Pure lightning 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pure lightning

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pure lightning DPKsfdL
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Unborn
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Charredkit'
BerichtOnderwerp: Pure lightning   Pure lightning Icon_minitimezo 27 dec 2020 - 21:48

It is not
light
that we need, but fire; it is not the gentle shower, but thunder.
Hij was nu twee Moons oud. Oud genoeg om op avontuur te gaan in het kamp en hoewel hij graag bij zijn moeder lag, was het ook duidelijk dat hij van zijn twee broers ook wat sneller leek op te warmen naar andere katten toe. Niet dat hij niet stilletjes toe keek als anderen het nest zouden benaderen. Hij was al snel beschermend over haar geworden, wellicht ook omdat ze anders gezien werd door de Riverclanners. Hij kon niet zeggen dat hij het geheel begreep, want het verleden van zijn moeder in Windclan was hem nog niet duidelijk. Echter wist hij wel wat het belangrijkste was, zijn moeder was dapper, sterk en ongeëvenaard.

Al kon hij niet zeggen dat hij veel tegen de kater had die hem en zijn broers terug het kamp in hadden gedragen. Zijn groenige ogen gleden dan ook naar de Warrior voordat hij langzaam naar hem toe stapte, bedenkelijk bijna al zat er ook iets speels in zijn houding. Hij bleef een kitten die soms ook nog wilde ravotten. Hij was jong genoeg om er mee weg te komen. Zo kwam het dan ook dat de zwart-grijze kitten zijn oren gevaarlijk in zijn nek legde en zo de grote Warrior gedurfd aan keek. Kom maar op ouwe!


Pure lightning Charredos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
Pure lightning 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1881
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: Pure lightning   Pure lightning Icon_minitimedi 29 dec 2020 - 16:42 

Just one more thing before the end

No, time has never been a friend


@[tagged]Lynxfang was net terug van Greypaw's training waarbij ze meteen wat gevangen hadden voor de prooistapel. Nu nam hij even pauze en at hij een muis. Ook met de Sunning Rocks was het duidelijk dat de prooi minder werd, dus deed hij zuinig aan met wat hij nam. Maar zonder de Sunning Rocks en ook zonder de vissen zouden ze nu door een veel zwaardere tijd heen gaan. Terwijl hij de laatste restjes op at merkte hij dat hij benaderd werd. Lynxfang richtte zijn kop op en keek in de ogen van Charredkit, die hem gevaarlijk aankeek. Voor zover een kitten dat kon. Charredkit leek nogal beschermend te zijn over zijn moeder, was Lynxfang opgevallen als hij op bezoek kwam. Hij wist niet precies wat hier voor zorgde, misschien iets wat hij gehoord had over haar afkomst. Hoewel Shatteredice inmiddels al geaccepteerd was, waren er nog steeds wel katten die er niet helemaal mee eens waren. Nadenkend keek Lynxfang naar de kitten, niet echt doorhebbend dat hij misschien wat moest doen. Hij was niet de sterkste als het om kittens ging. "Kan ik je ergens mee helpen, Charredkit?''hij vroeg het uitdagende kijkende katertje.


Pure lightning Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
Pure lightning I_need10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pure lightning
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: