You can be the greatest, you can be the best 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 You can be the greatest, you can be the best

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
You can be the greatest, you can be the best DPKsfdL
Anonymous
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Disarmingpaw
BerichtOnderwerp: You can be the greatest, you can be the best   You can be the greatest, you can be the best Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 15:29

Hoewel het al ver in de middag begon te worden, zou het nog wel even duren eer dat het zou gaan schemeren. Disarmingpaw kon zich herinneren van zijn tijd als kitten in de nursery dat het lang niet zo snel donker werd als dat het nu deed, maar dat wilde niet zeggen dat hij de verzoekjes van zijn vorige mentor om op tijd in het kamp te zijn serieus nam. Disarmingpaw was behoorlijk zelfverzekerd en was er dus ook wel zeker van dat als hij iemand zou tegenkomen die hier niet moest zijn, hij diegene zonder problemen van zijn territorium zou kunnen verjagen. Hij was immers Disarmingpaw, after all. Hij zou blij zijn als Acornstar hem een nieuwe mentor toe zou wijzen zodat hij wat vechttechnieken kon leren. Niet dat hij dacht dat hij het echt nodig zou hebben, want hij was er vrij zeker van dat hij puur op gevoel al wel wat klappen uit kon delen. Maar goed, heel het punt was dat zijn mentor hem dus gewoon iets wijs maakte en dat er echt geen katten zouden zijn die hem hier kwamen lastig vallen. De kater liep dan ook redelijk op zijn gemak zijnde door het woud. Omdat het hier zo’n bebost gebied was, leek het donkerder dan dat het effectief was. Disarmingpaw’s blik gleed naar opzij toen hij gekraak hoorde van takjes en met een licht sceptische blik bleef hij in de richting van het gekraak kijken. Was dit StarClan die zijn moed testte? Disarmingpaw maakte zich wat groter, zorgde ervoor dat hij een vastberaden blik in zijn ogen kreeg en toverde zelfs een spottende grimas tevoorschijn. Dat zou elke buitenstaander wel weg moeten jagen, toch? Of juist aantrekken, als het een knappe chick was. Wie weet.


+ @Snappingturtle
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You can be the greatest, you can be the best
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: