Lost time is never found again 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lost time is never found again

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Iroh
Member
Lost time is never found again DPKsfdL
Anonymous
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 92 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kittypet
Iroh
BerichtOnderwerp: Lost time is never found again   Lost time is never found again Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 14:38

De dagen werden steeds kouder. Iroh, opgegroeid zijnde in de wildernis en slechts een paar manen levend met de Twolegs, was hier echter al wel gewoon aan geraakt en ging gewoon naar buiten, maar hij merkte op dat er veel minder kittypets naar buiten gingen dan in het warmere seizoen. Hij sprong op het hek dat zijn nest scheidde van het woud en liet zijn blik naar opzij glijden. De kittypet waar hij bevriend mee was geraakt en waar hij soms een praatje mee deed, had duidelijk besloten om binnen te blijven en een tikkeltje beteuterd zijnde richtte Iroh zijn blik de andere kant op. Zijn buikje had hij net lekker vol gegeten met kattenbrokjes, al prefereerde hij nog steeds een sappige muis zo nu en dan. Hij was dat prooi echter schaars begon te worden en hij wilde de katten die wel in de wildernis leefden en die geen andere optie hadden dan prooi wel de opties laten behouden om goed te kunnen eten, voor zo ver dat dan ook ging in het koudere seizoen. Iroh sprong naar beneden en merkte dat de bladeren onder hem harder waren dan een week geleden. De kater trippelde rustig langs de rand van het woud af, waar hij zijn blik zo nu en dan naar opzij liet glijden en even wegdroomde, denkend aan zijn momenten als young one in BloodClan. Natuurlijk was het niet allemaal rozengeur en maneschijn geweest, maar er waren ook zeker goede momenten geweest, waar hij wél lol had gehad. Het had hem de kat gemaakt die hij vandaag was en daar was hij dankbaar voor. Iroh werd uit zijn gedachten gehaald toen een scherpe moerasgeur zijn neusgaten binnendrong en licht verwonderd zijnde keek hij op. Wat deed een ShadowClanner tijdens een periode zoals deze zo ver van zijn territorium af?+ @Snappingturtle
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lost time is never found again
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: