. 'Voor ik jouw liet schrikken ben ik via de stenen aan land gekomen. Het was helemaal niet zo gemakkelijk als je wel kunt zien.' vertelde Aurora en ze wees met haar staart naar haar natte borst en achterwerk.


Wow!!! FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Risingpaw
StarClan
Wow!!! Giphy
Ema
60
Actief
It's your reflection looking back to pull you down
'Cause love is to let someone point a gun to you
And trust them to never pull the trigger

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons forever ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Risingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimedo 12 nov 2020 - 20:01


De poes zat weer zeer schuldig voelend te kijken en te schuifelen met haar poten. Het was echt niet erg geweest- er waren tienduizend ergere dingen dan worden besprongen onderweg naar de rivier. En tenslotte, dan was vandaag ook weer eens niet zo saai geweest! “Het was echt niet erg hoor, Aurora”, gaf de asgrijze kattin toe. Toen luisterde ze naar het verhaaltje van haar kant, en het leek erop dat ze wat moeite ermee had gehad, te zien aan haar druipende vacht. “aha”, was het enigste dat er nog uit haar bekje kwam terwijl ze de poes eens bekeek. Kon die niet zwemmen, of had die problemen met wat rotsen op te klauteren? Dat maakte haar best wel nieuwsgierig, maar iets in haar zei dat ze er beter niet naar moest vragen.


Wow!!! Rising_sig_II
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
Wow!!! DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimedo 12 nov 2020 - 21:08

Het was niet erg? oh Starclan gelukkig maar. Aurorapaw liet een zachte zucht van verlichting ontsnappen en ze vertelde daarna wat ze eerder gedaan had omdat Risingpaw daarom gevraagd had. Ze wilde over de stenen het kamp uit komen als ze dat pad eenmaal onder de poot had dan kon ze eindelijk zonder klagen over het zwemmen het kamp in en uit zonder tegen gehouden te worden door het vloeistof dat haar steeds weer angst bezorgde. Risingpaw zei enkel "Aha" alsof het zo simpel als wat was om over de stenen naar het kamp toe te komen. Ze bewoog haar oren even ongemakkelijk voor ze weg keek toen ze een vogeltje dichtbij hoorde tjilpen, maar de drang om hem te besluipen en te vangen was heel even weg.


Wow!!! FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Risingpaw
StarClan
Wow!!! Giphy
Ema
60
Actief
It's your reflection looking back to pull you down
'Cause love is to let someone point a gun to you
And trust them to never pull the trigger

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons forever ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Risingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimeza 14 nov 2020 - 12:28


Verderop klonk er wat getjirp van een vogeltje, maar ook zij had nu de zin niet om hem te gaan vangen en zag hoe die tevreden de lucht in vloog na wat zaden gepikt te hebben uit de grond. Haar bijna rode ogen waren op de andere apprentice gericht alhoewel er niet heel veel spannends gebeurde nu. Het was de stilte van de natuur kon je zeggen maar toch liep de tijd net zo snel als anders. “Ik heb zin om iets te doen weetje, ik ben gewoon klaar met al mijn taken en ik heb geen zin om te gaan jagen”, mopperde de asgrijze kattin toen. Haar leven moest gevuld worden met actie, en saaie stille momenten zoals dit deden haar een beetje ongemakkelijk voelen, maar jagen was zo typisch en saai. De apprentice keek toen eens wat rond om inspiratie op te halen.


Wow!!! Rising_sig_II
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
Wow!!! DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimeza 14 nov 2020 - 20:07

De stilte werd pijnlijk, maar Aurorapaw wist even niet wat ze zou moeten zeggen of doen. De stilte was normaal juist fijn, maar dit was niet fijn helemaal niet juist. Maar Risingpaw scheen dat ook zo te voelen al wist zij wel wat te kunnen zeggen. 'Wat wilde je doen dan?' vroeg de grijze leerling en ze keek de asgrijze poes even aan voor ze haar pels opschudden en er nog een paar druppels water weg spatten. Ze wilde best een stukje gaan lopen desnoods rennen, maar zolang ze niets met het water gingen doen dan misschien oefenen hoe ze beter kon leren inschatten te springen?


Wow!!! FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Risingpaw
StarClan
Wow!!! Giphy
Ema
60
Actief
It's your reflection looking back to pull you down
'Cause love is to let someone point a gun to you
And trust them to never pull the trigger

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons forever ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Risingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimeza 9 jan 2021 - 17:35

Ze had altijd al een angst voor stilte gehad. Het leek te knagen aan haar binnenste en het voelde alsof haar maag werd omgedraaid. Ze kon er gewoon echt niet tegen. Meesten hielden wel van de stilte, maar zij niet. Als het op stilte aankwam was ze allang dood. Ze was opgegroeid met veel geluid en veel actie. Zonder kon de kattin echt niet tenzij ze veel stress wilde en innerlijke gedachten. 'Wat wilde je doen dan?', vroeg de zilveren apprentice aan haar. "Ik heb geen idee. Maar ik wil niet langer niksen", sprak ze terwijl ze om haar heen keek. De stilte werkte frustrerend op haar zenuwen and she didn't like it.


Wow!!! Rising_sig_II
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
Wow!!! DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimeza 16 jan 2021 - 22:03

De meeste vogels waren al vertrokken en er zong hooguit een paar die altijd bleven hoog in de bomen, waar zij nog lang niet bij zou kunnen komen al zou Aurorapaw het willen. Maar Risingpaw wist ook niet wat ze zouden kunnen doen, maar ze wilde ook niet niks doen. 'Laten we anders gaan jagen.' stelde ze dus dan ook voor. Dan deden ze tenminste iets en ook nog voor de clan. Iets anders schoot de jonge grijze leerling even niet te binnen.


Wow!!! FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Risingpaw
StarClan
Wow!!! Giphy
Ema
60
Actief
It's your reflection looking back to pull you down
'Cause love is to let someone point a gun to you
And trust them to never pull the trigger

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons forever ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Risingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimewo 10 feb 2021 - 8:59


De woorden van de jongere apprentice spraken haar niet zo aan. Merendeels omdat ze net had gezegd dat ze geen zin had om te jagen en de stilte waar ze niet zo goed tegen kon. Er moest iets veranderen, en wel nu. “Ik heb net gezegd dat ik geen zin heb om te jagen. We doen het toch voor de rest van ons leven, dus kunnen we nu niet iets anders gaan doen? Iets dat leuker is, iets beters”, merkte de jonge kattin op en sprak met veel motivatie. “Laten we wat gaan verkennen. De wereld is groter dan we denken”. Met deze woorden begon de asgrijze poes te lopen richting de richting de rivier, niet wetende dat Aurorapaw bang was van water. Want zeg nou zelf, welke Riverclanner is er nu bang van water? In ieder geval Risingpaw toch niet.


Wow!!! Rising_sig_II
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
Wow!!! DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimedo 18 feb 2021 - 20:42

Bij de eerste woorden van Risingpaw zakte haar oortjes ongemakkelijk half langs haar kop. Ze wist het zelf ook niet en met jagen zou zij allen maar beter worden en het zorgde er ook voor dat ze tijdelijk aan niets anders hoefde te denken, zoals hoe ze later weer terug in het kamp kwam. Maar de motivatie waarmee de andere leerling sprak maakte haar juist weer nieuwsgierig. Ze konden prima op verkenning uit gaan al had Aurorapaw dat nog pas 1 keer gedaan met haar mentor Stormflight. Maar toen had ze alles gezien met tijdelijke ogen, nu kon ze misschien alles goed in zich op nemen. 'Klinkt goed.' miauwde ze en trippelde met haar medeleerling mee, maar Aurora had nog niet direct door dat ze richting de rivier op liepen tot ze het water hoorde kabbelen. Even slikte ze onhoorbaar, maar haar gedachten waren al snel ter plaatsten om zichzelf te verzekeren, zolang ze niet de rivier van plan was om over te steken dan was het niet zo erg.


Wow!!! FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Risingpaw
StarClan
Wow!!! Giphy
Ema
60
Actief
It's your reflection looking back to pull you down
'Cause love is to let someone point a gun to you
And trust them to never pull the trigger

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons forever ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Risingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimevr 26 maa 2021 - 21:20


Ze merkte op hoe de andere haar oortjes ongemakkelijk naar achteren vouwde. Het was niet echt haar bedoeling om haar ongemakkelijk te maken. De hele reden dat ze zo deed was omdat zij zelf ook heel erg ongemakkelijk was dankzij die akelige stilte die aan haar knaagde. 'Klinkt goed', zei Aurorapaw gelukkig, dan konden ze samen gaan verkennen. Uiteindelijk was ze vrolijk en wel naar de rivier getrippeld, daar waar water snel stroomde en het een mooi aanzicht was. "Onze geliefde rivier is mooi he? Wij zijn de enige Clan met zo'n geweldige rivier!", meldde ze trots aan de ander. Ze heetten daarbij niet voor niets Riverclan. De asgrijze poes stapte door het riet heen om het water te bereiken en deed haar pootje in het water, maar het water was zo ijzig koud op het moment dat ze nu niet wilde gaan zwemmen en trok zich terug. "'t water is een beetje koud, misschien kunnen we nog wat andere dingen gaan doen tijdens onze verkenning naast zwemmen in de rivier", knikte ze de andere toe.


Wow!!! Rising_sig_II
Terug naar boven Ga naar beneden
Aurorastream
Member
Wow!!! DPKsfdL
236
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moon
Gender: She-cat ♀
Rank: Leerling
Aurorastream
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitimevr 26 maa 2021 - 21:37

Hoewel ze zich ongemakkelijk voelde, wilde ze dat Risingpaw zich ook niet schuldig hoefde te voelen. Misschien als ze de rivier in wilde gaan om te gaan zwemmen kon Aurorapaw misschien net doen alsof ze zich niet lekker voelde, maar nog voor ze een goede smoes kon verzinnen kwam De asgrijze leerling weer terug en vermelden dat het water in de rivier te koud was om te gaan zwemmen. Oef dat was een geluk, maar door gaan eigen gedachten stroom kwamen nu pas de eerder gesproken woorden naar boven. 'Vind je?' vroeg ze zonder erbij na te denken, maar ze wilde er snel nog wat aan vast lijmen voor Risingpaw door zou hebben wat voor hekel en angst ze voor het water had. 'Het is handig om vijanden op afstand te houden en voor de vis die we er uit kunnen vangen.' lag dit misschien er te dik boven op misschien wel, maar Aurorapaw schudden haar kop en richten zich op het pad naast het riet en de rivier. 'Zullen we kijken of er vreemde zijn bij de tweebeenbrug?' vroeg ze ineens met een ingeving die haar nu pas te binnen schoot.


Wow!!! FpA3Tq4

Hydra - Moonpaw* - Aquamoon - Leafface - Moonflow -  Darktrail - Lionpaw@ -Whiteppool- Aurorapaw - Scarface - Silverlight - Stormlight - Silverflight + - Ambersnare - Crow•
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Wow!!!    Wow!!! Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wow!!!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: