(Littlefish) Not like you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 (Littlefish) Not like you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Emberkit.
Member
(Littlefish) Not like you KTxfYJ1U_o
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Emberkit.
BerichtOnderwerp: (Littlefish) Not like you   (Littlefish) Not like you Icon_minitimewo 9 dec 2020 - 15:58

Hoe kwam het dat er twee maanden voorbij waren gegaan en Emberkit nog steeds met haar hoofd in de wolken zat. Ze was een stuk afweziger geworden en onbedoeld ook afstandelijker naar haar moeder zonder enige uitleg. Het was natuurlijk gegaan.. Aegir had een zaadje in haar hoofd gepland die tot ontkieming gekomen was. Emberkit had heus niet zo afstandelijk tegen haar moeder willen doen.. maar het was gewoon zo gebeurd. Sinds Aegir had gezegd dat moeder jaloers zou worden als ze wist hoe veel beter Emberkit was dan zij. Maar ook dat Littlefish nooit zou kunnen weten dat Emberkit potentie had. Inmiddels was Emberkit groot genoeg om te weten wat potentie betekende. En ze vond dat woord prima zat. Emberkit was scherpzinnig genoeg om haar gesprek met Aegir geheim te houden, zoals hij haar had gevraagd. Ze zou dus ook nooit en te nimmer vertellen van haar geheime vriend.


(Littlefish) Not like you Memer
as i breathe deep and prepare for my passing
i hear them chant
burn the witch
made by malone at caution
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
(Littlefish) Not like you BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: (Littlefish) Not like you   (Littlefish) Not like you Icon_minitimewo 30 dec 2020 - 16:48

Littlefish was niet zo blind als ze mocht lijken. Ze had gemerkt dat ze haar kittens aan het kwijtraken was. Vooral Emberkit, op dit moment. Het poesje was slechts een paar manen oud maar nu al zag ze de afwezigheid, de afstandelijkheid die haar dochter naar haar nam. Haar dochter. Dat voelde raar, te volwassen. Ze voelde zich nog geen moeder. Ze voelde zich zelf nog een kitten, een dochter die van clan veranderde om bij haar vader te kunnen zijn. Zou Emberkit dat ook willen? Maar Warhound was hun vader. Maar hun bloed zou altijd gemixt zijn, zoals haar eigen bloed dat was.. Zouden haar kittens die drang voelen, die nieuwsgierigheid naar de andere clans, die lokking die haar poten zo vaak onbewust naar fourtrees lieten lopen? Was dat de reden voor de afstand die haar dochter leek te nemen? Littlefish wist het niet. Ze probeerde er niet aan te denken. Hoewel ze zeer goede instincten had, besloot ze altijd om die weg te drukken, om ze te negeren. Het leek makkelijker zo. Ze kon vrolijk zijn, schijnbaar onbewust van al die diepere, moeilijkere kwesties. De jonge kattin duwde haar neusje in Emberkit's vacht en snorde zachtjes. "Hey, zin om een spelletje te doen?", vroeg ze met vrolijk enthousiasme in haar bijna kittenachtige stem. Ze gedroeg zich veelal meer als een vriendin, een leeftijdsgenote zelfs, dan echt een moeder. Maar ze wist niet hoe ze een moeder moest zijn. Ze deed enkel wat ze altijd gedaan had, met diezelfde vrolijkheid en ondeugendheid die bij de jonge kattin paste die ze in haar hart altijd zou zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
(Littlefish) Not like you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: