Step on the line 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Step on the line

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Step on the line DPKsfdL
161
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Step on the line   Step on the line Icon_minitimewo 6 jan 2021 - 21:17


Zoals gewoonlijk liep de kater weer in zijn eentje rond door het gebied, net als de River die maar een kant op stroomde. Het waren de dingen in het leven die je niet kon veranderen, omdat het hun natuur was of omdat ze simpelweg niet wouden. Kijk, of men afschuwde hem wat erg duidelijk was als hij met ze sprak of ze lieten hem staan in de hoek. Dus waarom zou hij samen moeten zijn met iemand? Voor wie schoot dat op? Hij snapte het niet, hij deed zo zijn best en was van groot nut voor zijn clan. Meer dan sommige anderen. Daar ging het niet om in dit leven, ook al lieten ze je dat geloven. Het ging om de contacten die je had, vriendschappen en misschien zelfs liefde. De juiste contacten hebben was al iets, maar de enige beetje stabiele relatie die hij al had was met zijn zus. Dat was ook alleen maar omdat ze familie waren en Missingclaw vond het blijkbaar nodig om hun band een beetje heel te houden. Hij zag er een beetje houvast in, iemand waar hij tegen kon klagen als het nodig was. Wel, waar hij tegen kon klagen als hij haar zag. Hij had namelijk altijd wel wat te klagen. Of de Warrior zijn eenzame bestaan, ook al zat hij in een clan, anders wou hebben? Ja, natuurlijk. Hij wou aanbeden worden, de trots van de clan zijn, kittens die tegen hem opkeken. Alles wat hij verdiende, wat hij allang had moeten krijgen. Maar in Riverclan, waar ze halfclanners lieten blijven, waar ze zelfs een Windclanner toelieten en waar veroveringen enkel voor voedsel waren en waarbij de gebieden gewoon weer werden teruggegeven. Nee, als daar niet snel iets aan veranderde verwachtte hij met zijn ideologie geen groot succes te hebben. Dus liep hij maar weer in zijn eentje, totdat er een poes opeens in zijn gezichtsveld kwam. Totaal ongeïnteresseerd hief hij zijn hangende kop op, het was een van die Heatherpaws. Verwarrend voor de clan, maar als iemand die toch geen goed contact had maakte voor hem die namen niet uit. Dit was een Heatherpaw, een van drie en als hij zich niet vergiste waren ze behoorlijk verwaand. Waarom? Wat hadden zij dan al gedaan voor de clan? Maakte dat uit? Niet echt, want ze waren nog steeds beter af dan hij. Dichterbij haar gekomen trok hij toch maar zijn bek open, al was het niet uit vriendelijkheid. "Waar zijn je vriendinnetjes?''het was meer een opmerking dan een vraag en hij hoefde er eigenlijk ook geen echt antwoord op. Hij had geen interesse daarin, hij was enkel uit voor gedoe.


Step on the line Grii10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Step on the line DPKsfdL
Michelle
16
Actief
"Showing up here took some guts
Time to rip them out"

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 12 moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Heatherhawk
BerichtOnderwerp: Re: Step on the line   Step on the line Icon_minitimewo 6 jan 2021 - 22:35


De zon was warm op de donkere plekken van haar vacht. Ze genoot van dit soort momenten. Binnenkort zou sneeuw gaan plakken en de kou insettelen. Liever niet als je het haar vroeg. Maar dat betekende dat het alleen maar kouder zou worden. Vies en nat. Nee dankje. Maar zelfs zij kon niets doen aan de natuur dus moest ze maar genieten van de momenten zoals deze. De beeldschone jonge kattin lag compact op de grond met haar tweekleurige kopje in de lucht, zonlicht schitterend op haar gezonde, glanzende vacht. Het was een klein beetje ultieme rust waar ze maar heel af en toe van kon genieten, zeker met die zeikende stemmen constant om haar heen. Maar zelfs nu was ze niet van zeikers af zo leek het. Een nare stem liet haar haar tweekleurige ogen openen en draaide haar kop langzaam om starend naar de grijze kater. Grimestripe? Grime nog iets, zijn naam klopte, hij was simpelweg vies. Met een kleine blaas trok ze haar lippen even op en kwam overeind. Ze was klein en fijn gebouwd. Lichter op haar poten dan de meeste riverclanners maar haar dikke pels gaf duidelijk aan dat ze Riverclanner was, ze was gewoon van wat beter bloed dan de gemiddelde.. Grimestripe. Yeah, dat klonk kloppend.

Een kille lach gleed na de blaas over haar lippen en ze deed een stap naar hem toe. ”Vriendinnetjes zou ik ze niet willen noemen meneer. Onderdanen, klinkt beter.” Spinde ze zacht maar kil terwijl ze hem aanstaarde. ”Je hebt geluk dat je mij kan aanspreken zonder ze.” Knikte ze hem toe, haar ogen vernauwend.They all want me as a friend or as partner.
I'm worshiped in Riverclan and I'm only an apprentice.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Step on the line DPKsfdL
161
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Re: Step on the line   Step on the line Icon_minitimeza 16 jan 2021 - 21:44

Ze blies zelfs toen ze hem door had, alsof hij de vijand was die net de grens overgegaan was. Het klopte vast wel ergens, hij was de vijand van iedereen hier. Hij spande zijn spieren eens aan, die hij als al wat oudere Warrior zeker wel had, om imposant te lijken. Heatherpaw begon over haar vriendinnen, al corrigeerde ze hem meteen. Totaal geen interesse hebben in wat ze van haar volgers dacht keek hij een beetje verveeld en totaal niet onder de indruk naar haar. "Als je zo over ze denkt, dan kan je beter je tijd besteden met iemand zoals ik''stelde hij haar voor, of het serieus was gaf zijn stem niet duidelijk aan. Zijn staart zwiepte kort, als een ondersteuning aan wat hij daarna ging zeggen. "Maar wie naast die onderdanen zou zo laag zinken om met jou om te gaan?''vervolgde hij. Oh nee, hij hoefde niks te maken hebben met deze arrogante over het paard getilde Apprentice. Nu had hij even plezier van haar, maar ze was net zoals de rest.


Step on the line Grii10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Step on the line DPKsfdL
Michelle
16
Actief
"Showing up here took some guts
Time to rip them out"

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 12 moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Heatherhawk
BerichtOnderwerp: Re: Step on the line   Step on the line Icon_minitimedo 28 jan 2021 - 15:37

Ergens genoot ze hiervan. Dit was nieuwe afleiding en in haar saaie bestaan zocht ze constant naar afleiding. Ze rekte haar tweekleurige lichaam uit en liep langs de kater, haar staart onder zijn kin glijdend. Uitdaging of hem onder de duim drukken. Hij mocht zelf beslissen. Het deerde haar weinig wat een oude zak over haar dacht. Behalve als hij het zo heerlijk maakte om mee te spelen. "Grime, jij gaat nu toch met mij om." Spinde ze naar hem en duwde haar staart in zijn neus. "Wanna have some fun?" Spinde ze en zwaaide opnieuw met haar staart. Alvast wegstappend, hij zou maar volgen, hij had weinig keus.They all want me as a friend or as partner.
I'm worshiped in Riverclan and I'm only an apprentice.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Step on the line DPKsfdL
161
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Re: Step on the line   Step on the line Icon_minitimevr 29 jan 2021 - 21:22

Hij verwachtte een snauw, misschien zelfs een klauw naar zijn kop of dat ze beledigd wegging. Wat ze deed was het laatste wat hij zag aankomen en toen haar staart onder zijn kin langsging kon hij niet veel anders doen dan daar een beetje verbaasd zitten. Hij was bezig met het beseffen wat hier nou precies gebeurde toen Heatherpaw sprak. En spon. Hij knipperde langzaam met zijn lichtgroene ogen, volgde haar met zijn kop om te zien wat deze vreemde poes nou opeens van hem wou. Ze begon over fun en toen viel het kwartje. Oh hell nah. Zo wanhopig en smerig was hij nou ook weer niet. Heatherpaw stapte weg van hem, alsof ze verwachtte dat hij haar zou volgen. "Sorry, je bent me iets te jong''vertelde hij haar, opvallend rustig voor zijn doen, al zat er een lichte toon van spot in. Dit was een kind, een apprentice. Ok, het zou niet al te lang duren voordat ze een Warrior was maar dan nog steeds. Hij werd als een hoop gezien, ook hij had zijn grenzen.


Step on the line Grii10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Step on the line
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: