[DeviantArt species/arpg] Those Who Went Missing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5 °C - 18°C
Bloemen, lammetjes en kleine konijntjes. Wat een vrolijkheid!
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [DeviantArt species/arpg] Those Who Went Missing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Day •
Chief
[DeviantArt species/arpg] Those Who Went Missing DPKsfdL
Floriske
594
Actief
Koester het licht
en het zal de schaduwen verjagen

CAT'S PROFILE
Age: 81 manen
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Day •
BerichtOnderwerp: [DeviantArt species/arpg] Those Who Went Missing   [DeviantArt species/arpg] Those Who Went Missing Icon_minitimeza 2 jan 2021 - 12:50


Those Who Went Missing
[DeviantArt species/arpg] Those Who Went Missing Forest_boundary_by_witherlings_db9y3a8-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3siaGVpZ2h0IjoiPD00ODkiLCJwYXRoIjoiXC9mXC8yY2RhODZlNS1mMWY1LTRlM2ItOTUyZC03M2FkOWNjNjI0OTRcL2RiOXkzYTgtZTQ3YjA4NTAtMzlmNC00ZmZkLWI2MTctMWQ4ZTVlNDI0OTE0LnBuZyIsIndpZHRoIjoiPD0xMDI0In1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmltYWdlLm9wZXJhdGlvbnMiXX0
Afbeelding door Witherlings op dA (https://www.deviantart.com/witherlings/art/Forest-Boundary-681835040)

Hiya, zoals de mensen die me volgen op DeviantArt wel weten teken ik soms fancy viervoetige natuurgeesten. Dat zijn esks en het is een closed species gemaakt door Witherlings op DeviantArt.

Esks zijn natuurgeesten, getransformeerd door andere esks uit (meestal) levende wezens die verdwaald (kan zowel fysiek als mentaal) of overleden zijn. Ze zijn gelinkt aan hun plek van transformatie (hun boundary), en kunnen wel reizen, maar verliezen iets van hun kracht buiten hun boundary. Ze zijn onzichtbaar voor mensen en beschikken over telekinese, telepathie en soms andere krachten.
Gewone esks zijn viervoeters. Ze hebben iets van planten/stenen op zich (hun 'Nature Feature(s)', vaak afgekort tot NF), drie tenen aan iedere poot, ogen zonder oogleden en geen mond of oren (hooguit pluimpjes die op oren kunnen lijken, zoals een uil heeft). Esk kunnen travelers of trespassers zijn. Travelers zijn over het algemeen in harmonie met hun omgeving en hun bestaan als esk, terwijl trespassers hun transformatie als een vloek zien en vaker agressief zijn.

Those Who Went Missing is een beetje een mix van closed species en arpg. Als je esk tekent of over ze schrijft (je eigen of die van anderen), verdien je zelf Aura Points (AP) en verdienen de afgebeelde esk Growth Points (GP). Met AP kun je aan nieuwe esk komen, en met GP kun je je bestaande esk nieuwe features geven, zoals extra planten of markings.

Dat puntensysteem zorgt er ook voor dat het spel volledig gratis te spelen is. Hoewel er vaak esk designs verkocht worden, kun je ook esk verzamelen en alle mogelijke uitbreidingen geven zonder ooit geld uit te hoeven geven. Zodra je bijv. 100 AP hebt verzameld, kun je in de Nursery een ID claimen, een lijstje met eigenschappen aan de hand waarvan je zelf een esk kunt ontwerpen. Het verzamelen van die punten gaat vrij snel: voor een tekening van 1 esk met een volledige achtergrond heb je al gauw zo'n 40 punten, dus met een paar tekeningen zit je al op de 100.

Ik vond de hoeveelheid informatie van de groep in het begin ook wat overweldigend, maar als je hoeft niet alles vanaf het begin 100% te snappen en als je het eenmaal doorkrijgt is het erg leuk! Als iemand vragen heeft, mogen ze me altijd een berichtje sturen op Discord :3

Links:
De DeviantArtpagina van TWWM
De TWWM Weebly (vooral informatie over lore en design)
De Newcomers Guide
De Masterlist (een database van alle bestaande esk)
De TWWM Discord
Mijn eigen profiel, voor wie een voorbeeld wil zien


[DeviantArt species/arpg] Those Who Went Missing WC_-_Day_os
Days Postzegelverzameling:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[DeviantArt species/arpg] Those Who Went Missing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Warrior Chat :: Library-
Ga naar: