Let's get you to work [Training 1] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let's get you to work [Training 1]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thawrage
Member
Let's get you to work [Training 1] DPKsfdL
Anonymous
233
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Thawrage
BerichtOnderwerp: Let's get you to work [Training 1]   Let's get you to work [Training 1] Icon_minitimezo 10 jan 2021 - 13:42

Een geërgerde uitdrukking was op zijn gelaat te zien toen hij de ochtend na de ceremonie wakker werd. Blazesong had hem een apprentice toegewezen en hoewel Thawrage een al wat meer ervaren apprentice aangenamer vond om te trainen dan een kitten die nog maar net uit de nursery was omdat dat betekende dat hun tijd samen korter zou zijn, was hij er al helemaal niet blij mee dat hij Auburnpaw als apprentice had. Hij wist nog hoe brutaal ze tegen hem was geweest en hoe lui ze op prooi had gejaagd toen hij haar had gezien bij het maïsveld en van wat hij al had gezien, waren haar kunsten niet echt om over naar huis te schrijven. Het was dan ook niet te voorkomen dat Thawrage met een norse uitdrukking naar de uitgang van het kamp liep, zich niet eens naar haar den begevend om haar wakker te maken. Ze moest maar op eigen houtje op tijd zijn. Het duurde naar zijn idee erg lang eer dat hij pootstappen hoorde en hij draaide haar de rug toe zonder haar een blik waardig te gunnen. “Heeft de vorige dwaas je naast mislukte jachtpogingen nog iets nuttigs geleerd of ben je echt een hopeloos geval?” vroeg hij op zijn manier naar de skills die ze nog had en die hij haar nog moest aanleren.


+ @Auburnpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's get you to work [Training 1]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: