Picture perfect I don't need no filter 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Picture perfect I don't need no filter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Picture perfect I don't need no filter DPKsfdL
Anonymous
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Disarmingpaw
BerichtOnderwerp: Picture perfect I don't need no filter   Picture perfect I don't need no filter Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 15:15

Het was alweer een paar dagen geleden dat zijn mentor ziek was geworden, maar Disarmingpaw moest eerlijk zeggen dat hij weinig miste van zijn trainingen. Hij ging gewoon met andere groepen mee en omdat die ook uit beginnelingen bestonden, viel hij niet zo heel ver terug in zijn training. Al zou hij zichzelf niet echt als een beginneling beschouwen. Welke apprentice die immers aan zijn eerste dag van zijn training begonnen was, kon zeggen dat hij al een prooi had gevangen? En dan ook nog eens in deze periode? Hij kon dus wel stellen dat hij de reflectie van perfectie himself was. De crème de la crème. Dat Sunkit dat niet in wilde zien, was haar probleem. Het irriteerde hem nog steeds hoe dat ze afwerend had gereageerd op zijn woorden, maar ach. Hij had vandaag een paar she-cats in zijn groep gehad aan wie hij zijn kunsten wél had kunnen laten zien. En ze waren duidelijk onder de indruk van hem geweest, maar zeg nou zelf: wie zou dat niet zijn met zo’n knapperd als hij? Als iemand zijn zinnen al had gezet op Acornstar’s positie, dan moesten ze maar heel snel ruimte voor hem maken. Wie was er beter geschikt dan hij? Juist ja, helemaal niemand. Met een brede grijns om zijn lippen week Disarmingpaw af van zijn territorium en liep het verloren territorium binnen. Hij had deze plek al een paar keer eerder bezocht, ook al had zijn vorige mentor hem verboden om dat te doen. Maar goed, die lag ziek in de medicine cat’s den, dus die kon er toch niks meer van zeggen. Nieuwsgierig liet Disarmingpaw zijn blik langs het verbrande territorium glijden en vroeg zich af welke kant hij net op zou gaan toen een indringende visgeur zijn neusgaten bereikte. Humph. Een RiverClanner. Net wat hij nodig had. Not.

+ @Grimestripe
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Picture perfect I don't need no filter DPKsfdL
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Re: Picture perfect I don't need no filter   Picture perfect I don't need no filter Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 22:21

De gebieden van je vijand kennen was natuurlijk goed, maar zelfs hij wist dat hij daar niet genoeg kon rondkijken voordat hij eentje op zijn rug kreeg. Natuurlijk, hij kon zo'n bemoeial echt wel aan en zelfs naar Silverpelt sturen. Als ze niet te sterk waren, want hij mocht zelf niet dood. Een Riverclanner die dood ging door een gevecht was zwakte en waardeloos. En vandaag voelde hij zich niet op zijn hoede toen hij even Windclan in was geslopen, er hingen te veel verse geuren tegen zijn voorkeur. Vandaag ging hij eens kijken naar een gebied van een oude vijand, eentje die nog voor zijn tijd verdwenen was. Hij had verhalen gehoord over Skyclan, maar dat was allemaal in vlammen opgegaan. Het was niet de eerste keer dat hij daar kwam, hij had het gezien in een verloren stand en hoe de Twolegs het eigen hadden gemaakt. Sommigen zouden het daarom niet meer de moeite vinden, nu die rare wezens alles hadden ingenomen. Hij zag gewoon een kans hoor, wat maakte die Twolegs uit als je meer gebied had. Meer prooi. Oh, en als hij dan eeen Shadowclanner rook kon hij die gewoon weg meppen. Hij zag de kat wat verderop, nog een Apprentice. Niet bepaald iets om je zorgen over te maken. Hij wist niet precies wat hij van Shadowclan moest vinden. Natuurlijk, Riverclan was in elk geval de sterkste, maar voor een tijdje gokte hij erop dat Shadowclan ook niet vlug ten onder gingen. Wel, ze waren dolleuk ingenomen door Bloodclan en moesten gered worden door de andere clans. Wat niet eens lukte omdat ze gewoon meededen met die nepclan. Nu waren ze weer vrij, maar het had zijn indruk van de clan veranderd. ''Hey kikkervreter!''riep hij ter begroeting naar de Apprentice. Grimestripe begroette het liefst non-Riverclanners zo, al had hij wel wat meer benamingen. Dat hij een stuk ouder dan deze jonge man was kon hem niet schelen, hij gooide ze allemaal op een kluitje.


Picture perfect I don't need no filter Gr317
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Picture perfect I don't need no filter DPKsfdL
Anonymous
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Disarmingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Picture perfect I don't need no filter   Picture perfect I don't need no filter Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 16:01

De RiverClanner leek al net zo erg gesteld te zijn op zijn aanwezigheid als dat Disarmingpaw dat had op de RiverClanner zelf. Hun blikken kruisten elkaar en Disarmingpaw zag dat het een senior warrior was, iemand die al wel wat ouder was. Hij trok kort met zijn oortje toen de RiverClanner een begroeting naar hem riep dat eerder passend zou zijn tussen apprentices dan tussen een senior warrior en een apprentice, maar had hij van zo’n lage Clan als RiverClan ook niks anders verwacht. “Wat moet je, gore visvreter?” vroeg hij dan ook arrogant op zijn beurt. Hij zag dat de tom cat niet half zo knap was als hijzelf en dat het ouder worden niet bepaald wonderen voor hem verrichtte. Disarmingpaw kon al wel raden wat hij later zou worden als hij ouder werd: knap, getalenteerd en een ware eye candy voor alle she-cats in en buiten zijn Clan. Dat zou deze tom cat niet kunnen zeggen van zichzelf. “En je hoeft eigenlijk niet dichterbij te komen om die vraag te beantwoorden, hoor,” voegde hij er op een nonchalante toon aan toe. “Die stank van jullie is vanaf hier al overheersend genoeg.”

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Picture perfect I don't need no filter DPKsfdL
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Re: Picture perfect I don't need no filter   Picture perfect I don't need no filter Icon_minitimevr 27 nov 2020 - 18:31

Grimestripe
Jammer zeg, erg jammer dat hier zo’n moeraskat zat. Grimestripe had erg graag gezien dat die een eindje verderop ging zitten, een heel eind verderop als het kon. Helaas leek dat niet het plan te zijn van de Shadowclanner die hem op dezelfde manier terug begroette. Gore viseter? Wel, zij leefden tenminste niet in de duisternis en bij zo’n smerig moeras. Als Riverclan alles onder hun macht had wist hij niet zeker wat ze daar mee aan moesten, maar daar konden ze vast wel wat op bedenken. “Me afvragen waarom mijn uitzicht verpest wordt door dat’’ beantwoorde hij de vraag met als ondersteuning zijn poot die een vaag wijzend gebaar naar de Apprentice maakte. Die maakte het duidelijk dat hij daar mocht blijven zitten. “Alsof ik zin heb in die moeraslucht van jou’’ en waar Shadowclanners nog meer naar stonken. Hadden ze niet een plek waar Twolegs hun vuil stortte? Dat rook ook vast niet naar bloemetjes.


Picture perfect I don't need no filter Gr317
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Picture perfect I don't need no filter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory-
Ga naar: