[HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falconpaw
Med. cat apprentice
[HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure SCwUkVM
Bo~
977
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Twelve moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: [HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure   [HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure Icon_minitimema 9 nov 2020 - 23:02


Slaap kwam hem langzamerhand steeds vaker toe. Beetje bij beetje kwam het erbij. Maar dit was anders, dit was een ander type slaap. Hij wist niet zo goed hoe hij zich moest voelen toen hij zijn blauwe ogen opende en langzaam knipperde. Dit voelde niet als een droom, dit voelde zeker niet als een droom. Het was koud hier. Hij voelde een rilling door zijn lichaam heen gaan terwijl hij langzaam om zich heen kneep. Wat was dit voor een droom? Dit was niet zoals anders geweest, dit was niet geweest zoals die nachtmerries die hij had gehad over Gorsepaw. Nee, dit was zeker anders. Hij had hier zelden zoveel controle over zichzelf. "Hallo?" riep hij dan ook een beetje twijfelend rond terwijl hij iets met zijn oortjes wiebelde. Iets in hem vertelde hem dat hij hier niet wilde zijn en dat hij zo snel mogelijk weg moest. Maar waar naar toe zou hij ooit moeten gaan dan? Hij herkende hier helemaal niks.


-open :>


So I drown it out like I always do
Dancing through our house with the ghost of you
[HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure Falconos
And I chase it down, with a shot of truth
That my feet don't dance like they did with you
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Desertshrew
Dark forest
[HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure DPKsfdL
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Not affected by the passage of time†
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Desertshrew
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure   [HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure Icon_minitimeza 14 nov 2020 - 16:03


Arm schaap dat het was. Dat vond ze oprecht. Desertshrew was helemaal geen slechte kat hoor, ze kon medelijden voelen en wist ook dat haar hart goed was. De reden waarom ze hier was, was omdat ze meer en meer verbitterde raakte door het feit dat katten ongedeerd andere pijn konden doen. Dingen die ook bij haar gebeurd waren. Dingen waarvoor ze wraak wou.. en daarom was haar ziel verbannen naar de duistere wouden. Nooit had ze iemand pijn gedaan en toch stond ze hier als de kwaadaardige heks. Enkel omdat Starclan niet op een rechte lijn met haar zat over haar denkwerken en aanpak. Het was goed zo, nu stond niemand meer in haar weg om het goeie te doen. Om de katten te straffen die dat verdiende. Ze had haar al bezocht maar ze was nog niet klaar met haar. Net als dat haar familie kapot geslagen was als een vaas.. zal ze dat nu ook bij haar doen, zodat ze eindelijk ook ging meemaken wat andere door haar acties hebben moesten doorstaan. Deze keer liet ze de ziel naar haar toe komen dan dat zij naar de levende wereld ging. Hier had ze namelijk iets wat ze wou laten zien aan de ander. ''Falconpaw.. Welkom.'' Sprak ze rustig. Haar groene ogen waren het eerste wat zichtbaar was tussen de dunne afgestorven bomen door. ''Mijn naam is Desertshrew en ik heb je hierheen gebracht.. ik wil je namelijk graag wat laten zien. Haar lichaam kwam ter voorschijn. Een warme glimlach op haar lippen die hem geruststelde. Haar lichaam die normaal de wonden toonde hoe ze gestorven was waren verdwenen. Ze zag er vredig uit, net als een zorgzame moeder. Ze keek hem eventjes aan voor haar blik naar de zijkant gleed en in de verte tuurde.


Ga je mee?[HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure D65abb10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconpaw
Med. cat apprentice
[HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure SCwUkVM
Bo~
977
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Twelve moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat App
Falconpaw
BerichtOnderwerp: Re: [HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure   [HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure Icon_minitimedo 26 nov 2020 - 22:01


Hij kende dit gekke gevoel. Dit gevoel alsof hij ergens was waar hij niet hoorde te zijn. Alleen waar hij eerst een goed gevoel kreeg, een plek van thuis, was het nu een gevoel waar hij moest gaan schreeuwen. Moest wegrennen en nooit meer terug zou mogen keren. ”''Falconpaw.. Welkom.” klonk er echter opeens, waardoor zijn blauwe ogen omhoog schoten en hij groene ogen ontmoette in het donker. Wat was dit? Waar was hij? Dit was niet zijn gewoonlijke nachtmerrie, nee, totaal niet. ”Mijn naam is Desertshrew en ik heb je hierheen gebracht.. ik wil je namelijk graag wat laten zien.” Een poes kwam tevoorschijn. Haar vacht leek zacht, ze leek zo rustig en… Ze keek weg van hem, naar de verte. ”B-ben ik in StarClan?” was het eerste wat hij twijfelachtig uit kon brengen. Het was een soortgelijk gevoel geweest, dit. Hij keek naar de richting waar zij ook keek, terwijl hij voorzichtig een stap dichterbij zette. ”Wat.. wat moet ik zien?” Het feit dat als dit echt Starclan was, hadden ze dan een belangrijke boodschap voor hem?


So I drown it out like I always do
Dancing through our house with the ghost of you
[HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure Falconos
And I chase it down, with a shot of truth
That my feet don't dance like they did with you
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[HALLOWEEN EVENT] Let go of the pressure
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan :: Dark Forest-
Ga naar: