Knowledge is power 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Knowledge is power

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ebonypaw
Member
Knowledge is power DPKsfdL
Anonymous
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ebonypaw
BerichtOnderwerp: Knowledge is power   Knowledge is power Icon_minitimewo 25 nov 2020 - 15:49

Ebonypaw onderdrukte een zachte zucht. Haar mentor was opeens ziek geworden en nu zat ze zonder. Gelukkig mocht ze wel met een paar andere apprentices en hun mentors meegaan, waar ze al duidelijk had laten blijken dat ze op een iets hoger niveau dan hun zat. Ze vond het leuk om te weten dat ze alle vragen juist beantwoord had en dat ze haar mede-apprentices de juiste weg kon laten zien wanneer ze iets aan hun mentors vroegen, al kreeg ze daar soms best wel gemeen commentaar op. Het deed pijn, maar meestal stak Ebonypaw haar kopje dan hoog in de lucht en hield ze zichzelf voor dat de anderen gewoon jaloers waren op de kennis die ze had. Binnen een mum van tijd had ze van de elders al heel veel dingen gehoord over de andere Clans en zelfs over BloodClan waar ze, als ze eerlijk was, nog niet zo van onder de indruk was. Reputatie showen door het aantal hondentanden dat ze om hun halsband droegen? Wie had dat belachelijke concept bedacht? Ebonypaw liep het kamp uit nadat ze was teruggekeerd met de groep apprentices en omdat ze hun gestaar niet meer aan kon, besloot ze om het water dat hun eilandje omringde in te duiken en te zwemmen naar de overkant, waar ze besloot om naar de rivier te gaan. Ze ging aan de kant van de rivier zitten en liet haar blik naar voren glijden, waarna haar groene ogen zich fixeerden op het water. “Poot omhoog, schaduw weghouden van het wateroppervlakte, geduldig wachten en dan aanvallen,” herinnerde ze zichzelf hardop en ze knikte bevestigend, waarna ze demonstreerde wat dat ze zojuist gezegd had. Alleen dan nog het wachten.


+ @Grimestripe
Terug naar boven Ga naar beneden
Grimestripe
Member
Knowledge is power DPKsfdL
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Re: Knowledge is power   Knowledge is power Icon_minitimezo 6 dec 2020 - 16:14

Grimestripe
Leaffall, leaffall, wat had hij toch een hekel aan dat seizoen. Het was een voorproefje van Leafbare, wat hij gewoon haatte met een pure passie. Er was veel wat hij haatte met passie, dus heel veel betekende dat ook weer niet. Het was onnodig koud en hun voedselbronnen werden minder. Zijn humeur werd er niet beter op als hij nadacht over alles wat nog moest komen en dus keek hij geïrriteerd op toen opeens een poes hardop begon te praten vlakbij hem. Ze gaf zichzelf les en deed er ook nog een demonstratie bij. Wat overdreven zeg. Hij wist van horen zeggen dat Ebonypaw een wijsneus was, maar veel bemoeide hij zich niet met de Apprentices. "Tegen wie ben jij aan het praten in vredesnaam?''vroeg hij haar doe-het-zelf les waarschijnlijk verstorend. Ze kon ook gewoon in haar gedachtes praten.


Knowledge is power Ongeti12
Terug naar boven Ga naar beneden
Ebonypaw
Member
Knowledge is power DPKsfdL
Anonymous
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ebonypaw
BerichtOnderwerp: Re: Knowledge is power   Knowledge is power Icon_minitimezo 13 dec 2020 - 13:02

Ebonypaw keek verstoord over haar schouder toen ze een stem hoorde. Ze onderdrukte een zachte zucht toen ze Grimestripe herkende. Ze kende hem niet persoonlijk en had ook niet veel gesprekken met hem gehad, maar ze wist van anderen dat hij behoorlijk grof kon zijn als hij dat wilde. Ze trok met haar oortjes en keek nadrukkelijk om zich heen toen hij zijn vraag stelde. “Tegen mezelf,” zei ze uiteindelijk op een toon alsof ze hem wilde vragen of dat soms niet duidelijk was. “Als ik voor mijn final assesment wil slagen, zal ik alles tot in de detail en op een perfecte manier moeten demonstreren.” Ze keek hem daarna een tikkeltje streng aan. “Maar het zal nu wel weer even duren eer dat ik weer prooi kan vinden. Ik dacht dat warriors juist wisten dat ze een jagende kat stilletjes moesten benaderen,” sprak ze op een licht betweterige toon tegen hem, haar groene ogen op hem richtend.

Terug naar boven Ga naar beneden
Grimestripe
Member
Knowledge is power DPKsfdL
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Re: Knowledge is power   Knowledge is power Icon_minitimema 28 dec 2020 - 21:23

Zeg, was het hem of waren de apprentices de laatste tijd wel erg brutaal? Van een andere clan verwachtte hij het wel, slechte opvoeding en zo, maar Ebonypaw trok haar bekje ook wel erg snel open. Er waren sommigen die Ebonypaw slim noemde maar hij wist dat het gewoon betweterig was, altijd doen alsof ze het allemaal beter wist en nu probeerde ze hem de les te leren. In elk geval was ze zichzelf les aan het geven. Had ze daar geen mentor voor of was haar mentor het zat om haar les te geven omdat ze hem waarschijnlijk de hele tijd ging verbeteren. Hij hield niet in de gaten hoe het met de mentoren zat in de clan, niet totdat ze hem weer een Apprentice gaven. Het was zo lang geleden en dat zijn eerste(ook laatste) apprentice niet Warrior was geworden door omstandigheden betekende niet dat hij die jonge zielen kon leren hoe je een Riverclanner moest zijn. "Voor een jagende kat was je een hoop aan het praten of probeer je de vissen gerust te stellen?''zei hij, de zwart witte poes lichtelijk uitdagend aankijkend. Praten en jagen ging niet samen vond hij, voordat je wist rende je prooi weg omdat je een heel gesprek aan het voeren was en in haar geval was het ook nog met zichzelf.


Knowledge is power Ongeti12
Terug naar boven Ga naar beneden
Ebonypaw
Member
Knowledge is power DPKsfdL
Anonymous
69
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ebonypaw
BerichtOnderwerp: Re: Knowledge is power   Knowledge is power Icon_minitimevr 8 jan 2021 - 21:34

Ebonypaw onderdrukte een diepe zucht toen Grimestripe een weerwoord leek te hebben. Het leek erop dat ze op dat vlak aan elkaar gewaagd waren: beiden een weerwoord hebben en de ander proberend te overtreffen door zelf slimme opmerkingen te maken. Het deed Ebonypaw een beetje denken aan twee kittens die het niet met elkaar eens waren, al beschouwde ze zichzelf allesbehalve een kitten. Ja, ze verbeterde anderen vaak, maar dat was voor een goed doel. “Ik mompelde onder mijn adem door,” begon ze op een betweterige toon. “Als de vissen me gehoord hadden, dan zou er nu geen spoor van ze te bekennen zijn. Ik heb lichte bubbels naar boven zien drijven en dat is een teken dat vissen in de buurt van het wateroppervlakte zijn, wat op zijn beurt weer wil zeggen dat ik mijn schaduw op een juiste manier van het water heb gehouden.” Ze wierp hem demonstratief te rug toe. “Als je me nu wilt excuseren, dan heb ik nog een prooi te vangen. Of wil je soms meedoen?” Ze keek nietszeggend over haar schouder naar Grimestripe, verwachtend dat hij zou weigeren.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Knowledge is power   Knowledge is power Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Knowledge is power
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: