[Clanmeeting] Clouds come floating in 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Clanmeeting] Clouds come floating in

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settleddust
Catministrator
[Clanmeeting] Clouds come floating in Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: [Clanmeeting] Clouds come floating in   [Clanmeeting] Clouds come floating in Icon_minitimewo 30 dec 2020 - 20:57

HOW CAN A MAN BE BRAVE
when he is afraid
TAG:   Shadowclan

NOTES:    Twistedheart is vermist (vervolg op dit topic. Post hier iedereen die mee wil is, patrouille topics zullen direct volgen. Iedereen kan zichzelf wel een beetje in groepjes verzamelen, Settleddust zal ook één leiden.

Twistedhearts afwezigheid was Settleddust als eerst opgevallen toen de dageraag patrouilles zich begonnen te verzamelen. Settleddust stelde ze altijd de dag van tevoren al op, en Twistedheart zou hier nu moeten zijn. Het was de leider van de patrouille die kwam vragen waar de jonge warrior bleef, maar hij wist het antwoord op die vraag niet. Het was op dat moment dat de zorgen begonnen op te wakkeren in het lijf van de deputy. Hij had een paar angstige blikken naar de medicine cat den geworpen, waar de leider lag, ziek te zijn. Settleddust had het nog nooit zo druk gehad als deze dagen, waar al het leiderschap op zijn schouders kwam te liggen. Hij beet op zijn lip toen hij dacht hoe de Shadowclan leider zou reageren als hij zou vertellen dat zijn zoon kwijt was. Hij zou woest worden, hem zelf willen zoeken, het zou zijn toestand niet beteren. Dus besloot Settleddust de patrouille zonder Twistedheart weg te sturen en beloofde hem dat hij het wel zou regelen. Dus had hij eerst zelf in het kamp gezocht, om te kijken of hij niet ergens lag te luieren. Toen dat ook niet het geval was, werd hij nog bezorgder. Dit was absoluut niet iets wat Twistedheart zou doen. Hij zou op komen dagen, en bovendien zou hij nooit zomaar een nacht wegblijven. Want dat leek het geval te zijn: zijn dengenoten wisten ook niet waar hij was.

Dus was de deputy geforceerd om nu echt te gaan zoeken naar de jonge warrior. Even keek hij gefrustreerd in het rond. Hij wilde niet dat Acornstar hier wind van zou vangen. Zou hij echt op de rots springen voor een meeting? Settleddust rolde zijn schouderbladen een keer naar achteren. Het zou wel het makkelijkste zijn. En alsnog, Twistedheart zou vast niet ver weg zijn. Hij liep richting de rots, zijn blik ging omhoog naar de rots. Dit zou zijn eerste keer zijn. Nerveus keek hij omhoog, zijn groene ogen schittereden onzeker in schaars zonlicht. Hij haalde een keer diep adem en sprong op de rots, de rots waar de laatste keer Acornstar op was ingestort.

‘Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen, zich verzamelen voor een clanmeeting!’ Settleddust schrok bijna van zijn eigen stem die door het kamp echode. Maar zijn blik was zoals altijd, strak, zelfverzekerd, maar ook ernstig. Hij was er inmiddels aan gewend zijn clangenoten aan te spreken, maar nog nooit vanaf zo'n plek. Hij wachtte enkele momenten toen katten binnen kwamen stromen. Hij haalde nog een keer diep adem, waarna hij iedereen aankeek. ‘Twistedheart is al een poosje vermist. Ik wil wat patrouilles opstellen om hem te zoeken. Er is vast niets aan de hand, maar we moeten zeker zijn dat hem niets is overkomen,’ miauwde hij rustig, alsof er niet heel veel aan de hand was. ‘Ik wil naar elke grens een groep katten hebben, warrior en apprentices. Kam het gebied uit, hij kan niet ver zijn,’ miauwde hij toen duidelijker. Iedereen kon zichzelf wel verdelen in groepen, het waren niet allemaal kinderen meer. ‘Ik zal zelf ook één patrouille leiden. Laten we proberen hem voor zonhoog weer veilig in het kamp te krijgen,’ miauwde hij met een glimlach. Na die woorden sprong hij de rots af, wachtend op de reactie van al zijn clangenoten.

S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackfray
Member
[Clanmeeting] Clouds come floating in DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackfray
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Clouds come floating in   [Clanmeeting] Clouds come floating in Icon_minitimewo 30 dec 2020 - 21:04
b l a c k f r a y
Blackfray marcheerde het kamp binnen op het moment dat de gestreepte deptuy op de rots sprong. Hij legde zijn pad op de prooistapel en stapte naderbij om goed te kunnen horen wat er nu precies aan de hand was. Het was ongewoon dat de deputy Acornstar zijn plaats in nam de laatste tijd. Hij vernauwde zijn ogen toen het bleek te gaan om Twistedheart. De verrader. Blackfray gaf weinig om de vermiste Shadowclanner, nee, weinig was nog gunstig uitgedrukt. Hij gaf geen zier om de ander. Één mond minder om te voeden in deze koude foxdungwinter. Toch stapte hij naar voren. "Ik wil helpen, Settleddust." Bromde hij met een vastberaden blik op zijn gelaat. Een wit voetje halen bij de hogere rangen, dat sloeg Blackfray natuurlijk niet over.  

~ notes ~
Elyon©


I believe there's winners and losers and nothing else besides
[Clanmeeting] Clouds come floating in Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Clanmeeting] Clouds come floating in 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2796
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Clouds come floating in   [Clanmeeting] Clouds come floating in Icon_minitimewo 30 dec 2020 - 21:14

Things my heart used to know
De onrust was duidelijk voelbaar binnen het kamp. Pepperpaw voelde de knoop in haar maag, het deed haar denken aan de momenten dat haar vader verdwenen was. Het lag als een deken over het kamp heen, Twistedheart was niet thuisgekomen. Pepperpaw krulde haar staart rond haar pootjes toen ze voor de medicine cat den was gaan zitten. Ze trok stilletjes met haar oor toen ze Settleddust omhoog zag springen op de rots. Acornstar was ziek, dus Settleddust moest de zware verantwoording voor Shadowclan op zijn schouders nemen. Haar blauwe ogen richtte zich veelbetekenend op hem. Ze wist dat hij het zwaar had.

Hij liet het in ieder geval niet op zich zitten en Pepperpaw knikte goedkeurend. Langzaam hief ze zichzelf weer op haar lichtvoetige pootjes, haar staart in een lichte krul. Haar blauwe ogen stonden helder. Ze was zelfverzekerder geworden sinds ze getrained werd, ze wist meer wat ze moest doen en wist dat ze bij wilde dragen in de huidige situatie. "Ik zou graag willen ondersteunen, Settleddust. Wellicht is Twistedheart ergens in de problemen gekomen," miauwde ze met een bezorgde uitdrukking op haar gelaat.
Someone holds me safe and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
[Clanmeeting] Clouds come floating in Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
930
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 27 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Clouds come floating in   [Clanmeeting] Clouds come floating in Icon_minitimewo 30 dec 2020 - 21:25


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD

Waarom moet ze zichzelf nou altijd in gevaar gooien. Waarom? Kon ze niet gewoon lekker op d'r blaadjes gaan zitten en liedjes zingen over katten genezen ofzo, dat zou het leven heel veel makkelijker maken. Wolfblood knarste met haar tanden. Ze was sowieso al van plan om te gaan, maar zou dat nu al helemaal doen. Het liefst zou ze zeggen dat Pepperpaw gewoon haar kont in het kamp moest houden, maar helaas maakte ze een goed punt. Heel erg vervelend wanneer dat gebeurde. "Ik bied me ook aan," sprak ze luid en stapte naar voren, Pepperpaw niet aankijkend. "Dat uilskuiken kan zich maar beter niet gewoon verstopt hebben," mompelde ze zachtjes en geërgerd tegen zichzelf. Ze zag het zo gebeuren dat hij ergens zielig aan het doen was, of misschien gewoon aan het picnicken was met een slechte date. Nou, dan zou ze 'm wel even op z'n kop timmeren. Belangrijkste was dat hij terug kwam. En dat Pepperpaw niets overkwam.'A bird sat down and spoke to me:'
[Clanmeeting] Clouds come floating in Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Clouds come floating in DPKsfdL
Butter
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Clouds come floating in   [Clanmeeting] Clouds come floating in Icon_minitimewo 30 dec 2020 - 21:30

Flutterpaw.
Just when the caterpillar thought his life was over...
Flutterpaw was eindelijk genezen verklaard of in ieder geval gezond genoeg om de Medicine Cat Den te verlaten waardoor hij ook onmiddellijk kwam aangelopen bij het geluid van de stem van de Deputy. Hij had deze nog niet verwacht ook al deed Settleddust nu alle taken van de Leader en Deputy. Acornstar was immers nog niet genezen. Hij was blij dat dit er ook voor zorgde dat hij nog niet met hem zou spreken over zijn bijna-dood ervaring. Immers was dat een verboden onderwerp die hij liever niet besprak, enkel in een zwak moment had hij iets met Bluejay gedeeld. Zijn tweekleurige ogen stonden ernstig terwijl duidelijk werd dat ze een Clangenoot misten. Ergens vroeg hij zich af of iemand hem zou zoeken als hij verdween, zelfs al was hij niet de meest veelbelovende Apprentice. 'Ik wil ook wel meehelpen als iemand wat aan een Apprentice heeft,' Mauwde hij onhandig aangezien hij natuurlijk niet zeker was of dit een goed plan was of dat hij enkel in de weg zou lopen. Echter kon hij het niet over zijn hart verdragen om niet te zoeken, want ergens hoopte hij dat iemand het ook voor hem zou doen als er wat aan de hand was. Newtpaw had hier niks mee te maken, toch? Nee, ze zou toch geen Warrior om kunnen leggen. Al was het haar wel met een Elder gelukt, nee hij zou hopen op een teken van leven en helpen met het zoeken zoals iedereen want ergens was het nog een Clangenoot.
He began to fly.[Clanmeeting] Clouds come floating in Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Clouds come floating in DPKsfdL
Sofie
149
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Eaglepaw’
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Clouds come floating in   [Clanmeeting] Clouds come floating in Icon_minitimedo 31 dec 2020 - 13:56

Eaglepaw
Eaglepaw liep het kamp in na een training met Manewolf, toen Settleddust op de rots sprong, en de clan bijeenriep. Een clanmeeting, dat betekende dat er iets aan de hand was, meestal dan. En als er iets aan de hand was, betekende dat avontuur. Nieuwsgierig liep hij verder het kamp in en zocht een goed plek om te gaan zitten, hij wilde geen woord missen. Om zich heen verzamelde meer katten, en de deputy begon met praten. Er was een warrior vermist. Natuurlijk was hij ook bezorgd, maar toen het bericht over patrouilles om Twistedheart te zoeken besproken werd, bleef er vooral enthousiaste over. Apprentices mochten ook mee zoeken, hij dus ook. Eaglepaw twijfelde geen moment. ‘Ik wil ook mee.’ Zijn stem was vasteberaden, en zijn enthousiasme probeerde hij te verbergen. Als hij mee wilde, moest hij natuurlijk wel volwassen genoeg overkomen. Niet dat hij dat echt was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bluejay
Member
[Clanmeeting] Clouds come floating in Yo10
Sannemander
433
Actief
Always flying high and falling down

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bluejay
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Clouds come floating in   [Clanmeeting] Clouds come floating in Icon_minitimevr 1 jan 2021 - 17:10

Bluejay
Zoals ieder ander Warrior had ook Bluejay zich bij de groep gevoegd, had ook hij geluisterd naar Settleddust's woorden. Even wennen was, er niet acornstar zien staan. De  kater had kort gehuiverd  bij de korte herinnering aan de ziekte die zijn clan teisterde, die hem s'avonds wakker hield, bang als hij er voor was. Bedenkelijk vernauwde de kater zijn ogen bij het horen van Twistedhearts vermoedelijke verdwijning. Echt goed kende hij de jonge kater niet, niet genoeg om een oordeel met betrekking tot diens verdwijning te kunnen hebben in ieder geval. Maar zoals Settleddust al zei zou het waarschijnlijk niet al te spannend zijn. De kater knikte, nooit een kans er op uit te trekken van zich af slaant. Helemaal mooi was het als hij meteen er mee kon helpen. Zich op zijn poten heffend keek de kater op  "Count me in Settleddust"BLUEJAY

Be loyal to what matters
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
[Clanmeeting] Clouds come floating in Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Clouds come floating in   [Clanmeeting] Clouds come floating in Icon_minitimevr 1 jan 2021 - 21:57

HOW CAN A MAN BE BRAVE
when he is afraid
TAG:   Shadowclan

NOTES:    Twistedheart is vermist (vervolg op dit topic. Post hier iedereen die mee wil is, patrouille topics zullen direct volgen. Iedereen kan zichzelf wel een beetje in groepjes verzamelen, Settleddust zal ook één leiden.

Al snel kreeg Settleddust veel bijval. Er waren genoeg clangenoten die bereid waren voor de vermiste jonge warrior te zoeken. Onder andere Pepperpaw. Hij glimlachte en wilde eerst zeggen dat haar hulp niet nodig was, dat ze belangrijkere taken had in de medicine cat den. Maar... waarom ook niet? Het zou fijn zijn om met haar op patrouille te kunnen. Bovendien, hij had haar gemist, het zou een kans maken om een beetje bij te kletsen. Enkele ervaren warriors meldden zich, als een paar apprentices. ‘Dankjewel iedereen,’ miauwde hij met een glimlach. Hij keek de katten rond en deed even een snelle verdeling in zijn hoofd. ‘Blackfray, wil jij een patrouille leiden en Bluejay een Flutterpaw meenemen? Ga richting het zuiden, kan het gebied vanaf hier tot Thunderclan uit,’ sprak hij tegen de oudere kater. ‘Ik neem Pepperpaw, Wolfblood en Eaglepaw mee en wij zullen richting Windclan en Fourtrees gaan,’ miauwde hij terwijl hij zijn team aankeek. Dan was dat ook weer direct geregeld. En nu hadden ze geen tijd meer te verliezen. Hij knikte met zijn kop en snelde de doorntunnel uit. Daar splitsen de katten zich in twee groepen. Hij wenste de drie anderen geluk, waarna hij zelf de andere kant op keerde. Tijd om een verloren zoon terug te vinden.
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Clanmeeting] Clouds come floating in DPKsfdL
Butter
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Flutterpaw'
BerichtOnderwerp: Re: [Clanmeeting] Clouds come floating in   [Clanmeeting] Clouds come floating in Icon_minitimezo 3 jan 2021 - 20:03

Flutterpaw.
Just when the caterpillar thought his life was over...
Het duurde niet lang voordat er meer katten waren zoals hij die wilden helpen. In totaal waren er voldoende voor enkele Patrouilles en hoopte hij dat er niks ernstigs was. Het zou wat zijn, als Pepperpaw nodig was om mogelijke verwondingen te verzorgen. Het was niet dat hij niet dankbaar was dat er Medicine Cats waren, maar meer dat hij geen ernstige verwonding aan zijn Clangenoten wenste. Zelfs al waren er vast en zeker katten die hem niets vonden en niet hetzelfde gunde. Dat had hij al wel gemerkt. Toch kon hij het niet laten opgelucht te kijken toen duidelijk werd dat hij met Bluejay in een Patrouille zou zitten. Ze zouden in de richting van Thunderclan gaan waardoor hij zijn schouders probeerde te rechten. Hij was nog een tikkeltje schram van zijn tijd in de Medicine Cat Den. De jonge kater richtte zich snel.tot Bluejay want de grote, oudere kater kende hij niet zo goed.
He began to fly.[Clanmeeting] Clouds come floating in Flutte20
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Clanmeeting] Clouds come floating in
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: