Ceremonie 01-11-'20 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 01-11-'20

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 01-11-'20 DPKsfdL
Cynthia
3614
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 01-11-'20   Ceremonie 01-11-'20 Icon_minitimezo 1 nov 2020 - 13:50

Hij had al een paar nachten eigenlijk helemaal niet geslapen. Waar hij eerst nog wel een deel van de nacht sliep was dat nu volledig anders. Hij kon de slaap gewoon niet meer vatten en wanneer bleek dat het toch niet ging lukken ging hij wel nuttigere dingen doen dan in zijn nest liggen. Het ging voor nu dan ook nog wel, hij moest gewoon doorzetten en wie weet kwam de slaap vanzelf over een paar dagen. Hij moest er in ieder geval voor zorgen dat niemand het nog door zou hebben voor nu. Hij klom de rots op en liet zijn blik over het kamp gaan voor hij de bekende woorden uitsprak. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie."
Het zou geen grote ceremonie zijn deze keer, maar het moest wel gebeuren. "Flutterpaw en Plumpaw, kom maar naar voren." Het waren twee apprentices die een nieuwe mentor nodig zouden hebben. "Jullie hebben allebei een nieuwe mentor nodig. Flutterpaw, jouw mentor zal Moonwane zijn en Plumpaw, jouw mentor zal Blackfray zijn." Hij wachtte tot de apprentices en mentoren elkaar begroet hadden voor hij zich naar nog een andere kat wendde.
"Ferretshadow, kom maar naar voren." Ze had gevraagd om haar naam aan te laten passen omdat het haar te veel deed denken aan Tallshadow en Sinclaw. Dat was begrijpelijk en daarom dat hij dit dan ook voor haar deed. "Katten van Starclan, jullie kennen elke kat bij naam. Ik vraag jullie hierbij om de naam van de kat voor jullie weg te nemen, sinds het niet langer staat voor wat zij is. Bij mijn autoriteit als clanleader, en met de goedkeuring van onze voorouders, geef ik deze kat een nieuwe naam. Vanaf dit moment zal zij bekend staan als Limestone." Het waren woorden die niet vaak uitgesproken werden, omdat ze meestal met goede reden gebruikt werden, maar dit was voor hem al de tweede keer dat hij dit gedaan had, alles door Tall. "Dan is hiermee de ceremonie beëindigd." En met die woorden sprong hij van de rots af.

lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 01-11-'20 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-11-'20 DPKsfdL
Butter
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-11-'20   Ceremonie 01-11-'20 Icon_minitimeza 14 nov 2020 - 13:06

Flutterpaw.
Just when the caterpillar thought his life was over...
Flutterpaw wist dat Acornstar hem had beloofd niet te laten vallen, als zijn mentor niet klikte dan zou hij een andere krijgen, toch? Hij wist dat Porcupinefoot de zoon was van de grote kater en had daardoor moeite om voor zijn eigen rechten op te komen. Hij wilde zijn Leader niet beledigen en daarnaast had hij al voldoende zaken die zijn hoofd s'nachts deden tollen. Vandaag was het weer tijd voor een Ceremonie, zijn tweekleurige ogen gleden dan ook naar de robuuste kater die de rots op klom, zodat hij zichtbaar was voor de meeste katten. 'Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie.' De jonge kater stapte sloom iets naar voren toe, hij voelde zich gedwongen om aanwezig te zijn, zelfs al verwachtte hij niet zijn eigen naam te horen. 'Flutterpaw en Plumpaw, kom maar naar voren.' Even gleed zijn blik naar Plumpaw voordat hij zijn schouders ophaalde en ietwat twijfelend naar voren stapte. 'Jullie hebben allebei een nieuwe mentor nodig. Flutterpaw, jouw mentor zal Moonwane zijn en Plumpaw, jouw mentor zal Blackfray zijn.' De kater draaide zich na deze woorden om naar de kattin die zijn mentor zou worden. Hij had haar al een keer eerder gezien, toen hij terug was gekomen van een mislukte jacht, met takken in zijn vacht. Ze was niet al te oud maar leek al meer interesse in hem te hebben dan zijn vorige mentor.

Onhandig begroette hij haar terwijl hij met een oortje wiebelde voordat hij zijn blik naar de Leader liet glijden, een lichte opluchting was op zijn gezicht te lezen. Hij hoefde dan niet andere katten te vragen hem te begeleiden omdat Porcupinefoot er niet echt mee bezig was geweest. 'Ferretshadow, kom maar naar voren.' Een van de calico Warriors kwam naar voren toe terwijl de Leader haar aan sprak. 'Katten van Starclan, jullie kennen elke kat bij naam. Ik vraag jullie hierbij om de naam van de kat voor jullie weg te nemen, sinds het niet langer staat voor wat zij is. Bij mijn autoriteit als clanleader, en met de goedkeuring van onze voorouders, geef ik deze kat een nieuwe naam. Vanaf dit moment zal zij bekend staan als Limestone.' Verrast keek hij toe, het was niet vaak dat een naam werd veranderd, waardoor hij zijn kopje kort schudde in de hoop dat hij haar nieuwe naam zou onthouden. Het zou even wennen zijn. 'Dan is hiermee de ceremonie beëindigd.' De Leader sprong van de rots af waardoor de jonge Apprentice hem kort na keek en zich weer tot zijn mentor wendde. 'Eh..' begon hij onhandig. Hij had geen flauw idee wat hij met haar moest. Behalve trainen dan natuurlijk.
He began to fly.Ceremonie 01-11-'20 Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonwane
Member
Ceremonie 01-11-'20 Giphy
Emaatje
54
Actief
Just like the moon,
we'll have to get through
our different phases
to get another view on life


CAT'S PROFILE
Age: ☾ 20 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonwane
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-11-'20   Ceremonie 01-11-'20 Icon_minitimeza 14 nov 2020 - 21:31

Ceremonie 01-11-'20 6bb68197-2511-11eb-8d32-21e006e2e106

Er waren maar zo weinig manen verstreken sinds dat zijzelf een warrior was geworden, al was het toch meer dan het zou lijken. De kattin voelde sindsdien niet meer zo veel spanning of trots gedurende de ceremonies, want het beste, haar krijgersnaam, die had ze al ontvangen. Toch moest de poes telkens opnieuw opdagen op de ceremonie om te luisteren naar het nieuws van de Clan, want je weet wel, die was belangrijk. Een goede warrior luisterde steeds aandachtig naar alles, en dat was wat zij ook deed, alleen maar om te ondervinden dat ze een apprentice kreeg. Veel spanning was dat niet, die kat moest gewoon getraind worden tot de perfecte warrior en dan was ze weer vrij. De witte poes merkte op dat haar nieuwe apprentice haar   begroette maar eerst duidde ze aan dat ze zou verder luisteren naar de leider voor ze met elkaar zouden praten. Blijkbaar werd er een naam veranderd, dat was de eerste keer dat ze dat zag op een ceremonie. Je had één van de warriors die enkel een deeltje van zijn naam had veranderd, maar deze was helemaal volledig. Het zou zeker wennen zijn voordat de kattin de calico Limestone zou kunnen noemen zonder twijfel. In ieder geval, Flutterpaw liet een kleine ‘eh’ uit en nu gaf ze wel volle aandacht aan de bruine kater. “Goed. Straks gaan we trainen”, sprak ze eenvoudig. Het was zo simpel toch? En bij de training konden ze ook de nodige dingen bespreken en elkaar wat beter leren kennen, maar in Moon’s ogen moest hij vooral goed getraind worden en dat was het.  


You forget what you want to remember
Ceremonie 01-11-'20 Moon_s11
And you remember what you want to forget
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-11-'20 DPKsfdL
Butter
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-11-'20   Ceremonie 01-11-'20 Icon_minitimema 16 nov 2020 - 16:41

Flutterpaw.
Just when the caterpillar thought his life was over...
Flutterpaw hield zijn mond zorgvuldig dicht toen duidelijk was dat Moonwane wilde luisteren naar wat Acornstar verder te vertellen had over de Warrior die een nieuwe, andere naam kreeg. Hijzelf was ook niet van plan geweest om verder te spreken, er was maar weinig dat hij kon zeggen in dit soort situaties. Nadat de ceremonie was afgerond, kwam er enkel een apart geluidje over zijn lippen dat aangaf dat hij absoluut niet wist wat hij met de witte Warrior aan moest. 'Goed. Straks gaan we trainen.' Sprak ze eenvoudig waardoor hij knikte en met zijn staart naar de Apprentice Den wees. Hij moest nog wat doen daar, zijn nest moest ververst worden. Ze zou hem daar vast wel kunnen vinden. Met een knikje van zijn kop draaide hij zich ik en vluchtte hij naar zijn nest.

- Flutterpaw is topic uit.
He began to fly.Ceremonie 01-11-'20 Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 01-11-'20
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: