Unsung Love [Kittensearch] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Unsung Love [Kittensearch]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nelthilta
Member
Unsung Love [Kittensearch] DPKsfdL
Ms. B
89
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Nelthilta
BerichtOnderwerp: Unsung Love [Kittensearch]   Unsung Love [Kittensearch] Icon_minitimedi 5 jan 2021 - 21:07

Unsung Love Fallenflight Frayhowl

Beste,

Sommigen zullen wellicht al de topics tussen de twee grijze Windclanners hebben gezien. Frayhowl leek in het begin nog een positieve werking te hebben op Fallenflight. Hij ziet iets in haar dat anderen wellicht niet zo snel van haar zullen zeggen. Een pracht en een kracht, terwijl Fallenflight voor anderen bekend staat als een gevaar voor zichzelf en Clangenoten. Iedereen weet immers dat ze een Apprentice heeft aangevallen.

Frayhowl is echter blind, hij geloofd in het beste van Fallenflight en lijkt tot nu toe nog te negeren dat ze niet helemaal in orde lijkt te zijn. Hij geloofd er dan ook in dat ze zijn goede wederhelft is en wat gebeurd er als twee katten dicht bij elkaar komen, soms geeft Starclan hen dan nieuw leven.

Nu zijn er al twee kittens voor dit stel bekend. Ema zal een kitten Zephyrkit spelen en Butter zal Routkit spelen. Naast deze twee kittens zullen ze hopelijk gelukkige ouders worden van maximaal twee andere kittens. Nu is de zoektocht naar deze twee andere kittens die hun harten mogen innemen.

De kittens kunnen grijs (en wit)  - rood (en wit) - Bengaal - Double ticked tabby zijn en blauwe of gele ogen hebben.

Bedenk wel dat we voornamelijk zullen kijken naar originaliteit, dus niet alleen maar slechte kittens willen, maar kittens die zich kunnen ontwikkelen in de RPG.

Butter & Ema

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Harmony
Member
Unsung Love [Kittensearch] DPKsfdL
Anonymous
55
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Harmony
BerichtOnderwerp: Re: Unsung Love [Kittensearch]   Unsung Love [Kittensearch] Icon_minitimedi 5 jan 2021 - 21:31

Algemene info

Naam: Snowkit
Betekenis naam: Omdat ze geboren is met een sneeuwwitte pels en blauwe ogen zal haar naam Snowkit zijn.
Clan: WindClan
Ouders: Frayhowl x Fallenflight

Uiterlijk

Vacht: Sneeuwwit
Ogen: Blauw als ijs
Vachtlengte: Kortharig in de mildere seizoenen, maar wat langer tegen de koude seizoenen aan
Pootkussentjes: Roze
Klauwlengte: Iets groter dan bij de gemiddelde kitten
Tandlengte: Normaal

Karakter

Het is twee, drie weken na de geboorte. Zodra de oogjes opengaan, valt er niks abnormaals te zien. De kitten piept, waggelt en speelt zoals alle andere kittens. Toch merken moeder en vader dat er iets aan de poot is; ze reageert enkel op geluiden en ze botst wel heel vaak tegen anderen aan. Na een paar tests komen ze erachter dat Snowkit bijzonder slechtziend is en de vraag of ze wel warrior mag worden, is al vanaf de geboorte aanwezig.

Naarmate Snowkit ouder wordt, zal ze haar best doen om haar handicap zo goed mogelijk te verbergen. Omdat ze slechtziend is en daarmee niet blind, heeft ze voor een kleine tien procent controle over haar zicht en zal ze dat gebruiken om de meeste obstakels te vermijden. Ze zal vanaf jongs af aan leren om zich te concentreren op haar andere zintuigen, daarmee een sterk karakter ontwikkelend waarbij ze hulp weigert van haar familie en Clanleden om vooruit te komen in het leven. Dit is dan ook een attitude die ze behoudt en gebruikt om alle obstakels tegemoet te gaan. Snowkit staat sterk in haar poten, spreekt haar gedachten uit - ook als anderen dat niet leuk vinden - en is een tikkeltje awkward als het op emotionele emoties aangaat van haar of van iemand anders. Ze is koppig en zal nooit stoppen met zichzelf te bewijzen. Omdat ze door haar handicap weet hoe ze naar haar lichaam moest luisteren, kan ze hier meer voordeel uit halen in een donkere omgeving dan iemand anders.

Motivatie

Ik heb eigenlijk nog nooit een kitten gespeeld die al vanaf het begin van haar leven een handicap heeft. Not gonna lie: Snowkit is gedeeltelijk gebaseerd op Toph van de Avatar. Omdat ik haar echter wat karakterontwikkeling wilde geven en omdat papa en mama niet mogen zien dat ze een handicap heeft, heb ik het zo aangepakt omdat het dan logischer is dat papa en mama langzaam zullen ontdekken dat er iets scheelt met Snowkit.

Ik zou het leuk vinden om deel uit te maken van dit nestje omdat zowel Butter als Ema's karakters veel potentie hebben en ik ze op allerlei manieren zie ontwikkelen in de RPG. Zowel Fallenflight als Frayhowl zijn twee karakters die ik minder goed ken en daarom lijkt het me leuk om te zien wat de interactie met Snowkit hun kan geven.

Ik wens jullie veel succes met kiezen. Wat de keuze ook wordt, het wordt vast een leuk nestje!


Unsung Love [Kittensearch] Harmon_sig_v2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Captain
Unsung Love [Kittensearch] Skadi-10
Elfje
645
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Captain
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Unsung Love [Kittensearch]   Unsung Love [Kittensearch] Icon_minitimewo 6 jan 2021 - 23:10

Poppypuff - Poppystorm

Basics

Name

Poppykit

Prefix Meaning

1. A poppy is tiny and delicate, but it’s seed packs a powerful punch (in the narcotic kind of way). Poppykit will also be small and rather delicate at birth, but  she isn’t as weak as she seems.

2. The red poppy is a symbol of both rememberance and hope for a peaceful future. This could be something Fallenflight and Frayhowl wish for their children

3. (If she gets a red / red and white fur) Her fur is the color of poppy flowers.

Suffix Meaning

1. Puff; noun. A short, explosive burst of breath or wind. This points back to her character, mostly her mood, which can change and become explosive for just a short moment of time.

2. Storm; Because she is unpredictible and can be destructive at times.

Gender

Female

Clan

Windclan

Relationships

Mother

Fallenflight

Father

Frayhowl

Siblings

Routkit, Zephyrkit, ...

Player

Alias

Elfje

Motivation

Okay, dan ga ik hier wel even nederlands, dit is toch niet echt een samenhangend verhaal schrijven maar redenen geven, dat gaat weer wat beter in nederlands. Tijdje geleden dat ik een motivatie heb geschreven echter.

Ten eerste vind ik Fallenflight gewoon een supergaaf en interessant karakter, dus het kan alleen maar spannend zijn om die als een moeder te hebben. Zeker voor dit dametje.

Ik wilde al een tijdje een karakter die aan moodswings leidde en dit leek me eigenlijk wel de perfecte kans. Ik heb zelfs een beetje onderzoek gedaan naar hoe het zich allemaal kon uiten, ook in katten. Dus dit is een beetje de mix van een bipolar kat en een bipolar mens, wantja, we schrijven ze toch wel wat menselijker.

Daarnaast is ook de ‘relatie’ tussen Frayhowl en Fallenflight een leuke dynamiek. Eentje die het goede in de ander wilt zien terwijl de ander geen eens het goede in haarzelf kan zien. Het zal zeker interessant zijn voor een kitten, of meerdere kittens eerder, om daarmee op te groeien wat de uitkomst ervan ook mag zijn. Want we weten natuurlijk helemaal niet wat er staat te gebeuren tussen de twee, behalve dat ze een nestje mogen verwelkomen.

Ik wens in ieder geval iedereen die mee doet al een hoop geluk en ik hoop ook dat jullie mij kiezen natuurlijk.

Contact

Discord is fine. Slide in them DM's

Pref. Pronouns

she/her

Note: hier ben ik nog niet over uit. Jullie mogen ook wel kiezen wat jullie leuker vinden!


Fur option 1: White with red tabby splotches
Fur option 2: White with gray tabby splotches
Fur Length: Short
Eyes: Blue
Pawpads & Nose: Pink
Other Noticable Features: Long tail
Build: small, spindly

Poppykit will be born one of the smallest, if not the smallest of the nest. She has a delicate sort of look to her, with spindly limbs. Her legs, in propotion to her body, are long, but she will never be tall. Furtermore she has a long tail. It makes her look a bit frail, even after she’s developed muscles, but don’t be fooled; she can pack a good punch.

Furthermore, she has a short, white fur with red/gray, tabby splotches across it. This only enhances the fact that she has a thin frame, since she has no fluffy fur. Her eyes are blue of color. (would she get a white with red fur it would be a nice contrasting color if she were to get a white with gray fur it would complement instead).

Notable Points: Poppykit suffers from a mental disorder, she’s Bipolar. This means she has an imbalance of chemicals in her braind, causing short tempered emotions.

This means that she will suffer moodswings between emotional lows and emotional highs. Emotional lows can out itself in sadness, hopelessness and losing interest or pleasure in most activities. On the other side, she also suffers from mania or hypomania. Hypomania is a lesser variant from mania. This outs itself in feeling full of energy, being unsually irritable or even feeling euphoric.

These moodswings have episodes. Those episodes can be extreme; one following the other quickly. But they can also have milder periods, in which she will be mostly stable.  It is however a life long disorder.

While she is a kitten, it may not show much, except her getting sad or angry rather quickly while playing. Or lashing out when she doesn’t get what she wants. Later this behavior can get more destructive during her episodes, since it does affect her judgement, normal behavior and ability to think clearly.

In certain points, she can relate to how her mother is feeling, but her episodes only last for moments, it isn’t a constant state. She does feel guilt afterwards, but doesn’t always act on in.

Furtermore, her being bipolar has an influence on her sleeping pattern, meaning she won’t sleep at set times. She might sleep some mornings or some nights, but it’s never the same. This will be a problem during her time as apprentice and warrior, and something she will have to learn to deal with.

When she’s sad, it can last longer than most of her moodswings, with no reason whatsoever. She might not eat for a day and won’t take kindly to others trying to get her to eat or anything like that. It’s quite different from [hypo]mania, which can be set of even after eating (mostly when she is a kitten).

So, what will [hypo]mania entail? This will mostly be her being a very active young she cat, or hyperactive, more like. This can get annyoing for others, which can set of her annoyance because she is rather prickly in this state too. This isn’t the worst part of her infliction.

The lack of judgement doesn’t help her make the best decisions. She could cross a line or ruin a friendship. She could get extremely jealous, so much so that it can go to paranoia at times when it is focussed on one other cat. Being friends with her will be a challenge, which means she might need the support of either one or both of her parents. Guiding her could be vital to how she grows up.Unsung Love [Kittensearch] Skadi_17

Unsung Love [Kittensearch] COxUkZtUnsung Love [Kittensearch] E8v3o2Unsung Love [Kittensearch] Skadi_12Unsung Love [Kittensearch] Member10Unsung Love [Kittensearch] Toothy10
:.:

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Unsung Love [Kittensearch] Tenor
Ema
124
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: Unsung Love [Kittensearch]   Unsung Love [Kittensearch] Icon_minitimeza 23 jan 2021 - 16:30

Heyhey iedereen!

De deadline staat vanaf nu op woensdag 27 januari om 18:00. Dus als er mensen nog willen aanmelden, hebben jullie tot dan de tijd!

Ook alvast bedankt voor de mooie aanmeldingen die er al staan ^^. We zijn al heel blij dat er amino voor is!


Unsung Love [Kittensearch] Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousepaw
Med. cat apprentice
Unsung Love [Kittensearch] AwVF0q5
Sans
319
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: heks in training
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: Unsung Love [Kittensearch]   Unsung Love [Kittensearch] Icon_minitimema 25 jan 2021 - 18:39

Unsung Love [Kittensearch] CWcToIE


Name: Lightkit-Lightpaw-Lightswitch{?}
Gender: Female
Age: Unborn
Bloodline: 87,5 Windclan 12,5 Thunderclan
Clan: Windclan

Appearance:
Kwa uiterlijk is Lightkit niet zo speciaal. Ze heeft een typische bouw voor windclan. (Al zou ze iets kleiner zijn dan de standaard is in Windclan.) Waardoor haar sterke punten niet zo zeer bij kracht liggen maar meer bij snelheid en uithoudingsvermogen vermogen. Haar vacht is kort en oranje gekleurd. Dit samen met een tabby patroon zou haar dus een 'ginger tabby' maken. Haar vacht heeft echter wel wat witte plekken hier en daar. Ze zou van haar moeder de goudkleurige ogen krijgen.

Personality:
Ik zie light voor me als een vrij optimisme kattin. Ze ziet dingen graag met van de positief kant. En aspireert om altijd zo goed gehumeurd te zijn als mogelijk is. Allemaal wel leuk en aardig. Maar ondanks haar grote glimlach is haar gedrag wel wat problematisch. Omdat ze enkel het goed in katten wilt zien kan ze vrij naïef zijn. En daarom is ze makkelijk om te manipuleren, zonder dat ze dat zelf door zou hebben. (Ook dankzij dit zie ik haar niet als bijzonder intelligent) Daarbij is alles verschuilen achter een glimlach ook niet bepaald een gezonde manier van leven. Huilen en dergelijke horen immers bij het leven. Hoe meer ze dingen opkropt hoe groter die innerlijke struggles worden. En aangezien de mentale gezondheid in haar familie al niet zo sterk is kan het goed gebeuren dat ze helemaal doorslaat. Dit is enkel als ze daarvoor geen hulp heeft ontvangen.

Motivatie:
Wauwie wat zat ik te twijfelen over deze search zeg, daarom meldt ik me ook op het laatste moment aan ;') Maar goed ik zal even kijken of ik jullie kan overtuigen met mijn altijd verschrikkelijke geweldige motivatie. Ik zal even beginnen met het feit dat ik Windclan gewoon super leuk vindt! Het is zeker een clan waar ik me gewoon goed bij voel. ( Daarom heb ik al twee actieve katten daar zitten, niet super veel in contrast met andere maar voor mij wel HAHA) Ik heb met Mousekit ook gemerkt dat ik het eigenlijk wel leuk vindt om met kittens de rpg in de gaan! Veder vindt ik Fallen en Fray erg leuk samen! Ze verschillen zo veel van elkaar en dat is altijd een goede dynamiek. Ik vindt Fallen ziezo erg leuk! Hoe verrassend ze is in haar gedrag- ik heb meerdere keren gevraagd aan Sanne wat Fallenflight aan het doen was HAHA. Maar ik zal nu maar stoppen voordat ik een heel lap text schrijf. Super veel success met kiezen!destruction was not what I intended but this is what happens to all who follow in my wake
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Unsung Love [Kittensearch] Tenor
Ema
124
Actief
How can you pretend to know
The pain I've felt
spending everyday in the dark?
Living in the shadow cast
by my ever brighter
solar counterpart

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen [Moor Runner]
Fallenflight
BerichtOnderwerp: Re: Unsung Love [Kittensearch]   Unsung Love [Kittensearch] Icon_minitimewo 27 jan 2021 - 18:38

In windclan zal nieuw leven bloeien.
Fallenflight en Frayhowl zullen de ouders worden van 4 prachtige kinderen... Die ze (hopelijk) met open armen zullen verwelkomen.
De kittens zijn:
Zephyrkit, Routkit, Poppykit en Lightkit! We bedanken jullie heel erg voor de amino en voor de zeer leuke aanmeldingen <3.


Unsung Love [Kittensearch] Webp_n10
...:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Poppypaw,
Member
Unsung Love [Kittensearch] DPKsfdL
53
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 to 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Poppypaw,
BerichtOnderwerp: Re: Unsung Love [Kittensearch]   Unsung Love [Kittensearch] Icon_minitimewo 27 jan 2021 - 19:58

Hier is poppykind


Unsung Love [Kittensearch] Poppyp14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightpaw"
Member
Unsung Love [Kittensearch] LYuaXBg
San
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✧ Unborn ✧
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Unsung Love [Kittensearch]   Unsung Love [Kittensearch] Icon_minitimedo 28 jan 2021 - 0:01

Lightkit leeft ook!


Unsung Love [Kittensearch] VjRmi2K
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Unsung Love [Kittensearch]   Unsung Love [Kittensearch] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Unsung Love [Kittensearch]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: StarClan :: Adoptions-
Ga naar: