Playing games 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Playing games

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Palepaw
Member
Playing games DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Playing games   Playing games Icon_minitimezo 27 dec 2020 - 21:59

walk in the light
De kleine flamepoint wist inmiddels wel het nest te vinden van een van haar nieuwe vrienden en speelmaatjes. Aspenkit had ze al een poosje geleden ontmoet en ze waren direct al op avontuur geweest, het was zo leuk en indrukwekkend geweest dat ze haar had onthouden en af en toe langs stapte om woordeloos de ander te vragen te gaan spelen. Dit keer wilde ze heel graag kijken of de calico nog een leuk avontuur in gedachten had waardoor de kleine flamepoint haar leeftijdsgenootje en onbekende zus een neusje gaf. Ben je wakker? Haar blik sprankelde enthousiast toen de ander leek te reageren waarna ze met haar staart zwiepte, alsof ze de calico uitnodigde mee te gaan. Waar heen, bestemming onbekend!

- AspenkitPlaying games Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Aspenpaw
Member
Playing games DPKsfdL
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aspenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Playing games   Playing games Icon_minitimedi 29 dec 2020 - 20:30

Like a light dance.
De kleine calico had heerlijk liggen dromen. Het was een grootse droom geweest, waar ze een geweldige, sterke warrior was geweest en iedere vijand die op haar pas was gekomen had verslagen. Ze had met eigen poten de hele clan gered en toen- Toen voelde ze een zacht duwtje tegen haar schouder voelde. Huh, maar dat was helemaal niet deel van haar geweldige droom. Langzaam knipperde Aspenkit haar oogjes open en ze werd ze ontmoet door het gezicht van een van haar vrienden; Palekit. Een vrolijke glimlach verscheen op haar snuitje. Zouden ze gaan spelen? Het was soms wel een beetje moeilijk om te begrijpen wat Palekit wilde, want ze zei nooit wat. Maar dan ook echt nooit hoor. Toch, het was wel een grappig spelletje altijd, raden wat ze wilde zeggen terwijl Palekit haar hints gaf om te helpen. “Spelen?” Vroeg ze dan ook enthousiast aan haar vriendin.Playing games Aspens11

Playing games Tumblr_mwnnpu29Na1rfjowdo1_500
Terug naar boven Ga naar beneden
Palepaw
Member
Playing games DPKsfdL
Butter
118
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons ☀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Palepaw
BerichtOnderwerp: Re: Playing games   Playing games Icon_minitimema 4 jan 2021 - 20:59

walk in the light
Het duurde niet lang voordat de calico kitten wakker werd. Hoewel het lastig was dat ze niet luid kon spreken, wist ze toch de meeste dingen voor elkaar te krijgen. Het kostte wellicht wat meer moeite maar uiteindelijk begrepen de meeste katten haar wel. Zolang ze maar een beetje geduld hadden om uit te zoeken wat ze bedoelde. Palekit wist zelf wel geduld te bewaren, voor haar was dit immers heel normaal. Gelukkig had ze communicatie nog niet echt nodig, want ze was nog super jong! Toch wilde ze af en toe ook wel wat meer vragen, en dat kon niet altijd. Dus deed ze dan haar best om op haar zwakke schorre manier een woord uit te spreken, zelfs al voelde dit zeer onaangenaam. 'Spelen?' Vroeg de andere kitten dan ook enthousiast waardoor de flamepoint meteen even vrolijk knikte en bijna op en neer sprong. Ja! Spelen! Het was goed dat de calico niet al te slaperig leek want Palekit had nog energie voor tien. Het deed haar duidelijk goed dat ze bij Beechresin in het nest lag. Vrolijk duwde ze haar neusje tegen de schouder van de jonge calico aan. Wat gingen ze doen? Verstoppertje was namelijk niet leuk in zo'n kleine groep! Nadenkend keek ze haar leeftijdsgenootjes aan, misschien wist Aspenkit wel wat?Playing games Palepawsig1
Terug naar boven Ga naar beneden
Aspenpaw
Member
Playing games DPKsfdL
84
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aspenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Playing games   Playing games Icon_minitimedi 2 feb 2021 - 16:37

Toen ze het woordje spelen had genoemd, knikte de ander enthousiast. Dan had ze het toch goed geraden! Aspenkit sprong tot haar pootjes en liet haar amberen oogjes even door de nursery heen gaan. Hmm, wat konden ze eens gaan doen? Even liet ze haar blik naar Palekit gaan, maar die leek even bedenkelijk als haarzelf. Ze keek weer rond en toen vielen haar oogjes op een groepje kittens die aan het speelvechten waren. Oh! Dat konden ze doen! “Speelvechte!” Piepte ze vrolijk. “We kunnen leider enne dep-ju-tie zijn!” Aspenkit had voorzichtig ieder woorddeel uitgesproken, want het was toch nog best een moeilijk woord hoor, deputy. Hopelijk zou Palekit het wat vinden, want zelf had ze er erg veel zin in. Ze zouden dan kunnen vechten tegen een andere clan, of een groot, gevaarlijk dier. Een heel avontuur konden ze er mee beleven!


Playing games Aspens11

Playing games Tumblr_mwnnpu29Na1rfjowdo1_500
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Playing games   Playing games Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Playing games
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: