Fidelity 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fidelity

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hermitpaw
Member
Fidelity Hermit10
Eline
413
Actief
I just turned fourteen
And I think I know everything


CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 11 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hermitpaw
BerichtOnderwerp: Fidelity   Fidelity Icon_minitimeza 24 okt 2020 - 0:51


Fidelity Tumblr_oszj6u07ne1u959fyo1_500
>Vervolg op dit topic<
Wat zijn zus hem had aangedaan was tegen al zijn verwachtingen ingegaan. Ze was een waardeloos, verraderlijk stuk vuil, dat wist hij al. En ze had dan misschien een grote bek, maar nooit had hij verwacht dat ze haar bloedeigen broer zou aanvallen. En hij was gevlucht, iets waar hij zich hevig voor schaamde. Niet omdat hij nog langer met haar had willen vechten, maar omdat ze in haar ogen nu gewonnen had. Hij had haar een reden gegeven om haar geboorteclan nog meer te verafschuwen, nog meer te zien als een stel zwakkelingen. Maar hij moest wel. Anders dan had ze misschien wel iets gedaan waar hij liever niet aan wilde denken. De enorme wond op zijn borst zei genoeg. Gelukkig was er niks belangrijks geraakt, want dan was hij vast al dood. De pijn in zijn poot was een ander verhaal. Hij was met zijn domme, paniekerige hoofd ook nog eens van een heuvel afgerold, waarmee hij zijn poot hevig had gebroken. Althans, zo voelde het. De gedachte van nooit warrior kunnen worden probeerde hij uit zijn hoofd te schudden. Levend thuiskomen was nu het belangrijkste.

Net op het moment dat hij dacht niet meer te kunnen, voelde hij weer land onder zijn poten. Met grote moeite klom hij de oever op en strompelde hij naar de kampingang, waar hij meteen in elkaar zakte. Binnen nu en enkele momenten zou iemand hem zien en alarm slaan, en dan kwam een medicine cat hem helpen. Met alle macht hoopte hij op Coyotespirit, want Shrimp mocht hem zo niet zien. Zijn ademhaling was gevaarlijk snel en zijn zicht werd langzaamaan wazig. Iemand, help me dacht hij wanhopig.

Verwondingen:
-diepe klauwwond op zijn borst (bloedt veel en heeft door de tocht al veel bloed verloren, moet meteen worden behandeld, lang herstel)
-gekneusde achterpoot (oppervlakkige schrammen, verder lang herstel)
-schrammen over zijn hele lichaam, zowel van klauwen als de val (kan als laatste behandeld worden)
-verder hyperventileert hij, is hij te zwak om te bewegen en moet hij een tijdje in de med cat den verblijven om te herstellen

Eerst een medcat, dan open


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
Fidelity NuAcDzE
Camilla/Debbie
624
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimeza 24 okt 2020 - 16:11

Fidelity XiCBHmf

Ze had dit in geen manen verwacht. Ze zag hoe haar broer met moeite het kamp binnen strompelde, om daarna neer te vallen. Ze was voor een moment aan de grond genageld, haar ogen stonden groot en gevuld met angst en zorgen. Het duurde even voor ze weer helder kon denken, maar toen nam ze ook actie. Ze rende naar hem toe. Wat ze aantrof was nog erger dan ze had gedacht. De grote wond op zijn borst was niet te missen, samen met het bloed wat er uit sijpelde. Shrimppaw moest bijna kokhalzen toen ze het bloed zag, maar ze hield zich in. Ze haalde diep adem. Ze kon wel tegen wat bloed, maar zo'n grote hoeveelheid was toch wel even slikken. 'H-Hermit,' murmelde ze zachtjes en bezorgd en ze neusde tegen zijn wang aan. 'Kom..' Er kwam niet veel beweging in en ze besefte dat ze haar kruiden naar hem moest brengen. Het poesje rende zo vlug als ze kon terug naar de Medicine Cat Den om daar haar kruiden en andere benodigdheden te verzamelen.

Het duurde langer dan ze wilde, maar zo snel als ze kon was ze weer bij hem terecht. Ze legde haar spulletjes naast hem neer en voorzichtig draaide ze haar broer wat opzij zodat ze beter bij de wond kon. Ze haalde diep adem om haar eigen lichamelijke moeilijkheden tegen te zijn en maakte de wond zo zorgvuldig mogelijk schoon met nat mos. Het maakte haar bijna bang toen ze de diepte van de wond zag. Daarna kauwde ze de goudsbloem fijn, om die ook voorzichtig op de wond te smeren. Ze drukte er vervolgens wat spinrag op en bond dat rond zijn nek, hopend dat het stevig genoeg zou zitten. Maar met het tempo dat het bloedde verwachtte ze dat het niet lang erop zou blijven zitten. Ze zuchtte en richtte haar ogen naar de kater. 'Hermit.. Heb je ergens anders nog pijn?'


if you see someone without a smile, give them one of yours
Fidelity KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
Fidelity Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimeza 24 okt 2020 - 17:31

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Honorpaw was doordat ze zoveel in het kamp was, meestal wel op de hoogte als er aparte dingen rondom of in het kamp gebeurden. Haar blauwe ogen bleven alert ondanks de duidelijke vermoeidheid die erin te lezen was. Wellicht dat ze een keer in de richting van haar beste vriendin moest en haar moest vragen of er iets was dat haar zou helpen ontspannen zodat ze wat beter kon slapen en de rust kon pakken die ze nodig had. Zelfs al had ze op dit moment geen zware trainingen. Ook het schuldgevoel speelde overduidelijk mee waardoor de jonge kattin haar best moest doen om met een glimlach rondom anderen te zijn. De geur van bloed en het feit dat ze twijfelend rondom de dens had gehangen zorgde ervoor dat ze Hermitpaw onder begeleiding van Shrimppaw de den in begeleid zag worden.

Hermitpaw zag er afschuwelijk uit. Zijn vacht zat onder het bloed en de wond leek ernstig. Haar blauwe ogen gleden naar binnen toe voordat ze onhandig naar binnen stapte. Het werd tijd dat ze meer met haar vrienden deed, er meer voor ze was en dat betekende ook dat ze van plan was beide te steunen. Het was nog niet zo lang geleden dat ze aan Shrimppaw had verteld dat ze haar broer leuk vond en dus klopte haar hart heftig in haar keel terwijl ze onhandig dichterbij stapte. ' 'Hermit.. Heb je ergens anders nog pijn?' Het waren de laatste woorden van Shrimppaw die ze hoorde toen ze het tweetal naderde. Ze zei weinig, al gaf ze door in het blikveld van de anderen te gaan staan aan dat ze er was. Ze bleef stil en gaf Hermitpaw de kans om te antwoorden. Pas toen duidelijk was dat hij klaar was met antwoorden gleed haar blik naar Shrimppaw toe. 'Shrimppaw kan je nog hulp gebruiken, is er iets dat ik voor jullie kan betekenen?' Vroeg ze zachtjes, haar stem laag maar ook duidelijk een tikkeltje gespannen. Ze wist dat haar beste vriendin zich moest focussen en daardoor was ze erg voorzichtig met het storen van haar.
words: 350 | tag: Shrimppaw & Hermitpaw


Fidelity Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hermitpaw
Member
Fidelity Hermit10
Eline
413
Actief
I just turned fourteen
And I think I know everything


CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 11 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hermitpaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimewo 28 okt 2020 - 12:49

Al snel merkte hij een neus tegen zijn wang, gevolgd door een bekende warme stem. Hij had gewild dat ze zijn vreselijke wond niet hoefde te zien, dat ze hier pas achter kwam zodra alles al door haar mentor was verzorgd, maar daar was ze dan. En eigenlijk was hij best blij dat zij het was. Het wanhopige en eenzame gat waar Crab hem mee had achtergelaten werd weer gevuld met liefde voor zijn zusje. Ze gaf hem kracht, in ieder geval genoeg om zijn ogen lichtjes open te houden tot ze weer terugkwam. Er werd gevraagd of hij nog pijn had, waarop hij met een zachte, hese stem "Poot antwoordde. Hierna merkte hij een nieuwe aanwezigheid op, die van Honorpaw. Schaamte bekroop hem bij de gedachte aan dat ze hem in deze staat moest zien. Hij was zo kwetsbaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
Fidelity NuAcDzE
Camilla/Debbie
624
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimezo 1 nov 2020 - 17:28

Fidelity XiCBHmf

Zenuwen sloopte haar. Had ze iets gemist? Had ze de wond wel goed verzorgd? Had ze het niet erger gemaakt? De kater hief gelukkig kort zijn kopje wat op. Shrimppaw boog zich naar hem toe om zijn antwoord te kunnen horen. Poot. Zijn poot. Shrimppaw kwam overeind om zijn poten te checken, toen ze de zachte stem van Honorpaw achter zich hoorde. De Apprentice keek op en deed even om haar vraag te verwerken. 'Uh.. Uhm.. Kan je wat meer nat mos halen? En goudsbloem?' vroeg ze haar vriendin. Ze wist dat Honorpaw als kitten tijd had doorgebracht met Chivysniff, dus vertrouwde ze er wel op dat ze wist wat goudsbloem was. Ze had de schrammen op zijn lichaam gezien, die wilde ze het liefst niet behandelen met het bebloede mos dat ze nu had.

Shrimppaw draaide weer naar haar broer om en zag zijn poot. Ze had gelukkig nog wat goudsbloem over om de wonden op zijn poot - die duidelijk gekneusd was, al vreesde ze stiekem dat het gebroken was - te verzorgen. Ze legde zorgvuldig de fijngekauwde blaadjes op de schrammen. Heel voorzichtig voelde ze met haar poot over zijn poot, en een last viel van haar schouders toen ze merkte dat het niet gebroken was. Ze gebruikte brandnetel bladeren tegen de zwelling en wachtte tot Honorpaw terug kwam met de spulletjes. Shrimppaw murmelde een zacht bedankje voor ze weer naar haar broer draaide en de grotere schrammen schoon maakte. Daarna legde ze nog wat meer nat mos op zijn poot, hopend dat het samen met de brandnetel bladeren de zwelling zou stoppen. Ze behandelde nu redelijk behendig de rest van de schrammetjes en ze boog zich weer naar de kater. Het was tijd om hem te verplaatsen.

'Ik heb hier een papje gemaakt, Hermitpaw. Het helpt je kalmeren en wat energie te geven. Dan kunnen we naar mijn Den en dan krijg je een schoon nest, oké?' miauwde ze zachtjes en ze legde het mengseltje voor zijn neus neer. Alles was nu zo goed als behandelt, als ze in de Medicine Cat Den waren zou ze alles nog een keer nagaan. Gewoon voor de zekerheid. En misschien dat het spinrag op zijn borstwond wel weer aan vernieuwing toe was ook.


if you see someone without a smile, give them one of yours
Fidelity KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hermitpaw
Member
Fidelity Hermit10
Eline
413
Actief
I just turned fourteen
And I think I know everything


CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 11 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hermitpaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimedi 3 nov 2020 - 11:28

Stilletjes luisterde hij naar hoe Shrimp Honors hulp aannam, waarna ze hem weer ging verzorgen. Het was vreemd hoe schaamte, angst en trots zo goed samengingen. Aan de ene kant was hij enorm onder de indruk van wat ze allemaal deed, maar ook vond hij het ongemakkelijk. Een pijnlijke snuif ontsnapte toen ze zachtjes over zijn poot voelde. Als dit als pijn deed, hoe ging hij dan ooit nog lopen? Gelukkig leek ze iets voor hem in elkaar geflanst te hebben, wat hij na lichte twijfel naar binnen werkte. Zij was de expert, dus hij kon ook niet echt anders. Wat minder goed viel was het feit dat hij naar de medicine cat den moest. Kon hij niet gewoon in zijn eigen nest uitrusten? "Ik ben niet invalide." fluisterde hij bijna onhoorbaar, maar op zijn oude vertrouwde sarcastische toon. Het mengsel leek effect te hebben, want hij voelde zich inderdaad wat energieker. Nog steeds bagger, maar hij kreeg motivatie om weer op te staan. Zo kon hij haar ook meteen laten zien dat het echt wel oké was. Met veel gekreun en gepuf kreeg hij het voor elkaar om van zijn zij op zijn buik te rollen, met zijn poten onder zijn buik. Misschien had hij toch haar hulp nodig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
Fidelity NuAcDzE
Camilla/Debbie
624
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimewo 18 nov 2020 - 15:36


Hij nam het papje in en Shrimp hoopte maar dat het zou werken. Dat ze het goed gemaakt had, dat ze niet per ongeluk de verkeerde plantjes had gebruikt. Gelukkig leek het enigszins te helpen en ze moest zachtjes lachen bij zijn sarcastische opmerking. Laten we het hopen van niet, ging het door haar kopje heen. Op zijn eigen kracht bewoog hij op zijn buik, maar verder dan dat kwam hij niet. Shrimppaw aarzelde even, maar drukte hem toen toch van onder naar boven. Kom op, Hermit, je kunt het.


if you see someone without a smile, give them one of yours
Fidelity KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
Fidelity Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimewo 18 nov 2020 - 19:16

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Honorpaw was zich bewust dat dit misschien wel een nachtmerrie was voor haar goede vriendin. Het behandelen van haar broer. De Medicine Cat Apprentice keek even op voordat ze sprak. 'Uh.. Uhm.. Kan je wat meer nat mos halen? En goudsbloem?' Het was zeker een voordeel dat ze wel wat planten had leren herkennen door haar zus. Meteen knikte de kattin voordat ze in de richting van de den stapte om daar de juiste spullen van te pakken. Nat mos was niet zo heel moeilijk en goudsbloem was herkenbaar genoeg voor de kattin om mee te nemen.

Het duurde even voordat de jonge kattin terug liep en de goudsbloemen en het natte mos voorzichtig aan gaf. De ander wist beter hoe ze het moest gebruiken dan zijzelf. Shrimppaw murmelde een bedankje voordat ze aan de slag ging terwijl Honorpaw in de buurt bleef staan. Voor het geval dat ze toch nodig was.

Het was inmiddels tijd om hem te verplaatsen naar een nest in de Medicine Cat Den en dit liet ze eerst maar aan Shrimppaw over, wetende dat Hermitpaw nog een zekere trots had. 'Ik heb hier een papje gemaakt, Hermitpaw. Het helpt je kalmeren en wat energie te geven. Dan kunnen we naar mijn Den en dan krijg je een schoon nest, oké?' De parelgrijze kattin stond niet dichtbij genoeg om zijn antwoord te horen. Met veel gekreun en gepuf probeerde hij zich te bewegen. Honorpaw stapte nu toch naar voren toe, misschien kon ze hem een schouder geven om op te steunen. Shrimppaw leek hem overeind te duwen waardoor Honorpaw aan de andere kant ging staan. 'Als het nodig is kan hij op mij leunen.' Het maakte niet uit hoe hij er kwam, als hij er maar in een stuk kwam!
words: 294 | tag: Shrimppaw & Hermitpaw


Fidelity Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hermitpaw
Member
Fidelity Hermit10
Eline
413
Actief
I just turned fourteen
And I think I know everything


CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 11 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hermitpaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 14:03

Gelukkig hielp Shrimp hem meteen omhoog, wat ook lukte. Zijn borst en poten staken en zijn longen brandden, maar het lukte. Honorpaw schoot meteen te hulp en bood meer steun aan, waar hij ondanks zijn trots gebruik van maakte. Het was hem wel duidelijk dat hij dit niet alleen kon, hoe vreselijk het ook was dat ze hem zo moesten zien. Hij haatte de hulpeloosheid waar hij in verkeerde, net zoals dat hij haatte dat hij het gevecht met Skadi had verloren. Zijn bloedeigen zusje had hem dit aangedaan. Nee, ze waren geen familie. Shrimp was zijn enige zus. Toch bleef het pijnlijk. Hij dacht de wereld aan te kunnen, maar hij kon iemand van precies zijn leeftijd niet eens aan. Moeizaam zette hij een stapje, nog zwaarder leunend op Honorpaw. Ze kwamen er wel. Het was niet zo ver.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chivysniff
StarClan
Fidelity Beertjeava
Beertje
1581
Actief
She's my queen
from this day until
my last day
.

CAT'S PROFILE
Age: Full of stars (33 moons) ♡
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Chivysniff
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 14:34


The Lizard,   The Fox,  The Rat  and  The Goat
Fidelity Da2p7vz-b88af09f-850f-4ed6-a151-59970ad980b0.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvZGJmZmMwMWEtMDhhMi00MjM4LWE3M2MtN2MwNGViNGIwYTEyXC9kYTJwN3Z6LWI4OGFmMDlmLTg1MGYtNGVkNi1hMTUxLTU5OTcwYWQ5ODBiMC5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ

E
en rinkelende stem klinkt in jouw oor. Het is meerstemmig, maar duidelijk verstaanbaar. Een vleugje van vier verschillende dieren komt in je neus kringelen. Een hagedis, een vos, een rat en een geit. Net voor de geur verdwijnt wordt er iets bijgevoegd, de geur van vis, samen met kruiden. Een van de vijf stemmen murmelt net iets duidelijker dan de anderen tegen jou. "Je bent goed bezig Shrimppaw, als je graag nog een tip nodig hebt: wikkel zijn poot in met zomprus, het ziet er niet gebroken uit, maar dat bied hem steun." Verder flitsen er twee beelden voor je netvlies. De gedroogde gele bloemen van boerenwormkruid en de rode stengeltjes met witte bloempjes die je de vorige dag geplukt hebt: wintergroen.


Fidelity 9UZX2E2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
Fidelity NuAcDzE
Camilla/Debbie
624
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimezo 6 dec 2020 - 21:17


Het ging niet gemakkelijk en gelukkig schoot Honorpaw hen te hulp. Ze ging aan de andere kant van haar broer staan en hielp hem net als haar overeind. Dit keer lukte het wel en stapje voor stapje begeleidde ze Hermitpaw naar de Medicine Cat Den. Daar had ze gelukkig een schoon nest klaar liggen, speciaal voor spoedgevallen als dit. Terwijl ze ernaar toe liepen klonk er opeens gerinkel in haar oren. Shrimppaw schrok er eventjes van, zeker toen er plots een stem bij kwam. 'Je bent goed bezig Shrimppaw, als je graag nog een tip nodig hebt: wikkel zijn poot in met zomprus, het ziet er niet gebroken uit, maar dat bied hem steun.' Gevolgd door twee kruiden die voorbij kwamen. Shrimppaw slikte toen het langzaam vervaagde. Ze moest nog meer doen. Ze schudde haar kopje en zorgde ervoor dat Hermitpaw veilig en wel in het nest belandde. 'Oké.. Ik ben zo terug,' miauwde ze haastig en ze draaide om naar de kruiden.

Wintergroen en boerenwormkruid waren de kruiden die ze gezien had. En ze had dus ook zomprus nodig voor zijn poot. Het poesje verzamelde het bij elkaar en ging terug naar haar broer. 'Ik heb hier nog wat voor je,' miauwde ze naar hem en ze schotelde hem de gele plantjes van de boerenwormkruid voor. 'Eet dit op.' Daarbij maakte ze een papje van het wintergroen, dat ze nog op de ergste wonden aanbracht, gevolgd door zijn poot in zomprus te wikkelen. Ze deed zo voorzichtig mogelijk, hopend hem geen pijn te doen. Bezorgd keek ze naar hem om. 'A-Alles goed? Heb je nog pijn?'


if you see someone without a smile, give them one of yours
Fidelity KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
Fidelity Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimewo 9 dec 2020 - 13:20

Honor
has been the reward for what she gave. To honor with hymns and panegyrics those who are still alive is not safe
Honorpaw wist dat Hermitpaw zeer zeker trots was. Wellicht zelfs trotser dan zichzelf, en zij stond er ook wel om bekend om hoge normen en waarden vast te houden. Zelfs al was ze doordat ze te weinig structuur had gehad, de juiste weg een beetje kwijt geraakt. Toch bleef ze haar best doen om haar grotere kwaliteiten aan het licht te brengen. Zichzelf als een ongeslepen diamant te laten slijpen, zodat ze zou stralen in het zonlicht zoals zoveel van haar familieleden hadden gedaan. Een bezorgde frons verscheen tussen haar ogen toen ze doorhad dat ze een behoorlijke hoeveelheid van Hermitpaw's gewicht moest dragen, gelukkig was ze net zoals haar ouders stevig gebouwd en kon ze hem dit kleine stuk goed ondersteunen.

De Medicine Cat Den was een welkome verschijnjng, welke ze stapje voor stapje bereikten. Opgelucht ademde de parelgrijze Apprentice uit toen ze een warm, zacht en schoon nest bereikten waarin ze Hermitpaw langzaam konden laten zakken. Ze was voorzichtig met hem, alsof hij breekbaar was. Hij was belangrijk, hij degene die haar vroeger zo had lopen pesten. Hij, de kater die ze eerst niet in haar blik had willen zien. Hij waar ze ooit zo boos om was geweest, maar toch. Toch zag ze iets in hem en dat betekende dat ze hem langzaam in haar warme hart was gaan sluiten. Hij deed haar aan haar vader denken, hij zou wellicht haar nieuwe beschermende schaduw kunnen worden. Hij moest blijven leven!

Shrimppaw leek nog niet klaar te zijn met het verzorgen van haar broer. 'Oké.. Ik ben zo terug,' Klonk er haastig terwijl Honorpaw voorzichtig naast haar nieuwere vriend plaats nam.

Twee kruiden kwamen samen met de crème kleurige kattin terug waardoor Honorpaw op keek en met een vragende blik probeerde te zien of Shrimppaw in orde was, of dat ze haar kon steunen. 'Ik heb hier nog wat voor je,' Mauwde ze naar hem voordat ze hem gele plantjes voorschotelde. De parelgrijze kattin glimlachte bemoedigend terwijl ze voorzichtig en warm over het oortje van Hermitpaw likte. Waar anderen haar hadden moeten helpen, zou ze hem helpen, in haar hart sluiten zodat hij zich niet eenzaam zou voelen. Zoals zij zichzelf de afgelopen tijd gevoeld had. 'Eet dit op.' Moedigde Shrimppaw hem aan voordat zij een papje maakte dat ze op de ergste wonden aanbracht. 'W-Alles goed? Heb je nog pijn?' Vroeg haar beste vriendin waardoor Honorpaw voorzichtig haar blauwe ogen op de Apprentice richtte. Ze zei nog niks, hoe graag ze ook wilde checken of Shrimppaw ondanks de angst in orde was


Fidelity Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hermitpaw
Member
Fidelity Hermit10
Eline
413
Actief
I just turned fourteen
And I think I know everything


CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 11 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Hermitpaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimeza 12 dec 2020 - 17:15

Langzaam maar zeker werkten ze zich naar de medicine cat den. Hij kon zich niet voorstellen hoe Honorpaw zijn gewicht zo goed kon dragen, al dacht hij op het moment niet veel. Zijn geest werd langzaam waziger en hij snakte naar slaap. Die was hem duidelijk nog niet gegund, want Shrimp kwam met nog meer onbekende kruiden aanzetten. Zonder zich af te vragen wat het was likte hij het op, waarna hij haar bezig voelde zijn met zijn wonden en zijn poot. Voor een uitgebreid antwoord op haar vraag had hij niet bepaald de energie, dus liet hij een vaag gemompel horen. Het ging prima, dacht hij afwezig terwijl hij langzaam dromenland betrad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
Fidelity NuAcDzE
Camilla/Debbie
624
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: Fidelity   Fidelity Icon_minitimezo 3 jan 2021 - 19:28


Met bezorgde ogen keek ze hem aan. Ze had gemerkt dat hij moe was, wat natuurlijk te begrijpen was. Shrimppaw kon zich niet goed voorstellen hoe het voor hem moest zijn. Ze hoopte maar dat de kruiden hem zouden helpen. Ze had in ieder geval wel vertrouwen in de kruiden die haar toegefluisterd werden. Die moesten wel goed zijn. Hermitpaw mompelde wat onverstaanbaars als antwoord waarna hij langzaam wegdommelde. Shrimppaw knikte een aantal keer en checkte alles na om er zeker van te zijn dat alles behandelt was. Daarna zette ze een stapje naar achteren en richtte zich op Honorpaw. 'Uh.. Je mag blijven, als je wil.' Normaal was teveel bezoek niet goed voor de patiënten, maar Honor en Hermit leken plots goed overweg te kunnen. En om haar opeens weg te laten gaan kon hem ook uit zijn slaap helpen. Het liefst zou ze ook bij hem blijven, maar ze moest weer door. Ook voor haarzelf. 'Ik uh.. Ga de kruiden sorteren,' knikte ze en ze gunde haar vriendin een snelle maar vermoeide glimlach voor ze zich omdraaide.

Topic uit c:


if you see someone without a smile, give them one of yours
Fidelity KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fidelity
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: