[Communication] Meet our maker 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Communication] Meet our maker

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
[Communication] Meet our maker August10
Bo3
675
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: [Communication] Meet our maker   [Communication] Meet our maker Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 17:53

Het was donker, en ze was alleen. Crystalstar zat in het gras naast het kleine meertje. Niemand wist dat ze hier was, niemand had haar het kamp uit zien glippen. Nadat ze Twistedheart terug had gebracht na zijn ondervraging en ervoor had gezorgd dat hij bewaakt werd was ze het kamp uitgeglipt en hierheen gekomen. Het leiderschap woog zwaarder op haar schouders dan ze initieel gemerkt had. Maar ze zou niet opgeven, dat had ze zich allang voorgenomen. Wel had Crystalstar niet het beste gevoel bij haar acties van een paar uur geleden. Ze had een onschuldige kat pijn gedaan. Natuurlijk was het geweest om haar clan te beschermen, maar hij bleef onschuldig. Daarom was ze nu hier. Ze zou haar ogen sluiten en vragen of ze nog in Starclan's gunst was. De clan van de sterren was onpartijdig, ze zouden haar compleet op haar acties en intenties beoordelen. Leaders mochten dan boven alle aardse katten staan, zij waren misschien nog wel meer onderworpen aan de grillen van Starclan's oordeel dan de gewone warriors. Zij moesten immers zelf het oordeel zijn. En Crystalstar's geloof was sterk, en boven alles wilde ze haar voorouders niet tegen zich laten keren.  
 
De grijze kattin ging liggen en sloot haar ogen. Ze opende haar bek en begon langzaam: "Oh, Starclan. Uw dienaar vraagt u om leiding. Breng mij alstublieft opnieuw een bezoek, nu ik het mij niet kan veroorloven naar highstones af te reizen." Daar zou ze sowieso gehoor hebben gekregen, dat wist ze. Nu was ze niet zo zeker van haar zaak. Misschien bleef het bij fluisteren in de duisternis. Ze legde haar kop op haar pootjes en voelde een zachte rust over haar heenkomen toen ze insliep, en direct wist ze dat ze niet alleen meer was. Ze hadden inderdaad gehoor gegeven. 
 
[Open voor 1 of 2 Starclankatten] 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenfall
StarClan
[Communication] Meet our maker Mr3jh3
M
827
Actief
"I swear I heard demons yelling"

CAT'S PROFILE
Age: Endless †
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Ravenfall
BerichtOnderwerp: Re: [Communication] Meet our maker   [Communication] Meet our maker Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 18:19

Hoewel zijn ogen nog altijd als bewolkt uit zagen als de tijd dat hij geleefd had als een blinde elder kon hij echter nu alles zien. Hij had dus gezien wat Crystalstar gedaan had, wat ze had moeten doen als leader zijnde om haar clan te beschermen; aldus haar eigen gedachtes. Ravenfall sloeg met zijn staart toen hij vanonder zijn poten naar beneden toe staarde. Haar lichaam glipte uit het kamp en niemand die merkte dat hun leader zomaar vertrokken was. Enkel hij, de sterren, konden zien wat ze deed. Konden zien wat ze dus gedaan had met de Shadowclanner om informatie uit hem te krijgen. De overleden Riverclanner had haar nog een leven geschonken, eentje waar de grijze she-cat naar toe streefde in haar leiderschap maar nu ook tegen haar zelf gebruikte. Ze stond voor rechtvaardigheid maar als ze andere katten zou martelen voor doelen als deze stond ze haarzelf in de weg, dan zouden straks de andere bij haar gerechtigheid halen. Wat als Twistedheart spreken zal tegen zijn vader? Dan zal er gegarandeerd oorlog zijn tussen de twee clans. Iets wat vermeden moest worden, vooral nu iedereen bijna aan hongerleed. De tom spitste zijn oren toen Crystalstar naar de hemel toe sprak. Hij had al aangevoeld dat ze vannacht contact wou met de sterren, vandaar dat hij hier al te wachten stond. De tom nam haar ziel mee in zijn poten en bracht haar met zich mee terug naar het hiernamaals. Als ze haar ogen echter zou openen, zal ze niet begroet worden in de fijne warme velden van de lente maar in een landschap dat bijna enkel nog uit grote plassen met rot water ontstond. Het modder zoog aan zijn poten terwijl hij naast de ontwakende leader stond. Enkele raven waren verspreid over het gebied. Soms kraaide een van hen maar naast dat was het stil. Zijn kopje keek naar beneden, in het zwarte water dat hen omringde. Hij keek naar de spiegelbeeld die daarin dreef en bleef erin kijken terwijl hij sprak: ''Wat is het wat je zoekt?'' Zijn stem was zwaar en hing dik in de grauwe lucht.The world around us is burning
[Communication] Meet our maker Glxhq910
But we're so cold

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
[Communication] Meet our maker August10
Bo3
675
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [Communication] Meet our maker   [Communication] Meet our maker Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 19:02

Geen hemelse velden in zacht sterrenlicht, geen eindeloze rust en pracht. Het was niet de plek waar ze op gehoopt had, niet de plek waarheen ze wilde gaan wanneer haar negen leven op waren. Het was er modderig en de poelen water die om haar heen lagen zagen er niet bepaald fris uit. Afgezien van een paar kraaiende raven was het er compleet stil. Ze merkte Ravenfall pas op toen hij zijn stem liet horen. De zwarte kater stond aan de rand van één van de poelen, en vroeg waar ze naar op zoek was. Crystalstar was niet helemaal op haar gemak. Er was weinig daar beneden wat haar angst kon aanjagen. Maar Starclan had macht over haar heden en toekomst, een macht waar ze zich niet tegen kon verzetten, als zij boos waren dan had ze meer te vrezen dan nagels en tanden. Ze dacht even na over haar antwoord en begon toen: "Ik wil weten of ik de gunst van Starclan nog heb." Sprak ze, niet proberend haar ongemak teveel te verbergen. Hij zou het toch wel weten. "Ik heb Twistedheart iets verschrikkelijks aangedaan, maar het was om mij en Riverclan te beschermen." Daar had ze direct spijt van. Starclan zou dat excuus nu wel begrepen hebben, ze zou hen niet overtuigen door het weer te herhalen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
StarClan
[Communication] Meet our maker XbUUF0W
Michelle
6641
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: [Communication] Meet our maker   [Communication] Meet our maker Icon_minitimewo 13 jan 2021 - 21:39

So I've been telling old stories, singing songs that make me think about where I came from
Iedereen maakte fouten. Iedereen liep eens of meerdere keren het verkeerde pad op in zijn of haar leven. Maar een fout die een leader begaat.. heeft gevolgen voor de gehele clan, het gehele woud. Het was daarom dat Butterstar niet geheel stil kon zitten terwijl haar opvolgster een gruwelijke fout beging. Een die zelfs zij.. Nee dat was niet waar, op het eind had Butter ook zo'n fout kunnen maken. Maar dat sprak alsnog niets goed.

Echter was de oud Riverclan leader ergens blij, misschien zelfs trots dat de partner van haar zoon, Riverclan's nieuwe leader, zelf naar starclan kwam, zelf vergiffenis kwam vragen, hoewel ze het anders uitsprak, of wij nog in haar gunst stonden. Het liet de oren van Butter heel even in haar nek vallen. Echter was het niet haar plaats om te spreken. In Starclan was ieder gelijk en Ravenfall had het woord. Dus zat zij in stilte, met ijzige blauwe ogen, starend naar de grijze kattin. Zonder een woord elk ding uitsprekende wat ze wou horen van Crystalstar. Elk excuus, woord voor woord. Riverclan was beter dan dit. Riverclan hoorde een voorbeeld te zetten en dit, dit was geen voorbeeld plaatsen.
And that's the reason why I seem so far away todayOne voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Communication] Meet our maker
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan-
Ga naar: