[open] Adventure Time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [open] Adventure Time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[open] Adventure Time DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Born
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Calcitekit
BerichtOnderwerp: [open] Adventure Time   [open] Adventure Time Icon_minitimedi 22 dec 2020 - 17:20


[open] Adventure Time Dbep0o11


Mama was wat aan de beschermende kant wanneer hij naar buiten wou maar gelukkig mocht hij vandaag als grote jongen op 'pad'. Mits hij natuurlijk in mama's blikveld bleef, zodat ze hem toch nog een beetje in de gaten kon houden. Dat vond de jonge kitten prima, hij wou zelf ook niet helemaal zonder zijn moeder weg. Hij was echt een troetelbeertje dat betreft. Hij lag het liefst de hele dag te tutten bij zijn moeders en tegen haar buik aan geknuffeld, ook omdat het vaak zo bah koud was! al vond hij het gewoon ook gewoon fijntjes.. Nu echter, scheen de zon diep neer op het kamp en was hij in een speelse bui. Het was nog altijd frisjes dat wel, maar warm genoeg om even kort buiten te spelen. De tom stak zijn kopje nieuwsgierig naar buiten, liet even kort de zonnestralen zijn rozige neusje opwarmen voor hij dan uiteindelijk met een huppel naar buiten kwam. Het was inderdaad nog best koud, hij moest zijn pluizige kitten pels extra opzetten om de water koude wind tegen te houden. Snel maar spelen dacht hij stilletjes in zichzelf, dan krijg ik het wel warm! Huppelend ging de kitten door het kamp heen, zijn oogjes van links naar rechts schietend. Hoewel hij wel eerder buiten geweest was, bleef het indrukwekkend- en vooral wanneer hij in zijn 'uppie' was. De tom zigzagde speels door wat lange poten van passerende warriors en rolde op zijn rug toen hij over zijn eigen grote lompe struikelde. ''oei!''

[open] Adventure Time Dbep0o11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[open] Adventure Time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: