Okay.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Okay..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Auburnpaw
Member
Okay.. DPKsfdL
5
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Auburnpaw
BerichtOnderwerp: Okay..   Okay.. Icon_minitimezo 22 nov 2020 - 21:36

Okay.. Dcj86g10
Tussen het mais was vaak genoeg knaagdieren te vinden. Daar was ze dan uiteindelijk ook naar toe getrokken nadat ze enkele gefaalde pogingen had gehad op de openvelden. Ze was nog niet heel lang apprentice en was nu al haar eerste mentor verloren, ze kreeg dan wel les van andere op getroffelde warriors die zo en dan tijd hadden maar veel had ze er niet van kunnen leren. Elke warrior had ook weer zo zijn eigen stijl en manieren en alles begon zich als een blur in haar kop te roeren. Ze had dan ook besloten om het gewoon zelf te doen. Hoe moeilijk kon het nou zijn hier? Hier had ze tenminste genoeg beschutting om in te wachten, misschien als ze gewoon zelfs een uurtje ging liggen zou een muis van zelf wel haar mond in wandelen. De jonge she-cat liep wat rond tot ze diep genoeg in de tengels verscholen zat en daar afwachtte tot een prooidiertje haar kant op kwam. Het duurde een paar minuten, een kwartiertje ongeveer, toen de eerste knaagdier al uit enkele platgedrukte stengels tevoorschijn kwam. Haar oortjes sprongen alert overeind en zonder echt na te denken sprong direct ze naar het diertje toe. Het beestje ontvluchtte haar klauwen zonder enkele moeite en verdween tussen de miljoenen andere stengels die hier stonden. Pissig sloeg ze tegen z'n mais ding aan die door haar kracht brak en op de grond terecht kwam. Fijn, het enige wat ze kon vangen was een maiskolf. Daar zou ze de clan nou eens blij mee maken zeg.


+Thawrage
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thawrage
Member
Okay.. DPKsfdL
Anonymous
83
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: Okay..   Okay.. Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 15:24

Het maïsveld was een plek waar hij, als het goed was, niet te veel andere katten tegen zou komen. En dus was dat ook de eerste plek waar hij naartoe ging. Zijn tripjes buiten zijn territorium hadden hem enkel laten zien dat hij dan in contact zou komen met katten van andere Clans en als hij tussen zijn eigen Clanmates moest kiezen of hun, dan waren het toch zijn eigen Clanmates waar hij liever het gezelschap van had. Thawrage richtte eenmaal bij het maïsveld aangekomen zijnde zijn blik koud op een apprentice die daar maar wat leek te liggen. Hij herkende haar al snel als Auburnpaw. Omdat hij een vrij grote kater was en dus makkelijk zicht had op wat ze deed, zag hij dat haar jacht dan ook mislukte. Als hij het zich goed kon herinneren, had ze voor nu geen mentor en Thawrage hoopte voor haar dat haar mentor iets van haar kon maken, want hij zag er al geen hoop meer in. “Ik geloof dat ik nog nooit zo’n zielige poging heb gezien om te jagen,” zei hij op een koude toon tegen haar, daarmee ook zonder zijn begroeting zijn aanwezigheid aankondigend. “Als dat het beste is wat de andere mentoren je leren tijdens hun trainingen, dan moet Wolfstar maar eens gaan overwegen om hun apprentices aan meer capabele mentors te geven,” gromde hij, zijn koude blik van haar richtend naar de richting waar de muis was ontsnapt.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Okay..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: