[HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs 8a7eb63e52ba226d4cb5df0145e2fd571c60bb19
Opper
90
Actief
the h e a r t of winter

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitewalker
BerichtOnderwerp: [HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs   [HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs Icon_minitimedi 3 nov 2020 - 20:30

[HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs Whjite10

Het was middernacht toen de witte tom uit zijn nest glipte om de kille nachtlucht te begroeten. Zijn prikkel vacht die altijd al alle kanten opstak was nu nog wilder geraakt door het gewoel in zijn nest. De slaap had al de hele avond niet willen komen en chagrijnig stond hij hier nu met brandende oogleden. De wind blies lichtjes door zijn gezicht heen, zijn borstelige snorharen mee laten bewegend met de stroming. De geur die hij rook was anders dan hij gewend was, een beetje zoals hij toen geroken had in Shadowclan. Een soort moerassige geur maar toch niet het zelfde als Shadowclan. Hij maakte zich dan ook niet druk dat er misschien een aanval op de loer lag. Het zou vast komen door zijn slaap te kort dat zijn zintuigen nu niet bestaande dingen begonnen op te vangen. Toch had hij het gevoel dat er vannacht iets naar hem zat te loeren. Zijn staart stond dan ook licht alert opgezet terwijl hij dieper de duistere kamp in liep. Het was er doodstil, hij hoorde zelfs de ademhaling van slapende katten niet. De tom kneep zijn ogen toe, een nerveus gevoel knagend aan zijn maag. Snel keerde hij zich om en liep hij direct op de Elders den af. Daar eenmaal binnen voelde hij zich al meteen een stuk kalmer toen hij zag dat Faintlight vredig lag te slapen. Hij liet een zuchtje van zijn lippen rollen, de jonge tom had zijn adem namelijk ingehouden toen hij naar de den gestormd was. Kort bleef hij nog op de wacht staan voor de zekerheid, voor hij zich weer twijfelend wou omkeren om naar zijn nest te vertrekken. Hij wou eigenlijk blijven.. al wist hij niet zozeer waarom. Zijn gevoel zei dat hij haar beschermen moest ondanks dat het leek dat er totaal geen gevaar lurkte. En toch.. toch had hij een onderbuik gevoel en kon hij haar niet hier laten liggen. Na een tegenstrijd met zichzelf besloot hij dat hij hier bleef en stapte de tom heel voorzichtig naar de blinde poes toe. Met een zachte aanraking om haar niet te laten schrikken maar ook niet te wekken liet hij zijn aanwezigheid merken. White wist totaal niet als hij hier mocht slapen, maar daarbij.. waarom zou het niet mogen? Hij was niemand tot last. Hm. De tom kroop bij de ander in het nest en sloeg zijn dikke staart zowel warm als beschermend over haar lichaam heen. Nog een tijdje keek hij als een wakende hond nog naar de uitgang van de den als, voor zijn oogleden toch echt te zwaar werden en hij in slaap sukkelde met zijn grote kop over Faintlight's flank heen.


[HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age:
Gender: She-cat ♀
Rank:
Marrowbone
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs   [HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs Icon_minitimewo 4 nov 2020 - 22:48

[HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs Dbfpaz3-95b1b9b4-899a-455e-a01f-836dec0cb26d.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvMjE4NjE3N2ItZmFhZi00OGJjLThhMzctNGZiMjJkNjM0OGI4XC9kYmZwYXozLTk1YjFiOWI0LTg5OWEtNDU1ZS1hMDFmLTgzNmRlYzBjYjI2ZC5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
please forget-me-not
Marrowbone was enkel nog maar een vage schim. Iedereen wist dat Dark Forest katten uiteindelijk enkel nog maar een zwervende ziel werden, zonder lichaam. Een gedachte, maar niets om mee uit te spreken. Het duurde echter heel lang, net alsof je een trage pijnlijke dood stierf. Of zoals zij het altijd vergeleek: het dubbele van wat zij had geleefd. Een miezerig leven met maar weinig vreugde. Soms ving ze glimpsen op van uit Starclan, waar iedereen die ze kende was. Zelfs haar kittens waren daar, maar ze waren daar gelukkig en zij niet. Ze had zichzelf nooit vergeven en het aanzicht van de kleine wezentjes in Starclan had haar naar hier gejaagd. Naar de landen waar haar lichaam enkel nog een magere schim was en waar ze de geur van rottende appels en vlees met zich meebracht. Marrowbone liet haar ogen dwalen op het jonge katje dat voor haar lag. Naast hem lag een poes. Het had geen uitleg nodig, nochtans niet voor Marrowbone. Een steek van verdriet schoot door haar lichaam heen. Het duwde haar lange gele nagels in de grond. Ze kwam dichterbij.

Optie 1
Marrowbone sloeg haar nagels in de kop van de apprentice. Haat en verdriet sudderde onder haar miezerige pels. Haar oog bleef echter dof kijken, het zou nooit meer een levensvuur bevatten. Niet zoals de witte kater die aan haar poten te bloeden lag. Uit het bloed dat druppelde op de donkere grond ontsproten planten. Ze waren tentakel-achtig, dik en slijmerig en bewogen zachtjes mee op haar ruwe ademhaling.

Optie 2
De magere kattin verhief zich naar zijn hoogte. Ze liet haar dunne lippen uiteen wijken. "Sta op smerig verliefde hond," kraakte haar stem giftig. Het klonk dof en oud, weinig gebruikt, maar het echode door het donkere bos. Slangen en wormen kwamen als tentakels uit de grond, kropen over haar tenen en in de oren van de witte kater. Als die schufterige hond niet snel opstond zat hij binnen de kortste keren onder de maden.


marrowbone
[HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs KTJIybs
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[HALLOWEEN EVENT] protect her at all costs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: