Calm before the storm 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Calm before the storm

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settledstar
Catministrator
Calm before the storm Dutch22
Renske
2585
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimeza 9 jan 2021 - 16:40

HOW CAN A MAN BE BRAVE
when he is afraid
TAG:   Pepperpaw, Wolfblood & Riverclan

NOTES:    Settleddust, Wolfblood en Pepperpaw hebben geuren gevonden van Twistedheart en Riverclanners die het territorium in gaan. Ze komen voor antwoorden.

‘Blijf op je hoede, we hebben geen idee wat er is gebeurd.’

De waarschuwing die hij sprak tegen Pepperpaw en Wolfblood toen ze vijandig gebied betraden. De geur van Twistedheart bleef ook hier sterk en het leidde naar het hart van hun territorium. Settleddust bleef het volgen, zijn gezicht strak en ergens begon er wat adrenaline te stromen. Hij wilde hier eigenlijk helemaal niet zijn, maar ze hadden hem ertoe gedwongen. Ze konden niet gewoon een warrior laten verdwijnen naar vreemd territorium. Hij haatte het, maar hij was vastbesloten om dit vredig te laten verlopen. Hij had een medicine cat bij zich. Het was vast allemaal een misverstand. Maar hij had geen zin om ruzie te maken, maar hij zou ook niet over zich heen laten lopen. Hij was misschien nog jong, onbezonnen en onervaren, hij was óók de deputy.

Zijn kop ging de lucht in. Er ging een grijze lucht en miezer begon in zijn vacht te vallen. Het was afgelopen dagen steeds van dit donkere weer. Ze hadden geluk dat het vannacht droog was gebleven zodat de geur niet was weggewassen. Settleddust haalde eens diep adem. Kijken wat voor monsters vandaag voor zijn deur zouden staan.

NOTE: Geef Wolfblood en Pepperpaw eerst de kans om te reageren, dan is hij open voor heel Riverclan


Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
Calm before the storm Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1099
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimeza 9 jan 2021 - 16:54


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD
Er lag een dikke frons op haar gelaat terwijl ze dieper het Riverclan gebied instapten. Shadowclan en Riverclan had in het verleden altijd wel op prima voet gestaan, waarom hadden ze Twistedheart niet gewoon teruggestuurd? Het joch leek haar nou niet precies het verrader type, daar leek hij veel te braaf voor. Dus waarom? Naar haar idee was het waarschijnlijk iets kleins, iets wat later logisch zou lijken. Ze zag niet in waarom het dat niet zou zijn, en toch knaagde een gevoel van onbehagen aan d'r. Haar vacht stond lichtelijk overeind, zowel tegen de koud als door adrenaline. Er kwam ook iets van irritatie in haar ogen te staan toen het begon te miezeren. Wat heerlijk, vandaag kon niet beter. De poes schudde haar vacht uit en stapte nu nog sneller door. "Wat moet dat joch hier." mopperde ze'A bird sat down and spoke to me:'
Calm before the storm Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Calm before the storm 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimema 11 jan 2021 - 13:48

Things my heart used to know
Haar pels prikte ongemakkelijk terwijl ze de grens overstak. Wat had Twistedheart bezield? Was hij vrijwillig de grens overgestoken? Of was hij gevangen genomen en had hij hun hulp nodig? Haar hartje bonste in haar keel terwijl de sterke vislucht haar neusvleugels in dreef. Als Twistedheart maar oké was. Haar gezicht stond in een bezorgde plooi met een gespannen trek rond haar mond en haar oren stonden gespitst. Ze draaiden alle kanten op om elk geluid op te vangen, alsof er elk moment een Riverclanner uit de bosjes kon stappen. Een huivering ging over haar rug heen toen het ook nog begon te miezeren. Ze drukte zich kort tegen Wolfblood aan, zichzelf vertellend dat het was om haar aan te moedigen, maar stiekem troost en moed halende uit de aanwezigheid van de grote warrior. Stilletjes liep ze vervolgens door, diep ademhalend om haar snel kloppend hart weer rustig te krijgen.
Someone holds me safe and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilypool
Member
Calm before the storm DPKsfdL
Cynthia
311
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Lilypool
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimema 11 jan 2021 - 14:18

Ze had geen idee wat Crystalstar allemaal van plan was met die Shadowclanner, maar daardoor verbaasde het haar niks dat ze bij een tocht buiten het kamp een verse geur van Shadowclan rook. Niet die van de kater die ze in het kamp hadden, maar van andere katten. Misschien een patouille die naar hem kwam zoeken? Toch zou ze ze simpelweg niet zomaar riverclangebied op kunnen laten gaan. Ze volgde de geur en herkende in ieder geval de deputy en de medicine cat apprentice al van Shadowclan. Dat was toch iets dat je niet elke dag zag. "Wat doen jullie hier?" Vroeg ze dan ook. Ze kon wel raden waarom, maar daar ging ze niet zelf over beginnen.


Calm before the storm S3HBvx
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlefish
Member
Calm before the storm BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimema 11 jan 2021 - 14:22

Littlefish kon niet verklaren hoe ze geweten had deze richting op te lopen. Ze was het camp uitgegaan en had haar poten het werk laten doen. Misschien dat ze onbewust altijd richting Shadowclan liep; haar moederclan trok haar aan zoals ook Riverclan haar ooit aangetrokken had. En ze had haar keuze gemaakt, en ze had daar geen spijt van.. Maar elke dag vroeg ze zich af hoe het geweest zou zijn als ze anders gekozen had. Als ze in Shadowclan gebleven was. Veel te vroeg om de grens te ruiken, rook ze de bekende dennengeur; en meer nog, ze herkende die geur als een bepaalde kat. Littlefish fronste en versnelde haar pas. Drie katten doken op in haar gezichtsveld - Pepperpaw, Settleddust en Wolfblood. en bij hen al een Riverclanner, een jonge kattin. Ze kon wel raden wat ze hier deden, natuurlijk. Eén van hen was hier; andersom zouden ze ook gaan zoeken, natuurlijk. Littlefish zette zich naast Lilypool en glimlachte naar de Shadowclanners, geen vijandigheid in haar blik of haar houding. Ze kende deze katten, of in ieder geval twee van de drie; ze hadden een medicine cat bij zich en een reden om hier te zijn. "Ik neem aan dat jullie Crystalstar willen spreken?", vroeg ze met vriendelijke stem. Crystalstar was immers de enige die hen antwoorden zou kunnen geven..
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitewalker
Member
Calm before the storm 8a7eb63e52ba226d4cb5df0145e2fd571c60bb19
Opper
91
Actief
the h e a r t of winter

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitewalker
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimema 11 jan 2021 - 14:41

Calm before the storm Whjite10
De tom was al een speer achter de geur aangegaan die hem opgevallen was tijdens de jacht. Na zijn patrouille was hij nog uit gegaan om te jagen en was hij wat dieper in het territory een geur opgevallen. Een vieze geur modder lucht die hem flashbacks gaven naar zijn aller eerste gevecht. Toen had Riverclan geprobeerd Shadowclan te redden uit de klauwen van Bloodclan maar in plaats van dat hadden die strontvliegen hen terug aangevallen. Whitewalker kijk op Shadowclan was daardoor niet al te positief en toen hij hun geur geroken had was hij met hoge poten erna toe gelopen. Wat dachten ze wel niet? Zomaar hun gebied betreden? Als ze vragen hadden, dan hadden ze dat op de grens kunnen staan wachten tot daar een patrol zou komen. Daar stonden ze hoor, met ze drietjes gezellig. Er waren al twee Riverclanners eerder aangekomen dan hem. Mooi zo, dan hadden die hen in ieder geval al deels tegengehouden. De witte tom was nog enkele meters van de rest vandaan toen hij de vriendelijke woorden van Littlefish hoorde. De warrior, ondanks dat die zich niet niet volledig aan hun zijde gesloten had, ging er al abrupt doorheen zodat geen van de Shadowclanners nog antwoorden kon. ''EH.'' Riep hij dan ook luid en zette zijn tempo een tandje hoger zodat hij naast hen te kwamen staan. Zijn vurige ogen schoten naar Littlefish alsof hij een apprentice aankeek die iets doms gezegd had. ''Ben je helemaal gek.'' Begon hij. Zijn ogen gingen kort richting de deputy van Shadowclan. Duidelijk was hij nog niet helemaal bij met de regels. Pantherstar had dat er goed ingedrukt: niemand ging op hun gebied zonder toestemming. Al was het maar één teentje over de grens. ''Deze patrol heeft de grens overtreden, en dat is tégen de code.'' Whitewalker ogen schoten kort naar Pepperpaw. Die nieuwe medicine cat apprentice. Hij wist vrij zeker dat ze geen medicine cat zaakjes kwam regelen, in ieder geval niet samen met de deputy en een warrior. ''Daarbij heeft Crystalstar geen interesse om met Shadowclanners te spreken, vooral niet nu hun domme leader losse bedreiging loop te gooien naar haar. Shadowclan is niet meer welkom hier.'' Die laatste woorden sprak hij luider uit met zijn vacht en staart dik uitgezet uit dominantie terwijl hij Settleddust aankeek met zijn vlammende ogen. Hij zette een stap naar voren. ''Jullie kunnen beter maar meteen weer vertrekken.'' Om wat kracht achter zijn woorden te zetten liet hij zijn klauwen uit zijn hulzen glijden en drukte hij deze in de aarde onder hem.


Calm before the storm 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Calm before the storm Dutch22
Renske
2585
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimema 11 jan 2021 - 15:17

HOW CAN A MAN BE BRAVE
when he is afraid
TAG:   Pepperpaw, Wolfblood & Riverclan

NOTES:    Settleddust, Wolfblood en Pepperpaw hebben geuren gevonden van Twistedheart en Riverclanners die het territorium in gaan. Ze komen voor antwoorden.

Al snel kwamen nieuwe katten op het toneel. Een calico poes kwam op de horizon en met een kort gebaar van zijn kop maande hij Pepperpaw en Wolfblood tot stilstand. Zijn ogen knepen zich samen. De poes liet zich niet kennen, buiten wat verbazing op haar gezicht na. Ja, wat wilde je ook, als de deputy en een medicine cat van een clan je kwamen bezoeken. Het liet zien dat ze serieus waren, maar ook niet uit op een gevecht. Bovendien degene die een medicine cat durfde aan te vallen had ook wel heel veel lef, domme lef. Ze werden als heilig gezien, in álle clans. Settleddust wilde de vraag van de eerste calico beantwoorden, als er niet een tweede, meer bekende aankwam. Zijn zus. Een glimlach kwam op zijn gezicht toen hij zijn zus zag, en herinneringen kwamen weer boven. Zij had hen ook naar het kamp gebracht toen ze hulp zochten toen Acornstar - toen nog Acorndust - gewond was. Ze leek vriendelijk, bijna alsof ze wist wat er zou gebeuren. Ze was kalm en beantwoordde de vraag van de eerste poes met een andere vraag. Hij knikte. ‘Graag, wij hebben verdachte dingen vernomen die ik direct wil bespreken,’ miauwde hij ook kalm. Hij zou nooit kwaad worden op zijn zusje, ze had er vast niets mee te maken. Dit was waarschijnlijk allemaal een groot misverstand, vandaar dat hij zichzelf ook dwong kalm en vriendelijk te blijven. Ze waren immers op vijandig gebied.

Maar voordat hij antwoord kon krijgen was er nog een derde persoon, een jonge hond kennelijk die dacht dat hij de man was. Settleddust vernauwde zijn ogen nogmaals terwijl hij naar de witte kater keek. Zijn kin kwam iets omhoog. Hij mocht hem nu al niet. Er waren in elke clan zulke figuren, en hij bedoelde het vast goed om zijn clan te beschermen, maar hij had álle reden om hier te zijn. Net als hij, was Settleddust zijn clan aan het beschermen. Hij beschuldigde hun van het verbreken van de code, dat Crystalstar niet met hem wilde spreken, en dat ze maar beter konden oprotten, om vervolgens fysieke dreiging bij woord te maken. De woorden van een bedreiging van Acornstar echoden nog even door zijn hoofd. Het zou toch niet... Als dit een stomme wraakactie was, dan was Crystalstar net zo goed de schuldige. Settleddust zijn kin kwam nog wat verder omhoog en hij blies zijn borst wat op, maar zijn vacht bleef plat. ‘Oh, ik ga zeker niet vertrekken,’ miauwde hij resoluut terug. Zijn blik ging naar zijn patrouille en hij hoopte vurig dat Wolfblood ook haar kalmte kon bewaren. Als iemand een scherpe tong had, was zij het. ‘Ik heb reden en bovendien bewijs dat ik hier ben. Ik zou nooit zomaar de grens overgaan als het niet noodzaak was,’ legde hij vervolgens uit. ‘Bovendien heb ik een medicine cat bij me. Haar regels staan buiten onze code.’ Hij keek de witte kater weer aan. ‘Dus ik zou je nagels maar snel weer bedekken, want ik heb vernomen dat Riverclan katten een van míjn warriors jullie territorium binnen heeft genomen. Ik beschuldig jullie nergens van, dit is vast allemaal één groot misverstand, maar ik kon dit natuurlijk niet negeren en wachten tot hij weer zou opdagen.’ Settleddust keek de jonge warrior toen eventjes uitdagend aan, voordat een vriendelijke blik naar Littlefish ging. ‘Dus ja, ik zou graag met Crystalstar willen spreken. Wil je ons naar haar brengen?’ Hij deed net alsof de witte kater niet meer bestond. Bovendien of Crystalstar met hem wilde spreken of niet, ze had geen keus. Als zij had opgedragen Twistedheart te ontvoeren, dan had ze het kunnen verwachten.


Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Grimestripe
Member
Calm before the storm DPKsfdL
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimema 11 jan 2021 - 15:25

Ze hadden een gast in het kamp en hoewel hij normaal gesproken het liefst wou dat die meteen vertrok, vond hij het dit keer prima. Want iets zei hem dat hun gast niet vrijwillig was en Crystalstar had er vast een goeie reden voor. Oh, hij hoopte maar dat ze er veel nut van zou maken. Hij had graag een pootje meegeholpen als het moest. De naam van de Shadowclanner was hij alweer vergeten, maar dat was niet zo belangrijk natuurlijk. Wie weet, als Crystalstar klaar met hem was kon ze hem gelijk dumpen. En daarmee bedoelde hij niet laten gaan. Helaas, het pleziertje moest natuurlijk weer verstoord worden. Blijkbaar mistte Shadowclan iemand onderhand en kwamen ze op bezoek. Drie verse geuren van die moeraskatten kwamen zijn kant op en hij sloeg al meteen zijn klauw uit in spanning. Niet de spanning van angst. De donkere Warrior liep snel die kant op, want dit kon nog wel eens leuk worden. Drie anderen waren hem voor en hij hoorde net de laatste woorden van Whitewalker. Jep, die snapte het. Niet dat Grimestripe het nauw nam met de grenzen, maar dat was niet zo belangrijk. Nog voordat hij zelf te voorschijn kon komen vanuit het riet begon een van de Shadowclanners te praten. Settleddust, de Deputy. Dit was wel een hele belangrijke onderneming als de Deputy en zo te zien een van de Medicine Cat Apprentices erbij waren. Hij besloot om de andere even uit te laten praten, hoe vriendelijk, voordat hij zichzelf bekend maakte. "Warrior kwijt? Hoe zonde, maar dat is niet ons probleem''gromde hij toen hij uit het riet stapte en de drie Shadowclanners aankeek. Hoewel Littlefish en Lilypool te zachtaardig mochten zijn, verwachtte hij dat Whitewalker wel aan zijn kant stond. De enige andere volbloed Riverclanner hier. Nee, Littlefish ging zeker haar broer helpen.


Calm before the storm Ongeti12
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
Calm before the storm Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1099
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimema 11 jan 2021 - 15:47


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD
Weet je hoe je nooit een wespennest moet prikken, omdat ze dan allemaal aan komen zwermen? Ja, tja, die stomme visvreters waren dus precies hetzelfde geval. Ze waren nog maar kort in het territorium en ze werden overspoeld door een aantal warriors die allemaal vragen op hen afvuurden. Wolfblood haar vacht kwam dreigend overeind en ze keek de witte sul aan. "Bek houden, aap, je bent hun leader niet," gromde ze hem toe en ging iets dichter bij Pepperpaw staan, haar staart beschermend over diens rug. Settleddust moest 't zelf uitzoeken, maar degene die Pepperpaw ook maar aan zou raken zou ze laten stikken in het water waar ze zoveel van hielden. Haar felle ogen hield ieder strak in de gaten, haar nagels waarschuwend uitgeklapt. Voor de rest liet ze het woord aan hun deputy, ze was zelf niet al te goed in diplomatische onzin en wist dat als zij het woord nam, iedereen een klauwen in hun gezicht kreeg. Nu had ze daar eerlijk wel zin in, maar dat kon ze Pepper niet aan doen. Het werd echter steeds verleidelijker met iedere Riverclanner die zich ermee kwam bemoeien. Wolfblood rechtte haar rug en keek naar het nieuwe gedrocht dat zo nodig zijn stem moest laten horen. "Niet kwijt, meegenomen, en je weet heel goed wat wij bedoelen," gromde ze naar de zwarte tabby, alvorens ze alle aanwezigen kort aan keek. "Waar is Twistedheart," Haar stem duidelijk en hard, maar nog niet aanvallend. Daar was ze best trots op, eerlijk. Ze had geen zin in bullshit en eeuwig netjes praten, ze waren hier voor één ding en dat gingen ze halen ook.'A bird sat down and spoke to me:'
Calm before the storm Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Calm before the storm 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2810
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimema 11 jan 2021 - 22:03

Things my heart used to know
Het duurde niet lang voordat er een Riverclan patrouille verscheen. Ze herkende Littlefish en haar hart maakte een sprongetje. Misschien hadden ze geluk in deze situatie. Die gedachte verdween echter als sneeuw voor de zon toen een witte kater zich meteen agressief begon te gedragen. Pepperpaw trok wat ongemakkelijk met haar oor. Wolfblood reageerde zoals verwacht, boos. Ze was dankbaar voor haar defensieve gedrag, ze voelde zich veilig bij Wolfblood en Settleddust, maar het was niet de bedoeling om de Riverclan patrouille zo erg op stang te jagen dat ze niet meer hen verder liet lopen. Zachtjes tikte ze met haar staart tegen Wolfblood's flank aan, waarna ze zelf ook wat naar voren stapte. Ondanks dat zenuwen haar poten net zo liet trillen tot het riet dat om haar heen liep te zwaaien, hief ze haar kin alsnog. "Ik neem aan dat Crystalstar en Blueflower zelf willen beslissen wat ze met een gesprek wil doen?" miauwde ze met zachte stem. "Of hebben hun warriors tegenwoordig de leiding over hun clan?" Ze haalde een keertje diep adem. "Als medicine cat heb ik sowieso vrije toegang over alle grenzen, ik zou jullie dus willen vragen om ons naar Crystalstar te brengen." Ze wierp even een blik naar Settleddust. Van binnen voelde ze zich oh zo klein en haar hoofd tolde. Als ze maar niet het verkeerde gezegd had.
Someone holds me safe and warm
Terug naar boven Ga naar beneden
Lilypool
Member
Calm before the storm DPKsfdL
Cynthia
311
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior
Lilypool
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimema 11 jan 2021 - 22:12

Ze had een simpele vraag gesteld en nog niks prijs gegeven, maar Littlefish vroeg meteen of ze Crystalstar wilden spreken, alsof ze de shadowclanners meteen al wilde uitnodigen. En dat leek haar nog niet zo'n goed idee, want er waren een medicine cat apprentice en een deputy. Dat was iets dat je niet vaak tegenkwam, maar wel aangaf dat het serieus was. Whitewalker en Grimestripe kwamen er ook nog bij, duidelijk erop uit om ze te verjagen, maar dat konden ze niet zomaar doen met een medicine cat apprentice. Het was waar dat de medicine cat apprentice vrije toegang had, maar dat gold niet voor de deputy en de warrior. "Je hebt gelijk dat je als medicine cat het recht hebt om de grenzen over te gaan, maar dat geldt niet voor die twee." Sprak ze dan ook. "We zouden dus eventueel jou mee kunnen nemen om met Crystalstar te spreken, maar niet die twee." Ze hoopte dat de andere riverclanners het daar mee eens zouden zijn. "Littlefish en ik kunnen haar naar het kamp begeleiden, terwijl jullie twee ervoor zorgen dat deze twee niet verder zullen komen niet?" Sprak ze terwijl ze haar blik naar Whitewalker en Grimstripe liet gaan. Als die twee wilden vechten gingen ze hun gang maar, maar niet tegen een medicine cat.


Calm before the storm S3HBvx
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlefish
Member
Calm before the storm BBTakD
Bunny
414
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 13:30

Voor ze de drie Shadowclanners met zich mee kon wenken, klonk een luide stem van aan haar kant. Littlefish wierp haar blik even achterom en ontmoette de oranje ogen van Whitewalker, die haar boos aankeek alsof ze een domme apprentice was en dat ook duidelijk maakte in zijn woorden. De kattin duwde haar oortjes in haar nek, tegen haar haren ingewreven bij zijn houding. Uhm, excuseer? Zij was hier momenteel de oudste warrior en hij had helemaal geen recht om zo uit zijn slof te schieten. De jonge warrior verklaarde dat Shadowclan hier niet welkom meer was. Settleddust kwam er al snel tussen, mauwde dat hij een medicine cat bij zich had, dat hij hier was voor één van zijn warriors. Toen negeerde hij de jonge warrior volledig en richtte hij zich op haar, vragend of ze hem naar Crystalstar wou brengen. Littlefish knikte, haar kaken op elkaar geklemd terwijl ze hard haar best deed om niet al te hard uit haar slof te schieten tegen een clangenoot in het bijzijn van de drie Shadowclanners. Ze moest trouw zijn aan haar clan, ook al was het op dit moment veel aanlokkelijker om trouw te zweren aan familie. Maar opnieuw moest er iemand tussenkomen; Grimestripe, dit keer, die hetzelfde sentiment voerde als Whitewalker. Pepperpaw verdedigde zichzelf en Lilypool stelde voor om enkel de jonge medicine cat mee te nemen en de anderen achter te laten met de twee Riverclan warriors. Maar daar voelde Littlefish zich niet op haar gemak bij. Ze wou haar broe rniet achterlaten met die twee heethoofden, hoewel ze zeker was dat hij en Wolfblood hun mannetje wel zouden kunnen staan. Maar ze was gefrustreerd dat iedereen gewoon over haar heen sprak en besliste wat het beste was. "Niets van.", antwoordde ze, finaliteit in haar toon, koppigheid in haar blik en haar houding. "Settleddust heeft ons camp al meer dan eens gezien. Jullie hebben geen authoriteit om hier te beslissen. Ze gaan alle drie mee naar Crystalstar. Riverclan heeft van hen niets te vrezen.", antwoordde ze met een lichte grom in haar stem, waarna ze zich omdraaide en met een zwaai van haar staart de Shadowclan patrouille met zich meewenkte. Stelletje territoriale kleuters dat die twee clangenoten van haar waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitewalker
Member
Calm before the storm 8a7eb63e52ba226d4cb5df0145e2fd571c60bb19
Opper
91
Actief
the h e a r t of winter

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitewalker
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 16:52

Calm before the storm Whjite10
Meneertje was misschien nog maar enkele moontjes ouder dan hem maar sprak tegen Whitewalker met zijn kinnetje geheven alsof hij de leader zelf was en lopen kon waar hij wou. Nee. Dat ging dus niet. Whitewalker maakte geen losse bedreigingen, als hij zei dat ze niet dieper hun gebied in zouden trekken dan zou dat dus ook echt niet gebeuren. Wie hij ook wezen mocht zijn, Whitewalker kon nog altijd zijn kaak breken. Dan zouden ze eventjes zien wie dan zijn kinnetje omhoog zou houden. Hij sprak dat hij bewijs had om hier te zijn. Bewijs voor wat? Zijn ogen vernauwde zich. Hij geloofde er geen Foxdung van. Daarbij probeerde hij ook nog eens de smoes te gebruiken om in hun kamp te komen omdat ze z'n half gebakken medicine cat apprentice met zich mee hadden genomen. ''Je misbruikt de krachten van een medicine cat apprentice om over te steken. Voor eigen goed de regels proberen te buigen naar eigen hand, het klinkt ernaar dat deze rang jou niet schikt. In tegenstelling tot jullie blijkbaar heeft Riverclan wel de code geleerd. Zíj heeft enkel het recht om de grenzen over te steken wanneer er belangrijke medicine cat zaken zijn en zo ik al gemerkt heb zijn jullie hier niet om plantjes uit te wisselen. Hierbij word Pepperpaw's toegang dus geweigerd en is haar rang, net als de jouwe, niks waard op ons gebied. we zijn nog altijd zelf de baas wie oversteekt of niet.'' Gromde hij. Zijn blik schoot vurig toen hij onderbroken werd door een wijf dat er meer uitzag als een opgepompte kerel. Gadver. De tom trok met zijn snorharen en sloeg met zijn staart toen ze hen beschuldigde dat ze één van hun warriors had 'gestolen.' De tom had nog altijd zijn klauwen uitgestoken ondanks de woorden van Settleddust en begroef deze nog dieper in de aarde onder hem. ''Hou die stil Settleddust. Ik weet zeker dat Crystalstar nog ieder ander in Riverclan niet blij zal zijn met het beschuldigen van ontvoering.'' Zijn volgende woorden waren een reactie op Pepperpaw, die ook besloten had om te spreken. Ugh bijdehand kind dat ze was. ''Crystalstar óf Blueflower beslissen inderdaad zelf als ze met jullie willen spreken, ze zullen dus zelf naar jullie toekomen als ze met jullie praten. We nemen niet even iedereen het kamp mee die eventjes een woordwissel wilt. Ben je mal. Denk even logisch na kind.'' Spuugde hij om vervolgens zijn oren te richtte op Lilypool. Tenminste iemand waarmee hij een beetje kon samenwerken al was hij er nog altijd niet volledig mee eens. Maar liever enkel de apprentice zelf dan die twee andere kikkerkoppen. Helaas trok Littlefish zich nergens van aan en besloot zelf het recht in de hand te nemen. Ze begon de patrouille om mee te nemen richting hun kamp. Whitewalker ging daar mee niet mee in. Hij sperde meteen haar weg en gaf haar een duw achteruit. Ze ging geen pootstap meer veder. ''Je houdt je hele gauw gedeisd moederpoes. Als er iemand het niet voor het zeggen heb dan ben jij dat.'' Zijn blik kruiste snel naar Grime. Als er iemand het laatste woord kon hebben naast hemzelf dan was het de senior warrior. ''Zoals ik al gezegd heb.'' Begon hij weer luider. ''Gaat niemand naar het kamp. Dit is de laatste keer dat ik het nog vriendelijk vertel. Jullie kunnen wachten op neutraal gebied en als Crystalstar of Blueflower met jullie spreken wil dan zou zult ze jullie daar ontmoeten, niet hier of het kamp.'' Dit was de optie, aan hen als ze het accepteerde of dat ze totaal met lege poten naar huis gingen.


Beste Whitewalker,

Het gebruik van scheldwoorden is niet toegestaan op Warrior Cats in verband met de minderjarigen die ook op dit forum RPG'en. We vragen je vriendelijk hier in de toekomst op te letten. Het woord is dan ook verwijderd uit de post.

Groeten,
Ravenpaw namens het team


Calm before the storm 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Shrimpnose
Medicine cat
Calm before the storm NuAcDzE
Camilla
946
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 21 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 17:13


Het kleine poesje had haar vacht dik opgezet tegen de kou terwijl ze op weg was naar Small Forest. Daar stonden een aantal kruiden die ze nodig had nu de voorraad weer wat aan het slinken was. Ze werd echter tegengehouden door stemmen, een eindje van haar vandaan. Het poesje stopte en draaide haar kopje naar het geluid toe, wat ook de geur met zich meebracht. Ze fronste. RiverClan en ShadowClan? Op het territorium? Ze kreeg een beetje een naar gevoel in haar buik, wetende dat Crystalstar de jonge Warrior meegenomen had. Ze was er totaal niet mee eens geweest en dat ook wel laten merken, maar ondanks dat hij er al een nachtje was had ze nog niet de tijd gevonden om er een gesprek met haar over te voeren. Maar ze had dus wel een ideetje waarom de ShadowClanners hier waren. Ze haalde diep adem en besloot toch maar even een kijkje te nemen. Ze kon later vandaag nog wel op zoek naar de kruiden.

Ze wist niet wat er allemaal precies gezegd was, maar het was duidelijk dat haar Clangenoten de ShadowClanners niet door wilde laten. Ze herkende Pepperpaw meteen en fronste lichtjes. Was dat ook niet Settleddust, de Deputy? Ze had verwacht dat Acornstar hier zelf zou zijn, maar goed. De woorden die door de witte kater gezegd werden deden haar oren in haar nek draaien. Hij duwde Littlefish terug en zei allemaal nare dingen. Nou, Shrimppaw vond helemaal niet dat dat nodig was. Ze haalde diep adem, twijfelde wel even, maar besloot toch maar in te grijpen. Dit ging zo niet werken. 'Whitewalker, alsjeblieft, doe is rustig,' miauwde ze naar de jonge Warrior, duidelijk niet blij met zijn reacties. 'Dit is helemaal niet nodig.' Ze keek even het groepje rond, een beetje gespannen, maar haar staart zwiepte geïrriteerd heen en weer. Ze richtte zich naar het groepje uit ShadowClan. 'Ik neem aan dat jullie hier zijn voor jullie Warrior. Natuurlijk mogen jullie komen praten met Crystalstar,' knikte ze de Deputy, waarna ze even een korte blik op Pepperpaw wierp. Daarna richtte ze zich weer naar haar Clangenoten. 'Graag geen tegenspraak. Ik ben jullie Medicine Cat en ik vind dat ze gewoon mee mogen naar het kamp. Als je het daar niet mee eens bent kan je later altijd nog een gesprek aangaan, maar nu mogen ze gewoon mee. Laten we gaan,' miauwde ze op een toon die geen tegenspraak duldde, waarna ze net als Littlefish de patrouille richting het kamp wenkte.


if you see someone without a smile, give them one of yours
Calm before the storm 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Grimestripe
Member
Calm before the storm DPKsfdL
174
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 17:47

In zijn ogen was niet meer te zien dan haat, waarmee hij de Shadowclanners aankeek. Hoe durfden ze hier te komen en zo brutaal te zijn om poot te zetten op hun gebied. Hij negeerde de woorden van Wolfblood, geen aandacht aan haar bestedend. Wat de andere Shadowclan poes zei was belangrijker, want die beweerde dat ze gewoon vrolijk de grenzen over mochten gaan. Ja, voor kruiden dan. Nog voordat hij kon antwoorden was Lilypool al aan het woord en misprijzend keek hij naar haar. Ze besloot gewoon voor iedereen hier wat de oplossing was? "Hou je kop''snauwde hij naar haar, want echt niet dat zij het hier voor het zeggen had. Nog voordat hij zelf eindelijk er op kon in gaan ging Littlefish ook nog praten en haar manier raakte hem en Whitewalker niet op de juiste plaats. Alsof zij hier iets te zeggen had, ze wou gewoon haar broertje helpen. Nog belachelijker was toen ze alvast begon te lopen, maar gelukkig stak Whitewalker daar een stokje voor. Grimestripe spande zijn spieren aan, luisterend naar de scheldpartij van de witte kater. "Als Crystalstar of Blueflower al met jullie willen praten''zei hij op een dreigende toon, een stap naar voren doen om het groep in te kunnen sluiten. Hij wist zeker dat Crystalstar grote nut had bij het hebben van die Twistedheart en dit stelletje helden gingen dat niet zomaar ontnemen. Er verscheen weer een andere op het toneel en deze besloot meteen dat ze het dankzij haar rang voor het zeggen had. "Ach, val toch dood''schold Grimestripe tegen niemand in het bijzonder of de hele groep behalve Whitewalker. Hij sloeg een paar kiezels weg met zijn poot, niet oplettend of ze iemand raakten en liep toen binnensmond scheldend weg. Ze heette echt nog Shrimppaw, maar er was nu teveel overmacht.

-topic uit XD


Calm before the storm Ongeti12
Terug naar boven Ga naar beneden
Settledstar
Catministrator
Calm before the storm Dutch22
Renske
2585
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader ☆
Settledstar
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 18:59

HOW CAN A MAN BE BRAVE
when he is afraid
TAG:   Pepperpaw, Wolfblood & Riverclan

NOTES:    Settleddust, Wolfblood en Pepperpaw hebben geuren gevonden van Twistedheart en Riverclanners die het territorium in gaan. Ze komen voor antwoorden.

Was heel Riverclan zo, of had hij gewoon de rotte appels getroffen? Settleddust moest zijn best doen om zijn kalmte te bewaren, maar ze deden hun best om zo hinderlijk mogelijk te zijn. Hij wilde echt niet met ze vechten, hij wilde ze echt niet ergens van beschuldigen. Maar hij wist zeker als deze witte kater lucht had gekregen dat zíj iemand van hun warriors hadden meegenomen, hij met zijn heethoofd een malle de grens over was gerend en iedereen die in zijn weg stond aan de kant had geslagen. Settleddust kon dat niet. Hij was deputy en had nog wat eer om te beschermen. Wolfblood sprong al snel bij met een geniepige opmerking, En toen er een senior warrior bij kwam, has Settleddust een soort van hoop dat het goed zou komen, maar hij bleek al net zo'n groot muizenbrein te zijn als de rest. Maar hoe hij zijn woorden koos, vernauwde Settleddust zijn ogen en staarde hem even aan. Ze hadden hem, zeker weten. Wolfblood voegde nog toe dat hij niet kwijt was maar meegenomen. Settleddust knikte. Waar was hun warrior? Pepperpaw bleef nog kalm en vertelde dat ze naar Crystalstar gebracht worden. Ze sprak zelfs nog dat warriors leiding over hun clan hadden. Hij kreeg even een schamper lachje op zijn gezicht. Inderdaad. Die witte kater leek alsof hij nog maar nauwelijks de apprentice den was gekropen.

Maar het was de jongere calico die met een voorstel kwam en Settleddust rolde zijn ogen. ‘Ik geef mijn medicine cat niet alleen mee aan de clan die één van mijn warriors vasthoud en weigert ook maar een gesprek te voeren. Nee, we gaan allemaal,’ deelde hij standvastig mee. Dit idee was geen sprake van. De enige in deze groep die hij op haar woord vertrouwde was zijn zus, en ze leek het meest verstandig van ze allemaal. Zelfs meer dan die senior die alleen maar met zijn knorrige kop verschenen was. Littlefish gaf nog een beetje bijstand. Zij zou hun meenemen. Hij knipperde dankbaar naar haar, maar het was de witte warrior die besloot nog te gaan bekvechten. Oké, hij moest direct zijn grote mond dichthouden.

Settleddust zijn groene ogen flitsten naar hem toe. Hij vond zichzelf echt heel wat? ‘Jij hebt niets te zeggen. Je moet op je woorden letten. Wie is dood gegaan en heeft jou leader gemaakt? Wij gaan naar het kamp, of je het nou leuk vind of niet. Ík moet met jouw leider praten, want jullie hebben mijn poot zo geforceerd. Luister naar de katten die hier duidelijk meer verstand hebben dan jij. Je spreekt nog steeds tegen de deputy van een andere clan én daarbij hoort het nodige respect.’ Toen hij ook nog eens besloot hem echt te beledigen, snoof hij eens luid uit zijn neus. ‘Jij moet je grote mond houden. Ik heb alle recht om met Crystalstar te spreken.’ Dat was het. Hij zou nu echt niet meer teruggaan. Als ze een fatsoenlijk gesprek konden houden, dan was hij ingestemd met elke compromis. Maar deze jonge warrior dacht dat hij leider was. Hij schoot helemaal vuur uit zijn ogen toen hij met zijn tengels zijn zus durfde aan te raken. Meteen was er gebikkel in de clan. De één zei ja, de ander zei nee. Ze zaten duidelijk niet op één lijn. Het was beschamend voor ze. Moederpoes. Wacht..? Even kwam er een frons op zijn gezicht. Oké, dat was een gesprek voor volgende  keer. Settleddust hield zich kalm en bleef nog even de warrior aankijken. Zijn blik ging nog eventjes naar Wolfblood. De jonge warrior besloot vervolgens in zijn eentje dat ze nergens heen gingen. ‘Vriendelijk? Jij bent alles behalve vriendelijk geweest. Vanaf het eerste moment valt er geen woord met jou te spreken. Ik ga nergens heen, ik ga met Crystalstar spreken. Het feit dat jij zo verdedigend bent, geeft mij alleen maar meer wantrouwen over wat jullie met mijn warrior hebben gedaan.’ Om eerlijk te zijn, zijn plan was niet verschrikkelijk. Maar no-way dat hij ging instemmen met dit rotjoch. Alles was prima en vredig verlopen als hij niet was komen opdagen. Dan was hij met Littlefish meegegaan en hadden ze misschien een normaal, fatsoenlijk gesprek kunnen voeren. Maar nu zat zijn  prikkelbaarheid al kantje randje. Hij wierp nog een blik naar Littlefish, maar daarna ging het naar de kat die achter haar verscheen. De medicine cat. Even keek hij verbaasd, maar ze sprak dat ze de kater, kennelijk Whitewalker, zich rustig moest houden. Een voldaan glimlachje kwam op zijn gezicht. Als hij tegen zijn medicine cat in zou gaan, dan zou hij een nieuw level van stupiditeit bereikt hebben. Bovendien sprak ze uit dat hun ze wel degelijk hun warrior hadden. Hij haalde even zijn wenkbrauwen op, maar ze mochten mee. ‘Dankjewel,’ miauwde hij enkel. Starclan, al het gedoe in hun clan. Hij mocht blij zijn dat zijn clan tenminste meer op één lijn zat. Hij zette een stap opzij en ging beschermend aan één zijde van Pepperpaw staan, hij seinde Wolfblood om hetzelfde te doen aan de andere kant. ‘Laten we gaan, en laten we dit kort houden.’


Settledstar
I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Calm before the storm   Calm before the storm Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Calm before the storm
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: