Milk in the tea 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Milk in the tea

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cassandra
Member
Milk in the tea DPKsfdL
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cassandra
BerichtOnderwerp: Milk in the tea   Milk in the tea Icon_minitimeza 9 jan 2021 - 19:13

Afgelopen tijd kwam ze een stuk minder buiten, vanwege de kou en omdat ze een niet al te beste ontmoeting met een Bloodclanner had gehad. Ze was meer op haar hoede nu en ook haar baasjes merkte het, al zeiden zij dat ze gewoon een watje was. Dat was natuurlijk lief bedoeld en dat was Cassandra prima, dus klaagde ze er niet over. Nu zat ze in de vensterbank naar buiten te kijken, turend naar alles wat er voorbij kwam. Het was voornamelijk spelende kinderen, in hun extra dikken kleren rende ze al lachend achter elkaar aan. Kinderen waren druk en Cassandra was blij dat ze er niet een in huis hadden. Ze wist echt niet wat je er mee aan moest, maar het waren eigenlijk gewoon kittens. Enkel deden ze een stuk langer over om slimmer en zelfstandig te worden. Verveeld met wat er buiten gebeurde sprong ze van de vensterbank af om vervolgens te zeuren dat ze eten wou. Helaas vond haar mens dat ze net al gehad had, wat dus tijden geleden was en kreeg ze dus niks nu. Beledigend met deze mishandeling liep ze naar de deur en wenste toen om naar buiten gelaten te worden. Gelukkig had ze haar speciale buitenhalsband al om, dus hoefde enkel de deur op. Ze vloog naar buiten toe en verliet de mensen die haar geen eten wouden geven. Goed dan, ving ze wel haar eigen maal. Brrr, wat was het koud, maar ze negeerde het. Er waren katten die altijd buiten leefde, ook in deze omstandigheden. Zij kon vast wel een dagje volhouden, het zat ergens diep vanbinnen in haar. Ze was nog niet al te ver toen ze opeens iemand tegen kwam. Ze stond meteen stil, op haar hoede. Het was een grijze kater met een grammetje meer, maar hij leek niet gevaarlijk te zijn?"Hallo?''vroeg ze toch een beetje onzeker aan hem.

-Iroh


Milk in the tea Cassa10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iroh
Member
Milk in the tea DPKsfdL
Anonymous
60
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 97 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Iroh
BerichtOnderwerp: Re: Milk in the tea   Milk in the tea Icon_minitimeza 9 jan 2021 - 20:24

Iroh liet zich uitgebreid op zijn rug vallen en snorde toen zijn baasje met zijn poot over Iroh’s buikje ging. Normaal gezien vond hij het niet leuk als iemand zijn buikje aanraakte en was het één van de tedere delen dat hij juist aan niemand liet zien, maar over de vele seizoenen heen was hij zijn baasjes gaan vertrouwen en dus wist hij dat er niks ergs zou gebeuren als hij het zou doen. Sterker nog: hij kreeg er een hoop liefde en aandacht voor in de plaats! Hij voelde dat zijn buikje wat steviger vastgegrepen werd en hij hapte plagerig naar de poot van zijn baasje. Deze liet zijn poot cirkelen om Iroh’s bekje en Iroh beet er speels naar. Na een tijdje waren beiden het spelletje beu en na één laatste aai werd Iroh in de steek gelaten. De kater kwam overeind, liep naar het luikje toe en ging naar buiten. Hij nam een aanloopje en hees zich moeizaam over het houten hek heen, waarna hij zich met een plofje op de grond liet vallen en hij zijn blik naar opzij richtte toen hij een begroeting hoorde. Een knappe, jonge kittypet was de eigenaresse van de stem en Iroh glimlachte haar warm toe. “Hallo,” sprak hij op een kalme toon tegen haar. “Ik geloof dat we elkaar nog niet eerder ontmoet hebben, maar mijn naam is Iroh. Ik woon hier.” Hij knikte over zijn schouder naar het nest achter hem en keek haar geïnteresseerd aan. “Waar woon jij ergens, jonge kat?”

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Milk in the tea
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: