It's a new year, it's a new life [KS] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's a new year, it's a new life [KS]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
It's a new year, it's a new life [KS] DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: It's a new year, it's a new life [KS]   It's a new year, it's a new life [KS] Icon_minitimevr 1 jan 2021 - 15:26

Hallo iedereen!

Ik weet dat ik nog geen paar dagen geleden heb gezegd in Discord dat dit een plannetje ging zijn voor maart, april... maar ach, what the hell. Dit jaar is mijn elfde jaar hier op de site en dat wil ik graag vieren met... KITTENS!

It's a new year, it's a new life [KS] KITTEN-GIF-%E2%80%A2-How-hard-is-to-take-a-picture-of-10-kittens-together-It-is-impurrsible-mission

Ik zoek er uiteraard niet zo veel als op deze afbeelding, maar naar een nestje van 3 kittens.

De vader

It's a new year, it's a new life [KS] Storm2

Misschien zagen jullie het al aankomen, misschien ook niet, maar Stormflight wordt dus de vader! Hij houdt heel erg van kittens, dus het was enkel een kwestie van tijd dat hij vader zou worden. Ik denk dat de meesten Storm al wel kennen, maar hij is een kalme, betrouwbare kat die aardig is en die soms een beetje onhandig kan zijn als het aankomt op zijn gevoelens aan anderen verklaren. Hij zal heel erg warm en lief naar zijn kittens zijn, maar ook streng en rechtvaardig als dit nodig is.

De moeder

Ik heb hier lang over nagedacht, maar ben uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat het leuker is als de moeder buiten beeld is. Ik heb altijd het idee voor Storm gehad dat hij het best alleen aan zou kunnen zonder partner en dit is dus ook de reden waarom de moeder voor nu een NPC is. Ik laat het ook voorlopig even buiten beeld of dat ze van de Clan zelf of niet is (gezien Storm's karakter zou het best kunnen dat de moeder van een andere Clan is). Dit blijft een verrassing tot de kittens oud genoeg zijn om het te weten te komen en blijft dus ook voor de gekozenen een verrassing tot die tijd.

De kittens

Ik laat jullie vrij in jullie aanmeldingen. Gezien Storm's familie zijn er eigenlijk best veel vacht- en oogkleurcombinaties mogelijk. Zijn vader is net zoals hem een grijze tabby en zijn moeder een zwart-witte kattin, dus die vachtcombinaties kunnen al zeker. Ik heb qua namen, uiterlijk en persoonlijkheid ook geen voorkeur. Ik wil de RPG laten beslissen over hoe hun verhouding met Storm gaat zijn, maar het zou leuk zijn als ze niet alle drie opeens een hekel aan hem krijgen xD (Storm would not survive that one).

Deadline

De aanmeldingen sluiten op 24 januari. Dit geeft de mensen die interesse hebben 3 weken de tijd om na te denken over hoe ze hun karakter neer willen zetten.

Ik hoop dat hier voldoende animo is en ik zie jullie aanmeldingen graag verschijnen! <3

Groetjes!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterkit
Member
It's a new year, it's a new life [KS] DPKsfdL
Ralph
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bitterkit
BerichtOnderwerp: Re: It's a new year, it's a new life [KS]   It's a new year, it's a new life [KS] Icon_minitimevr 22 jan 2021 - 16:27

Hey,

Ik ben nieuw op deze site en zou graag een van jouw kittens spelen.

Ik zou graag de kitten Bitterkit spelen. Ik ga nu kort zijn karakter pitchen.

Naam: Bitterkit
Gender: Man
Uiterlijk: Bruin/wit/zwart gevlekt met groene ogen
Karakter:
Bitterkit zal er alles aan doen om zijn vader trots te maken. Zelfs als dat betekent dat hij in gevaarlijke situaties terecht kan komen. Deze drang om zich te bewijzen zal waarschijnlijk zijn hele leven door een thema zijn.
Als kitten zal Bitterkit snel bang zijn voor harde geluiden. Later zal hij hier overheen groeien, maar hij zal zich nooit echt comfortabel voelen bij harde geluiden.
Bitterkit is de kattenvariant van iemand die heel erg met zijn handen praat. Hij zal heel erg veel lichaamstaal gebruiken om te communiceren.
Hij zal als jonge kitten een klein harig bolletje energie zijn en zal continue van de ene kant van het kamp naar de andere kant rennen. Het zal voor hem erg moeilijk zijn om stil te zitten.
Hierdoor zal het voor Bitterkit moeilijk zijn om te focussen op dingen. Verder is hij erg gevoelig voor stress.

Hopelijk kan Bitterkit een van je kittens worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's a new year, it's a new life [KS] Untitl10
Mark
547
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 56 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen - Senior Warrior
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: It's a new year, it's a new life [KS]   It's a new year, it's a new life [KS] Icon_minitimezo 24 jan 2021 - 12:55

Above the slow burn dusk

G E N E R A L

Name: Evenkit - Eventide
Adjective: the end of the day; evening.

Reason: The period between afternoon and nighttime: The time Evenkit was born, or maybe it's the favorite daypart of her father?

Gender: ♀ She-cat
Gender appearance: Feminine
Sexuality: ?


Favorite animal: Winter weasel and snow owl
Favorite plant: Moonflower

A P P E A R A N C E

Evenkit heeft een typische raskatten vacht. Eentje die dus weinig voorkomt in de clans. Dit maakt haar snel mooi voor het oog, omdat er maar weinig zijn met dezelfde vacht patroon. Haar pels heeft de lichte streepjes van haar vader doorgekregen maar ze is geen tabby net als hem, haar patroon staat bekend als siberian in de stamboeken. Wie weet dat ze wel van de kittypet's afstamt? In ieder geval is Evenkit een mooi prinsje om te zien, haar wit met lichtgrijze vacht is deels gemengd met haar papa's bruine kleur waardoor ze goed beschut is in elk seizoen. Haar pootkussentjes heeft meerdere kleurtjes, het ene teentje is roze en de ander bruin of zwart. Sommige teenboontjes hebben zelfs twee kleuren. Haar neus is echter wel gewoon één kleurtje: zacht baby roze. Als je de ogen bekijkt van Evenkit dan zal je denken dat ze daardoor haar naam gekregen heeft. Deze hebben namelijk de warme kleuren van de zonsondergang.

Het klinkt als een speciaal dametje maar haar vacht en oogkleur zijn niet de gene die haar speciaal maken. Evenkit is namelijk geboren zonder klauwtjes en zal deze ook nooit groeien.


P E R S O N A L I T Y

Voor Eventide heb ik geen persoonlijkheid bedacht, omdat ik eens een keertje wil uitproberen hoe de rpg haar karakter vormt. Alles heeft dus te maken met wie, wat en waarmee zij in aanraking komt. In het begin zou zal natuurlijk een typische kitten karaktertje hebben, lekker speels maar nog wat voorzichtig. Vanuit daar zal haar persoonlijkheid gaan groeien. Is haar vader streng? Dan zal ze er heel anders uitkomen dan als haar vader haar juist erg verwend. Alles zal voortkomen uit de rpg hoe dit meisje zich zal uitpakken!


MONTY


It's a new year, it's a new life [KS] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's a new year, it's a new life [KS] DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: It's a new year, it's a new life [KS]   It's a new year, it's a new life [KS] Icon_minitimezo 24 jan 2021 - 13:03

Bedankt beiden voor jullie mooie aanmeldingen! Gezien ik voor 3 ging, ligt het voor de hand dat jullie allebei (dik verdiend, want het zijn echt mooie aanmeldingen) gekozen worden.

Inmiddels heb ik, na wat overleg, besloten dat de moeder een kittypet zal zijn. De kittens weten dit natuurlijk niet, net zo min als de Clan. Ik had dan ook het idee dat Storm de kittens "vindt" en ze brengt naar de Clan, waar ze opgevoed worden door hem en gevoed worden door een (voor nu) NPC queen (de Clan denkt dus dat die queen de moeder is).

Omdat een geboortetopic in dit soort omstandigheden wat lastig wordt, stel ik voor dat we de kittens meteen al naar 2 weken zetten? Ik kan een topic openen waar jullie beiden op kunnen reageren, een soort van familietopic dus.

Als jullie dit beiden goed vinden (en Evenkit is aangemaakt) dan zal ik het topic maken.

Nogmaals bedankt voor de aanmeldingen! Leuk dat er animo is!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterkit
Member
It's a new year, it's a new life [KS] DPKsfdL
Ralph
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bitterkit
BerichtOnderwerp: Re: It's a new year, it's a new life [KS]   It's a new year, it's a new life [KS] Icon_minitimema 25 jan 2021 - 22:09

Dat is goed. Zijn er nog andere dingen die wij moeten doen als nieuwe karakters? Ik ben nieuw op deze site en snap het nog niet zo goed.

Ik zal ook even mijn profiel compleet maken.


It's a new year, it's a new life [KS] Bitter10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's a new year, it's a new life [KS] DPKsfdL
Anonymous
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Featherpaw
BerichtOnderwerp: Re: It's a new year, it's a new life [KS]   It's a new year, it's a new life [KS] Icon_minitimedi 26 jan 2021 - 16:09

(Ik ben ook Stormflight)

Je kunt sowieso deze link (klik hier) eens volgen om alles eens goed door te lezen zodat je alles goed begrijpt wat rangen betreft. Als je het concept van Warrior Cats kent, dan denk ik wel dat je er snel in mee zult zijn.

Je kunt je karakter hier (klik hier) aanmelden zodat hij in de juiste Clan terechtkomt (vul bij ouders maar Stormflight en als moeder "Onbekend" of "Unknown" in, want ik heb niet echt een naam voor haar). Je mag pas posten als je geaccepteerd bent in het bovenvermelde topic. Het profiel aanmaken wijst zichzelf wel uit, maar je mag natuurlijk altijd een berichtje naar me sturen als iets niet lukt. Het team (die staan aan de zijkant van de homepagina van de site vermeld) helpt je ook altijd als er iets niet duidelijk is.

Als je voor de rest nog vragen hebt, dan stel ik voor dat je me een bericht stuurt via de site (op mijn profiel klikken en dan op het envelopje klikken) of dat je me toevoegt op Discord als je dat zou hebben. Succes met alles in te vullen en zodra Shatteredice haar profiel aangemaakt heeft en jullie beiden in RiverClan geaccepteerd zijn, zal ik het topic voor ons maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterkit
Member
It's a new year, it's a new life [KS] DPKsfdL
Ralph
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bitterkit
BerichtOnderwerp: Re: It's a new year, it's a new life [KS]   It's a new year, it's a new life [KS] Icon_minitimevr 29 jan 2021 - 20:30

Done!
Sorry voor mijn late reactie by the way. Ik had deze week toetsweek.


It's a new year, it's a new life [KS] Bitter10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's a new year, it's a new life [KS] DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: It's a new year, it's a new life [KS]   It's a new year, it's a new life [KS] Icon_minitimevr 29 jan 2021 - 22:19

Geen probleem! Ik maak ergens dit weekend het topic aan!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's a new year, it's a new life [KS] DPKsfdL
Anonymous
523
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 31 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stormflight
BerichtOnderwerp: Re: It's a new year, it's a new life [KS]   It's a new year, it's a new life [KS] Icon_minitimeza 30 jan 2021 - 15:00

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's a new year, it's a new life [KS]   It's a new year, it's a new life [KS] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's a new year, it's a new life [KS]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: