[Halloween Event]All those years surround me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Halloween Event]All those years surround me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lynxfang
Member
[Halloween Event]All those years surround me 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1859
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: [Halloween Event]All those years surround me   [Halloween Event]All those years surround me Icon_minitimema 9 nov 2020 - 21:27 

Just one more thing before the end

No, time has never been a friend


@[tagged]


He bites his lip and swallows the words laying on his tongue

Soms was alles een waas voor hem en op andere momenten was het helder als daglicht. Hij wees een paar dingen zeker, op die zaken, de problemen waar hij zeker van was, daar richtte hij zijn ogen op. De rest, ooit had hij overal een sterke mening over, maar nu leek het de moeite niet waard. Spanningen, die konden uitlopen op oorlogen, maar hij kon dat niet tegenhouden. Dus waarom zou hij het ook proberen? Natuurlijk, hij zou trots vechten voor zijn clan als het moest en hij zou sterven als zijn tijd daar was. De tijd hier op de grond was voorbij gegaan, met maar weinig dat hij bereikt uiteindelijk. Liefde en een familie waren hem onbekend en het enige wat hij had was het respect wat elke Senior Warrior van rond zijn leeftijd had die hun leven gaven voor hun clan. Straks zou hij dood gaan in een gevecht of zijn dagen slijten in de Elder Den, met geen legende die hij achterliet.

Zijn naam zou verloren gaan in de geschiedenis, daar was hij zeker van. Zijn daden zouden vervagen en niemand zou van hem spreken, maar dat was het leven. En dat was de dood. Dus nu deed hij wat hij het beste kon en dat was zich kapot werken, in een poging nog iets te maken van zijn verhaal. Liefde zou hij niet meer vinden, dat had hij allang opgegeven. Toch, terwijl hij eindelijk zijn vermoeide groene ogen sloot, toch dacht hij aan haar.

Until he chokes on them

[Halloween Event]All those years surround me Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
Gevonden lijken:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Desertshrew
Dark forest
[Halloween Event]All those years surround me DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Not affected by the passage of time†
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Desertshrew
BerichtOnderwerp: Re: [Halloween Event]All those years surround me   [Halloween Event]All those years surround me Icon_minitimewo 18 nov 2020 - 22:02


Liefde was zo iets prachtigs en zo iets dodelijks. Liefde kon geluk brengen maar ook zoveel verdriet. Liefde kon je in leven houden maar je ook doden. Het kon voor je poten liggen en toch ongrijpbaar. Het liet je hart duizendmaal harder kloppen maar ook verscheuren. Zij had het meegemaakt, had gevoeld wat hij voelde toen ook haar grote liefde voor een ander koos. Enkel hij leefde nog, was niet door de klauwen van zijn grote liefde vermoord. Vergeten was hij het, maar zij nooit. Hij had zelfs misschien wel nieuwe liefde gevonden.. in een heel speciaal meisje. Iemand van een andere clan, uit Windclan verbannen en opgenomen bij de aardvijand. Iets wat nooit gedacht was dat zou gebeuren en toch gebeurd was. Een tom zo loyaal aan zijn clan dat zijn leven er om draaide.. en nu misschien wel zijn hart onbewust aan een ex windclanner had gegeven. Maar was die liefde wel wederzijds? Of was het net zoals bij haar van één kant? Zou zijn hart weer gebroken worden zoals jaren lang geleden met Silvercloud? Hoever zou hij dit keer gaan om eindelijk een vrouw aan zijn zijde te krijgen? Hoever zou hij gaan om haar te krijgen? Hoe bang was hij om alleen te sterven? Alles kon, vooral met haar krachten. Hij hoefde het maar te zeggen.. en ze zou ervoor zorgen dat hij de liefde kreeg die hij verlangde.. al tegen een kleine betaling natuurlijk. Hoewel Desertshrew graag hielp deed ze niet aan liefdadigheidswerk. Waarom zat ze anders ook de in Dark forest?

Toen zijn ogen dicht vielen viel haar schaduwen over hem heen. Duisternis trok hem in een strakke doek en bracht hem mee waar zij hem naar toe sleepte. Zijn ziel ging mee naar haar podium. Het toneelstukje meteen van start.. zodra hij zijn ogen opende zal hij Shatteredice zien verdrinken. Helaas zou hij niet op haar afkunnen, want hij zat ingewikkeld aan ruwe dikke doornstengels waar geen tand en klauw doorheen kon.. al was er andere een optie om er uit te komen, een pijnlijke optie wel helaas. Als hij zijn schouder zou ontwrichten dan zou hij zich er uit kunnen wurmen om haar daarna te redden uit het zwarte slijm water. Maar daar kwam dus weer de vraag.. hoe ver zou hij gaan voor haar? Ze ging het zien.

Ze zou toekijken vanuit de tribune.


[Halloween Event]All those years surround me D65abb10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
[Halloween Event]All those years surround me 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1859
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: [Halloween Event]All those years surround me   [Halloween Event]All those years surround me Icon_minitimewo 18 nov 2020 - 22:36 

Just one more thing before the end

No, time has never been a friend


@[tagged]


Vermoeid was hij in een diepe slaap gevallen, niks doorhebbend van wat er om hem heen gebeurde. De duisternis die de Warrior Den overnam en hem meenam naar een plek van haat en ziek verlangen. Pas toen een koude rilling door zijn lijf heen ging werd hij wakker en opende hij zijn mosgroene ogen. Hij was niet meer thuis. Meteen sprong hij overeind, enkel door de doorns die in zijn vel prikte weer naar de grond te worden gedwongen. Woedend keek hij om zich heen, wie had dit gedaan. Toen pas zag hij haar en zijn adem stond stil. Hoe ze in het gitzwarte water voor hem verdween en weer tevoorschijn kwam, maar het niet lang volhoudend. Het trok haar mee, het nam haar weg. ''Shattered!''schreeuwde hij bijna wanhopig en hij probeerde te slaan tegen de dikke stengels die hem gevangen hielden. Zijn nagels waren nutteloos en alles gevend probeerde hij met zijn tanden er door heen te gaan, om het kapot te scheuren. De doorns prikte zijn lippen en tong en al vlug proefde hij bloed, maar hoe hard hij ook trok er was geen beweging in te krijgen. Ze was er nog steeds, hij zag haar nog steeds. Hij hijgde, probeerde te luisteren. Ze was aan het vechten voor haar leven en hij kon niks doen. In paniek beukte hij tegen zijn gevangenis, niks meer wetend. De grote kater slikte even en staarde naar haar. Heel even was er een moment van kalmte, zo'n moment van kalmte die zijn maag liet draaien. Hij keek om zich heen, op zoek naar een weg uit. Een zwakte in de stengels, iets wat hem zou kunnen bevrijden. Zodat hij haar kon bevrijden. Er was een kleine opening, bijna achter hem. Hij moest met moeite omdraaien om er bij te kunnen. Het was smal en hij voelde al met zijn snorharen dat hij te breed ervoor was. Het was alleen de enige oplossing die hij zag.

Hij zette zich af met kracht en duwde met alle macht door de opening heen, zijn ogen sluitend tegen de doorns die zijn vel kapot maakte. Een grote pijnscheut ging door zijn schouders, wat een krijs van hem opleverde waarna hij in pijn voorover viel. Weg van de doorns. Tranen sprongen in zijn ogen maar hij knipperde ze weg. Met moeite kwam hij overeind. Shatteredice. Haar naam horend in zijn eigen gedachtes bracht hem weer bij zinnen en hij snelde zich naar het water, half hinkend als de pijn te erg werd. ''Hou vol!''schreeuwde hij, zoekend naar haar. Waar was ze? Waar was ze? Zijn ogen gleden paniekerig over het water heen, totdat hij haar lichte vacht meende te zien. Hij had haar belooft te beschermen, hij kon niet opgeven nu. Met een krijgerskreet die de moed in hem weergaf aan de wereld ging hij het water in en dook hij meteen kopje onder. Duisternis omringde hem.
[Halloween Event]All those years surround me Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
Gevonden lijken:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Desertshrew
Dark forest
[Halloween Event]All those years surround me DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Not affected by the passage of time†
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Desertshrew
BerichtOnderwerp: Re: [Halloween Event]All those years surround me   [Halloween Event]All those years surround me Icon_minitimewo 18 nov 2020 - 23:07


Slijmerig water als donker als de nacht. Hoewel ze streed om haar kop boven water te houden verdween ze telkens weer onder de smurrie water. Lynxfang deed wat ze had verwacht, verwondende zichzelf om haar te redden. Echter was dit nog maar de start van haar toneelstuk, een spannend begin die steeds meer zal oplopen. Als een trap zo stijl dat je uit je balans zou schieten en meters naar beneden zou vallen. De tom sprong zonder aarzel in het water maar toen hij onthult werd met dezelfde duisternis voor zijn ogen werd zijn pels niet nat. Nee, hij plofte keihard op de grond. Het water was verdwenen alsof het er nooit geweest was. De grond barstte als een spiegel onder hem door de smakkerd die hij maakte. Uit de gebroken lijnen gloeide rode lichten die steeds warmer en warmer werden. Rook begon op te stijgen, wat eerst wit en weinig was maar daarna tot dikke donkere grijze pluimwolken zette die je verstikte. Uit de spleten spatte vonken uit tot het eindelijk als grote vlammen om hem heen danste. Vlammen die veder op in een cirkel vormde met haar in het midden, schreeuwend van de pijn door het vuur die haar steeds meer insloot. Maar niet enkel haar gekrijs vulde de lucht, maar ook die van een kitten.. een kitten die op hen leek. Hun kitten.


[Halloween Event]All those years surround me D65abb10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
[Halloween Event]All those years surround me 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1859
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: [Halloween Event]All those years surround me   [Halloween Event]All those years surround me Icon_minitimedo 19 nov 2020 - 21:35 

Just one more thing before the end

No, time has never been a friend


@[tagged]


Het duurde een paar seconden voordat hij merkte dat er geen koude nattigheid was wat zijn vacht doordrong, in die paar seconden ontmoette hij de grond. De dreun schoot door zijn lichaam en blijkbaar ook door de grond zelf, die leek te verscheuren onder hem. Het begon opeens erg heet onder zijn poten te worden als hij staarde naar het rode licht wat uit de scheuren kwam. ''Nee'''fluisterde hij kijkend naar hoe rook tevoorschijn kwam en al snel volgde de vlammen. Daar stond ze weer, niet verdrinkend in water maar in vuur. De vlammenzee scheidde hem van haar, net als de doornstengels gedaan hadden. Hij hoorde haar schreeuwen, een geluid wat verloren ging in het gebrul van het vuur. Lynxfang twijfelde aan alles wat er gebeurde, twijfelde aan of het gebeurde. Enkel, hij durfde geen risico te nemen. Hij had wel eens gehoord van wat Starclan kon, al kon hij niet geloven dat het Starclan was die dit deed. Als het echt haar was, als het geen nachtmerrie was. Voordat hij verder kon denken besefte hij dat er nog iemand schreeuwde. Een jonge stem, een kleine stem. Een kitten. De rook deed pijn aan zijn ogen, maar hij ging dichter bij het vuur. Staarde erin, zoekend. En toen zag hij wat hij zocht, maar het klopte niet. Deze kitten leek wel alsof hij van hun beide was, het voelde ook zo. Nee, ze had kittens maar die waren niet van hem. Dit was niet zijn kitten. Weer keek hij naar Shatteredice die nog steeds schreeuwde, niet opgevend. Hij keek naar haar door de vlammen heen, naar de krijsende kitten. Hoe het water verdween. De rook was verstikkend en de vlammen verblindde zijn zicht. Was hij hier echt? Was zij hier echt? De kitten was er niet, de kitten was niet echt. Maar als hij hier naar toe was gebracht, dan kon zij ook... Lynxfang besefte dat hij kostbare tijd verloor en begon om het vuur heen te rennen. Weer zoekend naar een zwakke plek, daar waar het niet brandde of laag genoeg was om erover heen te kunnen springen. Hij kon het niet vinden. Hij bleef rennen, ging naar het vuur toe, maar de hitte joeg hem terug. Zijn instinct was sterker dan zijn wil.


[Halloween Event]All those years surround me Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
Gevonden lijken:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Desertshrew
Dark forest
[Halloween Event]All those years surround me DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Not affected by the passage of time†
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Desertshrew
BerichtOnderwerp: Re: [Halloween Event]All those years surround me   [Halloween Event]All those years surround me Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 13:00


Hoe gek hij ook op haar zou zijn, hoe sterk zijn gevoel was.. hoe graag hij zijn leven zou willen geven om door het vuur te springen. Het was de instinct die hem telkens terugdreef. De vlammen sloegen steeds meer omhoog wanneer hij weer in de buurt kwam. Hem geen kans gevend om een gaatje te vinden in de cirkel of vlammen. Nu kwam Desertshrew ter voorschijn. Haar rode vacht was net als de kleur van het vuur. Zelfs haar knalgroene ogen flikkerde de oranje vlammen mee. “Liefde doet pijn, niet?” Begon ze met een zucht. Hoewel het geluid van de vlammen bijna overheersend was voor het oor kwam haar stem duidelijk en helder erdoorheen. Alsof het geluid voor dempte zodat ze kon spreken. “Ik had alles over voor mijn partner, de liefde die ik voelde voor hem.. het was sterker dan welke angst ooit.” Ze keek naar de tom. “Hoeveel is ze waard? Jullie kind?” Haar kopje draaide zich vragend om. “Ik kan haar helpen. Ik kan jullie helpen.. je hoeft het alleen maar te zeggen.” Als tikte de tijd snel door. Nog een paar seconde en Shatteredice en hun kitten zal als as op de grond vallen. Wat ging Lynxfang doen? Hoeveel had hij ervoor over? Haar tanden blinkte grijnsend bloot. Ze hield van dealtjes maken.


[Halloween Event]All those years surround me D65abb10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
[Halloween Event]All those years surround me 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1859
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: [Halloween Event]All those years surround me   [Halloween Event]All those years surround me Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 18:28 

Just one more thing before the end

No, time has never been a friend


@[tagged]


Uit het niets kwam er een poes tevoorschijn, die niet gestoord leek te worden door het vuur. Die tegen hem begon te spreken alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Woedend staarde Lynxfang haar aan, wie was ze en wat deed ze hier. Had zij iets te maken met wat er gebeurde? Hij kon raden van wel, enkel begreep hij niet. Hij kende haar niet, had haar nooit gezien. Kende Shatteredice haar. De kater keek vlug weer naar de poes gevangen door het vuur, hij kon het niet meer aanzien. Ze ging dood, hij had haar gefaald. Net toen hij nog een poging wou doen, omdat hij niet weer wou opgeven, sprak de rooie poes weer. Het leek alsof het geluid van de vlammen zachter werd.  ''Waarom doe je dit?''hijgde Lynxfang, naar de vreemdeling lopend. Ze sprak over hun kind en Lynxfang wierp een wantrouwige blik op de kitten. Het was niet echt. ''We hebben geen kitten, niet samen''snauwde hij, het was het enige wat hij zeker over was. Alles kon echt zijn, alles behalve de kitten. Shatteredice, ze kon echt zijn. Met verschrikte ogen staarde hij weer haar kant op. Hij hoorde de volgende woorden, misselijk makende woorden. ''Wat wil je van me?''vroeg hij uiteindelijk, dat monster doordringend aankijken. Hij drong niet terug voor haar.
[Halloween Event]All those years surround me Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
Gevonden lijken:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Desertshrew
Dark forest
[Halloween Event]All those years surround me DPKsfdL
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Not affected by the passage of time†
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Desertshrew
BerichtOnderwerp: Re: [Halloween Event]All those years surround me   [Halloween Event]All those years surround me Icon_minitimema 23 nov 2020 - 0:33


Zijn kwade ogen, zijn gesis, ze keek er dwars doorheen. Hij had wanhoop en dat voelde ze van hem afstralen zo heet als de vlammen om hen ook was. Een grijns was dan ook op haar lippen getekend terwijl ze zijn woorden negeerde; wachtend op enkel het gene wat ze wou horen. Wat ze wou, van hem, voor om die zwakkeling te redden. Het was misschien een illusie maar eentje die zo echt voelde en uitzag.. Eentje waar je je wonden mee zal terug nemen naar je ontwakende lichaam. ''Ik wil dat je een boodschap doorgeeft voor me.'' Zo simpel als dat. Hij zal wat voor haar doen, als betaling, en zij zou het vuur stoppen die Shatteredice verslond. Haar groene ogen gleden naar zijn blik toe, haar ogen flikkerend als de vonken die door de lucht knetterde. ''Maar de tijd tikt..'' Ze keek weer naar de she-cat voor hen, die verdronken leek te zijn in oranje golvend water. Hij hoefde enkel akkoord te gaan, ze konden later wel onderhandelen wat hij precies moest doorgeven.. nadat haar spelletje voorbij was.


[Halloween Event]All those years surround me D65abb10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Halloween Event]All those years surround me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: