Waking up 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Waking up

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Waking up DPKsfdL
Gail
102

CAT'S PROFILE
Age: x 27 Moons
Gender:
Rank:
Wolfwhisper
BerichtOnderwerp: Waking up   Waking up Icon_minitimeza 21 jan 2012 - 12:16

Langzaam, als een dun vlies, gleden Wolfwhisper's oogleden open. Haar ogen, die de kleur van vloeibaar amber hadden, werden langzaam aan het zicht onthult. Het vage licht in de warriors den reflecteerde iets in haar ogen, en gaf ze ietwat de indruk dat ze gloeiden. Maar nadat ze haar kop wegdraaide van het licht was dit effect al snel weg. Een zachte gaap ontsnapte uit haar rozige kaken terwijl ze zich eventjes iets uitstrekte en zich op haar zij liet vallen. Zou ze nog eventjes blijven liggen? Haar staart krulde even om haar slanke lichaam heen. Nee, het was dan wel verleidelijk, ze kon niet blijven liggen. De dag wachtte. Dus langzaam kwam ze overeind vanuit haar liggende positie en liep ze de warriors den uit. Totdat ze perongeluk op een staart trapte. Ze blies geschrokken en trok haar poot terug. Ze legde haar oren plat in haar nek. "S-sorry" Stamelde ze al fluisterend.


Waking up WolfwhisperSignature
Would you mind if I hurt you?
Would you mind if I tried to?
Cause you have turned into my worst enemy
You carry hate that I feel
It's over now, what have you done?


Madiebo-Deadstorm-Silverflower-Divestream-Smeyer-Lucy-Wolfwhisper
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Limelight
Member
Waking up DPKsfdL
99

CAT'S PROFILE
Age: 17 Maanden
Gender:
Rank:
Limelight
BerichtOnderwerp: Re: Waking up   Waking up Icon_minitimedi 24 jan 2012 - 12:55

Een laag zacht gespin rommelde tussen zijn kaken. Met zijn ene poot nog in dromenland draaide hij zich om, weg van het licht. Hij had gelukkig geen taken deze ochtend dus eventjes een paar minuutjes soezen. Limelight krulde zich genoegend op om de warmte gevangen te houden. De gedachten om het woud in te gaan waar bladkaal heerste was niet wat hem zo tegenstond. Hij had alleen een hekel aan opstaan. Langzaam voelde hij zich weer wegglijden. Bijna was hij weg toen er een flits van pijn door hem schoot. Geschrokken sprong hij op, een zachte blaas kwam uit zijn open bek. Met zijn vacht omhoog en zijn staart veilig in de lucht keek hij met grote ogen door de Den. Kort knipperde Limelight met zijn ogen om naar de kleur amber te kijken. Zijn vacht ging weer liggen zodra hij een beetje door had wat er was gebeurd. Zijn slaap was woest verstoord door wolfwhisper die op zijn staart had getrapt. Kort keek hij naar zijn gekrenkte staart en zwaaide er wat mee. Niks aan de hand, maar prettig was het niet. Vermoeid schudde zijn kop door elkaar. 'Maakt niet uit,' mompelde hij rustig al kon hij niet zeggen dat hij haar dankbaar was. Limelight staarde kort naar de ingang van de Den. Nou dit was ook een manier om wakker te worden, dacht de kater ironisch. Geen enkele kans dat hij nu in slaap kon vallen. 'Moet je jagen? Of op patrouille?' Limelight fluisterde zachtjes naar Wolfwhisper. Hij had geen idee of ze zijn naam kende. Zover hij wist hadden ze nooit echt iets samen hoeven doen dus het zal wel niet, hij was gewoon goed in onthouden van namen. 'Ik ben Limelight,' Zei de kater daarom maar voor de zekerheid.


Waking up 1621nyt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Waking up
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Warriors den-
Ga naar: