[Search] Solar Eclipse 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Search] Solar Eclipse

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonwane
Member
[Search] Solar Eclipse Giphy
Emaatje
57
Actief
Just like the moon,
we'll have to get through
our different phases
to get another view on life


CAT'S PROFILE
Age: ☾ 20 moons ☽
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonwane
BerichtOnderwerp: [Search] Solar Eclipse   [Search] Solar Eclipse Icon_minitimeza 21 nov 2020 - 19:16


Ooit was er een mooi wereldje. Thunder, River, Wind en Shadow. Dat waren de vier naties die er hier in vrede leefden. Totdat ze werden aangevallen door de Blood-natie, en net wanneer ze de avatar…

Ok ok heel even serieus, welkom bij deze search! Vandaag zoeken we wat spelers voor wat leuke katten met een unieke verhaallijn!

De katten waarvoor we.. Andere katten zoeken zijn Nehzoda en Harmony. Het zijn momenteel twee kittens in BloodClan en we zoeken verschillende katten die hun leven doorkruisen.  Ze hebben allemaal  wel zowat een belangrijke rol in het verhaal. Nehzoda wordt bespeeld door Ema en Harmony door Freedje :3. Neh is een zwarte kater met wat witte vlekken en Harmony is een witte poes met een zwart vlekje op haar borstkas. Ze zijn zowat vrienden hihi. Voor diegene die nieuwsgierig zijn, Nehzoda is slowaks voor Discord, en daarom past het wat in het thema :3 (en aangeziende omstandigheden, heb ik de h en de z omgewisseld (oops) maar ik ga het zo laten want het klinkt beter dan Nezhoda xD). Goed, nu gaan we eens over naar de katten die we zoeken.

Neh’s vader
Het eerste waar we naar zoeken is een vader voor Nehzoda. Dit is van nature al gewoon een BloodClanner, en zo is zijn zoon ook. Maar in ieder geval, Neh’s vader is iemand die wilt dat zijn zoon zowat zijn evenbeeld wordt en is daarmee ook ambitieus om dat doel te bereiken, en houdt altijd een oogje in de gaten op hem en hij is ook koppig en wraakzuchtig enzo. Hij is nogal een eikel towards Harmony wanneer hij haar mentor wordt in de toekomst en laat Neh hier niets van weten. Extraatjes mogen jullie zelf bepalen (zoals andere personality traits, naam, etc. ) maar dat zijn de hoofdpunten! De looks zijn  ook zowat vrij in alle richtingen, omdat Neh’s moeder een NPC is en die is tot de doodstraf gewezen enz. Dus ja. Deze vader zal een vader zijn voor twee kinderen, Nehzoda en Cautatura.Pestkoppen voor Harmony
Harmony is heel lief en zoet. Hierdoor voelt het soms aan dat BloodClan niet haar ware aard is, en daarom zijn er de super geweldige pestkoppen die haar hierom een kopje kleiner maken. Het maakt echter niet uit wie het hier zijn die haar pesten, zolang ze maar wat pestkoppen heeft! Het is gewoon dat deze katten Harmony’s leven moeilijker proberen te maken.

Andere suggesties zijn ook altijd welkom ^^, en hopelijk is er wat amino!
Hopelijk heb ik niet teveel verklapt en ook niets gemist van belangrijk detail lol

Liefs,
Ema, Freedje & Butter


You forget what you want to remember
[Search] Solar Eclipse Moon_s11
And you remember what you want to forget


Laatst aangepast door Moonwane op za 28 nov 2020 - 15:09; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Harmony
Member
[Search] Solar Eclipse DPKsfdL
Anonymous
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Harmony
BerichtOnderwerp: Re: [Search] Solar Eclipse   [Search] Solar Eclipse Icon_minitimezo 22 nov 2020 - 14:27

Hierbij nog even aan toevoegend: mochten er geïnteresseerden zijn voor de moeder van Harmony te spelen, dan kan dit ook. Hier was basisinformatie om haar moeder een beetje te omschrijven:

Naam

De naam van Harmony's moeder is vrij te beslissen. Het enige wat ik nu heb, is dat het een Tribe naam moet zijn omdat zowel Harmony als Harmony's moeder in de Tribe zijn geboren. In Harmony's profiel staat nu Fall, maar dit mag altijd nog aangepast worden. Indien er toch gewenst wordt om het naar een BloodClan-naam te veranderen, dan mag dit ook besproken worden en zal het aangepast worden in Harmony's profiel (ik heb nu staan dat Fall graag haar naam wilde behouden omdat ze dan nog een herinnering had aan de Tribe, maar dit hoeft niet zo te blijven).

Uiterlijk

Het uiterlijk van de moeder mag vrij beslist worden. Het leek me leuk als Harmony en haar moeder een beetje op elkaar lijken, maar dit hoeft niet per se.

Karakter

Het karakter mag ook vrij gekozen worden, zo lang het maar een beetje matcht met Harmony en de acties die ze tot nu toe heeft ondernemen. Harmony en zij zullen bijvoorbeeld een goede band hebben omdat ze direct voor Harmony koos toen Harmony's vader dreigde Harmony te ontvoeren. Onthoud dus dat ze zeker geen totale bitch gaat zijn, maar toch wel wat pit in haar heeft omdat ze voor Harmony en zichzelf op durfde te komen toen het moment daar was om dat te doen.

Geschiedenis

Hoe dat Harmony's moeder opgegroeid is, valt vrij te beslissen. Wel is het zo dat ze uiteindelijk Harmony's vader (Rough) is tegengekomen die een Rogue was en dat ze samen een nestje van drie kregen, maar dat twee kittens gestorven zijn en enkel Harmony het overleefd heeft. Rough wilde niet dat Harmony op zou groeien in de Tribe en dus probeerde hij haar te ontvoeren, maar de moeder heeft dit dus weten te voorkomen en heeft de Tribe alsnog verlaten nadat ze Rough per ongeluk van de klif duwde omdat ze wist dat er na haar acties geen plaats meer voor haar was in de Tribe. Ze is van de bergen gevlucht en kwam eenmaal in Twolegplace een BloodClanner tegen die haar naar het kamp heeft gebracht. Omdat ze wel potentie in haar zagen vanwege haar verleden mocht ze samen met Harmony in de Clan blijven.

Dit is zo'n beetje wat we uitgedacht hebben over de moeder. Er was ook nog een plotje om haar in de toekomst onder mysterieuze omstandigheden te laten sterven, maar dit is nog niet vastgesteld en kan dus nog alle kanten op gaan. Ik denk dat er met haar verleden en met de band met Harmony (en het bovenstaande plotje) zeker wel ontwikkeling voor haar kan zijn, ook wat de vader van Nehzoda betreft en wat zijn interactie met Harmony voor een effect op de moeder heeft. We staan zeker nog open voor ideeën, dus als er interesse is, let us know!


[Search] Solar Eclipse Harmon_sig_v2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nehzoda
Member
[Search] Solar Eclipse Neh_mini_img_lol
(Iwihs) amE
74
Actief
Make sense? Oh, what fun is there in making sense?

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-One
Nehzoda
BerichtOnderwerp: Re: [Search] Solar Eclipse   [Search] Solar Eclipse Icon_minitimeza 28 nov 2020 - 15:42

Kleine Bump!
<3


[Search] Solar Eclipse NehzodaOS
˙uʍop ǝpısdn s,ɓuıɥʇʎɹǝʌƎ ¡ǝǝS ˙soɐɥɔ ǝɥʇ ɯɐ I
:::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Search] Solar Eclipse   [Search] Solar Eclipse Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Search] Solar Eclipse
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: