[KS] We kissed under the cloudy sky 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [KS] We kissed under the cloudy sky

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[KS] We kissed under the cloudy sky VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimema 26 okt 2020 - 18:24

where there is love,
there is life

Allerliefste mensen, het is dan eindelijk zo ver!

Dit koppel zal met alle liefde de opvoeding van een paar prachtige kittens opnemen. Het zal een klein nestje worden, maar we weten nog niet hoeveel kittens er gekozen worden. Duo-aanmeldingen mogen zeker ook! 2 kittens staan al vast, Sunnykit en Daisykit.

De kittens zullen geboren worden op vrijdag 20 november.

Ook hebben we een paar speciale namen. Natuurlijk hoeven jullie hier niet uit te kiezen, bezie dit als een mooie leidraad.

●Fuzzy
● Pear
● Fluffy
● Bumble
● Holly
● Honey
● Peach
● Lily
● Misty
● Poppy
● Bay
● Cloudy
● Sandy
● Ditzy
● Spooky
● Dainty
● Meadow
● Delight
● Dandelion
● Sunny
● Lucky
● Flower
● Tumble
● Fennel
● Fen
● Tawny
● Plummet
● Spunky
● Wooly

Daintywhiff zal voor de namen kiezen zonder -y en Shadefeather heeft dan weer een
duidelijke voorkeur.

De mama is een echte Windclanner. Ze heeft een vurig en bruusk karakter. Hierdoor is ze
heel erg passioneel. Ze is een oriental en heeft een witte vacht met dilute calico vlekken.
Deze zullen bij de kittens zich ook voordoen op poten en staart.

Shadefeather, die zich de papa zal noemen van het nestje is een magere zwarte kater. Hij is
enorm teer en heeft een goed en trouw hart. Hij staat hoog op zijn sterke poten. Hij heeft een vrolijk karakter en ziet graag het beste in anderen.

Alle oogkleuren zijn mogelijk maar goud, blauw en groen zullen het meeste voorkomen. Qua
vachtkleuren zijn deze mogelijk.

● Effen zwart
● Effen wit
● Effen rode tabby
● Effen grijze tabby
● Alle bovenstaanden met wit (wit zal dan de overheersende kleur zijn)
● Dilute calico & gewone calico enkel op staart en poten

Let op dat kittens niet "slecht" worden geboren. Een aanmelding van een kitten met een
slecht/evil karakter zal genegeerd worden.

Kusjes <3[KS] We kissed under the cloudy sky Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tidepool
Member
[KS] We kissed under the cloudy sky BBTakD
Bunny
362
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Tidepool
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimema 26 okt 2020 - 19:35


Tumbleweed
[KS] We kissed under the cloudy sky Small

Name Tumblekit - Tumbleweed
Gender Male (infertile)
Clan Windclan

Outside Tumbleweed is een lange, slungelige kater. Hij steekt een kop boven de meeste anderen uit en heeft bijzonder lange poten en staart, zelfs voor een Windclanner. Hij heeft een grotendeels witte vacht met dilute calico vlekken op zijn staart en poten; hierdoor is hij natuurlijk ook onvruchtbaar. Hij heeft oranjekleurige ogen en een zachtroze neusje. Tumbleweed is snel maar ook uitermate onhandig in zijn haast, waardoor hij meer dan eens hoofd over poten rolt. Tumble- blijkt hierin een zeer goedgekozen prefix; natuurlijk zo gekozen omdat hij al bij de geboorte eruit kwam gerold als een hoopje slungelige poten.
Design:

Inside Tumbleweed's hersenen werken vaak sneller dan zijn lichaam. Hij struikelt niet alleen over zijn poten, maar ook over zijn woorden. Soms lijkt het alsof zijn hele wereld tien keer sneller draait dan die van een andere. Hij springt zeer snel op oordelen maar kan daar dan ook heel snel van afwijken. Hij kan zeer wisselvallig zijn in zijn gemoedstoestand en is over het algemeen moeilijk in te schatten. Tumbleweed heeft dan ook zeker een zeer impulsief karakter. Hij denkt niet vaak na over de mogelijke slechte gevolgen - daarin is hij misschien wat te naïef, al zou het zeker kunnen dat hij dat doorheen de manen leert. Hij is snel afgeleid en komt meestal niet zeer slim over, omdat hij vaak meer op de oppervlakte kijkt. Tumbleweed heeft ook weinig besef van angst of gevaar; hij neemt soms onnodige risico's uit haastige beslissingen. Hij is niet heel loyaal en praat ook snel zijn mond voorbij, al zijn die dingen voornamelijk per ongeluk - het is niet dat hij bewust iemand zal verraden of een geheim zal verklappen. Al bij al zou hij heel veel kunnen leren uit de dingen een beetje rustiger aan te pakken en gewoon wat meer te relaxen. Als hij een seconde stil staat, is dat een seconde te veel. Zijn hele leven lijkt hij te leven in een constante fight or flight response; en kalmeren lijkt er niet aan te komen.


[KS] We kissed under the cloudy sky AHtVtD


Laatst aangepast door Tidekit op di 27 okt 2020 - 13:10; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] We kissed under the cloudy sky Z4wD6tS
Sans
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Raptordash
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimema 26 okt 2020 - 22:27

Are you done?

no, never

Hallo daar, jullie toekomstige dochter hier. Of tja als ik een van de gelukkige ben. Uh, ja laat ik maar beginnen met me zelf voorstellen. Ten eerste, ik wil graag de prefix "Poppy" krijgen. Waarom? Ten eerste omdat mijn vacht in de eerste stages van mijn leven bijna rode markings op zich draagt. Iets wat erg opvalt aangezien de andere kleuren wat kouder zullen vallen. Als ik ouder ben zou de suffix "Frost" het beste bij mijn passen. Dit komt omdat ik af en toe nog wel eens koud kan zijn. Maar het speelt geen dominate rol in mijn gehele gedrag hoor! mijn persoonlijkheid is veel interessanter. Daar zal ik later nog wel wat meer over vertellen.
MONTY


[KS] We kissed under the cloudy sky ZFuWT40


Laatst aangepast door Raptordash op zo 1 nov 2020 - 20:50; in totaal 5 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] We kissed under the cloudy sky VfQhESY
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♥ 45 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Rainflower
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimedi 27 okt 2020 - 15:20

WIP WIP WIP
aanmelding gebaseerd op jongetje van de bso + de kids die ik nu heb uwu
nog niet helemaal zeker of ik dit ga doen, i'll keep u updated


She is a flower made of iron
Rainflower
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] We kissed under the cloudy sky Untitl10
Mark
547
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 56 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimedi 27 okt 2020 - 18:48


put some info here y'know?
intro Name: Lacunakit
Adjective: an unfilled space; a gap.

Reason: Lacunakit gets her name from her mother

Gender: ♀ She-cat
Gender appearance: Feminine
Sexuality: Lesbian

Character based: Ellie - The Last Of Us 1/2
Favorite animal: Sheeps
Favorite plant: Ferns

Zodiac: ☼ sun sign: Aries - ☾ moon sign: Leo


appearance Lacuna heeft helderblauwe ogen, een zuiver witte vachtkleur, een (toekomstige) litteken op haar rechterwenkbrauw en een dun postuur. Haar lichaamsbouw is net als die van haar moeder- een Oriental. Met haar slanke lijf past ze overal door heen en zou ze neigen om een Tunneler te worden, maar door haar lange hoge poten en goeie borstkas zou ze ook een snelle moor runner kunnen zijn.
personality
De jonge Lacuna heeft beslist een andere persoonlijkheid dan wanneer zij volwassen is. In het eerste kopje zal je lezen over hoe ze zal zijn als kind, waarna het tweede stuk doorgaat over haar verdere ontwikkeling en hoe zij dan uiteindelijk zal uitpakken als een volwassen.

Young Lacuna

Vrolijk, wild, luidruchtig en super zelfverzekerd. Ze houdt van hard en speelt hard, en draagt ​​altijd een vrolijke glimlach. Ze is creatief en gepassioneerd maar komt ook een beetje eigenwijs en opdringerig over. Haar zonnige, optimistische persoonlijkheid balanceren haar andere punten en is hiermee een goeie combinatie van beide ouders.


Teenager Lacuna - Young adult

Ze wordt gekenmerkt als sterk, geestig en "een beetje ruw aan de randen.'' Hoewel ze vaak initiatief toont en enorme sterk is in survivals skills is ze niet zo bedreven in het 'overleven' als sommige andere, dit omdat ze enigszins impulsief en naïef is en ze liever pret maakt dan de clan taken doet. Ze is gek op grapjes en het uitlokken van andere. Ze neemt bevelen van haar mentor en andere autoriteit op, maar maakt al die tijd duidelijk dat ze "helemaal geen babysits nodig heeft" en het allemaal wel kan en weet. Ondanks dit vertoont ze een grote fysieke veerkracht, emotionele kracht en volledige onbevreesdheid als haar clan haar hulp nodig heeft; dan kan ze van een lolbroek omtoveren naar een oorlog 's krijger. Ze zou iedereen helpen maar ook verzorgen, want ondanks ze liever vooraan de lijn staat van een gevecht is ze ook zorgzaam en zou ze ook gewonden helpen om de medicine cat's te steunen. In ieder geval, als je gestrand raakt op een onbewoond eiland dan is Lacuna iemand waarmee je het verst zal komen.


Adult

Het eerste zodiac op de astrologische kaart is Aries, en ze passen het beste bij de persoonlijkheid van Lacuna wanneer zij ouder is. Lacuna is slim, getalenteerd, moedig en gepassioneerd, en ze pronkt met haar sterke persoonlijkheidstype. Haar zelfvertrouwen valt op wanneer ze een standpunt inneemt om te doen wat ze denkt dat juist is of wanneer ze eropuit trekt om haar clan te beschermen. Ze neemt snelle beslissingen en houdt ze tot het einde vol. Ze is zeer betrouwbaar, beschermend, eigenwijs, loyaal en een tikkeltje humeurig.


extra
Trivia

- Lacuna is geboren met een spierwitte vacht, dit zal ook zo blijven voor een lange tijd. Echter, wanneer zij rond de tiener / volwassen leeftijd word krijgt ze een hele lichte pastel rode marks op haar lichaam.

- Lacuna is gek op andere dieren en het is haar hobby om soms in haar vrije tijd naar bepaalde dieren te kijken zoals o.a. de schaapjes die staan te grazen of mooie vogels.

- Lacuna zal heel lang geen interesse tonen in liefde, dit omdat ze eigenlijk op vrouwen valt en niet zo goed weet hoe ze daarvoor moet uitkomen.

- Helaas doet Lacuna veel aan schelden.

- Ze is geen papa's nog mama's kindje. Ze vind hun bemoederen een beetje vervelend, ze wilt graag een grote meid zijn!

- Ze heeft de gewoonte om over haar neus te wrijven en haar poten in elkaar te wringen, vooral in situaties die als stressvol kunnen worden ervaren. Dit impliceert een nerveuze tic. Hiermee verraad ze zichzelf vaak mee hoe ze zich voelt, want Lacuna probeert zich altijd 'cool' af te spelen.

- Ze verteld graag moppen :'')

MONTY


[KS] We kissed under the cloudy sky Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.


Laatst aangepast door Shatteredice op do 19 nov 2020 - 10:15; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] We kissed under the cloudy sky DPKsfdL
Butter
335
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimedi 27 okt 2020 - 20:36

The world


is made of Fairy Tales


NAAM Daintykit ~ Delightkit ~ Luminouskit
REDEN Daintykit  ~ omdat ze dezelfde bouw heeft als haar moeder, slank, grote borstkas en enorme oren die haar een grappig en sierlijk uiterlijk geven. Ook is haar staart lang en dun. Kortom het lijkt alsof ze zo slank is dat haar oren haar kunnen laten vliegen in een briesje wind.
Delightkit ~ Deze naam stond in het rijtje en is zeer passend bij het karakter van deze kitten waardoor ik besloot deze erbij te zetten. Ook geeft het wellicht aan dat ze welkom is in het nest en het goede wordt gewenst aan deze kleine dame.
Luminouskit ~ Dit is de enige naam die ik zelf heb verzonnen, het slaat hierbij op het witte in haar vacht maar ook om de lichstraal die haar vacht oplicht wanneer ze geboren is en de trots die beide ouders zullen voelen. Het lichtpuntje in de duisternis, het zijn van een nieuwe kans, een nieuwe start. Dat ze altijd mag stralen in de Clan.
TOEKOMSTIGE NAMEN Daintypaw & Daintysniff[?] ~ Delightpaw & Delightfull[?] ~ Luminouspaw & Luminouslight[?]
REDEN Daintypaw & Daintysniff ~ Dit zal een naam zijn die grotendeels  gebasseerd is op de stijl  van de naam van Daintywhiff, de reden is dat ze zacht snuift als ze ergens op  gefocust is, vaak uit enthousiasme en dit zorgt voor deze naam.
Delightpaw & Delightfull ~ De kattin is zeer enthousiast en is echt prettig om mee om te gaan, waardoor full als achtervoegsel zal komen om te tonen dat haar voorvoegsel klopt en deze te versterken.
Luminouspaw & Luminouslight ~ Ze is een lichtpuntje in het duister, ze is vriendelijk en trouw, beschermend naar hen die haar nodig hebben. Dus vandaar dat achtervoegsel.
GESLACHT Vrouwelijk
LEEFTIJD Ongeboren
SEKSUALITEIT Hetero [?]
CLAN Windclan
MOEDER Daintywhiff
VADER Shadefeather
GEADOPTEERDE BROERS/ZUSSEN Molepaw, Mousepaw, Frogpaw, Pandapaw & Bloodypaw

VACHT LENGTE Kortharig
BASIS KLEUR Zilvergrijs, dit ziet er in de tekening door lichtinval meer als bruin uit maar het is zilver.
AFTEKENINGEN Witte plekken op haar gezicht, borst, poten en buik.
OOGKLEUR Blauw
POOTKUSSENTJES Roze
NEUS Roze
NAGELS Lang, scherp
BOUW Slank, hoge poten, grote oren.

Deze kitten zal zeer veel weg hebben van de bouw van haar moeder. Slank en hoog op de poten, met geen grammetje vet te veel en zeer gespierd. Daarnaast heeft ze ietwat in verhouding grote ogen en een lange dunne staart.

EIGENSCHAPPEN Geduldig, Optimistisch, Spiritueel, Onbeleefd, Doordringend, Kleinzielig, Dominant, Baldadig, Verlegen, Slim, Onnozel, Onverschrokken, Charismatisch, Sluw
HOUD VAN Ouders, Familie, Jagen, Spelen, bewolkte dagen/nachten
HOUD NIET VAN Gras, volle maan
ANGSTEN Mieren

Deze kitten zal aardig wat eigenschappen hebben, die met elkaar in balans komen.

Ze is geduldig met de meeste ervaringen, en heeft vaak geen haast. Ze geloofd er dan ook niet in dat haast goed is, prettig is en ligt veel liever te zonnen en het leven te overdenken. Ze is dan ook best wel spiritueel en optimistisch aangelegd, wellicht te optimistisch. Overal lijkt ze wel een rode draad in te zien, begrip te kunnen tonen voor wat er gebeurd. Het is zelden dat ze een negatieve kijk ergens op heeft. De kattin kan best onbeleefd zijn, immers snapt ze niet altijd wat van privacy. Als ze iets interessant vind wil ze erbij zijn, zelfs als dit niet goed uitkomt zit ze er graag met haar neus bovenop. De kitten kan best doordringend zijn met een felle, heldere blik en weet meestal wel wat ze wilt. Ze weigert dan ook vaak op te geven als ze haar zin niet direct krijgt. De kitten kan soms wel een beetje kleinzielig zijn, wat haar ook zeker tegen kan werken. Ze is dominant naar anderen toe, zeker als ze het idee heeft dat zijzelf beter is, wat helemaal niet zo hoeft te zijn natuurlijk. Ze is dan ook best makkelijk uit te dagen. Ze is baldadig en zou zomaar eens een spin in een nest van een ander kunnen leggen of stiekem doorns in het mos verstoppen. Toch is ze ergens best verlegen aangelegd, en voelt ze zich snel in het verlegen gebracht door teveel aandacht. Ze is slim maar tegelijkertijd ook een tikkeltje onnozel. Ze is charismatisch aangelegd en weet zichzelf meestal uit situaties te praten. Ze is onverschrokken en sluw op dat soort momenten, en heeft een hekel aan pestkoppen en zal deze dan soms ook zelf eigenpotig aanpakken en het leven zuur maken.

MOTIVATIE
Beer heb ik altijd als een van de mensen gezien die veel plotjes kan verzinnen en waarmee het posten nooit saai wordt. Er zijn dan ook meerdere keren dat ik met haar verhaallijnen heb ontwikkeld of gewoon nieuwe relaties heb gesmeed tussen karakters waarvan ik eerst dacht dat het niet mogelijk was. Natuurlijk heb ik doordat vroeger Windclan de Clan was waarin ik veel deed, zeer veel meegekregen van Daintywhiff en Shadefeather.

Shadefeather was een van de goede vrienden van Oceanstar en daardoor zou het mij zeer leuk lijken als ik van hem een kitten kan bespelen. Dit komt mede doordat ik gewoon weet dat je lekker post maar ook omdat ik het mis om met de karakters van vroeger een aantal goede leuke topics te hebben.

Ook zijn er een paar opties om te veranderen in het karakter, zo staat het geslacht niet vast, dus het kan ook een katertje worden als jullie dat liever willen met hetzelfde karakter, en daarnaast ben ik ook een voorstander dat het desnoods een zwart-witte of geheel zwarte vacht kan worden mochten er zeer weinig kittens lijken op Shade.

Kortom, inspiratie en motivatie genoeg!

Hopelijk krijg ik deze kans maar mocht ik het niet krijgen, snap ik het ook want er zitten echt geweldige karakters tussen.

@ character name
xoxo, adylore
[KS] We kissed under the cloudy sky Flutte20


Laatst aangepast door Flutterpaw' op do 19 nov 2020 - 17:05; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconstrike
Catministrator
[KS] We kissed under the cloudy sky SCwUkVM
Bo~
1213
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Twentythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimedi 27 okt 2020 - 22:12

[KS] We kissed under the cloudy sky Unknown

Fool's Gold

we started two hearts in one home. It's hard when we argue, we're both stubborn. I know, but oh, sweet creature, sweet creature, wherever I go, you bring me home. Sweet creature, sweet creature, when I run out of road, you bring me home

Name: Lilykit
Reason name: "De lelie staat letterlijk bol van de symboliek; ze vertegenwoordigt beminnelijkheid, zuiverheid, liefde, vruchtbaarheid, vrouwelijkheid, eenheid en vergankelijkheid." Lily staat voor de liefde die Shade en Dainty samen hebben, maar ook voor de zuiverheid van een jonge kitten die Shade en Dainty (hopelijk) gaan beminnen.
Gender: Vrouwelijk
Clan: WindClan
Future rank: Moor runner
Bloodline: 100% WindClan
Sexuality: Bisexual

Fur length: Kortharig
Base colour: Calico
White spotting: Van + slight tabby aftekeningen op poten en gezicht
Eye colour: Heterochromia, links blauw en rechts goud.
Paw pads: Roze
Nose: Roze
Nagels: Wit
Build: Slanke poes, staat redelijk hoog op haar lichaam ondanks dat ze een heel erg rank lichaam heeft.

Traits: Koppig - Durfal - Beetje arrogant soms - Grappig - Makkelijk over te halen - Spontaan
Likes: Eten - dingen uitproberen
Dislikes: Niet kunnen eten - opgesloten zitten/kleine ruimtes (licht claustrofobisch)
Fears: claustrofobisch

Lily is een kat die veel doet vanuit het spontane. Ze denkt soms niet zo goed na over haar acties en wat er op kan volgen. Ze besluit het gewoon in één keer. Hoppa, dit gaan we doen nu. En door de enthousiasme die ze daardoor soms heeft vergeet ze even te melden waar ze naar toe gaat of wat ze gaat doen. Gewoon een beetje onhandig later. Het helpt ook zeker niet dat ze makkelijk over te halen is. Ze heeft echt geen ruggengraat, zoals je dat zou zeggen. Als iemand zegt tegen haar "laten we dit nou doen" dan zou ze in eerste instantie misschien wel 'nee' zeggen, maar als iemand dan net dat beetje meer blijft proberen, ja hoor dan valt het alweer om en zal ze toch maar mee gaan in de ander. Ze kan er niets aan doen, ze is een beetje een 'pleaser' voor andere katten. Maar begrijp me niet verkeerd, ze kan ook heel erg koppig zijn met dingen, vooral later als het meer over emotionele kwesties gaat. Meningen, dat soort dingen. Hoewel ze snel omgepraat kan worden voor dingen om te doen en vertrouwd ze andere katten volledig, als ze een mening heeft dan zal ze dat niet (snel) veranderen en daar kan ze dan ook echt koppig in zijn.
Maar goed, ze durft veel dingen. Ze wilt alles proberen wat er maar is en dat is te merken ook. Van jongs af aan zal ze vooral beginnen met aan dingen te knagen (waar smaakt dit naar?) of al snel proberen te ontsnappen aan mama's poten en naar plekken in het kamp proberen te gaan die veel spannender zouden zijn dan de saaie nursery. Living on the edge, dat is wel iets wat haar goed omschrijft in dit geval.
Ze is ook wel grappig, maar meer in de trant van ze doet alles om de ander te laten lachen. Zelfs als dat betekent dat zij haar lichaam in de meest rare twists moet gaan vormen zodat de ander zou gaan lachen. Grappig met woorden is ze misschien niet, maar je ziet haar regelmatig wel gekken bekken trekken naar anderen en gekke sprongen maken.
Maar goed, haar humor is (vooral later) een beetje apart en kan als arrogant opgenomen worden door andere katten. Als iemand bijvoorbeeld tegen haar zou zeggen "ik hou van je" dan is het meteen "Ik hou ook van mij". Ze vind zichzelf natuurlijk fantastisch, wie zou er nou geen vrienden met haar willen zijn? Kijk dan hoe leuk ze is! Zo staat ze er een beetje in.

Name: Bo
Also known as: Bo 'van die auto', Bo 1, OG Bo, Llyte
Leeftijd: 21
Motivatie Pfoeh, toen ik dit nestje zag begon alles te kriebelen. Zo erg zelfs dat ik begon met een design en toen ja, toen was ik al helemaal verkocht. Ik heb haar een beetje gebaseerd op wat bekenden waar ik op dit moment interesse in heb en terwijl ik typte was ik echt van wow, hier heb ik zin in. Shade en Dainty zijn natuurlijk geweldig samen, maar ook apart. De topic's die ik met beiden heb gehad (Shade x Ink, Shade x Falcon, Dainty x Falcon) waren / zijn allemaal zo leuk en natuurlijk kijk ik met volle interesse naar hoe dit verder zal gaan lopen! (: Ik heb er heel veel zin in, ik zal hier en daar misschien nog wat sleutelen aan de aanmelding als ik nog iets zie waarvan ik denk hmm, maar de grote lijnen blijven in ieder geval hetzelfde! :>

Succes iedereen! ♡

Lilykit
She
Fluff
Sweet creature
▼ sylvia


그대는 나의 이야기였다
[KS] We kissed under the cloudy sky Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] We kissed under the cloudy sky D1vpdDaT_o
Lianne
510
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 21 ☾'s
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Nettleroot
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimedo 29 okt 2020 - 21:23

[KS] We kissed under the cloudy sky NOlCc27d_o

MISTYKIT - MISTYPAW - MISTYSPOTS
(de oogkleur mist nog maar ik kon er niet uitkomen welke kleur ik het leukste vind)
dit was mijn aanmelding dankjewel xoxo


nee geintje maar ik ben al uren bezig met een design, een naam en een aanmelding dus ik hou het voor vandaag hierbij en schrijf een uitgebreide en normale aanmelding morgen weer<3


i _ g o t _ s o _ s i c k _ o f _ b e i n g _ o n _ m y _ o w n
N E T T L E R O O T
n o w _ t h e _ d e v i l _ w o n t _ l e a v e _ m e _ a l o n e
::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newtspark
Dark forest
[KS] We kissed under the cloudy sky Miniav10
dodo
614
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimevr 30 okt 2020 - 12:11

I solemnly swear that I am up to no good

Deze kater zal wanneer hij geboren is lijken op zijn vader. Zijn gitzwarte vacht lijkt in het zonlicht soms bijna een blauwe gloed te hebben. Deze kleine kater heeft op dit moment nog geen naam, maar zelf zou hij het liefste een stoere naam willen hebben. Eentje waar geen '-kit' achter staat, want wat is dat nou weer voor iets stoms? Voor de rest van de aanmelding zullen we deze kater dan ook Prongs  noemen. Hoogstwarschijnlijk door zijn obsessie met herten (and let's face it it's a cool nickname).


"I want to ki__ you
(answers may vary)"


Vanaf het moment dat hij een hert ziet probeert hij altijd iedereen over te halen om met hem mee te gaan herten zoeken. Gefascineerd door de beesten vanaf een jonge leeftijd zal hij dan ook zijn bijnaam daarop baseren. Zijn echte naam wilt hij uiteindelijk zo min mogelijk horen (van zijn vrienden) en wanneer de naam gebruikt wordt die door zijn ouders gegeven is lijkt hij soms bijna te vergeten dat het zijn naam is. Voor zijn vrienden en familie zal hij door het vuur gaan.  


"friends are like condoms,
they protect you when things get hard"


Verder zal deze knappe kater een echte ladies man zijn. Zijn persoonlijkheid zal, voornamelijk door de katten om hem heen als ondeugend worden beschreven. Ook arrogant en opschepperig zijn woorden die vaak in dezelfde zin te horen zijn in combinatie met zijn naam.


"There are no bad ideas,"


Al snel is duidelijk dat zijn vacht niet te controleren valt. Zijn zwarte vacht is niet lang, maar zeker niet kort. Met een heel aantal halflange sprieten zal zijn vacht altijd alle kanten opstaan, maar toch blijft er een bepaalde charme om hem heen hangen. Met smaragd groene kijkers steelt hij vanaf jongs af aan al vele harten.


"only great ideas that go horribly wrong."mischief managed.
  forgive me father
   for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Deputy
[KS] We kissed under the cloudy sky Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1076
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 32 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimevr 6 nov 2020 - 12:10


Along came a spider


G E N E R A L


Name: Spiderkit
Nickname(s): Spud, Spooder
Name reasoning: Zijn gitzwarte vacht en vrij lange poten in verhouding tot zijn lichaam zouden best aan een spinnetje kunnen laten denken
Gender: Male
Sexuality: Probably bi

O U T S I D E

Fur color & Pattern: Bijna volledig effen zwart, zoals zijn vader. Op zijn borst zit een klein wit vlekje en ook het puntje van zijn staart en rechterachterpoot zijn wit.
Fur length: Vrij kort maar iets langer op sommige delen.
Eyes: Hangen tussen geel en amber in, ze steken fel af tegen zijn vacht
Nose & Pawpads: Roze met vlekjes
Notable: Als kitten vrij klein en nog een beetje mollig. Later juist erg slank en hoog op zijn poten. Ook zijn zijn oren vrij groot en kennelijk iets te zwaar, want de puntjes hangen een klein beetje naar beneden. Spider zijn staart is ontzettend lang en waar hij als volwassene daardoor een subliem evenwicht heeft, struikelt hij als kit er erg vaak door.

General description
Eerlijk, ik geef het op. Ik ben een gebroken man.
Als je wilt weten wat Spider zijn design is, klik dan de onderstaande link
https://i.imgur.com/tVKKB7A.png
I N S I D E


Positive traits: Careful - Goody-goody - Well mannered - Sweet - Forgiving - Patient - Tidy
Neutral traits: Gullible - Dependant - Sensitive - Emotional - Impassive - Clueless - Softy - Naive
Negative traits: Pushover - Scaredy cat - Coward - Crybaby

Spiderkit is een lief, braaf mannetje. Hij houdt van veilige situaties waarin hij weet wat hij kan verwachten. Bij zijn familie voelt hij zich dan ook het veiligigst rn het liefst is hij dan ook 24/7 bij mama of papa. Vooral als kleine kittenis het dan ook vrij lastig om er voor te zorgen dat hij ook met zijn leeftijdsgenootjes om gaat. Hij is heel afhankelijk van anderen, maar vooral van zijn ouders. Die vindt Spiderkit namelijk echt heel top, zijn allergrootste idolen. Hij kijkt ontzettend naar hun op en doet ze eigenlijk met alles na. De manier waarop papa loopt, de manier waarop mama haar prooi eet... Wat zij doen en vinden dat moet Spider dan ook doen en vinden!

Vanaf het begin is dus al duidelijk dat hij nogal kan 'plakken'. Wat hem betreft is de grote wereld gewoon best spannend en het gebeurd dan ook regelmatig dat hij zich achter de poten van mama of papa verschuild. Of achter zijn siblings, of een warrior, of een steen... Veel dingen vindt hij eigenlijk wel spannend, zoals wilde spelletjes of heel veel andere kittens. Spiderkit heeft altijd heel veel reassurance en een duwtje in de rug nodig voordat hij wat durft.

In de omgang met andere is hij best een vrolijk en beleefd jongetje, maar hij is wel echt een beetje onzeker en gevoelig. Spider vindt het ontzettend belangrijk dat andere kittens hem stoer, populair en leuk vinden, maar eigenlijk is hij best een lafaard. Ook met zijn wat slungelige uiterlijk en niet al te stoere manier van doen is hij al snel een doelwit voor pesterijen. Om het tegendeel daarvan te bewijzen, is hij heel erg gevoelig voor groepsdruk en slechte invloeden. Waar hij zelf een heel braaf ventje is dat het absoluut verschrikkelijk vindt om de regels te breken, is hij niet in staat 'nee' te zeggen tegen wie of wat dan ook, vooral tegen leeftijdsgenootjes. Spiderkit laat dan ook erg over zich heen lopen. Hierdoor wordt hij nog wel eens meegesleurd in gekke situaties, waar hij dan ook vaak de schuld voor krijgt. Alles om er maar voor te zorgen dat hij niet te veel buiten de boot valt.

T R I V I A


 • Ironisch genoeg is Spiderkit hardstikke bang van insecten en vooral spinnetjes
 • Hij vindt glimmende dingen absoluut prachtig
 • Hij is héél erg onhandig wanneer het aankomt op de liefde
 • Waar hij eerst vrij klein is, zal hij tijdens zijn puberteit een enorme groeispurt krijgen en een lange, slungelige puber worden
 • Spiderkit heeft een heel erg uitzonderlijk lange staart die hem behoorlijk in de weg kan zitten
 • Hij ruikt naar natte bladeren en naar de aarde wanneer het net geregend heeft
 • Hij baby
 • ik word helemaal gek van deze rot sheet waarom is mn pea-sized brain zo incapabel met codes (in the end by linking park starts playing)


GOTTA SEAL DA DEAL

Ik heb zo lang hierover getwijfeld. Dainty is een karakter waar ik eigenlijk van dag één al verliefd op ben geweest en ook Shadefeather heb ik vanaf het begin kunnen volgen met Rout lol. Ik weet gewoon dat Shade als papa heerlijk gaat zijn om in de rpg mee te maken, en met Beer die deel is van het nest weet je standaard dat het niet saai gaat worden 👁. Basically waarom ik eigenlijk meteen al zoiets had van shit, dit kan niet missen. Maar ja, mn grootste ding is altijd een karakter vinden waar ik echt tevreden mee ben. M'n eerste idee voor een karakter werd 'm uiteindelijk toch niet, waardoor ik eigenlijk al besloten had om het dan maar niet te doen. Maar goed, hey, zoals te merken is aan het feit dat deze aanmelding er toch staat - I changed my mind.
Kostte wat tijd en moeite, maar toen ik eens ging nadenken over wat voor type karakters ik eigenlijk niet had en waar kwam deze kleine man uitrollen. Voor some reason heb ik echt een heel karig aantal(0) mannelijke karakters die daadwerkelijk... Geen eikels zijn. Dat mag opzich wel anders. Dus de eerste draft van dit karakter schreef ik uit en toen, tja, toen kon ik niet anders meer. I mean, what's not to love aan een kleine, brave sukkel zonder ruggengraat! Ook heel benieuwd welke invloed Dainty en Shade daarop zouden hebben hihi.

(Ps dat oog zou niet zo groot moeten zijn, het is letterlijk alleen : eye :  zonder de spaties. Ik ga het echter niet weg halen want mijn baggere gevoel voor humor vindt dit EXTREEM grappig. Enoy the big, all-seeing eye, just peacefully floating in mn aanmelding)


Kippie
BY MITZIWerkt dit? Idk:


'A bird sat down and spoke to me:'
[KS] We kissed under the cloudy sky Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] We kissed under the cloudy sky VDVBjNZ

Camilla ^^
1226
Actief
eccedentesiast

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor runner
Shadefeather
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimezo 15 nov 2020 - 0:56

Ja we zeiden 20 november de geboorte, maar de kittens laten blijkbaar nog eventjes op zich wachten!
De deadline zal dus 20 november zijn!


[KS] We kissed under the cloudy sky Xvn0Hyy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
[KS] We kissed under the cloudy sky NuAcDzE
Camilla
943
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 15:06

Laatste kans, de deadline wordt ietsje vervroegd! Rond 10 uur vandaag zullen de kittens gekozen worden ^^


if you see someone without a smile, give them one of yours
[KS] We kissed under the cloudy sky 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] We kissed under the cloudy sky Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 17:04

ik heb er een wip in staan maar was al lang klaar oeps...


[KS] We kissed under the cloudy sky Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[KS] We kissed under the cloudy sky ZeCIrjc
Beertje
309
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 19:46

[KS] We kissed under the cloudy sky 6jsk6fA


Omdat we niet dachten dat er nog aanpassingen gebeuren verassen we jullie met de komst van 2 nieuwe kittens. Voor de mooie aestethic staat het hele nestje in de spoiler.

Jullie hebben het ons moeilijk gemaakt en we vonden elke aanmelding super mooi, echt waar <3 Toch kunnen we Daintywhiff niet opzadelen met 10 kittens hihi

Daarom, graag met tromgeroffel:

De eerstgeborene:
De eerste dochter:
De tweede dochter:
De laatstgeborene:

<3 We love you all


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[KS] We kissed under the cloudy sky 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [KS] We kissed under the cloudy sky    [KS] We kissed under the cloudy sky Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[KS] We kissed under the cloudy sky
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: