Dungeons and Discords 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dungeons and Discords

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nehzoda
Member
Dungeons and Discords Neh_mini_img_lol
(Iwihs) amE
60
Actief
Make sense? Oh, what fun is there in making sense?

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young-One
Nehzoda
BerichtOnderwerp: Dungeons and Discords   Dungeons and Discords Icon_minitimewo 30 dec 2020 - 20:20


Iedereen deed zo overdramatisch. Iedereen liep door elkaars problemen heen en ze waren allemaal in paniek omdat hun kamp recent overvallen was door twolegs. Van de Elite had hij tenminste meer verwacht, maar hij genoot er wel van eerlijk gezegd. Hij was nog maar een kitten misschien en hij had niet echt grote problemen zoals de rest. Hij moest alleen maar lachen van iedereens stress, van al die nerveuziteit die er heerste. Ze waren bang vanbinnen, en ze liepen door elkaar. Ze zochten naar een nieuw thuis, en hij vond het maar al te grappig. Ze waren allemaal een stel idioten, maar wel erg entertainend. Ziend wat ze allemaal zaten te doen- elke keer kwam hij een ander resultaat uit, en dat was pretty cool als hij eerlijk moest zijn. Het was misschien niet het leukste om hedendaags te doen, maar het was iets. Hoe dan ook, een rode poes kwam langsgelopen. Het was die ene dochter van de leidster, die dat aan het discussiëren was met de andere belangrijke Elite katten toen zijn moeder er aan ging en in een eeuwige slaap viel, waar hij nog steeds zo blij om was. Zijn moeder was een mislukking, een misvormsel. Misschien niet fysiek, maar wel mentaal. Ze had de Elite verraden. Gelukkig was die nu dood, waarschijnlijk ergens aan het wegrotten in de bevroren hel, daar waar ze moet zijn. De kater zou wel een goede Bloodclanner worden in zijn eentje. Hij zou de beste worden, de allerbeste. Op een dag zou hij dan misschien heersen. Dan zou hij op de troon zitten van de Elite en zou hij een schapen naar een nieuwe, betere, chaotischere versie van wat het nu is. Diegene die aan hem zouden twijfelen zouden sterven, diegene die buitengesloten werden omdat ze anders waren dan de rest zouden op te top staan, naast hem, dat was zijn toekomstplan. Het zwarte katertje gniffelde eventjes toen hij er aan moest denken, aan zijn geweldige toekomst. Maar maar, de rode poes hmm? Well, hij sloop achter haar aan. “Auraaaa!”, begroette hij haar met een vrolijke stem, maar met een verveelde blik en toch weer een glimlach. “Wat sta je te doen?


+Aura


Dungeons and Discords Neh_si11
˙uʍop ǝpısdn s,ɓuıɥʇʎɹǝʌƎ ¡ǝǝS ˙soɐɥɔ ǝɥʇ ɯɐ I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aura
Deceased
Dungeons and Discords DPKsfdL
Anonymous
103
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aura
BerichtOnderwerp: Re: Dungeons and Discords   Dungeons and Discords Icon_minitimezo 3 jan 2021 - 14:47

Hun kamp was overvallen. Ook al zou Aura het nooit toegeven aan de katten om haar heen, toch had het een bepaalde impact achter gelaten. Haar poot was ontstoken geraakt door het Twolegding dat haar geschampt had en het was een paar dagen erna nog steeds blijven bloeden telkens als ze druk zette op haar pootje. Ze had het verborgen proberen te houden voor Cheriey omdat ze zich had herinnerd hoe erg de she-cat in paniek was geraakt toen alles gebeurd was en ze haar niet meer van slag wilde maken, maar een klein deeltje in haar wilde nog steeds naar haar moeder rennen zodat ze bij haar uit kon huilen. Aura wist echter dat dat niet was hoe een Elite cat zich moest gedragen en dus hield ze zich groot, haar kille masker op haar gezicht zoals iedereen het van haar gewend was. Ze liep hun tijdelijke kamp binnen toen haar aandacht getrokken werd door een stem. Aura keek over haar schouder en zag daar Nehzoda, de kat wiens moeder nog geen drie manen geleden overleden was. Ze wist nog hoe ze hadden staan discussiëren over een nieuwe voogd voor hem en hoe hij dat af had gewimpeld, alsof hij alles wat op zijn pad kwam al aankon. Aura moest eerlijk toegeven dat ze normaal gezien niet veel met kittens had, maar deze trok wel haar aandacht. “Wel, wel, wie we daar hebben,” sprak ze geamuseerd. Ze haalde haar schouders op bij zijn vraag. “Ik was net klaar met mijn training en wilde hier wat uitrusten voordat ik weer zou gaan jagen.” Ze keek hem met haar groene ogen kil aan. “En wat waren jouw plannen voor vandaag?”

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dungeons and Discords
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: