[Witch Hunt] Devourer of Souls 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Witch Hunt] Devourer of Souls

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zmeura
Member
[Witch Hunt] Devourer of Souls  Giphy
Ema
35
Actief
ᴛʜᴇʀᴇ'ꜱ ᴀ ʀᴏᴏᴍ ᴡʜᴇʀᴇ ᴛʜᴇ ʟɪɢʜᴛ ᴡᴏɴ'ᴛ ꜰɪɴᴅ ʏᴏᴜ
ʜᴏʟᴅɪɴɢ ʜᴀɴᴅꜱ ᴡʜɪʟᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴀʟʟꜱ ᴄᴏᴍᴇ ᴛᴜᴍʙʟɪɴ' ᴅᴏᴡɴ
ᴡʜᴇɴ ᴛʜᴇʏ ᴅᴏ
ɪ'ʟʟ ʙᴇ ʀɪɢʜᴛ ʙᴇʜɪɴᴅ ʏᴏᴜ


CAT'S PROFILE
Age: ✘ 19 moons ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Zmeura
BerichtOnderwerp: [Witch Hunt] Devourer of Souls    [Witch Hunt] Devourer of Souls  Icon_minitimedi 10 nov 2020 - 18:02


Ze had een belangrijke taak, een doel, een missie. En die moest ze dan ook voltooien samen met twee andere katten; Stalked en Rumble. Eentje diende voor extra kracht en de andere was een wegwijzer. Het maakte niet uit hoe het ging gebeuren, zolang het maar goed zou gebeuren. De kattin had ze hier samengeroepen om samen te gaan vertrekken, klaar en bereid. Hollow zou haar prijs eindelijk betalen van zomaar weg te lopen van hun geliefde Elite. Misschien werd er zelfs nog wat bloed gespild of gevochten, maar ze moest hoe dan ook terug komen op de exacte plek waar ze moest zijn, hier. Misschien werd het vuur tegen vuur, wie wist, maar de zwarte kattin zou de Elite niet teleurstellen. Ze zou hun wensen doen vervullen, ze zou haar eigen botten zelfs in elkaar kunnen slaan ervoor of door de vlammen heen gaan. Hoe dan ook, de poes zat rustig haar pootje eens te likken terwijl ze geduldig op de andere twee wachtte op de plek waar ze afgesproken hadden; naast één van de barns. Na ze haar pootje weer neer had gezet keek ze met haar rode ogen naar de grijze lucht met een paar zonnevallen tussen. Het zou geen wonder zijn als er straks regen op de planning stond, maar het ging toch niets uitmaken. Ze waren sterke elite members en een slechte natuursomstandigheid hield hen niet zomaar tegen. Eindelijk hoorde de kattin pootstappen naderen, een paar zware en een paar lichtere. Dat moesten hen wel zijn, eindelijk. De kattin zette zich alvast recht.


+Stalked & Rumble


[Witch Hunt] Devourer of Souls  Zmeura_sig_V2
[Witch Hunt] Devourer of Souls  2gxnp75[Witch Hunt] Devourer of Souls  10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stalked
Member
[Witch Hunt] Devourer of Souls  DPKsfdL
32
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Stalked
BerichtOnderwerp: Re: [Witch Hunt] Devourer of Souls    [Witch Hunt] Devourer of Souls  Icon_minitimevr 27 nov 2020 - 17:13

Het was niet bepaald overdreven als ze toegaf verbaasd te zijn geweest toen ze te horen kreeg dat ze naar de bergen moest gaan. Ten eerste wist ze niet precies wat bergen waren, enkel dat het een gebied was. En niet op de hoek. Ze moesten daar een kat zoeken ofzo, Hollow was haar naam. Stalked kende haar niet goed, maar ze was een tijdje terug verdwenen en zat blijkbaar dus in die bergen. Ze zou samen met Zmeura en een nieuweling gaan, wat precies het verhaal achter die nieuweling was wist ze niet. Maakte haar ook niet heel veel uit. Ook al liep ze samen met hem, vragen stelde ze niet. Als ze dat al deed was dat een zorg voor later. Ze keek meer geïnteresseerd in haar omgeving toen ze de donkere verschijning van Zmeura zag die op haar reisgenoten zat te wachten. Niet dat Stalked haar pas versnelde op dat moment, ze liep gewoon rustig door totdat ze voor de leider van hun uitstapje stond. ''Hoi Zmeura''


[Witch Hunt] Devourer of Souls  Tahls6
[Witch Hunt] Devourer of Souls  2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Witch Hunt] Devourer of Souls
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Road to the Mountains-
Ga naar: