Down by the riverside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Down by the riverside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Down by the riverside DPKsfdL
Anonymous
272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Down by the riverside   Down by the riverside Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 16:06

Stormflight
Stormflight had Aurorapaw een vrije dag gegeven, maar dat wilde niet zeggen dat hij geen taken had om te vervullen. Hij had gemerkt dat de stress voor zijn apprentice de laatste tijd een beetje veel begon te worden en hij wist dat het niet zou helpen als hij haar elke dag zou dwingen om het water over te steken, dus had hij besloten om haar zelf te laten beslissen wat ze met haar dag deed en er zelf op uit te gaan. Toen Crystalstar hem Aurorapaw gaf als apprentice had hij eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo’n uitdaging ging worden, maar gek genoeg had hij wel het idee en het vooruitzicht dat het goed ging komen. Ze had waarschijnlijk ondertussen al wel een paar vrienden gemaakt in de Clan die haar ook wel over haar angsten konden helpen als het echt zou moeten, dus op dat vlak leek hij niet alleen te zijn. De kater stak het water dat hun eiland omringde snel over en verdween algauw dieper in het territorium, waar hij meteen naar de rivier ging. Het was naar zijn idee lang geleden dat hij nog eens op zichzelf aan het water had gezeten om te jagen en daar wilde hij nu gebruik van maken. Hij plaatste zichzelf dus geduldig aan de waterkant en stak zijn poot voor zich uit. Zijn blik bleef gefixeerd op de oppervlakte voor hem en toen hij bubbels naar boven zag rijzen, schoot hij met zijn poot naar voren. Het was maar een klein visje dat hij ving, maar het zou zeker genoeg zijn om minstens één elder te kunnen voeden. Met een glimlach legde hij de vis naast zich neer en concentreerde hij zich alweer op zijn volgende vangst. Vissen was immers wat hij het liefste deed, of het nu een geslaagde jacht was of niet.

+ @Mistflower
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Down by the riverside DPKsfdL
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✽ 24 moons ✽
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Mistflower
BerichtOnderwerp: Re: Down by the riverside   Down by the riverside Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 19:10

Ondanks naar nieuwe verantwoordelijkheid asl mentor, moest ze nog steeds haar taken als een warrior uitvoeren. Jagen, vissen, grenspatrouilles en daarbij kwa, nu ook haar apprentice. Als ze ging jagen, of een van haar andere warrior taken, nam ze Snailpaw meestal mee. Maar soms had ze ook gewoon tijd voor haarzelf nodig, en haar apprentice was nu met iets anders bezig. Tijd om te vissen dus, helemaal alleen, zodat ze de prooistapel weer aan kon vullen. Nadat ze het kamp had verlaten liep ze richting de rivier, met een nog natte vacht van het zwemmen. Water was geweldig, maar nu het kouder begon te worden en haar pels nat was, was het toch minder leuk dan in greenleaf. Al van een afstandje wist ze dat ze niet de enige was met het idee om te gaan vissen, ze rook de geur van een andere kat. Na nog een paar stappen gezet te hebben herkende ze Stormflight, en liep vrolijk verder tot de oever. ‘Hey Stormflight’, begroette ze hem met haar zoete stem, en ging naast hem zitten, wachtend op een vis die langs zou zwemmen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Down by the riverside DPKsfdL
Anonymous
272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Down by the riverside   Down by the riverside Icon_minitimezo 22 nov 2020 - 16:00

Stormflight
Het duurde niet al te lang eer dat hij gezelschap kreeg. “Hé, Mistflower,” zei hij op een vriendelijke toon tegen haar toen ze naast hem kwam zitten. Aangezien ze ongeveer dezelfde leeftijd waren, hadden ze praktisch gezien de hele tijd met elkaar in de den geslapen, op steeds twee manen na omdat ze jonger dan hem was. En hoewel ze elkaar dus al vrij vaak gezien hadden, hadden ze nog niet veel gesprekken met elkaar gehad omdat beiden het druk hadden gehad met hun levens. En omdat Stormflight zich meer op zijn trainingen had gestort dan op het contact met anderen, hij gaf het eerlijk toe. Maar dat zou hij nu wel inhalen. “Hoe gaat je training met Snailpaw?” vroeg hij op een vriendelijke toon aan haar. Zijn blik gleed naar de oppervlakte, maar het zag er nog niet naar uit dat een tweede vis zich zou aankondigen en dus fixeerde hij zijn aandacht weer op haar.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Down by the riverside DPKsfdL
14
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✽ 24 moons ✽
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Mistflower
BerichtOnderwerp: Re: Down by the riverside   Down by the riverside Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 16:50

‘Het gaat prima, maar het is wel wennen om overal mijn apprentice mee naar toe te nemen.’ Antwoorde ze op vriendelijke toon. Het ging goed met de training van Snailpaw, tot nu toe dan. Haar apprentice kende de basisvaardigheden gelukkig al, dat had voor- en nadelen. Het was makkelijker om haar iets aan te leren, maar het betekende ook dat de warrior geen simpele basistrainingen meer kon geven. ‘Hoe gaat het met Aurorapaw?’ Vroeg ze toen aan Stormflight en richte haar blik op hem, terwijl ze af en toe richting de rivier keek voor vis.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Down by the riverside DPKsfdL
Anonymous
272
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: Down by the riverside   Down by the riverside Icon_minitimeGisteren om 14:48

Stormflight
“Je hebt het gevoel alsof je een heel deel van je vrijheid af moet geven, of niet soms? Alsof je soms echt geen me time meer hebt,” grinnikte hij. Aangezien Aurorapaw zijn tweede apprentice was, had hij in het verleden al eens mogen ervaren hoe het was om een apprentice te hebben. Er zaten veel voordelen aan, maar ook een paar nadelen. Het was een eer om een apprentice te mogen trainen, maar er viel ook wel veel vrijheid weg omdat je én je taken moest doen én je apprentice op moest leiden, een combinatie dat niet voor iedereen weggelegd was. Stormflight onderdrukte een zachte zucht toen Mistflower naar zijn training met Aurorapaw vroeg. “Het gaat op zich wel goed en ze leert ook snel dingen bij, maar het grootste obstakel is dat ze door een ongelukje toen ze nog een kitten was niet meer durft te zwemmen. Ik probeer haar over haar angst heen te helpen, maar het is niet gemakkelijk.” Over het feit dat het hem dwars zat dat hij op sommige momenten heel streng tegen haar moest zijn, zweeg hij maar. Hij had het niet graag over zijn eigen gevoelens.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Down by the riverside
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: River-
Ga naar: