[SC Kitten & Apprentice event] When words are forbidden 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [SC Kitten & Apprentice event] When words are forbidden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Palepaw
Member
[SC Kitten & Apprentice event] When words are forbidden DPKsfdL
Butter
107
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: [SC Kitten & Apprentice event] When words are forbidden   [SC Kitten & Apprentice event] When words are forbidden Icon_minitimema 23 nov 2020 - 19:25

walk in the light
Een kleine flamepoint verveelde zich nogal. Ze was wellicht nog maar een Moon oud en niet fysiek de sterkste kitten ooit, maar dat betekende niet dat ze de koude niet zou trotseren. Ze wilde de zon zien, die op dit moment achter de wolken was verscholen. Het zou echter nog niet gaan regenen, de wolken waren licht, vredig. Het kamp was echter druk met katten die heen en weer liepen en duidelijk nog geen aandacht hadden voor de kitten die zich inmiddels een beetje verloren voelde. De open plek voelde immers nog groot, maar toch hoopte ze dat ze met de oudere kittens kon spelen. Of, of een verhaal kon horen!

Zodra ze een andere kat zag stapte ze erop af en zwiepte ze met haar staartje alsof ze deze wilde groeten. Haar stem was nog te zwak om veel te gebruiken ook al kon ze redelijk wat duidelijk maken met de bewegingen van haar lichaam. Zo kwam het dan ook dat de kleine kitten begon uit te beelden en voordat ze het wist, besloot de ander dat het net zo goed een spel kon worden. Een raadspel! • Er zullen twee teams zijn die dit spel tegen elkaar spelen.
 • Elke kat van het tegenovergestelde team mag raden wat er wordt uitgebeeld. Iedere kat heeft maar een kans.
 • Tussendoor mag de speler in totaal 3 hints geven maar het voorwerp/prooidier etc niet specifiek benoemen. (Zorg dan ook dat je het team in drieën of vieren deelt zodat tussendoor de speler nog een extra hint kan geven)
 • Het is verboden te praten tijdens het memen!
 • Welk team de meeste goed heeft, heeft gewonnen.
 • Geef je op in het lijstje hieronder!

  Code:
  [b]TEAM A[/b]
  [b]LEIDER[/b]
  [b]LEDEN[/b] Palekit

  Code:
  [b]TEAM B[/b]
  [b]LEIDER[/b]
  [b]LEDEN[/b]

  Neem dit over van je gekozen teamleden zodat duidelijk te zien is welke katten bij elkaar horen. De Leider is de kat die ervoor zorgt dat het team zich blijft gedragen en ook oplet dat alles goed en leuk verloopt en helpt de jongere leden.

  Palekit zal beginnen met de eerste meme! Team B begint dus met raden! Daarna zal ik van Team B random iemand uitkiezen die met zijn/haar karakter mag gaan memen! Dan moet Team A gaan raden. Ik zal telkens in Palekit's post aangeven wie de volgende kat is om te memen om het eerlijk te houden!

  De teamleiders mogen natuurlijk ook mee raden!

  Veel plezier! Mochten er vragen zijn, DM mij even ^^


[SC Kitten & Apprentice event] When words are forbidden Palesig
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[SC Kitten & Apprentice event] When words are forbidden DPKsfdL
Anonymous
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Disarmingpaw
BerichtOnderwerp: Re: [SC Kitten & Apprentice event] When words are forbidden   [SC Kitten & Apprentice event] When words are forbidden Icon_minitimema 23 nov 2020 - 19:55

Het leek echt een behoorlijk saaie dag te gaan worden, totdat er opeens een kitten die niet echt veel kon zeggen naar hem toe was gekomen. In eerste instantie had Disarmingpaw een beetje verveeld op haar neergekeken, maar toen begon ze opeens dingen uit te beelden en was er een idee in hem opgekomen. Een raadspel! En wie was er beter in het organiseren dan zo’n stuk zoals hemzelf? Hmm. Ze moesten eerst twee teams weten te verzamelen. “Hold on, Palekit. Ik zal dit wel even voor ons fixen,” zei hij met een knipoogje naar haar, waarna hij op de rots sprong waar Acornstar zijn Clan normaal gezien toesprak. Oftewel de verboden plek. Ach, wat zou het hem ook. “Apprentices en kittens, verzamel jullie allen aan deze rots!” riep hij met een grijns. Hij sprong echter snel weer naar beneden, voordat hij dadelijk nogal commotie zou krijgen en ze hun spel niet konden spelen. “Oké, dus het zit zo,” begon hij met zijn uitleg. “Palekit en ik hebben bedacht dat we een raadspel kunnen doen. We gaan ons zo dadelijk opsplitsen in twee teams: team A en team B. Als je voor team A kiest, kom je bij Palekit en bij mij. Ik ben de leider van team A, maar we hebben nog een leider nodig voor team B, dus diegene die zich geroepen voelt, mag zich daar nu voor opgeven.” Hij gaf de anderen de tijd om precies dat te doen en ging toen weer verder met zijn uitleg. “Het is dadelijk de bedoeling dat één team iets gaat uitbeelden en het andere team moet raden wat er uitgebeeld wordt. Elke kat van elk team heeft maar één kans om dat te doen. Diegene die het uitbeeldt, mag tussendoor hints geven, maar heeft 3 kansen om dat te doen. Er wordt niet gepraat tijdens het uitbeelden en wanneer een team niet weet te raden wat er uitgebeeld wordt, gaat er een punt naar het andere team. Wanneer ze het wel juist raden, gaat het punt uiteraard naar hun en is het aan dat team om op hun beurt iets uit te gaan beelden. Het spel gaat zo door totdat er een duidelijke winnaar is. De leiders van hun team zorgen ervoor dat iedereen een beetje in check gehouden wordt en het spel eerlijk verloopt, alsook dat de jongere leden wat geholpen worden. Heeft iedereen dat begrepen?” Hij knikte naar Palekit. “Begin maar met uitbeelden, Pale.”

TEAM A
LEIDER Disarmingpaw
LEDEN Palekit

OOC: De volgende posts dienen puur voor aan te melden. Het spel start pas wanneer Butter haar volgende post plaatst met Pale (en er dus genoeg en een eerlijk aantal leden zijn per team)!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[SC Kitten & Apprentice event] When words are forbidden
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: