[11-1-2021] Ceremonie Januari 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [11-1-2021] Ceremonie Januari

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfheart
Dark forest
[11-1-2021] Ceremonie Januari Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: [11-1-2021] Ceremonie Januari   [11-1-2021] Ceremonie Januari Icon_minitimema 11 jan 2021 - 21:13

 
Run, wolf warrior, to ends eternal  
Het had even geduurt voordat hij de leaders den uit gekomen was. Maar hij had gedaan alsof er niets aan de hand was. Wat Amberstorm had gedaan met haar tijd wist hij niet zeker, maar de kittens waren nog veilig. De kater sprong op de hoge rots en keek naar zijn clanmates die van het laatste beetje daglicht genoten. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een clan meeting!" riep hij toen af en keek naar de katten die zich verzamelde. Zijn vorige ceremonie was geen leuke geweest, en deze was ook niet erg prettig.

"Ik wil als eerste beginnen met een belangrijke mededeling. Amberstorm is vandaag door mij verbannen, Blazesong weet hier ondertussen van. Iedereen die Amberstorm onderdak bied, in het territorium laat en niet verjaagt zal beschouwd worden als een verrader." sprak hij toen, proberend om zijn stem zo rustig mogelijk te houden. De kater groef zijn nagels in de steen onder zijn voeten. "Amberstorm heeft genoeg kansen gehad. Vandaag heeft ze aan mij bekend dat ze onze zoon, Gorsekit, vermoord heeft. Hiervoor heeft zij deze straf ontvangen." Wolfstar hield een korte stilte om het laten te bezinken en hief zijn staart toen hij verder wou gaan. Hij forceerde een waterige glimlach.

"Maar niet alles is verdrietig vandaag, we mogen vandaag ook nieuwe apprentices welkom heten. Featherkit, Tansykit, stap naar voren toe." vroeg hij toen aan de nieuwe apprentices. "Featherkit, vanaf vandaag zal jij bekend staan als Featherpaw. Jouw mentor zal Harespring zijn," Hij knikte naar Harespring. "Harespring zal er alles aan doen om haar beste technieken aan je te leren en je een goede tunneler te maken." hij knikte kort naar de twee en richtte zich toen op de volgende. "Tansykit, ook jij mag jouw naam ontvangen. Jij zal vanaf vandaag Tansypaw zijn en Rabbitcharm zal jouw mentor worden. Ik vertrouw er op dat je een goede tijd tegemoet gaat." zijn ogen bleven kort hangen op de poes, de muur die hij opgetrokken had om zijn emoties achter te verschuilen brak bijna af bij haar aanblik. Daarna moest hij nog iemand een nieuwe naam geven. In de menigte zocht hij naar de betreffende kat. "Sunpaw, ik heb van Daintywhiff gehoord dat je je trainingen succesvol afgerond hebt en klaar bent voor je warriornaam," Dit had hij het spannendste moment in zijn leven gevonden, dus hij wachtte kort voordat hij verder ging met praten. "Sunpaw, zweer jij op je eigen leven dat je jezelf altijd voor de clan zult zetten? Je jouw leven kan geven voor de clan en je taken als warrior serieus neemt? Dan vraag ik onze voorouders uit StarClan neer te kijken op deze volleerde apprentice, terwijl ik heb tot Warrior benoem. Sunpaw, vanaf vandaag zal jij bekend staan als Sunstalker." knikte hij de nieuwe warrior toe. Terwijl hij tevreden luisterde hoe de clan de nieuwe naam van Sunstalker scandeerde, stapte hij van de rots af. Hij wou eigenlijk alleen nog maar slapen na vandaag. En lang ook.

Moor Runners
- Sunpaw -> Sunstalker

Tunnelers
- Featherkit -> Featherpaw (Mentor = Harespring)
- Tansykit -> Tansypaw (Mentor = Rabbitcharm)


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
[11-1-2021] Ceremonie Januari SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [11-1-2021] Ceremonie Januari   [11-1-2021] Ceremonie Januari Icon_minitimema 11 jan 2021 - 21:41


Er was rumoer geweest. Iedereen die had iets gehoord, al was het maar lichtjes en klein. Hij wist niet precies wat er gaande was geweest in die tijd, maar hij had zo zijn vermoedens dat er een ruzie was geweest. Hij wilde er alleen niet middenin zitten, niet tijdens een groot iets zoals die brand was geweest. Een zucht gleed over zijn lippen terwijl hij zijn oortjes iets liet hangen. Hij zou het niet ontkennen, hij was best moe. De laatste tijd leek een opeenvolging van het ene na het andere te zijn. Natuurlijk moest hij daar aan wennen, maar hij sliep nog steeds niet optimaal. Al beter, dat wel, maar nog niet super goed als dat hij daarvoor had gedaan. "Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen bij de Tall Rock voor een clan meeting!" Hij keek omhoog naar de leader, nog gehavend van het vuur en wat lichte wonden. Hij had het nog niet gedurfd, naar binnen gaan. Het voelde niet goed, het voelde beangstigend. Misschien juist omdat het om zijn moeder ging. Dat hij niet objectief zou blijven. "Ik wil als eerste beginnen met een belangrijke mededeling. Amberstorm is vandaag door mij verbannen, Blazesong weet hier ondertussen van. Iedereen die Amberstorm onderdak bied, in het territorium laat en niet verjaagt zal beschouwd worden als een verrader." Hij verslikte zich vrijwel meteen en hoestte zachtjes terwijl hij met grote ogen op keek naar Wolf. Verbannen? Waarvoor? Het duizelde hem even terwijl zijn ogen naar het lichaam van zijn moeder probeerde te zoeken. Verbannen. Weg. Vogelvrij. Iedereen die haar niet zou verjagen zou een verrader zijn. Hij zou nooit meer iets voor zijn moeder binnen het territorium mogen doen. "Amberstorm heeft genoeg kansen gehad. Vandaag heeft ze aan mij bekend dat ze onze zoon, Gorsekit, vermoord heeft. Hiervoor heeft zij deze straf ontvangen." Zijn ogen schoten weer terug naar Wolfstar, groot en verward. Vermoord? Gorsekit? Hij voelde voor een moment alsof hij niet meer kon ademen. Hij voelde tranen opwellen in zijn ogen. Had hij dit moeten zien aankomen? Toen ze had bekend dat dankzij haar zijn vader was overleden? En nu was het zijn halfbroertje. Hij kneep zijn ogen dicht en wendde zijn kop af, weg van de eventuele ogen van zijn moeder. Hij had het haar al een keer gezegd, zij was niet zijn moeder. Een trillende ademhaling verliet zijn bekje, waarna hij zijn ogen opende en rondkeek naar Hazel, waar was ze? Waar waren zijn halfbroertjes en zusjes? Waar was iedereen? StarClan. Hij hoorde de rest van de ceremonie niet eens meer, hij zou ook niet eens meer kunnen meeroepen als hij wilde, zijn keel voelde dicht, hij kon geen woord uitbrengen, geen poot verroeren. Weer was hij iemand kwijt. Weer had hij dit kunnen voorkomen, maar had hij niks gezegd. Hij had iets moeten zeggen. Hij had iets moeten zeggen.


그대는 나의 이야기였다
[11-1-2021] Ceremonie Januari Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[11-1-2021] Ceremonie Januari BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [11-1-2021] Ceremonie Januari   [11-1-2021] Ceremonie Januari Icon_minitimema 11 jan 2021 - 22:08

Het was voorbij. Amberstorm voelde een raar soort rust bij die gedachte. Dit was de laatste keer dat ze hier zou staan, in het camp, omringd door haar clangenoten. Ze keek op naar Wolfstar toen hij op de rots sprong en liet toen haar blik door de menigte glijden. Voor de laatste keer zonder haat of verachting in hun ogen. De laatste minuten dat ze deel van hen was. Haar hart bonsde in haar keel maar haar botten waren kalm, geen vechtlust meer te bekennen in haar houding of haar blik. Ze had geen tranen meer over. Wolfstars woorden klonken luid door het camp en lieten een schok door de menigte glijden. Bloed ruiste in haar oren. Met haar blik zocht ze Falconpaw en Hazelpaw, maar hun ogen ontmoetten elkaar niet. En dus haalde ze diep adem en draaide ze zich om. Zoals ze zichzelf beloofd had hield ze haar hoofd hoog terwijl ze het camp uitliep. Dit was het dan. Ze was niet dood, maar voelde zich sterven. Dit was alles waarvoor ze geleefd had, haar doel in het leven, de enige reden dat ze nog ademde. Ze kon zich niet inbeelden wat Starclan nu voor haar in huis had. Ze wist niet of ze het wou weten.

Vaarwel, Windclan.


[11-1-2021] Ceremonie Januari WpFgCIB
[11-1-2021] Ceremonie Januari 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
[11-1-2021] Ceremonie Januari Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [11-1-2021] Ceremonie Januari   [11-1-2021] Ceremonie Januari Icon_minitimedi 12 jan 2021 - 8:21

Wolfstar riep de Clan bijeen. Angstig keken haar hazelnootkleurige ogen op naar de leader. Haar zintuigen stonden nu eenmaal altijd op scherp wat haar moeder betrof. Ze had haar echt wel de leadersden uit zien lopen en er was daar iets gebeurd. Het was niet goed. Het was zeker niet goed. Ook al stond hij daar alsof er niks aan de poot was. Hij begon er wel direct mee. Verward knipperde ze met haar ogen. Amberstorm was verbannen ze had Gorsekit vermoord. Haar moeder leek nog even om haar heen te kijken en liep toen naar de doorgang van het kamp. Nee… Nee, dit was allemaal niet waar. Het enige wat ze kon doen was toekijken hoe Amberstorm het kamp verliet. Ze hoefde nooit meer bang te zijn dat haar moeder haar zag. Dat ze iets deed waardoor haar moeder boos zou worden, maar dit was niet wat ze wilde. Ze was daar allemaal bang voor geweest, omdat ze Amberstorm niet van slag had willen maken. Omdat ze hoopte op een klein beetje liefde, omdat ze haar moeder blij wilde zien. Nu vertelde Wolfstar hen dat ze weg moest, dat ze Gorsekit had vermoord. Dat kon echt niet hoor! Dat zou ze nooit doen. Dat geloofde ze niet. Tranen sprongen in haar ogen terwijl ze overeind krabbelde. “Mama!” Gilde ze helemaal overstuur. Ze zou haar in kunnen halen als ze wilde, ze zou achter haar aan kunnen gaan. En dan? Falconpaw was hier… Haar broer was hier. Wolfstar ging gewoon door met de ceremonie, maar zij kon alleen maar snikken. Trillend als een rietje bleef ze staan waar ze stond. Toen rende ze op Falconpaw af en drukte haar kop in zijn vacht. Het was allemaal alleen maar een nare droom, een nachtmerrie. Het was niet echt. Dat kon gewoon niet. Ze zakte door haar poten en krulde zich verslagen op.

Tag: Falconpaw


[11-1-2021] Ceremonie Januari ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
[11-1-2021] Ceremonie Januari XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: [11-1-2021] Ceremonie Januari   [11-1-2021] Ceremonie Januari Icon_minitimedi 12 jan 2021 - 11:53


Met korte halen waste ze de brandwonde op haar tenen en pootkussentjes. Ze had Falconpaw er niet over aangesproken anagezien ze hem niet wilde storen en eigenlijk vertrouwde ze hem ook gewoon niet. Het feit dat Routnose er niet was betekende dat ze liever zelf haar medische problemen oploste. Hoe dan ook moest ze toegeven dat ze niks wist over dit soort wonden. In haar jongere jaren, toen ze nog erg close was geweest met de tabby poes, had ze haar veel aangeleerd... maar nooit was het gesprek van brandwonden opgekomen. De basis was er, maar dat was het ook. Kalm keek de rossige poes op toen Wolfstar de clan bijeen riep. Rustig bleef ze haar pootje wassen terwijl ze aandachtig luisterde naar wat de leader aan het zeggen was. Een lichte golf van wantrouw trok door haar heen toen ze zijn verhaal hoorde. Sinds hij de clan overgenomen had, had ze altijd al zo'n gevoel gehad. Ze voelde haar niet veilig met hem aan de leiding, maar haar loyaiteit aan de clan bond haar vast aan zijn woorden. Ze sloeg even geïrriteerd met haar staart waarna ze rustig verder luisterde naar de ceremonie. Even viel haar blik op de kinderen van Amberstorm en kort maalde ze over hoe dit voor hen moest zijn. Was het moeilijker om je moeder te verliezen aan starclan of aan verbannen? Voor haar was Oceanstar overleden, voor altijd weg tot ook zij haar kopje zou leggen. Maar hoe zou het zijn als ze wist dat Oceanstar nog steeds leefde en daarbuiten was? Het tipje van haar staart krulde even op toen een golf van lichte woede over haar heen trok, iude jaloezie en haat die altijd bij haar waren blijven hangen voor de grijze ex-leader. Ze had zoveel vergeven, maar de gevoelens voor haar moeder zaten diep geworteld. Ze snoof even en sprong recht, haar gewonde pootje hield ze wat van de grond en met een overhaaste pas liep ze het kamp uit. Ze moest een sprintje gaan trekken, de wind door haar pels voelen... Hoe moeilijk het ook zou zijn met maar drie poten, kon haar geen zak schelen.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
,Featherpaw
Member
[11-1-2021] Ceremonie Januari DPKsfdL
Anonymous
90
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
,Featherpaw
BerichtOnderwerp: Re: [11-1-2021] Ceremonie Januari   [11-1-2021] Ceremonie Januari Icon_minitimedi 12 jan 2021 - 16:33

Featherkit wist niet meer hoe ze het had. Ze had altijd gedacht dat ze een vredevol leven als apprentice zijnde en daarna als warrior tegemoet zou gaan, maar nu bleek het zo te zijn dat StarClan een ander pad voor haar had uitgestippeld en dat ze elke dag last zou hebben van een handicap dat niet over zou gaan. Natuurlijk zouden er middelen zijn om er beter mee om te kunnen gaan en Falconpaw had ook gezegd dat ze haar daarin konden trainen, maar het feit bleef dat ze overgevoelig was en dat ze daar dus tijdens haar gehele training last van zou hebben, dat het een stoorfactor voor de rest van haar leven zou zijn. Featherkit kreeg alleen maar hoofdpijn bij het idee dat haar leven een ware hel ging zijn en dus was ze niet bepaald enthousiast toen Wolfstar de katten bij elkaar riep. Ze volgde haar moeder met haar staartje over de grond sleurend en haar oortjes gevouwen in haar nek. De ceremonie begon met een grimmige mededeling en met een resultaat dat al gelijk heftig was voor Featherkit: er werd aangekondigd dat Amberstorm Gorsekit had vermoord en dat ze daarom verbannen werd uit de Clan. Featherkit kende zowel Amberstorm als Gorsekit niet persoonlijk, maar het verdriet dat het nieuws met zich meebracht was overweldigend en de kleine kitten neeg haar kopje naar de grond toen Hazelpaw begon te schreeuwen. “Stop…” kreunde ze onder haar adem door. Het verdriet hakte er zwaar bij haar in en Featherkit voelde een deprimerend, zwaar gevoel in haar binnenste opkomen. Alsof het niet de directe familie van Amberstorm was die bij dit drama betrokken was, maar alsof zijzelf er iets mee te maken had. Het ging volledig langs haar heen dat ze als apprentice benoemd werd en dat Harespring haar nieuwe mentor was. Ze wilde weg. Weg van de grimmige sfeer en weg van het verdriet dat de sfeer haar inboezemde. Ze kon alleen nog maar het snikken van Hazelpaw horen toen deze troost ging zoeken bij Falconpaw en strompelend zocht ze haar weg terug naar de nursery. Ze was in de war, ze was bang en ze wilde dat deze eindeloze nachtmerrie zou stoppen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Falconstrike
Member
[11-1-2021] Ceremonie Januari SCwUkVM
Bo~
1222
Actief
If it's me, it'll be okay

CAT'S PROFILE
Age: Thirtythree moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moorrunner
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [11-1-2021] Ceremonie Januari   [11-1-2021] Ceremonie Januari Icon_minitimedi 12 jan 2021 - 22:34


Natuurlijk merkte hij de geroezemoes. Misschien had hij moeten zeggen dat het niet zo kon zijn, maar dat was alleen maar de waarheid ontkennen. Dat zou alleen maar betekenen dat hij het niet kon geloven. Het was de waarheid, als ze het zelf had bekend... "Mama!" klonk een bekende stem, zijn zusje, helemaal overstuur. Tranen glipten uit zijn ogen, hij kon niet naar haar kijken, hij kon alleen maar zijn ogen weg houden van alles. De schuld druipte op zijn vacht, hij had dit allemaal kunnen voorkomen. Toen hij een kop in zijn vacht voelde draaide hij zijn kop om zijn zusje te zijn en sloot hij zijn staart om haar heen terwijl de tranen stilletjes uit zijn ogen kwamen. Het was eigenlijk slecht, dat hij inmiddels had geleerd om in stilte te huilen, maar zelfs als hij alles had willen uithuilen, had hij dat niet gekund. Had hij niet kunnen schreeuwen. Zijn keel zat compleet dicht. Toen hij zag hoe zijn zusje in elkaar stortte was er iets dat in hem klikte. Niet nog een keer. De vorige keer dat hij zoiets had gezien.. Hij opende zijn bekje om iets te zeggen, maar woorden kwamen even niet uit zijn bekje. Misschien was het ook slecht om dat tijdens de ceremonie te doen. Hij slikte even, waarna hij diep adem haalde. "Het spijt me, Hazel.." sprak hij zachtjes, gebroken, terwijl hij zijn kopje tegen haar lichaam aan drukte. "Ik heb het geprobeerd, echt.." fluisterde hij zachtjes. Hij had haar zoveel kansen gegeven, het was ook maar een punt geweest waarop ze haar geen kansen meer hadden kunnen geven. Hij liet zijn oortjes wat hangen, waarna hij even rond keek. Soms glipte er een traan uit zijn oog, zo af en toe, terwijl hij diep en trillerig adem haalde. "We moeten sterk zijn. Voor Winterkit. Voor Sandkit. Voor Shiverkit." sprak hij terwijl hij voorzichtig een pootje tegen haar drukte. "Ze hebben alleen nog maar ons en Wolfstar. Ze zijn mama al eerder kwijt geraakt dan ons. Ze zullen het misschien niet goed begrijpen.." De pijn was duidelijk nog hoorbaar in zijn stem, maar hij moest altijd de grote broer zijn. De kat die zich over iedereen ontfermd, over zijn familie ontfermde. Zelfs als dat betekende dat het ten koste ging van zichzelf. "We kunnen dit, Hazel. We hebben elkaar. We hebben elkaar altijd gehad. We komen ook hier doorheen." Uiteindelijk. Hij wist dat het een ijdele hoop was, maar hij kon blijven hopen. Maar hun halfsiblings zouden nog meer beroerd hiervan zijn dan dat zij waren. En eigenlijk dacht hij ook nog dat zij hun siblings misschien meer nodig gingen hebben dan andersom.

Tag: Hazelpaw


그대는 나의 이야기였다
[11-1-2021] Ceremonie Januari Unknow11

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
[11-1-2021] Ceremonie Januari Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: [11-1-2021] Ceremonie Januari   [11-1-2021] Ceremonie Januari Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 10:22

Falconpaw sloot zijn staart om haar heen en begon tegen haar te praten toen ze op de grond ging liggen. De koude ondergrond leek haar lichaam binnen te dringen en haar hart te bereiken, maar zijn stem was sterker. Haar broer zijn geruststelling was altijd sterker. Hij was haar rots in de branding, haar held. Ze had er geen idee van hoe zwaar het voor Falconpaw was, dat ze zo aan hem hing. Ze knipperde even met haar ogen toen hij zei dat hij het geprobeerd had, wat had hij geprobeerd? Hun moeder weer als moeder te zien misschien. Ze wist dat hij dat moeilijk vond na alles, maar dat was niet zijn schuld. Het was allemaal ook moeilijk. Hun moeder maakte het moeilijk, maar anderen ook. Ze moesten sterk zijn miauwde Falconpaw. Voor hun sibs. Ja, hij had gelijk. Normaal maakte Hazelpaw zich zo klein mogelijk. Rende ze alles van haar af en vluchtte ze weg. Dit keer mocht ze dat niet doen en voor het eerst herpakte ze zichzelf. Ze knikte. Ja, ze hadden elkaar en hun jongere siblings hadden hen nodig. Het rillen stopte en er brandde een nieuw vuur in haar hazelnootkleurige ogen. Falconpaw had haar een doel gegeven, zonder dat misschien zelf te beseffen. Dat was nu juist de manier om haar er doorheen te slepen. Ze krabbelde overeind. “Ja.” Miauwde ze alleen maar. Ze drukte nog even haar neus tegen hem aan. “Ik ga naar de nursery.” Ze draaide zich van het tafereel af en stapte in de richting van de nursery.

Tag: Falconpaw


[11-1-2021] Ceremonie Januari ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Tansypaw.
Member
[11-1-2021] Ceremonie Januari FfefbVt
Yanthe
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tansypaw.
BerichtOnderwerp: Re: [11-1-2021] Ceremonie Januari   [11-1-2021] Ceremonie Januari Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 21:30

Het enthousiasme was groot bij de kitten. Vandaag was dé dag, de dag waarop ze apprentice werd en niet langer zou slapen in de nursery. Ze stond meteen paraat, klaar om te vertrekken met de andere kits. Haar oogjes blonken, zoals ze altijd al hadden gedaan. Tansykit was nu eenmaal iemand die altijd heel blij was en enorm enthousiast over alles en niets. De eerste mededeling ging nogal snel aan haar voorbij. Iemand ging weg? Uiteraard kende Tansykit de elders van ziens, had al heel wat verhaaltjes van hen gehoord, maar de connectie was er nooit echt geweest. Tansykit liet haar blik van links naar rechts gaan en trok even met haar oortje bij de drama die zich afspeelde voor haar neusje. Dit was haar dag, toch? Even leek ze haar enthousiasme te verliezen, maar dat stopte meteen toen ze haar naam hoorde. Ohboi! "Tansykit, ook jij mag jouw naam ontvangen. Jij zal vanaf vandaag Tansypaw zijn en Rabbitcharm zal jouw mentor worden. Ik vertrouw er op dat je een goede tijd tegemoet gaat." haar oogjes werden groot. Die naam kende ze, die warrior had ze recent nog gesproken. Oh, wat was ze blij dat ze de elegante warrior had als mentor. Of ze nu een tunneler was of more hunter, was haar ontgaan. Ze had haar enthousiasme gericht op de mentor die ze had gekregen. Ze keek even naar de enkele verdrietige katten, die door het eerdere event niet helemaal zichzelf waren, waarna ze naar voren stapte om haar nieuwe mentor te begroeten.


[11-1-2021] Ceremonie Januari JLqedDm
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [11-1-2021] Ceremonie Januari   [11-1-2021] Ceremonie Januari Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[11-1-2021] Ceremonie Januari
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: