If the sky comes falling down 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 If the sky comes falling down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Snakepaw,
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimevr 20 nov 2020 - 20:02

De dagen begonnen steeds kouder te worden. Snakekit wist dat het ook zo koud ging zijn vanaf het moment dat hij apprentice zou worden, al hoopte hij dat het dan wat minder koud zou zijn dan nu soms het geval was. Ook nu kwam er weer een ijskoude windvlaag de nursery binnen en het kostte de kitten alles om niet aan zijn omgeving te laten zien dat hij het koud had. Hij had geen zin in commentaar en had ook niet echt zin in ruzie. Hij was er vrij zeker van dat hij diegenen die er commentaar op durfden te geven een sneer zou geven en dan had hij het zo weer zitten. Zijn blik gleed door de nursery en bleef kort hangen op Palekit. Een kleine glimlach kwam om zijn lippen toen hij zag dat ze haar ogen open had en hij zette koers in haar richting. Palekit, Sunkit en Aspenkit waren een paar redenen dat hij het nog wel kon hebben in de nursery. Zonder hun zou het een stuk saaier zijn, al zou hij dat natuurlijk nooit hardop aan ze toegeven. “Kun je niet slapen?” vroeg hij aan zijn pleegzusje terwijl hij zich naast haar nestelde. Hij verwachtte niet echt een reactie. Het leek hem een kleine kans dat ze op zo’n korte tijdspanne al wat woorden kon zeggen, maar wie weet zou ze hem nog verbazen. Dat had ze immers eerder ook al gedaan.


+ @Palekit'
Terug naar boven Ga naar beneden
Palepaw
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimema 23 nov 2020 - 19:06

walk in the light
De jonge kitten was de iets oudere zwarte kitten niet vergeten. Hij kwam wel vaker langs om kort met haar te praten, niet dat ze veel terug kon zeggen en gaf haar de aandacht die de kleine flamepoint wellicht wel verdiende. Palekit snapte nog steeds niet geheel dat ze ondergebracht was bij een andere Queen. Ze wist enkel dat ze lekker warm lag tegen haar mama aan, een knappe bruine kattin die meer geduld had gehad dan haar biologische moeder. Niet dat ze deze echt zou herinneren, ze was simpelweg te jong geweest. Snakekit kwam intussen al naar haar toegelopen terwijl ze slaperig haar blauwe ogen knipperde. Ze was enkel wakker omdat ze voor nu voldoende rust had gehad en stiekem honger had. 'Kun je niet slapen?' Vroeg hij aan haar waardoor ze langzaam knikte, op dit moment tenminste niet. Ze rekte zich uit voordat ze haar kop; zoals langzaam haar gewoonte werd, op zijn schouder probeerde te leggen.If the sky comes falling down Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Snakepaw,
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 14:29

Snakekit grinnikte zachtjes toen ze naar hem knikte en gewoontewijs haar kopje op zijn schouder probeerde te leggen. Snakekit vouwde zijn pootjes onder zijn lichaam zodat hij lager kwam te liggen en Palekit makkelijk met haar kopje op zijn schouder kon leunen. Zijn blik gleed naar voren en hij besloot om de stilte maar te vullen met dingen te vertellen die hij had meegemaakt. Wie weet onthield ze wel een paar woorden en zou haar taalontwikkeling er zo ook wel op vooruit komen. “Ik heb een kitten hier in de nursery beter leren kennen,” zei hij op zijn gebruikelijke norse toon terwijl hij zijn mondhoeken dwong om naar beneden te blijven. “Haar naam is Sunkit en ze is eigenlijk niet zo heel erg, al is ze verschrikkelijk vrolijk en heeft ze het constant erover dat we goede vriendjes moeten worden.” Snakekit liet zijn blik kort op Palekit hangen en rolde toen overdreven met zijn ogen. “Ik bedoel, ze is niet zo héél erg, maar hoe kan iemand constant zo vrolijk zijn?”

Terug naar boven Ga naar beneden
Palepaw
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimedo 3 dec 2020 - 15:21

walk in the light
Het was goed voor de Moon oude kitten om te kunnen luisteren naar andere katten. Het feit was dat zelfs al kon ze niet goed geluid produceren, ze toch anderen moest begrijpen en dat kon enkel als ze bleven spreken. Snakekit leek gelukkig te begrijpen dat ze tegen hem aan wilde leunen en maakte het haar wat makkelijker waardoor een heel zacht, zwak maar tevreden geluidje haar mond verliet. 'Ik heb een kitten hier in de nursery beter leren kennen,' begon de kater op zijn gebruikelijke toon. Een tikkeltje nors maar eronder zat nog een soort van warmte. 'Haar naam is Sunkit en ze is eigenlijk niet zo heel erg, al is ze verschrikkelijk vrolijk en heeft ze het constant erover dat we goede vriendjes moeten worden.' De zwarte kitten keek haar met rollende ogen aan waardoor de kleine flamepoint met haar oortje wiebelde en hem een klein ondeugend glimlachje gunde. 'Ik bedoel, ze is niet zo héél erg, maar hoe kan iemand constant zo vrolijk zijn?' Het was een lastige vraag om te beantwoorden zeker voor iemand die niet goed kon spreken waardoor de kitten ondeugend haar lippen om het oortje van de kater legde en er speels aan trok. Zij was ook vrolijk, toch? En hopelijk hij ook.If the sky comes falling down Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Snakepaw,
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimeza 5 dec 2020 - 15:03

Snakekit trok een gezicht naar Palekit toen hij zag dat ze een ondeugende grijns op haar snoet had. Hoewel hij dat aan probeerde te houden, verscheen er toch een kleine glimlach om zijn lippen terwijl hij naar haar keek, welke nog een beetje breder werd toen ze opeens zijn oortje in haar bekje nam en er zachtjes aan trok. “Palekit, ophouden,” zei hij op een zeurderige toon, maar hij deed geen moeite om haar van zich af te duwen en als je naar zijn gezicht keek, zag je heus wel dat hij het helemaal nog niet zo erg vond. “Je bent al net zo erg als haar,” liet hij er zeurderig op volgen, al meende hij daar niet heel veel van. Sunkit was één van de katten die door zijn façade heen had gekeken en hij vond haar sowieso niet heel erg om in de buurt te zijn, al zou hij dat natuurlijk nooit recht in haar gezicht zeggen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Palepaw
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimezo 6 dec 2020 - 16:13

walk in the light
Haar blauwe ogen bleven onschuldig twinkelen terwijl ze vrolijk naar de oudere en grotere kater keek. Hij leek haar er nog niet van te weerhouden om zijn oor te pakken te nemen, waardoor haar staartje enthousiast heen en weer zwiepte. Gefocust en geconcentreerd bleef de kleinere en jongere kitten dan ook naar hem kijken. 'Palekit, ophouden,' klonk er op een zeurderige toon. Echter deed hij geen moeite om haar te verplaatsen waardoor ze heel zachtjes op zijn oor sabbelde. 'Je bent al net zo erg als haar,' dat was nog niet erg genoeg! De kitten knipperde met haar blauwe ogen voordat ze zijn oor langzaam los liet en zich loom uitreikte en haar nageltjes in het mos zette. Als ze zijn oor niet mocht pakken, dan misschien zijn staart wel?If the sky comes falling down Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Snakepaw,
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimema 7 dec 2020 - 15:22

Snakekit trok een zuur gezicht naar Palekit toen hij voelde dat ze op zijn oor begon te sabbelen. “Daar ga je echt geen melk vinden, hoor,” zei hij op een norse toon tegen haar. Ze liet zijn oor echter al snel weer los en had nu een nieuw doelwit. Snakekit keek over zijn schouder naar zijn staart en rolde met zijn ogen, maar liet deze uiteindelijk toch in de lucht zweven en liet zijn staartpunt pesterig langs de mond van Palekit gaan voordat hij het weer uit haar bereik liet zwaaien. “Pak het dan,” zei hij op een licht plagerige toon tegen haar. Hij had het niet in de gaten, maar er was een warme blik in zijn ogen ontstaan terwijl hij naar zijn pleegzusje keek.

Terug naar boven Ga naar beneden
Palepaw
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimema 7 dec 2020 - 21:44

walk in the light
Snakekit leek het niet erg te waarderen dat zijn oor als speeltje werd gebruikt door de jongere kitten. 'Daar ga je echt geen melk vinden, hoor,' mopperde hij met een zuur gezicht waardoor de kleine flamepoint deze al snel weer los liet en op zoek ging naar het volgende lichaamsdeel dat ze kon gebruiken als speelgoed. De zwarte kitten keek over zijn schouder naar haar voordat hij met zijn ogen rolde maar verder geen teken gaf van irritatie waardoor de kitten duidelijk haar nieuwe doelwit had gevonden. Ze had dan een soort van toestemming, toch? Hij begon haar zelfs te plagen met zijn staart die hij bewoog naar haar toe en van haar af. 'Pak het dan,' zei hij op een licht plagerige toon tegen haar. De warme blik in zijn ogen ontging de kitten niet voordat ze onhandig zijn staart te pakken probeerde te krijgen. Ze viel dan ook al snel over haar eigen poten heen terwijl ze naar de zwarte staart sloeg.If the sky comes falling down Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Snakepaw,
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimedo 10 dec 2020 - 17:13

Hoewel Snakekit geen biologische siblings had en hij dus geen ervaring had, begon hij nu wel een vrij goed idee te krijgen van hoe het voelde om een grote broer te zijn. En hij merkte op dat hij het helemaal niet vervelend vond. Een geamuseerde blik verscheen in zijn ogen toen Palekit onhandig achter zijn staart begon te jagen, struikelend over haar eigen pootjes. Hij grinnikte toen hij wat wind voelde blazen tegen zijn staart ten teken dat ze hem op één haar na gemist had en hij boog zich naar voren, waarna hij met zijn neusje tegen haar achterwerk duwde om haar weer overeind te krijgen. Daarna tikte hij plagerig met zijn staart tegen het puntje van haar oortje aan en trok deze al snel weer weg uit haar richting. Hij wist niet of ze in zijn staart ging bijten en het laatste waar hij pijn wilde voelen, was in dat lichaamsdeel.

Terug naar boven Ga naar beneden
Palepaw
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimevr 11 dec 2020 - 22:01

walk in the light
Het leek erop dat Palekit nog heel veel mocht gaan groeien voordat ze in staat zou zijn een goede Apprentice te worden. Niet alleen in grootte maar zeer zeker ook in coördinatie. Echter zou ze nooit volledig haar stem kunnen gebruiken, zelfs al zou het beter worden dan het nu was. De zwarte kitten grinnikte toen ze zijn staart miste en op de grond belandde. In haar onhandigheid was ze op haar neusje terecht gekomen. Het duurde niet lang voordat hij haar overeind hielp. Voordat ze zijn staart te pakken kon krijgen die voor haar neus en oor langs gleed, was deze weer weg van haar gezicht. Speels sprong ze tegen zijn achterste aan in de hoop dat ze zich in zijn buik vacht kon nestelen. Een klein glimlachje stond op haar schattige gezicht terwijl ze hem zo sterk mogelijke blik gunde. Ze zou hem verslaan!If the sky comes falling down Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Snakepaw,
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimewo 16 dec 2020 - 14:02

Snakekit richtte zijn blik op zijn pleegzusje toen ze tegen hem aan sprong. Hij had zijn staart dan wel uit de weg getrokken, maar hij had niet verwacht dat ze tegen zijn achterste zou springen en dus viel hij half op de grond. Hij richtte zijn blik naar beneden toen ze haar kopje tegen zijn buikvacht duwde en met een glimlach gaf hij haar een zachte duw tegen haar schouder aan. Niet hard genoeg omdat hij niet wilde dat hij haar pijn zou doen, maar wel hard genoeg zodat ze het zou voelen en misschien een klein beetje haar evenwicht zou verliezen. Het leek erop dat ze graag een speelgevecht wilde hebben en Snakekit was niet iemand die zich terugtrok van een uitdaging, dus ging hij daar ook maar wat graag op in.

Terug naar boven Ga naar beneden
Palepaw
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimezo 27 dec 2020 - 21:53

walk in the light
Realistisch gezien zou iemand van haar grootte en leeftijd nooit een oudere kitten kunnen verslaan. Zeker niet na de moeilijke start die de flamepoint had gehad maar dat betekende niet dat ze niet zou proberen, dat ze het spel niet kon winnen. Want nestelen in de warme vacht van de oudere kitten voelde ergens ook wel als een winst! De kater glimlachte voordat hij een zachte duw tegen haar schouder aan gaf. Waardoor de kleine flamepoint uit balans raakte en op de grond plofte. De kitten opende haar mondje alsof ze grauwde, terwijl er geen geluid uit kwam maar het gaf aan dat ze dit nieuwe spel niet zomaar zou verliezen. Enthousiast sprong ze weer tegen hem aan, ze wilde de warme vacht terug!If the sky comes falling down Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Snakepaw,
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimema 28 dec 2020 - 12:21

Zijn blik gleed heel even bezorgd naar haar toen dat ze op de grond plofte. De plof klonk waarschijnlijk harder in zijn oren dan dat hij daadwerkelijk was, maar toch stokte Snakekit’s ademhaling heel even toen ze voor een luttele seconde bleef liggen. Ze kwam echter al snel weer overeind en Snakekit was blij dat hij haar geen pijn had gedaan. Ze opende haar bek alsof ze naar hem wilde grauwen en zijn snorharen trilden geamuseerd toen dat ze zich weer terug in zijn warme vacht wilde duwen. Hij zag de beweging echter nog voordat deze volledig afgemaakt was en instinctief rolde hij van haar weg, waarna hij haar een plagerige blik schonk. Ze zou wel wat meer moeten doen dan dat om haar zin te krijgen!

Terug naar boven Ga naar beneden
Palepaw
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimema 4 jan 2021 - 20:53

walk in the light
Het was zo oneerlijk! Waarom liet Snakekit haar nu niet in de buurt komen! Treurige en zielige kitten oogjes keken de grotere kitten dan ook aan. Ze wilde enkel knuffelen, toen grauwen niet werkte, was ze dan ook vastbesloten om hem haar verdriet te laten voelen! Hij was haar broer, tenminste dat had hij ooit gezegd en hoewel ze niet snapte dat Beechresin haar onder haar hoede had genomen, snapte ze wel dat Snakekit belangrijk was voor haar. Voordat ze echter nog volledig tegen hem aan had kunnen kruipen, rolde de oudere kitten weg waarna hij haar een plagerige blik schonk. De kitten liet haar lipje verdrietig trillen voordat kleine traantjes in haar ogen verschenen en ze zielig neer plofte. Ze wist dat ze fysiek niet kon winnen van hem. Dit was zo niet leuk!If the sky comes falling down Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Snakepaw,
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimezo 10 jan 2021 - 16:41

Snakekit onderdrukte een zachte zucht toen hij zag dat er traantjes in haar oogjes verschenen. Dat was nu ook weer niet de bedoeling. Een beetje boos op zichzelf zijnde, liep hij naar haar toe en sloeg troostend zijn staart om haar heen. Zijn staart was nog vrij klein omdat hij zelf maar een paar manen ouder dan Palekit was, maar het was genoeg om hem om haar rugje heen te slaan en haar zo wat van zijn warmte te geven. “Niet huilen, Palekit,” sprak hij op een zachte toon tegen haar. “Je weet toch dat ik nooit van je zijde zal wijken?” Hij drukte zijn neusje kort tegen haar oortje aan en snorde zachtjes. “Op een dag zal het je lukken om me te verrassen en dan ben jij sneller dan mij. Daar ben ik zeker van,” zei hij met goede moed tegen haar. Ze was nu misschien nog klein en zwak, maar daar zou ze vast wel verandering in brengen naarmate ze ouder zou worden.

Terug naar boven Ga naar beneden
Palepaw
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimeza 23 jan 2021 - 14:05

walk in the light
Palekit zag er nu wel heel sneu uit, met haar verdrietige uitdrukking op haar gezicht en de kleine traantjes die duidelijk in haar ogen prikten. Het voelde wellicht ook wel een beetje als een afwijzing, ze wilde zo graag tegen haar grote broer aan kruipen. Ze herkende hem nog van het begin van haar leven, de zachte vacht e lieve woordjes. Hij was haar broer wellicht nog wel meer dan haar biologische broer en zus dat waren. Een zwart staartje werd om de jongere kitten heen geslagen waardoor ze dichter naar hem toe bewoog. 'Niet huilen, Palekit,' sprak hij op een zachte toon tegen haar waardoor ze haar snuitje in zijn vacht verborg. 'Je weet toch dat ik nooit van je zijde zal wijken?' Een bekend neusje werd tegen haar oortje gedrukt en het bekende geluid van snorren bereikte haar oortjes. De kitten leek iets meer te ontspannen, zeker nu ze haar broer weer naast haar had zitten. 'Op een dag zal het je lukken om me te verrassen en dan ben jij sneller dan mij. Daar ben ik zeker van,' verklaarde de oudere kitten waardoor ze het puntje van haar staart heen en weer zwiepte en leek te knikken. Ooit zou ze hem aan kunnen, maar voor nu zou ze zijn warmte en vacht inpikken. De kitten legde haar kopje op zijn schouder neer en haar twee voorpootjes leken hem vast te pakken. Zo, nu kon hij niet meer weg en kon zijn knuffelen!If the sky comes falling down Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Snakepaw,
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimema 25 jan 2021 - 14:45

Snakekit had eerlijk gezegd nooit gedacht dat hij zo veel affectie zou tonen naar een andere kat. Ze was niet eens zijn biologische familie, maar ze voelde wel aan als zijn kleine zusje die hij met man en macht moest beschermen. Hij vond haar eerst maar een enorme zwakkeling en ergens was ze dat nog steeds, maar Snakekit had op zijn eigen manier van haar leren houden en hij zou geen ander zusje dan haar willen hebben. Hij was er oprecht van overtuigd dat haar tijd nog wel zou komen en dat ze wel sterker zou worden, al zou dat natuurlijk zijn tijd nodig hebben. “Wat ben je toch knuffelig,” zei hij plagerig tegen haar, maar hij legde wel zijn staartje beschermend om haar heen en leunde met zijn kopje wat meer naar rechts zodat hij op de knuffel in ging. Zijn gedachten schoten plots een andere kant op en hij keek haar bedenkelijk aan. “Palekit, ik word bijna apprentice,” sprak hij op een zachte toon. “Ga je mij aanmoedigen als ik mijn nieuwe naam ontvang?”

Terug naar boven Ga naar beneden
Palepaw
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimevr 26 feb 2021 - 0:01

walk in the light
Palekit was blij dat ze eindelijk haar zizin kreeg en heerlijk warm tegen hem aan kon kruipen. Het lag prettig, en hierdoor voelde ze zich veilig. Snakekit mocht dan wellicht niet extreem veel ouder zijn, maar hij was oud genoeg om een beschermende rol aan te kunnen nemen. Eentje die haar biologische ouders niet meer hadden, ze leek ook iets te missen maar daar zou ze nooit een poot op kunnen leggen. Ze ontwikkelde wellicht iets minder snel dan andere kittens door haar groeiachterstand en haar stemproblemen. Echter was ze nog steeds het zonnestraaltje. Lief en positief. 'Wat ben je toch knuffelig,' zei hij plagerig tegen haar waardoor de kitten haar tong uitstak en hem met een frons aan keek. Ze was wellicht knuffelig maar hij was ook een van de beste katten om te knuffelen. Zijn staartje werd beschermend om haar heen gelegd waardoor Palekit zich iets ontspande en tevreden haar ogen half dicht liet vallen. Zijn staartje werd om haar heen geslagen en hij leek zich over te geven aan haar claimerige gedrag. 'Palekit ik wordt bijna Apprentice,' sprak hij op een zachte toon. 'Ga je mij aanmoedigen als ik mijn nieuwe naam ontvang? De kitten probeerde haar stem te gebruiken om te antwoorden maar het kostte haar zichtbaar moeite. Uiteindelijk knikte ze waarna ze haar tong over zijn oor schraapte dat nu in haar bereik lag.


ElfjeIf the sky comes falling down Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Snakepaw,
Member
If the sky comes falling down DPKsfdL
Anonymous
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Snakepaw,
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitimezo 28 feb 2021 - 14:42

Eerlijk gezegd zou er geen enkele kat zijn waar hij knuffelig mee wilde zijn, op Palekit na dan. Hij vond het niet bepaald awkward om hier zo met haar te liggen, zelfs al zouden anderen hun zien. Hij wist dat hij goed genoeg voor hun beiden op kon komen als anderen er iets van zouden zeggen en eigenlijk zou hij dat ook langs zich heen moeten laten gaan. Een deel in hem wilde niet dat Palekit het zag als hij echt boos zou worden op iemand, maar hij zou zich natuurlijk wel beschermend voor haar opstellen als haar iets zou overkomen. Zijn blik gleed naar opzij toen ze haar antwoord gaf. Misschien niet zoals een andere, gezondere kitten zou hebben gedaan, maar het was duidelijk genoeg voor Snakekit en zijn mondhoeken krulden kort omhoog terwijl hij naar haar keek. Haar tong liet een natte plek achter op zijn oor en hij zuchtte diep, maar zijn blik toonde al aan dat hij het niet heel erg vond. “Als je maar niet zo knuffelig wordt met de eerste de beste tom cat die je aardig vindt,” zei hij op een waarschuwende toon tegen haar. “Daar moet je voorlopig nog even uit de buurt blijven. Die zijn jouw aandacht nog niet waard.” De rol van beschermende broer op zich nemen wilde ook zeggen dat hij haar uit de buurt moest houden van irritante types zoals Disarmingpaw. Ze was er natuurlijk nog veel te jong voor en ze zou waarschijnlijk niet eens begrijpen waar hij het over had, maar hij wilde toch dat ze ergens uit zijn boodschap zou halen dat niet iedereen altijd zo aardig was als dat hij leek.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: If the sky comes falling down   If the sky comes falling down Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
If the sky comes falling down
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: