Let's get down to business [Training 1] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Let's get down to business [Training 1]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thawrage
Member
Let's get down to business [Training 1] DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: Let's get down to business [Training 1]   Let's get down to business [Training 1] Icon_minitimedi 15 dec 2020 - 17:14

Thawrage werd wakker zodra het ochtendgloren zijn ogen bereikte. De kater stond op, rekte zich tot zijn volledige lengte uit en liep daarna voorbij de slapende gestaltes van zijn Clangenoten. Hij deed geen moeite om staarten en poten te ontwijken en negeerde het gegrom van de katten waar hij op was gaan staan. De kater liep het kamp door en ging toen aan de kampuitgang zitten, waar hij zijn koude blik naar voren richtte. Zijn blik gleed kort over zijn schouder en daarna keek hij naar de hemel, waarbij hij probeerde te bepalen hoe veel tijd hij Auburnpaw zou geven om op het toneel te verschijnen. Hij had gezegd dat ze op tijd moest zijn, maar met haar karakter was het niet in te schatten of ze die waarschuwing serieus ging nemen of niet. Hij had al gemerkt dat ze lang niet zo makkelijk was als alle andere apprentices en hoewel dat voor een bepaalde moeilijkheidsgraad zorgde waar hij nu al geen zin in had, moest hij ergens ook wel toegeven dat dit leuker was dan een ja-knikkertje. Maar goed, hij zou wel zien hoe alles zou verlopen. Voor nu was het belangrijkste dat ze op tijd was en de rest zou hij later wel merken.


+ @Auburnpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let's get down to business [Training 1]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: