Curiosity never controlled me 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Curiosity never controlled me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sharkpaw
Member
Curiosity never controlled me DPKsfdL
Anonymous
114
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sharkpaw
BerichtOnderwerp: Curiosity never controlled me   Curiosity never controlled me Icon_minitimeza 2 jan 2021 - 17:06

Hij had er al veel verhalen over gehoord. Over hoe BloodClan ShadowClan had overgenomen en de boel hier voor een tijdje had gedomineerd. Over hoe ze de levens van bepaalde katten verwoest hadden, soms letterlijk en soms ook door ze gewoon mentaal kapot te maken. Als Sharkpaw goed oplette, dan zag hij de schade van wat BloodClan had aangericht. Het was duidelijk te merken in hoe Acornstar zijn beleid had doorgevoerd en sommige katten droegen duidelijk littekens van gevechten. Sharkpaw’s nieuwsgierigheid naar de groep werd met de dag groter en nu hij eindelijk het kamp uit kon gaan, kon hij die nieuwsgierigheid verzadigen. De kater keek over zijn schouder, maar niemand hield hem in de gaten en als ze hem aan zouden spreken, kon hij nog altijd zeggen dat hij met die dwaas van een mentor van hem had afgesproken. Snappingturtle was nergens te bekennen in het kamp, dus het was nog een goed excuus ook. Sharkpaw liet het kamp achter zich en vervolgde zijn tocht door zijn territorium, waarbij hij alert bleef en zelfs een patrouille wist te ontwijken. Hij wist de basiskennis van hoe hij moest sluipen en ondanks dat hij op een jonge leeftijd was, was hij vrij goed in het toepassen van die kennis en kreeg hij het voor elkaar om niet opgemerkt te worden. Het duurde een tijdje eer dat hij de juiste richting aan kon houden, maar hij wist waar BloodClan zich ongeveer moest situeren en waar de kans het grootste was om ze tegen te komen. Sharkpaw liep dan ook doelbewust op the Twolegplace af, waar zijn neus al verschillende geuren opving van andere katten. Hij stapte moeiteloos zijn grens over en richtte zijn blik op de nesten en de hekken die voor hem lagen. Zijn kille groene ogen vingen een beweging op uit zijn ooghoek en hij draaide zijn lijf een kwartslag. “Wie is daar?” vroeg hij vervolgens op een kille toon, wachtend totdat de kat tevoorschijn zou komen.


+ @Orchis [Gesloten]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Curiosity never controlled me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: