[EVENT] Poisoned from within 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [EVENT] Poisoned from within

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dreamdust
Catministrator
[EVENT] Poisoned from within JZv3fBA
✮ Michelle ✮
145
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 12 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Dreamdust
BerichtOnderwerp: [EVENT] Poisoned from within   [EVENT] Poisoned from within Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 15:24
Honger na een lange nacht. Je vind je weg naar de fresh kill pile alleen maar om te stoppen midden in je eigen pad. Het ruikt verkeerd. Fresh kill is het niet meer. Nee, dit is erger dan crow food. Dit is fout en of het van 1 prooi komt of allemaal je weet het niet. Al wat je weet is dat dit fout is, heel fout.In the end, maybe love just meant longing
for something impossibly bright and forever out of reach.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
[EVENT] Poisoned from within Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Poisoned from within   [EVENT] Poisoned from within Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 16:48

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Het was een lange nacht geweest. Ze had weer gedroomd, over de dood van haar vader. Over zijn grijze lichaam dat ze voor het laatst had gezien, stijf en koud. Ze had zijn zware stem nog willen horen, hem nog een keer willen zien, zich in zijn warme schaduw willen verstoppen. De tranen prikten nog in haar ogen maar ze was vastbesloten het leven weer op te pakken, echter was daarvoor wel prooi nodig. Ze moest eerst eten, voordat ze ging kijken wat ze het beste kon doen. Haar blauwe ogen gleden naar de prooihoop terwijl ze haar neus ophaalde. Er was een verkeerde geur, een vreemde geur. Het was geen verse prooi, het was erger dan fout, erger dan mis. Was dit gewoon het vervolg op haar nachtmerrie, was ze al geheel wakker? Ze snoof nog eens en moest er bijna van kokhalzen. 'Appleseed! Blueflower! Crystalstar! Iemand!' Haar stem galmde door het kamp, ongemakkelijk, angstig. Ze had geen idee of de Leader en Deputy nog lagen te slapen of al druk bezig waren. Wie weet waren ze buiten het kamp, soms werd er zeer vroeg op de dag al een patrouille gelopen. Alles om de Clan veilig te houden. Was het een enkele prooi of waren ze het allemaal? Ze stapte voorzichtig er nog dichter naar toe. Ze wist niet wat het was, kon ze het veilig aanraken? Misschien moest ze haar beste vriendin vragen? Misschien wist haar mentor of een andere Clangenoot wel meer?
words: 248 | tag: Open


[EVENT] Poisoned from within Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Appleseed
Member
[EVENT] Poisoned from within 6VpWtAD
Beertje
165
Actief
All is stone
And all is soft inside

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Appleseed
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Poisoned from within   [EVENT] Poisoned from within Icon_minitimedo 26 nov 2020 - 17:07


[EVENT] Poisoned from within KEdYxLK
Digging my feet into the ground,
like an apple tree

Zonder enige intrede, zonder enige gedachte stond hij razendsnel bij haar. Honorpaw had zo hard geschreeuwd dat zijn hart een stukje over was geslagen en hij dacht ter plekken neer te vallen. De geur die hem eerder al was opgevallen hing nu sterk rottend in zijn neusgaten. Zijn ogen werden groot toen hij - na even te kijken of Honorpaw oké was - de prooistapel zag. De slaap in zijn hoofd trok als een bliksemschicht op. Sneller dan het licht. Appleseed legde zijn oren in zijn nek. Het rook zo slecht dat zijn lege maag zich met vreemde geluiden omkeerde. Hij strekte zijn poot uit en rolde het eerste karkas om. De stank die ontsnapte liet hem kokhalzen. Hij draaide zich weg, hij had genoeg gezien.

Appleseed be like:
 


[EVENT] Poisoned from within YlY5zoT
art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brimstone
Member
[EVENT] Poisoned from within BBTakD
Bunny
147
Actief
"Life is full of failures."

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons ♔
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Brimstone
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Poisoned from within   [EVENT] Poisoned from within Icon_minitimevr 27 nov 2020 - 11:38

Brimstone trok geïrriteerd met haar oortje toen een luide schreeuw door het camp trok, maar ze kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en met een frons op haar snuitje ging ze kijken wat er aan de poot was. Ze zag Appleseed en Honorpaw bij de prooistapel staan; en de meest walgelijke geur kwam vanuit hun richting. De grote kattin haalde haar neus op en kwam dichterbij, het tweetal aan de kant duwend om te zien wat er aan de hand was. Het was de prooi die zo stonk. Dat kon niet normaal zijn.. Dit moest een teken zijn van Starclan. De rosse tabby haakte haar klauwen in de prooi en trok het weg van de prooistapel; maar het leek niet het enige karkas te zijn dat zo hard stonk. "Starclanverdomme, is al onze prooi vergiftigd ofzo?", mauwde ze met opeengeklemde kaken. Ze trok nog een prooi van de stapel, een vis - die was er niet veel beter aan toe. Deze werd bij het andere ranzige lichaam gegooid. Haar gromde, maar niet alleen van de honger; maar wel uit walging en uit angst. Dit was wel een heel groot teken van Starclan- en geen heel positief teken, dat was zeker. Het leek meer een waarschuwing, of misschien zelfs al een straf..


[EVENT] Poisoned from within FLpZws
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Honorpaw
Member
[EVENT] Poisoned from within Honor2
Butter
425
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Honorpaw
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Poisoned from within   [EVENT] Poisoned from within Icon_minitimevr 27 nov 2020 - 17:44

If you want to be a hero,
you need to have dreams and honor.
Het duurde niet lang voordat haar mentor naast haar stond terwijl de Apprentice vol afschuw naar de prooihoop keek. Al het harde werk, voor niets anders dan een lege maag. Zijn groene ogen werden groter toen hij haar daar zag staan en vervolgens zijn blik naar de stapel liet glijden. Appleseed legde zijn oren dieper in de nek. Het was duidelijk dat hij de geur ook niet bepaald prettig vond, en wist dat hij op onderzoek uit moest gaan. De kater rolde een karkas om waardoor de geur nog erger werd. De kater begon te kokhalzen terwijl hij zich omdraaide terwijl Honorpaw een naar gezicht trok en de rillingen die over haar rug liepen probeerde te onderdrukken. Ze had opeens geen honger meer.

Een tweede Warrior kwam op het geluid en de geur af, Brimstone. Een kattin die meestal bekend stond om haar norse karakter. Ze duwde de twee anderen aan de kant waardoor Honorpaw haar vacht kort langs die van haar mentor streek. De rosse tabby haakte haar klauwen in het prooi en trok het weg van de prooihoop. Het leek niet het enige karkas dat zo vreselijk stonk. 'Starclanverdomme, is al onze prooi vergiftigd ofzo?' Mauwde de kattin met opeengeklemde kaken. De kattin trok nog een prooi van de stapel en die was even slecht. Het duurde niet lang voordat de Warrior gromde, en Honorpaw haar oren liet hangen en ongemakkelijk naar Appleseed keek. 'Appleseed? Wat als iemand hiervan heeft gegeten. Een kitten, Queen of Elder?' Fluisterde ze vol afschuw voordat ze ongemakkelijk slikte en naar Brimstone toe stapte om voorzichtig met haar poot nog een vis weg te duwen, de stank deed haar mond open vallen voordat ze kuchtte. 'Bah, Brimstone heb jij enig idee hoe veel er zo... Zo slecht zijn? Kunnen we nog iets redden?' Zoveel Warriors en Apprentices hadden hiervoor gewerkt. Zou Riverclan nu honger lijden?
words: 315 | tag: Appleseed en Brimstone


[EVENT] Poisoned from within Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[EVENT] Poisoned from within Giphy
Ema
67
Actief
I am defect
I am broken
But that won't keep me from working atleast a bit

CAT'S PROFILE
Age: ❁ 18 moons ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Salmonsight
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] Poisoned from within   [EVENT] Poisoned from within Icon_minitimevr 27 nov 2020 - 18:23


De poes had niet goed geslapen vannacht. Ze had wakker gelegen, nadenkend over haar bestaansreden- wat er haar bezielde en waarom ze niet een normale kat kon zijn. Zelfs in haar dromen weerspiegelden die vragen, die emoties. Het maakte haar ergens bang vanbinnen, maar de kattin wist dat ze gewoon door moest doen, moest blijven doorgaan voor haar Clan met alles dat ze kon. Toen het lichtniveau eindelijk wat steeg zodat ze tenminste iets kon zien, stapte ze de den uit met een lange gaap en ging naar de prooistapel, alleen maar om te merken dat drie andere katten er al stonden en ze zagen er niet heel erg blij uit. Eerder heel erg disgusted en toen ze dichterbij kwam en de geur in haar neusgaten kwam gevlogen, ontdekte de poes waarom. Het rook niet normaal, het rook afschuwelijk en zelfs nog erger dan Crowfood, het rook nog veel erger. Het was om van te kokhalzen. “W-wat is dit? Wat is er mis met de prooi?”, vroeg ze, redelijk nerveus. Iedereen had alle moeite om deze prooien te vangen toch niet voor niets gedaan, zij had die moeite toch niet voor niets gedaan? De kattin slikte een grote brok door terwijl ze bezorgd naar de prooistapel keek, en vervolgens naar de anderen die erbij stonden. Wat afschuwelijk dit. Ze wikkelde haar staart wat rond haarzelf om wat steun te vinden voor de stress die nu door haar aderen ging. Alles liep steeds fout- heel erg fout, en nu dit, kon het nog erger?

Tag: Basically iedereen bij de fresh kill pile lol


[EVENT] Poisoned from within Salmon11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[EVENT] Poisoned from within
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: