The path that leads to sadness and despair is one you should try to avoid 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The path that leads to sadness and despair is one you should try to avoid

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Iroh
Member
The path that leads to sadness and despair is one you should try to avoid DPKsfdL
Anonymous
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Iroh
BerichtOnderwerp: The path that leads to sadness and despair is one you should try to avoid   The path that leads to sadness and despair is one you should try to avoid Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 15:09

Met een paar snelle slokken van zijn melk zorgde Iroh ervoor dat de harde stukken van zijn kattenbrokjes wat weggespoeld werden. Het was jammer dat zijn Twolegs er deze keer geen speciale zalmstukjes in hadden verwerkt zoals ze soms deden, maar hij nam aan dat zijn eten niet altijd een feestmaal kon zijn. De kater snorde toen zijn vrouwelijke Twoleg hem van zijn kopje naar zijn staart aaide en cirkelde nog een paar rond haar benen alvorens hij zijn warme nest verliet. Hoewel hij al meerdere seizoenen had overleefd in de kou kwam de koude wind hem toch onaangenaam hard tegemoet en Iroh probeerde zijn veel te korte vacht er tegen op te zetten. Het hielp maar een klein beetje en de dikke kittypet besloot dat in beweging blijven het beste redmiddel was wat hij had. Iroh nam een aanloop en sprong tegen het tuinhek omhoog, waarna hij naar beneden sprong en zijn blik langs het woud af liet glijden. Zijn nest bevond zich dicht in de buurt van het woud, iets wat hij wel fijn vond omdat de avonturen dan meer in zijn richting kwamen in plaats van dat hij ernaar moest zoeken. Het gebeurde de laatste tijd steeds vaker dat nieuwsgierige Clankatten te ver afdwaalden en dat hij ze dan tegenkwam. Ook nu stelde zijn kleine avontuur hem niet teleur toen hij een scherpe visgeur in zijn richting rook en nieuwsgierig zijnde liep Iroh die kant op zodat hij haar tegemoet zou lopen. Hij kon immers aan de zoete geur ruiken dat het om een she-cat moest gaan. Al snel ontdekte hij een grijze vacht in de verte en zijn blik gleed kort over haar heen. Hoewel hij al aardig op leeftijd begon te komen, kon hij het nog steeds appreciëren als hij vrouwelijk schoon in zijn richting zag komen. Hij wierp haar een charmante lach toe, al wist hij dat deze zijn uitwerking al best wel verloren had sinds dat hij ouder was geworden. “Wat brengt jou zo van je territorium verwijderd, jonge kat?” vroeg hij op een vriendelijke toon aan haar.+ @Mistflower
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The path that leads to sadness and despair is one you should try to avoid
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: