Sun is shining and so are you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sun is shining and so are you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sun is shining and so are you DPKsfdL
Anonymous
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Disarmingpaw
BerichtOnderwerp: Sun is shining and so are you   Sun is shining and so are you Icon_minitimezo 15 nov 2020 - 21:42

Het was een vrij simpele opdracht: hij moest één prooi terug brengen naar de queens. Een verse prooi. Omdat Disarmingpaw vrij zelfverzekerd was in zijn doen en laten en hij dus ook wel vrij zeker wist dat hij snel op tijd terug zou zijn, had hij een knikje gegeven en was hij vervolgens op jacht gegaan. Het had hem niet bijzonder veel moeite gekost om een muisje te vinden en te vangen en met zijn prooi tussen zijn kaken liep hij weer terug naar het kamp. Op landdieren jagen kon hij al vrij goed en als hij het klimmen wat meer onder de poot zou krijgen, zou hij dat ook wel goed kunnen. Hij had er echter het volle vertrouwen in dat het hem niet meer lang zou kosten eer dat hij het zou kunnen en dus was hij al begonnen met oefenen. Hij was naar zijn idee best snel op de tak geklommen en het had hem niet veel moeite gekost om zich in te beelden hoe de sterke spieren in zijn schouders zich steeds meer begonnen te ontwikkelen, zeker niet met de spierpijn die zich de dag erna genesteld had tussen zijn schouderbladen. Hij was echter blij dat hij zo veel voortgang maakte, al was het natuurlijk wel iets wat hij al verwacht had. Wat wilde je ook met iemand zoals hem? Een kleine grijns kwam om zijn lippen en hij legde de prooi die hij had gevangen voor de queens neer, waarna hij hun een knikje gaf en met hoog opgeheven kopje weer weg wilde lopen. Het was toen dat hij de blik van Sunkit ving, een kitten waar hij nog mee in de nursery had gezeten en waarvan het niet al te lang meer zou duren eer dat ze apprentice zou worden. “Dag schoonheid,” sprak hij op een grappende manier tegen haar en gaf haar een knipoogje. “Ik durf te wedden dat je de nachten al aan het aftellen bent eer dat je weer een den kan delen met zo’n geweldig iemand zoals mij.” Dat moest haast wel, toch?+ @Sunkit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunkit
Member
Sun is shining and so are you Giphy
Ema
72
Actief
ʂųŋʂɧıŋɛ, ʂųŋʂɧıŋɛ
Ɩaɖybųgʂ ąῳąƙɛ!

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Sunkit
BerichtOnderwerp: Re: Sun is shining and so are you   Sun is shining and so are you Icon_minitimewo 18 nov 2020 - 12:34

Ze zat wat rond te dwalen in de nursery, zoekend naar iets leuks om te doen. Ze wilde nieuwe dingen te weten komen, gaan ontdekken! De lichtrode kitten volgde een apprentice die binnenkwam met haar blauwe ogen. Hij gaf aan de grotere katten, zoals haar moeder en de andere queens, een prooi en liep toen met een opgeheven kop haar kant op. ‘Dag schoonheid’, begroette de apprentice haar. Hij had nog met haar in de den gezeten, maar echt ontmoet hadden ze nog niet. En daarbij, de kitten wist niet zeer goed wat ze hierbij moest denken. Ze werd nog nooit een ‘schoonheid’ genoemd. Ze wist zeker wel wat het betekende en dat voelde daarom zo raar. Ze vond het een rare begroeting, dat was de conclusie van dit. ‘Ik durf te wedden dat je de nachten al aan het aftellen bent eer dat je weer een den kan delen met zo’n geweldig iemand zoals mij’, sprak die verder. Het poesje richtte een droge blik op hem. Ze kende hem niet, ze vond hem heel raar, en nu zei die ook nog dat ze dagen zat af te tellen voor met hem, die ‘zo geweldig was’, in een den te gaan slapen. Ze was zeer geduldig, ze hoefde geen dagen af te tellen, ook niet voor gewoon apprentice te worden, ze liet alles gewoon komen. Met misschien wat planning, maar voor de rest was het going with the flow. En daarmee antwoordde ze dan ook simpelweg, eigenlijk ook met een tint van nieuwsgierigheid: “En waarom ben je dan oh zo geweldig?
.
Sunhalo.Sun is shining and so are you Sun_si10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sun is shining and so are you DPKsfdL
Anonymous
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Disarmingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sun is shining and so are you   Sun is shining and so are you Icon_minitimewo 18 nov 2020 - 16:49

De kitten leek niet erg onder de indruk te zijn van zijn woorden, maar dat kwam nog wel. Ze hadden misschien wel een bepaalde tijd in deze den met elkaar gespendeerd, maar dat wilde nog niet zeggen dat hij de moeite had genomen om haar beter te leren kennen. Misschien moest dat nu maar eens veranderen. Het leek er duidelijk op dat ze een schoonheid ging worden met haar blauwe ogen en lichtrode vacht, wat Disarmingpaw's aandacht enkel nog maar meer trok. De kitten vroeg aan hem waarom hij dacht dat hij o zo geweldig was en Disarmingpaw wierp haar een brede grijns toe. "Ik dacht dat je het nooit zou vragen," zei hij op een toon dat grappend geklonken had kunnen zijn als zijn blik niet zo serieus was geweest. "Buiten het feit dat ik bijna geen enkele apprentice heb gezien die deze ongewone vachtcombinatie heeft," hij knikte naar zijn eigen vacht, "is het ook nog eens zo dat ik met mijn gouden ogen en sterke lichaam al even robuust uit zie als de oudere apprentices." En dan kwam hij nog niet eens aan het beste gedeelte. "Ik ving mijn eerste prooi tijdens mijn eerste training en zelfs nu ik even zonder mentor gevallen ben, kan ik de Clan nog steeds van prooi voorzien alsof ik al manen mijn training doe. Als ik nog niet zo jong was geweest, zou ik bijna naar Acornstar himself gaan om voor te stellen dat hij me warrior maakt," zei hij op een serieuze toon. Want zeg nou zelf: zo'n stuk als hem zou je toch zeker wel zo snel mogelijk warrior willen maken?!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunkit
Member
Sun is shining and so are you Giphy
Ema
72
Actief
ʂųŋʂɧıŋɛ, ʂųŋʂɧıŋɛ
Ɩaɖybųgʂ ąῳąƙɛ!

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Sunkit
BerichtOnderwerp: Re: Sun is shining and so are you   Sun is shining and so are you Icon_minitimewo 18 nov 2020 - 17:43

Ik dacht dat je het nooit zou vragen’, begon deze. Toen wist ze dat ze een grote fout had gemaakt, want ze kreeg een hele uitleg voor haar neus voorgeschoteld en een gast die stoefte over zichzelf was het meest irritante dat er bestond, dat had ze geleerd van een andere apprentice die bij haar op bezoek was geweest. ‘Buiten het feit dat ik bijna geen enkele apprentice heb gezien die deze ongewone vachtcombinatie heeft’, zei hij terwijl hij naar zijn vacht knikte. Het zag er zwart en stoffig uit, net zoals die van zijn broertje Burntkit. Ze was niet onder de indruk. ‘is het ook nog eens zo dat ik met mijn gouden ogen en sterke lichaam al even robuust uit zie als de oudere apprentices’. Deze apprentice vond zichzelf wel heel wat, maar zij vond hem maar niets. Het lichtrode poesje was heel lief, open en vriendelijk tegen zowat iedereen, maar katten die raar waren… Of onverklaarbaar… Daar was ze wat minder voor. In het algemeen zocht ze nu wel vaak speelmaatjes, maar toch was er een deeltje dat ze wel altijd inhield. En die kwam nu gedeeltelijk naar buiten. En er kwam nog meer uit zijn bek. Waar waren haar broers, of haar mama, of iemand anders die haar kon beschermen en weg kon halen uit dit raar moment?? ‘Ik ving mijn eerste prooi tijdens mijn eerste training en zelfs nu ik even zonder mentor gevallen ben, kan ik de Clan nog steeds van prooi voorzien alsof ik al manen mijn training doe. Als ik nog niet zo jong was geweest, zou ik bijna naar Acornstar himself gaan om voor te stellen dat hij me warrior maakt’, hij klonk er ook nog eens super trots op. De poes fronste even. "Waarom verwacht je dat ik je zo geweldig vind door al die apprentice zooi? Ik wil gewoon vrienden maken en hebben, ik tel nergens voor af, en ik wacht al zeker niet om in een den te gaan slapen met een stoefer zoals jij", piepte ze fel. Deze kat werkte op haar zenuwen, en dat was tot nu toe nog niet gebeurd. Behalve voor Tidekit, maar dit was nog een ander geval. Wie dacht hij wel niet dat hij was om haar een schoonheid te noemen en daarna een heel karweitje zitten te vertellen zodat ze onder de indruk zou zijn? Zo was ze niet! Ze was lief en ze was zoet, maar ze was niet iemand waar je 'ik ben zo geweldig'-heid op kon gooien. Dat type vond ze niet leuk. "Wat verwacht je van iemand zoals mij? Dat ik onder de indruk zou zijn?"
Sunhalo.


Sun is shining and so are you Sun_si10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sun is shining and so are you DPKsfdL
Anonymous
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Disarmingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Sun is shining and so are you   Sun is shining and so are you Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 15:45

Het feit dat ze niet onder de indruk leek te zijn, was zowel iets wat hem irriteerde als amuseerde. Hij zag hoe dat haar gezicht betrok en ze totaal niet onder de indruk leek te zijn van zijn woorden, wat nog eens werd bevestigd toen ze haar mond opendeed. Er verscheen een totaal verwilderde blik over zijn gelaat die niet gespeeld was en voor even wist hij niet wat te zeggen. Ieder ander had dit misschien al zien aankomen, maar hij niet. Hij was dan ook zo vol van zichzelf dat hij dacht dat anderen zijn potentie allang hadden gezien, maar deze kitten bewees het tegendeel door zo tegen hem te doen. Ach ja, ze wist niet wat ze miste. “Maar het is niet opscheppen wat ik doe,” zei hij op een verwarde toon tegen haar. “Het is de waarheid dat ik spreek.” Jaloezie. Ja, dat moest het zijn. Ze was jaloers omdat zij niet zo geweldig was als hem. Dat er geen enkele kat was die ze kende die zo geweldig was als hem. Hij durfde te wedden dat die zogenaamde vrienden van haar echt niet zo geweldig waren als hem. Toen ze haar vragen aan hem stelde, keek hij haar weer op een verwarde manier aan. “Natuurlijk had ik dat verwacht,” zei hij op een manier waar lichte irritatie in de toon van zijn stem school. “Waarom zou je niet onder de indruk van me zijn? Er zijn weinig apprentices die kunnen zeggen dat ze op hun allereerste dag van hun training al een prooi hebben gevangen, hoor.” Zijn mondhoeken kropen licht spottend omhoog. “Is het soms omdat je jaloers bent dat je zo reageert?”

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sun is shining and so are you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: