Your belly is growing fast! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Your belly is growing fast!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smoketear
StarClan
Your belly is growing fast! DPKsfdL
Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Your belly is growing fast!   Your belly is growing fast! Icon_minitimezo 22 jan 2012 - 19:43

Een maan later na dat Smoketear en Lotusleaf de liefde hadden bedreven om kittens te kunnen krijgen was er een hoop gebeurd. De buik was daar in tegen ook flink gegroeid had smoketear op gemerkt. Smoketear lag elke avond tegen de liefde van zijn leven aan. Ze hielde elkaar warm in deze tijd van het jaar. Ergens in Nieuwblad zouden de kittens geboren zijn. En dan zou Smoketear zelf ongeveer twintig manen zijn. Een perfecte leeftijd om vader te worden. En dan zou Lotusleaf negentien manen oud zijn. De eerste zonnen stralen drongen het hol in, en Smoketear werd wakker. Smoketear bleef nog even liggen en daarna likte hij zijn Lotusleaf wakker. 'Ik zie je bij de Hooglanden,' fluisterde hij liefde vol in de oor van de poes. 'Je hoeft niet te eten,' zei hij daarna. Het was misschien een klein eindje lopen. Maar Smoketear zou proberen een lekker maaltijd voor zijn geliefde te vangen. Smoketear maakte zich zelf schoon en verliet daarna het kamp. Met snelle lenige krachtige passen rende hij door het territorium van de Riverclan. Toen hij uiteindelijk bij de Hooglanden aan kwam zocht bij een plekje op waar ze samen konden eten. Hij liep een paar keer rond waar door er een cirkel vorm ontstond. Hier kon je de zonsopkomst goed zien. Hij liep weg en ging op jacht. Hij ving vier muizen, tot zijn verbaazing. Daar mee liep hij terug naar de cirkel en daar ging hij zitten wachten op zijn geliefde Lotusleaf.

-Lotusleaf.


Your belly is growing fast! 2qw3qms
Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lotusleaf
Member
Your belly is growing fast! DPKsfdL
Kallista
532

CAT'S PROFILE
Age: 22 manen
Gender:
Rank:
Lotusleaf
BerichtOnderwerp: Re: Your belly is growing fast!   Your belly is growing fast! Icon_minitimema 23 jan 2012 - 17:56

Zacht snorrend lag de pluizige poes in haar nest. Ze droomde alweer van een beeld rondom haar nieuwe gezin en de kittens die ze nu in haar buik droeg. Het was alweer een lange maan later en ze had al een kleine buik gekregen. Bijna elke Riverclankat was op de hoogte van hun kroost. Ze was stiekem echt enorm trots, maar ze wist dat het nog lang kon gaan duren. Ze zuchtte diep en rolde een keer om zodat ze nog dichter bij de donkere kater lag. Haar ogen had ze gesloten en ze was nog in een diepe slaap. Ze droomde en droomde tot ze wakker gelikt werd. Zacht en teder leek het aan te voelen. Ze snorde zacht en hoorde de woorden van haar geliefde partner. "Ik zie je bij de hooglanden, je hoeft niet te eten." Na een tijd drongen de woorden haar pas door en opende de poes haar ogen. De blauwe ogen stonden helder van die heerlijke nachtrust. Ze snorde even en stond op. De poes rekte haar eens goed uit terwijl ze de felle zon negeerde. Ze trippelde naar buiten en keek nieuwsgierig om haar heen. Hij was allang weg. Naar de hooglanden had hij verteld. Lotusleaf trippelde naar buiten en volgde het spoor van de kater. Ze keek nieuwsgierig naar de omgeving en toen ze dichterbij de plaats kwam zag ze de cirkel met haar partner en vier muizen, gevangen speciaal voor haar. Ze glimlachte en sprong voorzichtig naar de kater toe waarna ze een paar likjes gaf. "Oh, Smoke. Wat ben je toch lief!" Vrolijk begon de poes te snorren terwijl ze nog een paar likjes aan hem gaf.


Your belly is growing fast! 14e2fkx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smoketear
StarClan
Your belly is growing fast! DPKsfdL
Nath
1391
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ||"My life ended by 45 moons"||
Gender:
Rank:
Smoketear
BerichtOnderwerp: Re: Your belly is growing fast!   Your belly is growing fast! Icon_minitimedi 24 jan 2012 - 20:52

Zou ze komen? afwachtend zat Smoketear met zijn staart over zijn voor poten heen geslagen in de cirkel. Het was dan winter, en lag weinig sneeuw. En het was ook vrij warm voor een winter. Hij snoof de lucht en de geur van de mooie knappe Ragdoll. Smoketear was dol op haar mooie blauwe ogen en haar mooie dikke vacht. Smoketear was een Main Coon met een dikke lange grijze vacht met hier en daar wat rode tinten. Zijn ogen waren oranje. Hij had een kalme blik in zijn ogen die veranderde in liefdevol wanneer hij Lotusleaf zag. Hij hield van haar, en dat zou nooit in zijn leven veranderen. Hij kreeg een gezin met de poes, en dat gezin zou nooit scheiden. De mooie crème kleurige vacht kwam in beeld toen Smoketear op keek en haar geur op pikte. 'Hallo, Lotus,' zei hij liefde vol terwijl hij haar snorrend een kopje gaf gevolgd door een lik. Smoketear kreeg meteen een paar likken terug. "Oh, Smoke. Wat ben je toch lief!" Zei Lotusleaf. Smoketear glimlachte warm naar de poes en duwde een muis naar haar toe en nam zelf ook een muis. 'Ik dacht, het zou wel leuk zijn om eens met z'n tweeën te eten ver weg van het kamp, lekker alleen,' zei hij op een romantische toon. Hij nap een hap en at een stukje van de muis op. Hij keek liefde vol naar zijn vriendin, zijn partner, zijn liefde voor altijd.


Your belly is growing fast! 2qw3qms
Save yourself from the thing that you have learned
Save yourself from all the trust you never earned
Smoketear
:~Click~:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lotusleaf
Member
Your belly is growing fast! DPKsfdL
Kallista
532

CAT'S PROFILE
Age: 22 manen
Gender:
Rank:
Lotusleaf
BerichtOnderwerp: Re: Your belly is growing fast!   Your belly is growing fast! Icon_minitimewo 25 jan 2012 - 13:17

De witte poes sloeg haar staart rondom de kater waar ze bij was gaan zitten. Ze had plaats genomen in de cirkel waar de muizen lagen. Ze draaide haar oren naar voren en liefdevol keek ze naar de kater. Ze voelde het kopje en de lik, waardoor ze er meteen nog extra bijgaf. Ze hoorde de woorden en glimlachte lief terug. Ze genoot steeds weer van zijn heerlijke geur. Zijn stem en zijn lieve warme glimlach. Ze kon gewoon niets beter hebben vond ze. De poes snoof zachtjes en nam de muis aan. Ze nam een paar happen en verslond rustig het kleine diertje. Het was echt lekker. Ze zwiepte met haar staart en tikte af en toe met het puntje van haar staart de zijne aan. Ze wist niet zo goed wat ze moest zeggen. Opnieuw begon ze een beetje verlegen te worden. Ze keek met haar blauwe ogen naar de omgeving, maar zodra ze alles eens bekeken had richtte ze haar weer volledig op de grijze kater. Haar kater kon ze het wel noemen. Lotusleaf was nu de gelukkigste poes op heel de wereld. Ze dacht het toch. Veel katten hadden al kittens of waren iemand kwijtgeraakt. Of andere dingen, maar bij haar kon niets dit ooit nog gaan stukmaken. Als het toch gebeurde, zou de reden nog een grote wraak van haar krijgen.


Your belly is growing fast! 14e2fkx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Your belly is growing fast!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: