Should I throw an axe or a knife at your face? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Should I throw an axe or a knife at your face?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fallenflight
Member
Should I throw an axe or a knife at your face? Tenor
Ema
126
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Should I throw an axe or a knife at your face?   Should I throw an axe or a knife at your face? Icon_minitimewo 16 dec 2020 - 18:15


Vaak in het kamp was ze niet te vinden. Soms bracht ze eens een prooi naar de prooistapel of kwam ze ’s avonds om haar nest in te duiken. Maar de andere delen van de dag spendeerde ze doelloos, in haar eentje op het territorium. Het waren de stemmen in haar kop die zeiden dat wat ze zocht niet in het kamp lag. Rustig zat ze op haar eigen pootje wat te knabbelen van de stress die ze kreeg door haarzelf. De kattin had afgelopen maan niet veel woordjes gedeeld met anderen, maar waarvoor was dat ook nodig geweest? Ze was gestoord en haar woorden waren waardeloos. De grijze kattin likte haar vacht weer netjes en keek eens rond. Ze zat in een prachtig grasveldje, tussen het hoge gras in. Hier werd ze niet gestoord door haar broer of door Frayhowl. Hier was ze gelukkig voor een keer in haar leven, alhoewel die boze stemmetjes in haar kop wel mochten verdwijnen.

De grijze kattin hief haar kopje op toen ze pootstappen hoorde naderen. Ze zette zich recht en haar goudgele ogen reflecteerden de zwakke zonnestralen. Uit reflex zette ze een stapje naar achteren- voor alle zekerheid. Wie wist wat ze zou kunnen uitspoken onder haar eigen besef dan nog wel. De kattin trok wat met haar oortje toen ze hem aankeek. Wie was dat ook alweer? Was hij echt? Of was hij maar een hallucinatie zoals de rest? Hmm? “Hi”, was haar zachte ‘begroeting’ waarna ze wat akelig giechelde. Was dit goed? Als hij echt was tenminste.+Tomtitgaze


Should I throw an axe or a knife at your face? Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Should I throw an axe or a knife at your face?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: