Death Becomes Her [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Death Becomes Her [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dimpaw
Member
Death Becomes Her [OPEN] Dimhah10
Rei ♡
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ten moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice ⚡
Dimpaw
BerichtOnderwerp: Death Becomes Her [OPEN]   Death Becomes Her [OPEN] Icon_minitimedi 22 dec 2020 - 17:57

Het was ondertussen gebruikelijk geworden voor Dimkit om het grootste deel van haar dag in het kamp rond te hangen. Hoewel ze klein was en nog gemakkelijk in de nursery paste, had ze het gevoel dat ze aan het verstoffen was in haar nest. Ze wilde meer van de wereld zien, kennis maken met wat deze haar te bieden had en bovendien wilde ze gewoon wat te doen hebben. Nee, Dim was niet blij met het constant zitten niksen in het kamp - ze voelde zich opgesloten. Dus hield ze zichzelf bezig met lichte oefeningen die ze hier en daar opgepikt had, zodat ze in ieder geval een stapje voor was op de rest. Ietsjes verder, ietsjes beter. Ietsjes meer.


Death Becomes Her [OPEN] Dimpaw17
BELIEVE THAT YOU WON'T REGRET THE CHOICES YOU MAKE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beehive
Member
Death Becomes Her [OPEN] JTI4Bax
Chicken Marlie
132
Actief
give me the curly wurly

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Beehive
BerichtOnderwerp: Re: Death Becomes Her [OPEN]   Death Becomes Her [OPEN] Icon_minitimedi 22 dec 2020 - 18:28

Death Becomes Her [OPEN] Dcdxncf-1385501c-34d0-442a-bfa7-9f1bf3c95867Death Becomes Her [OPEN] Dcdxncf-1385501c-34d0-442a-bfa7-9f1bf3c95867Death Becomes Her [OPEN] Dcdxncf-1385501c-34d0-442a-bfa7-9f1bf3c95867

De tom kwam het kamp binnengezet alsof hij een tank was. Zo breed mogelijk kwam hij aangezet en stompte iedereen aan de zij wanneer ze niet genoeg aan de kant gingen. Zijn gelaat stond strak toen hij dit deed maar van binnen ging hij helemaal stuk. Wat genoot hij toch om die ukkies te plagen. Ja, hij voelde zich altijd echt de shit als hij zo als een baas rondliep. Ook kittens pestte hij maar al te graag, werden ze hard van zei hij altijd als dan weer z'n moederpoes hysterisch begin te schreeuwen naar hem. Ugh, drama queen's letterlijk. De tom had btw een eekhoorn vast toen hij binnengelopen kwam. Hij was dus nog wel een goeie warrior als zei hij het zelf. Beehive wou net de prooi op de stapel yeeten toen hij een kitten een beetje zag klote met wat 'oefeningen'. Hij lachte haar uit, het zag er namelijk niet uit. Met een kleine worp gooide hij de eekhoorn op haar harses. ''OH NEE! EEKHOORN ZOMBIE! HIJ GAAT JE DOOD MAKEN''


Death Becomes Her [OPEN] CdpqHa0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dimpaw
Member
Death Becomes Her [OPEN] Dimhah10
Rei ♡
207
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ten moons ⚡
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice ⚡
Dimpaw
BerichtOnderwerp: Re: Death Becomes Her [OPEN]   Death Becomes Her [OPEN] Icon_minitimeza 2 jan 2021 - 14:06

Ze hoorde gelach en haar oor trok in die richting, maar verder gaf ze er geen aandacht aan. Het kon haar eerlijk gezegd maar weinig schelen wat anderen van haar dachten, want haar hele leven dachten ze al zoveel. Ze was het kind dat achtergelaten was, met een gekke moeder en een onwaarschijnlijke vader. Ze had besloten zich er niks van aan te trekken. Toen er echter wat haar kant op gegooid werd, moest ze wel reageren. Met een felle blik in haar ogen keek ze op nadat een eekhoornpoot haar in haar gezicht geraakt had. Ze zag een warrior, die tegen haar liep te schreeuwen dat de eekhoorn haar dood zou maken.

En als Dimkit nou wat leuker en wat meer kitten geweest was, zou ze er misschien om kunnen lachen, zou ze wellicht zelfs het spelletje mee kunnen spelen. Maar dit zat niet in haar karakter. Dus keek ze naar de warrior, vervolgens naar de eekhoorn en draaide ze zich hierna van allebei de dingen weg. Haar hartje klopte in haar keel; immers had ze zeker door dat dit geen respectvolle actie was.


Death Becomes Her [OPEN] Dimpaw17
BELIEVE THAT YOU WON'T REGRET THE CHOICES YOU MAKE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Death Becomes Her [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: