[11-12-2020] Ceremonie December 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [11-12-2020] Ceremonie December

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Moderator
[11-12-2020] Ceremonie December 1706e310
Sannemander
892
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: [11-12-2020] Ceremonie December   [11-12-2020] Ceremonie December Icon_minitimevr 11 dec 2020 - 19:46

[11-12-2020] Ceremonie November

[11-12-2020] Ceremonie December JDhAGUf

De afgelopen weken had hij gespendeerd om gewend te raken aan het nieuwe gewicht op zijn schouders. Zich comfortabel te voelen in zijn nieuwe rol. En hoewel zeker nog onhandig hier en daar begon het langzaam beter te voelen. Maar het waren momenten als deze waar hij zich er wederom van bewust was hoe nieuw het alles toch echt was. Waar zijn onzekerheden over het passen van zijn rang weer opspeelde en waar hij met een diepe zucht door heen moest bewegen. Starclan verdomme waarom werd dit dan ook op zijn schouders gegooid. Waar had hij dit nou weer aan verdiend? Met norse blik schudde hij kort zijn kop, het leven was je niks verschuldigd. Dingen moesten gezegd worden en of hij het nu wilde of niet, het moest wel.

Met onhandige sprong en een enorme golf tegenzin maakte hij voor het eerst plaats op Tall Rock, keek hij kort uit over zijn clan. Het was een bijzonder moment, één waar hij niet naar boven hoefde te kijken om andere te spreken. En vreemd genoeg bracht dat toch wel heel wat trots met zich mee, zoals hij daar stond, er toe deed. Een zachte glimlach rolde kort over zijn lippen voor hij zijn bek opende. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een clan meeting!" de kater zijn luidde stem galmde door het kamp, zijn norse gezicht al weer hervonden. "Clangenoten, Windclan." begon de deputy zijn ceremonie, zijn strenge blik rustend op de katten voor hem. "Allereerst is er een Apprentice die haar Training opnieuw zal moeten oppakken." vervolgde Blazesong "Auburnpaw, kom maar naar voren. Je trainingen zullen worden voortgezet door Thawrage" Thawrage was een goede warrior, zeker was hij ervan dat hij de achterstand van de apprentice wel zou kunnen bijschroeven. "Thawrage, ik verwacht dat je al je kennis aan deze jonge kat doorgeeft, en haar opleid tot een Kat, de titel Windclan warrior waardig" Met korte knik gaf hij de twee tijd elkaar te ontmoette. Zijn keel schrapend vroeg de Deputy vervolgens de aandacht weer terug te krijgen."Veder ben ik blij te kunnen meldde dat Tomtitgaze, na een lang ziektebed, sterk genoeg is zijn Warrior taken weer op zich te kunnen nemen." kort legde hij goedkeurend zijn blik op de warrior, kort gemeend glimlachend.  "Tenslotte heeft Shadowrush aangegeven zijn rust te willen zoeken in de Elders den" zette hij zijn verhaal improviserend voort. "Het is met het meeste respect dat wij hem  bedanken voor al zijn manen aan hard werk en toewijding aan zijn clan. Vragen hem nu te genieten van zijn wel verdiende rust" zijn blik rustte nu op de gloed nieuwe elder, respect op zijn amberen ogen reflecterend. Hijzelf moest helaas nog heel wat moons doorbijten. "Dat was het voor vandaag" mauwde de kater ter afsluiting, blij het achter de rug te hebben, hoewel hij toch echt enkele seconde te lang bleef staan. Hij mocht toch wel even genieten van het zicht zonder nekpijn? Een korte zucht volgde waarna hij zich afzette en van Tall rock afsprong. Hij had nu wel een rust momentje verdiend, al zei hij het zelf.

✥Lijstje✥
- @Tomtitgaze neemt na een lang ziektebed zijn warrior taken weer opzich.
-@Auburnpaw haar nieuwe mentor is @Thawrage
-@Shadowrush is Elder geworden.[11-12-2020] Ceremonie December YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[11-12-2020] Ceremonie December Jc4vz2S
Yanthe
23
Actief
I wish I had wings!

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Laurelkit.
BerichtOnderwerp: Re: [11-12-2020] Ceremonie December   [11-12-2020] Ceremonie December Icon_minitimevr 11 dec 2020 - 22:25

Vandaag mochten ze voor een keertje mee naar de ceremonie kijken, vanaf een gerespecteerde afstand uiteraard. Laurel haar hartje klopt in haar keel. Dit vond ze wel spannend! Voorzichtig stapte ze achter haar moeder en haar andere siblings aan. Ze hield echter al snel halt toen de ijzige wind van de buitenwereld haar tegemoet kwam toen ze in de uitgang van de nursery ging staan. Oef. Ondanks dat haar vacht dikker was dan een kitten in de zomer, vond ze dit toch niet zo heel prettig. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een clan meeting!"Haar oogjes prikten en Laurelkit trippelde snel naar voren toen ze de stem van Blazesong hoorde, weg uit het de tocht en dicht tegen haar moeder aan. Ze had haar oogjes wat dicht geknepen en had in alle haast niet gezien dat ze tegen een andere kat aan was gaan zitten. Een deel van de ceremonie was ze aan het missen, omdat haar gedachten eerder bij de koude zaten. Ze zou dicht bij haar moeder blijven, net zoals ze samen hadden afgesproken. Ze volgde de regels van mama en de clan altijd netjes op.

Tag: een random kat waar Laurel tegen is gaan zitten om uit de wind te zitten.


[11-12-2020] Ceremonie December El4QQTZ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thawrage
Member
[11-12-2020] Ceremonie December DPKsfdL
Freedje
419
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Re: [11-12-2020] Ceremonie December   [11-12-2020] Ceremonie December Icon_minitimedi 15 dec 2020 - 16:50

Een niet erg enthousiaste blik verscheen in zijn ogen toen hij hoorde dat Blazesong de Clan samen riep voor een Clanmeeting. Waarschijnlijk één of andere ceremonie waarbij hij zich de hele tijd afvroeg waarom hij hier aanwezig moest zijn. De kater liep naar voren en kon makkelijk over de kopjes van anderen katten heen kijken omdat hij zowat de grootste bouw in de Clan had. Zijn goudkleurige ogen fixeerden zich strak op de deputy en hij luisterde naar wat er te zeggen was. Zijn oortje trok kort toen hij hoorde dat Auburnpaw’s training terug opgepakt moest worden en Blazesong hem daar blijkbaar de uitverkorene voor vond. Hij vroeg zich af aan wat voor soort skills hij voldaan moest hebben om deze titel te krijgen, maar hij nam aan dat er weinig tegenin te brengen viel en met tegenzin richtte hij zijn blik naar Auburnpaw. De kleine brutale snotneus die niet eens fatsoenlijk kon jagen. Thawrage zond haar enkel een koud knikje om te laten weten dat hij niet aan neus-tegen-neus begroetingen deed en hij richtte zijn koude blik weer naar voren. De rest van de ceremonie ging een beetje langs hem heen: één of andere dwaas die zijn taken als warrior weer op kon pakken en weer een andere dwaas die naar de elder’s den ging. Thawrage liep na afloop van de ceremonie op zijn nieuwe apprentice af en keek haar met een koude blik aan. “Morgenvroeg verwacht ik je aan de uitgang van het kamp en ga ik je alles bijleren wat je vorige mentor niet kon. Wees op tijd,” zei hij op een koude toon tegen haar, waarna hij stijfjes knikte en vervolgens het kamp verliet. Hij had wel weer genoeg sociale interactie gehad voor vandaag.

Tag: @Auburnpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[11-12-2020] Ceremonie December DPKsfdL
Cynthia
184
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 139 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Shadowrush
BerichtOnderwerp: Re: [11-12-2020] Ceremonie December   [11-12-2020] Ceremonie December Icon_minitimedo 31 dec 2020 - 0:16

Hij was er nog steeds niet volledig van overtuigd dat dit het verstandigste besluit was om te nemen, maar hoe graag hij ook door wilde gaan, zijn lichaam leek dat niet meer te willen, vooral niet in leafbare. Het was ook niet alsof hij als elder niet zou kunnen gaan jagen, alleen hij zou niet meer meegaan op patrouilles of met een gevecht meegaan. Deze hele ceremonie maakte dat dan ook eigenlijk alleen maar definitief. Toch knikte hij kort naar Blazesong toen deze hem dan toch echt de rang van elder gaf. Nu was er geen weg terug meer waarschijnlijk.


[11-12-2020] Ceremonie December S3HIJn

[11-12-2020] Ceremonie December EsObDFy[11-12-2020] Ceremonie December UK1ajoI[11-12-2020] Ceremonie December MKN7vHE[11-12-2020] Ceremonie December LcrIgCQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [11-12-2020] Ceremonie December   [11-12-2020] Ceremonie December Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[11-12-2020] Ceremonie December
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: