[HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dragonpaw
Member
[HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw
BerichtOnderwerp: [HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums   [HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums Icon_minitimema 26 okt 2020 - 13:04

De maan hing hoog aan de hemel, al was er weinig aan te zien. De wolken leken te kolken door de lucht heen. Zijn amberkleurige ogen stonden zelf even bewolkt na een avond fors trainen. Hij en Thunderbird hadden vandaag weer fors ruzie gehad en zijn humeur was dus naar een dieptepunt gezakt. Hij voelde zijn spieren trekken terwijl hij zichzelf opkrulde in zijn nest, een diepe zucht uit zijn mond rollend. Misschien zou het allemaal wel een beetje beter worden als hij een nacht goed geslapen had... Hij liet zijn oogleden langzaam over zijn ogen zakken en zijn ademhaling werd wat regelmatiger. Hij zou ze allemaal bewijzen dat hij geen Sinclaw was, geen Darkfire.. Hij was Dragonpaw.


[HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums 8e7o4RP1_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tansystep
Dark forest
[HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums Tenor
✿✿✿
45
Actief
a bite worse than his bark

CAT'S PROFILE
Age: ✿ I have been dead for a very long time [12 moons]
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Tansystep
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums   [HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums Icon_minitimezo 1 nov 2020 - 0:34

doesn't play well with others


Kijk, nou dit was een leuk geval. Zo lief en pluizig als hij lag te slapen, zijn zwarte vacht haast onzichtbaar in het donker van de nacht. Toch had Tansystep er geen moeite mee om hem te vinden, al vond ze het ergens jammer dat ze alleen zijn droom in moest sluipen. Zou hij het niet leuk vinden om zijn opa ook te zien? Hij was een vrij grote naam in Dark Forest, maar voor nu zou ze hem een handje helpen bij zijn kleinzoon.

De wereld om hem heen leek op een plek waar het bos van Thunderclan en het donkere moeras van Shadowclan in elkaar overliepen. Een metaalachtige lucht hing tussen hen in, en een donkere vloeistof droop van de kale takken. "Oh Dragonpaw,"neuriede ze met een giechel. "Het is tijd om wakker te worden,"

x x /Let's fall, let's fall, let's fall and fall together
[HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums Tansy3
Into the vortex of this life of hole-dwelling
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dragonpaw
Member
[HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Dragonpaw
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums   [HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums Icon_minitimedi 24 nov 2020 - 23:19

Hij sliep onrustig, zijn flank ging heftig op en weer. Je zou haast zeggen dat hij aan voelde komen wat ging komen, een schaduw die over hem heen viel. Wist hij veel dat als hij nu niet wakker zou worden, hij een groot probleem zou hebben. Zijn adem stokte abrupt toen een stem haar wakker maakte. Een neuriënde stem, een stem die hij niet kende. Zijn felle ogen schoten open en zijn oren gingen plat in zijn nek terwijl hij meteen de scherpe, metaalachtige geur van bloed herkende. Het was donker.. Dit voelde niet als een normale droom. Hij keek naar het katje tegenover hem. ”Wie ben jij?” eiste hij meteen terwijl hij overeind krabbelde, zijn nekhaar overeind.


[HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums 8e7o4RP1_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[HALLOWEEN EVENT] Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: