[Event] Then lightning strikes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] Then lightning strikes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
[Event] Then lightning strikes Original
Renske
1493
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 21:25

HOW CAN A MAN BE BRAVE
when he is afraid
TAG:   Pepperpaw, Wolfblood & Riverclan

NOTES:    Settleddust, Wolfblood en Pepperpaw zijn het kamp in geleid door Shrimppaw & co. Settleddust wil met Crystalstar praten over Twistedheart.

Settleddust had het, met een beetje oponthoud, voor elkaar gekregen dat hij naar het kamp werd geleid. Hij had ook al een mentale notitie gemaakt dat die witte kater op losse schroeven stond. Hij deed ook zijn best om kalm te blijven, maar door de evenementen nu allemaal bij elkaar op geteld, moest hij toegegeven dat zijn geduld erg werd getest. Hij zou zo zijn best moeten doen om niet zijn stem te verheffen tegen de Riverclan leider. En StarClan, Wolfblood zou hem het woord moeten laten doen. Niets tegen haar, hij was blij dat ze mee was, maar ze moest het niet verpesten. Voor Twistedheart niet, het ging nu even niet om hun eigen trots.

Het zicht van het kamp kwam hem bekend voor. Een blik ging naar Littlefish en hij gaf haar een klein knikje. Naast hem was Pepperpaw, die aan beide kanten geschild werd door hem en Wolfblood. Zijn groene ogen gingen onderzoekend langs de oever en het water. Gelukkig waren Shadowclanners ook niet te beroerd om hun poten nat te maken, aangezien ze in een moeras leefden.

De deputy hield nog steeds wijselijk zijn mond toen hij het kamp betrad. Ze zouden vast wel blikken vangen. Dat, en de grootte van hun patrouille nu. Crystalstar kon vast niet ver weg zijn. De blik op zijn gezicht was vlak, maar zijn oren stonden naar achteren gericht. Natuurlijk was hij hier niet welkom, maar ze hadden het er zelf toe gebracht. Hoe durfden ze zijn warrior mee te nemen. Crystalstar mocht hopen dat ze een goed excuus had, want hij had geen zin om hier wéér ruzie om te gaan voeren. Bovendien moest ze haar eigen warriors opvoeden. Ze wisten duidelijk dat Twistedheart hier ergens was en sommige van hem waren van plan geweest hem te weigeren. Hij nam plaats op de plek die hem werd aangewezen om te wachten en sprak nog steeds geen woord. Hij was misschien dan een jonge deputy, hij had nog steeds manieren. En hij was van plan zich uitmuntend te gedragen. Hij zou Riverclan geen extra ammunitie geven.

Open voor heel Riverclan.

S e t t l e d d u s t

And it hurts to know just how lovely you are
And be too far away to hold
But close enough to break my heart
I miss your smile
Feels like miles
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Then lightning strikes OQivzGZ
Yanthe
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Tinkerbell
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 21:41


De ochtendpatrouille was aan zijn aangekomen. Het was tijd om haar snoetje te laten zien en uit haar den te stappen zodat ze zich kon aanbieden voor de volgende patrouille van de dag. Ze was eerder altijd heel dromerig geweest, was nog steeds ene dromer en zag mogelijkheden in alles maar ze had het, sinds ze warrior was, netjes kunnen verdelen onder haar taken als trouwe warrior. Ze probeerde elke dag anders in te vullen, want ze was niet zo'n van van de structuur die ze hier soms had. Ze wilde afwisseling, avontuur. Vandaag zou zo'n dag zijn. Ze spitste haar ogen toen ze een gekende geur rook, een geur die hier niet thuis hoorde. Shadowclan! Ze sprong naar voren om haar plekje in te nemen en liet haar kopje afwachtend zakken. Wat deed de Shadowclan deputy hier in hun kamp?


[Event] Then lightning strikes NHqdkIe
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
[Event] Then lightning strikes NuAcDzE
Camilla/Debbie
626
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 21:48


Shrimppaw was blij dat er verder geen tegenspraak gekomen was - in ieder geval geen fysieke. Ze had de ShadowClanners naar het kamp geleid. Ze was wel een beetje zenuwachtig, ze wist niet zo goed of wat ze gedaan had het juiste was geweest. Maar toch, dat Crystalstar zomaar met een Warrior van een andere Clan aan komt zitten lag haar niet lekker. De ShadowClanners hadden het recht hem terug te vragen, hij moest immers ook gewoon terug vond ze. Met lichte pasjes liep ze voor hen uit het kamp in, waar ze wat zenuwachtig ging zitten. Crystalstar zou vanzelf wel tevoorschijn komen, toch?


if you see someone without a smile, give them one of yours
[Event] Then lightning strikes KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Outrage
Member
[Event] Then lightning strikes Tumblr_omcueqXSSX1sandloo2_r1_400
Sean
289
Actief
I may be as pretty as an angel, but I sure as hell ain't one.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Elder
Outrage
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 21:48


De elder had plaats genomen op een hoger gelegen steen naast de ingang van de elders den. Hij was aan het genieten van de warme zon op zijn vurige pels. Zijn kin was netjes geplaats op zijn voorpoten en zijn nutteloze ogen waren gesloten. Sinds het ongeval waren zijn ogen steeds meer vervaagd en nu was er een wazige schijn in zijn grasgroene kijkers. Niet dat hij er veel van kon zien, want tja haha lekker blind. Hij zuchtte even toen het kamp in leven leek te schieten... En niet zomaar in leven; er was iets aan de hand. Hij lichte zijn kop wat op en gromde zachtjes. Hij was moe en wilde gewoon pitten, er was immers niks anders te doen voor een blinde kat als hij. Kort proefde hij de lucht waarbij hij wel meteen de geur van ondere andere zijn geliefde dochter opmerkte. Zij was waarschijnlijk de enige kat die hij kon herkennen van haar geur alleen. Maar... Er was nog een andere opmerkelijke geur. Shadowclan? Hij vernauwde zijn ogen wat en richte instinctief zijn kijkers naar de plaats waar de geur vandaan kwam. Wat kwamen zij hier doen?


AND IN THEIR EYES HE WAS THE BAD GUY

THEME I, II, III
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
[Event] Then lightning strikes MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
135
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 21:53

Arcticwolf bevond zich voor de nursery, liggend op de grond om van de aankomende zonnestralen te genieten op zijn lichtte pels. Het seizoen bracht kou met zich mee maar hij deed zijn naam eer aan. Zijn pels was niet ontzettend lang maar wel intens dik, er was maar weinig wind of weer wat daar doorheen kwam. Dit was zijn periode van het jaar, zelfs al hoopte ook hij weer op de warme manen die prooi met zich mee brachten. Hij achtte zichzelf gewoon gelukkig dat zijn kittens niet meer op hun kwetsbaarste leeftijd waren. Kort keek hij achter zich naar waar ze zich zouden moeten bevinden.. toen onrust het kamp in sloop. De lichtgevlekte kater had niet lang nodig om de geur te herkennen, zelfs nog voor hij het ondier zag. Hoewel hij geen idee had waarom het was maakte dat voor hem ook niet uit, hij kon het altijd nog navragen bij zijn vader als hij die behoefte voelde. Hij flikkerde kort met zijn oor, trok deze naar achteren terwijl hij rechtop ging zitten. "Kinderen, hier blijven" Sprak hij naar zijn kroost voor ze de kans zouden krijgen nieuwsgierig te worden naar de vreemdeling. Voor hun vreemdeling, dat is. Niks meer dan dat. Een kater die ze eerder hadden gezien en daar bleef het bij. Hij rekte zichzelf uit terwijl zijn ijskoude blik richting de shadowclan deputy getuurd bleef. Oh hij was zeker niet kleinzielig maar de riverclanner wist zeker hoe hij een punt moest maken. Zijn blik wendde hij af waarde hij zichzelf naast zijn partner legde en deze kort wat poetsende likken gaf, zoals men deed met hun lief. Stik erin Settleddust, ze is van mij en zal dit blijven ook. En nog belangrijker, hij bevond zich zo dicht bij zijn Seamist om haar erop te wijzen bij wie haar loyaliteit toebehoorde. Deze verdomde schaduwkat of een loyale warrior uit je eigen clan die je kittens opvoedde, moeilijke keuze hoor. Maak de juiste.

+ Seamist en de babies


[Event] Then lightning strikes U4339F6
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
[Event] Then lightning strikes August10
Bo3
687
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 21:54

De commotie bracht haar haar den uit, waar Twistedheart op dat moment zat. "Hier blijven." Had ze gezegd, terwijl ze hem een scherpe blik gaf. Hij zou niet tegen haar bevel in gaan, daar had ze alle vertrouwen in. Ze had hem sinds die eerste keer niks fysieks meer aangedaan, maar haar aanzien was de afgelopen dagen al genoeg geweest om hem te doen terugdeinzen. Crystalstar was niet al te geschokt door de katten die in haar kamp zaten, noch was ze bang voor hen. Drie jongelingen, in een kamp vol ervaren warriors. Ze zag hoe Settleddust ging zitten en keek hem aan, een bloedserieuze blik op haar strakke gelaat. Whitewalker was één van de patrouilleleden geweest, net als Shrimppaw. Crystalstar kon al wel raden wie ervoor had gezorgd dat deze Shadowclankatten nu tegenover haar stonden. Ondanks haar gebrek aan verassing of angst, borrelde er wel een intense woede in haar binnenste op. "Ik dacht echt dat jullie je gezichten hier een tijdje niet zouden laten zien. Na jullie laatste bezoek." Sprak ze, luid genoeg zodat iedereen die meeluisterde elk woord kon horen. De laatste keer dat deze clan haar territorium had betreden hadden ze hen een val in geleid. Een val waarvan Acornstar de organisator gratie had verleend. Crystalstar ging zelf niet zitten, ze stonden niet op hetzelfde niveau hier. Zij was niet alleen leader maar de Shadowclankatten zaten ook nog eens gevangen op een eiland waarvandaan geen snelle uitweg was voor degenen die niet konden zwemmen. "Zeg op, wat willen jullie? En wat weerhoud mij ervan om jullie door de rivier terug te sturen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Then lightning strikes PxpEHT9
Camilla
84
Actief
love is fire

CAT'S PROFILE
Age: 5 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Brackenkit
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:03


Het katertje was nog heerlijk aan het spelen als een kitten, wat hij ook was, maar hij vond zichzelf natuurlijk al heel groot genoeg om al lang Apprentice te zijn. Brackenkit had het eerst niet door dat er een hele horde katten het kamp binnenkwam. Dat is soms wel vaker zo, als patrouilles terugkomen. Toch, aan de reactie van de katten om hem heen merkte hij dat het niet helemaal pluis was. Brackenkit liet het mosballetje voor wat het was en draaide zich om, waarna hij een geschokt kreetje slaakte. Hey! Dat is de grote kater die op hem lijkt! Kwam hij op bezoek? 'Kinderen, hier blijven,' hoorde hij zijn vader zeggen. Bracken draaide met zijn oortje maar bleef zitten waar hij zat, zijn groene oogjes groot. Hij was heel nieuwsgierig.


[Event] Then lightning strikes PxdtbVp
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Then lightning strikes DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Specklekit.
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:06


Specklekit had het voor elkaar gekregen dat ze weer eens buiten de nursery mocht spelen, zolang iemand maar hun ogen op haar kon houden. Iets wat niet heel moeilijk was, aangezien bijna heel het kamp te zien was. Het was alleen een beetje jammer dat ze de dens niet kon ontdekken, al was er genoeg te doen door met een paar van de andere kittens te stoeien die ook mee naar buiten waren gekomen. Het was dan ook niet eens gek dat ze de vreemde kat die het kamp binnen was gekomen niet opmerkte. Nee, zoveel katten had het kleintje nog niet ontmoet uit de clan, dus hou zou gerust eens iemand kunnen zijn die ze nog niet kende. Maar toen gingen er meer katten gapen en werd ook haar aandacht getrokken en toen ze dichterbij kwam merkte ze op dat hij dezelfde geur als die andere vreemde kat die een tijdje terug het kamp binnen was gekomen. Een andere geur als die ze gewend was. Het gekste was nog dat hij met haar mama naar binnen was gekomen en haar leek te kennen. Ze vernauwde haar oogjes. Hoe kende hij haar mama? Ze wilde op hem afstappen om het te vragen toen Crystalstar ineens verscheen.

Ze had de leider ontmoet in de nursery, maar nou leek ze daar niet vandaan te komen. De grijze kattin leek in ieder geval niet heel blij, al snapte Specklekit dat niet precies. Was dit een gemene kat? Zo leek het er wel op, als ze de leider zo hoorde spreken. De gevlekte kitten wriemelde zich naar voren om een eerste rangs plekje in te pikken, net toen de leider haar laatste woorden uit sprak. Hoe Specklekit het zag had ze haar nu netjes laten uitpraten en kon ze haar eigen vraag stellen. “Hoe ken jij mijn mama?” Riep ze dan ook naar de vreemde indringer toe, helemaal niet doorhebbende dat ze een serieuze, en eventueel gevaarlijke, situatie onderbrak.[Event] Then lightning strikes Speckl10
[Event] Then lightning strikes 646-6461482_svg-library-download-fish-pixel-pixels-pixelart-aesthetic


Laatst aangepast door Specklekit. op do 14 jan 2021 - 22:13; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lynxfang
Member
[Event] Then lightning strikes 29frujn
Doelinstellingen(Aims)
1881
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 85 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lynxfang
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:07


De kater was net terug gekomen van de jacht, waarbij hij helaas minder gevangen had dan hij gehoopt had en zat nu in het kamp te kijken naar de anderen. Het was rustig momenteel, maar binnen een paar seconden zou die rust verbreken. Er kwamen katten door het riet het kamp in lopen en normaal gesproken was dat geen probleem, maar nu naast een paar Riverclanners waren het Shadowclanners. Het was niet de eerste keer, enkel leken ze nu niet in nood te zijn. Lynxfang kwam overeind toen hij Settleddust herkende, wie Acornstar als Deputy had aangesteld. Hij wist van de Warrior die Crystalstar vasthield in hun kamp, iets waar hij niet mee eens was maar hij had geen kans gevonden om zijn mening er over te geven. Hoogstwaarschijnlijk was het bezoek om hem terug te krijgen. Lynxfang voegde zich bij de anderen, het bezoek vlug opnemend. Ze waren maar met zijn drieën en een was een Medicine Cat, dus ze waren hier niet meteen voor een gevecht. De grijze Leader van Riverclan kwam ook al aanlopen, ze was echter duidelijk niet blij met dit bezoek. Of ze deed alsof ze van niks wist of ze gaf niet zomaar toe. Lynxfang trok met zijn oor, twijfelend. Hij dacht aan zijn gesprek met Acornstar en wist vaag van de spanningen tussen de twee leaders. Het zou hem niet verbazen als Crystalstar's acties er mee te maken hadden, al hoopte hij het niet. Het leek er erg op dat ze zich door emotie liet leiden, want niet goed was voor een Leader.


[Event] Then lightning strikes Scherm17
Euh, een beetje help hier?:
 
[Event] Then lightning strikes I_need10


Laatst aangepast door Lynxfang op do 14 jan 2021 - 22:18; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
[Event] Then lightning strikes Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
853
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 21 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:08


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD
Haar vacht kwam overeind, zowel uit ongemak als om dreigend over te komen op alle nieusgwierige vissenogen die op hen gericht werden. Ze wist dat Settleddust eigenlijk gewoon een gezellig theekransje wilde, waarbij ze Twistedheart op kwamen halen uit Småland omdat hij vast was komen te zitten in de ballenbak. Maar er hing een spanning in de lucht die wel duidelijk maakte dat Crystalstar en haar clan duidelijk niet meer zo vriendelijk waren als toen ze onder Pantherstar ter hulp waren gekomen. Wolf zette haar poten uit elkaar en rechtte haar rug, de blikken van anderen zonder angst ontvangend - ook die van de grijze leader. In principe had ze zich voorgenomen om het woord weer aan de deputy te laten, hij was toch wel een beetje meer genuanceerd dan haar, maar toen de leader op zo'n toon sprak kon ze het niet laten haar bek open te trekken. Een zachte grom verliet haar bek, woedend omdat ze zijn geur hier letterlijk kon ruiken. "Geloof ons, we komen jullie vissenhol niet bezoeken voor ons plezier," snoof ze tegen de leader. "Waar. Is.Twistedheart," er kwam eigenlijk nog een 'kreng' achterna, maar die kon ze nog net inslikken toen ze Pepperpaw bij zich zag. Ze wist niet hoe ver die honden zouden gaan, maar ze zou niet alleen hopen dat ze geen medicine cats aan zouden vallen.  'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
[Event] Then lightning strikes Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
[Event] Then lightning strikes August10
Bo3
687
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:16

De katten verzamelden snel om hen heen, waar Crystalstar blij mee was. veel Riverclankatten betekende veel zekerheid, veel druk. Zij had alle macht hier, zij hadden niets. Ze keek Settleddust verwachtingsvol aan, maar in plaats van hem sprak de kattin die naast hem stond. Crystalstar draaide haar kop bijna verveeld naar haar toe. Wat was dit nou weer voor dramatisch gevalletje? De leader glimlachte haar tanden even bloot en schudde haar kop. "Stilte, de volwassenen zijn aan het woord." Dat zou veel kwaad bloed losmaken, precies waar ze op uit was. Zonder de kattin verder nog een blik waardig te keuren, keerde ze zich weer tot Settleddust.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousekit
Member
[Event] Then lightning strikes F4Mgz2j
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Mousekit
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:18


Mousekit had het helemaal tot de ingang van de nursery gewaagd. Ze vondt het leuk om dat te doen; iedereen in hun dagelijkse routine te observeren. Het was een drukke boel allemaal; het deed haar een beetje denken aan een mieren kolonie. Iedereen had een rang en taken die daar bij hoorde- taken die ook elke dag werden uitgevoerd. Zo de molen draaiend houdend. Wat verrast knipperde de kitten met haar oogjes toen ze een groepje vreemdelingen opmerkte. Waar al snel een menigte rond verzamelde. De andere katten leken op hun, ze droegen alleen een andere geur met zich mee. Ze kon de stem van haar moeder horen, maar wat ze precies zei kon Mousekit niet uitmaken. Voorzichtig trippelde de poes naar een bekende die ze gespot had in de massa. "Psst Shrimppaw, wat is er aan de hand?" Miauwde ze zachtjes terwijl ze dicht tegen de poes aan ging zitten. Voor veiligheid redenen.

Tag: Shrimp


[Event] Then lightning strikes ToywdzD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Then lightning strikes BBTakD
Bunny
383
Actief
"Small steps every day"

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Littlefish
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:19

Littlefish leidde de Shadowclanners hun camp in en moest moeite doen om geen zeer vrolijke uitdrukking op haar gezicht te hebben. Wie haar kende zag de twinkeling in haar ogen, maar verder was ze redelijk neutraal. Natuurlijk was ze blij om haar broer opnieuw zo dicht bij haar te hebben, ook al was het maar voor even. Ze miste hem soms, en vooral dan al die dingen die hij moest missen. Zoals haar kittens, bijvoorbeeld. Het duurde niet lzng voor een van hen, haar nieuwsgierige Specklekit, zich bij henvoegde, zelfs terwijl chaos ontstond in de rest van het camp bij de plotselinge indringers. Crystalstar sprak Settleddust aan, maar haar mondige dochter vroeg luid hoe ze hem kende; ze zal gemerkt hebben hoe hij haar nog even toegeknikt had voor de hel was losgebarsten. Littlefish glimlachte naar het poesje, haar niet aansprekend op haar misschien onbeleefde of slecht getimede opmerking. "Dit is mijn broer, jullie oom! Hij heet Settleddust en hij is de deputy van Shadowclan.", antwoordde ze met twinkelende oogjes en trots in haar stem. Ze wierp haar blik even opnieuw op hem. Momenteel kon ze hem niet lastigvallen, had hij belangrijkere dingen aan zijn hoofd, maar ze hoopte dat ze even tijd zou hebben om hem haar kittens voor te stellen voor hij weer terug zou moeten naar zijn eigen clan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wolfblood
Member
[Event] Then lightning strikes Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
853
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 21 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:24


when i need to
I'll bare my bloody fangs
WOLF-BLOOD
Oh ze zou die glimlach van haar bek af rammen als het moest. Haar nekharen kwamen alleen nog maar verder overeind en haar ogen glansden met een kwaad vuur. De moeite die ze moest doen om haar uitgeklapte nagels niet over haar neus te halen was heel erg groot, maar ze wist dat Settleddust haar zou villen. Nou, eigenlijk, als dat het ergste was. "Exact, dus luisteren kreng," Dit keer slikte ze de 'kreng' niet bepaald in. Ze was volwassen. Volwassen genoeg om d'r naam te dragen en twee doden op diezelfde naam te hebben. Anders had ze nog wel Wolfpaw geheten, en dit keer was er geen Waspsting om haar weer te degraderen. Haar ogen gingen over de rest van de Riverclanners heen en knarsetandend moest ze ondervinden dat ze ze echt niet allemaal tegelijk aan kon, hoe graag ze zichzelf dat ook wijs maakte. Haar vurige blik ontmoette die van Settleddust en de betekenis was heel erg duidelijk - Jij gaat dit nu regelen of ik ga klappen 'Fate whispered to the wolf: 'You cannot withstand the storm'
[Event] Then lightning strikes Wolfospoging1111
'To which the wolf replied: "I am the storm"'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormkit
Member
[Event] Then lightning strikes DPKsfdL
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Stormkit
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:28

Nieuwsgierig genoeg was Stormkit achter zijn zusje en moeder aangewandeld, wetend waarom er zoveel commotie was. Hij nam alles in zich op, zelfs de woorden van zijn vader, moeder en de leader, maar trok zich er niet veel van aan. Hij ging bij zijn zusje, Specklekit, staan en keek met grote ogen naar zijn moeder toen ze vertelde dat het familie was. "Maar waarom is hij dan hier?" vroeg Stormkit op een nieuwsgierige toon. Hij ging zitten en legde zijn oortjes in zijn nek toe er opeens met een snauwende stem over hem heen kwam. Hij keek naar de katten die roken naar .. hij wist niet precies wat het was, maar het rook ranzig. Eens zien wat mama en papa gingen zeggen, ze zouden het toch niet zo over zich heen laten gaan?. storm.watcher .
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimppaw
Medicine cat
[Event] Then lightning strikes NuAcDzE
Camilla/Debbie
626
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Shrimppaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:29

Al snel kwamen haar Clangenoten naar voren, nieuwsgierig natuurlijk naar de ShadowClanners en de reden van hun komst. Ze keek wat zenuwachtig om zich heen. Ze wist vervolgens niet zo goed of ze nou opgelucht of een beetje bang moest zijn toen Crystalstar tevoorschijn kwam en - zoals ze al wel een beetje verwacht had - hen op een niet zo aardige manier begroette. Voordat de Deputy wat kon zeggen, viel de grote Warrior naast hem, haar in de reden. Shrimppaw draaide nerveus haar oortjes naar achteren. Ze schrok een beetje toen er opeens een stemmetje naast haar klonk. Ze keek om en zag Mousekit, die had gevraagd wat er aan de hand was. 'Oh, uh..' begon Shrimppaw zacht fluisterend, even kort opkijkend bij de woordenwissel tussen haar Leader en de Warrior. 'Er zijn ShadowClanners op bezoek voor... Iets.' Ze had het eerder wel uitgesproken, maar ze wilde de kleine hersentjes van het poesje nog niet kwellen met politieke zaken. Daarbij, erg veel zin had ze ook niet om het nú te moeten gaan uitleggen.


if you see someone without a smile, give them one of yours
[Event] Then lightning strikes KZWz3TH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Then lightning strikes 088ecb62d570aae
Donald Dodo
94
Actief
the ocean doesnt apologize for it's depth
and the mountains do not seek
forgiveness for the space they take so,
neither shall I.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Juicebubble
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:44


Met een gefrustreerde zwiep van haar staart kwam de flame point poes overeind van haar plekje in de zon toen de shadowclanners het kamp binnen kwamen. De katten die het kamp binnen gewandeld waren waren zeker niet de oudste die ze hadden en Juicebubble snoof. Als dit het beste was wat Acornstar te bieden had om zijn zoon op te halen gaf hij vast niks om dat kind. Ze liep met grote passen in de richting van haar broer Outrage en hield haar blauwe kijkers op de katten gericht. Ze was haar andere broer al kwijtgeraakt en Outrage zou ze -al wilde ze het niet toegeven- beschermen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Then lightning strikes Original
Renske
1493
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:47

HOW CAN A MAN BE BRAVE
when he is afraid
TAG:   Pepperpaw, Wolfblood & Riverclan

NOTES:    Settleddust, Wolfblood en Pepperpaw zijn het kamp in geleid door Shrimppaw & co. Settleddust wil met Crystalstar praten over Twistedheart.

Heel lang zat hij niet alleen. Maar het was genoeg tijd om een blik op de nursery te werpen. Hij wist dat hij een fout maakte het moment dat hij dat deed. Het beeld dat hij daar aantrof was een regelrechte schop in zijn hart. Zijn Seamist, die werd betast door dat... dat monster. Alles in hem schreeuwde om die stomme blik van zijn kop te slaan. Hij zag zijn kitten bij hen. Het was een tastbaar, zo'n duidelijk beeld van alle fouten die hij had gemaakt. Hij moest zo zijn best doen om niets aan zijn houding te verraden en hij keek maar voor een seconde, want Crystalstar kwam eraan.

Daar was ze dan. De grijze leider liep regelrecht naar hun toe en Settleddust rechtte zijn schouders. Hij drukte zijn schouder even geruststellend tegen Pepperpaw. Dit zou allemaal wel goedkomen. Maar Crystalstar was duidelijk opgestaan en koos geweld. Direct een sneer gooien naar hun vorige bezoek. Dat waren andere tijden, andere oorlogen. Dat was compleet fout gegaan, zonder iemands schuld. Maar er was duidelijk nog slecht bloed tussen hen. Hij wilde antwoord geven op haar vraag, maar Wolfblood was hem voor. Bovendien kakelde een kitten er doorheen. Littlefish haar kitten, was snel genoeg duidelijk, die met vrolijke stem hem voorstelde. Hij wierp een blik op zijn zus. Niet nu, niet hier. Maar er kwam een klein glimlachje naar zijn neefje en nichtje. Als hij langer de tijd had gehad, zou hij ze goed bekijken. Maar hij moest ingrijpen, want het duurde niet lang voordat Wolfblood haar eerste belediging had gegooid. Ze keek hem aan met een donkere blik en hij keek haar net zo knorrig terug. Ze zouden dit fatsoenlijk oplossen, ook al leek Crystalstar daar vanaf moment één als geen zin in te hebben. Maar het was nu eenmaal gezegd en hij zou Wolfblood niet corrigeren. Niet in vijandig kamp. Hij was al lang blij dat ze niet met elkaar op de vuist gingen. Nog niet. Al had ze natuurlijk gelijk. Wolfblood was ook een volwassene, en een vurige warrior, al dan wel niet zijn meest loyale.

‘Wat Wolfblood wil zeggen is, is dat ik weet dat jullie mijn warrior hier hebben. Je kan maar beter een goed excuus daarvoor hebben, want je hebt geen enkel recht om een Shadowclanner mee te nemen en vast te houden,’ sprak hij duidelijk, recht voor zijn raap, maar zijn toon bleef zakelijk en kalm. ‘Je medicine cat was zo vriendelijk mij naar jullie kamp te leiden om het te bespreken.’ Hij knikte naar de jonge poes. Ja, als zij er niet was geweest, zou hij niet weten hoe lang ze om hadden getut en elkaar hadden uitgescholden.

S e t t l e d d u s t

And it hurts to know just how lovely you are
And be too far away to hold
But close enough to break my heart
I miss your smile
Feels like miles


Laatst aangepast door Settleddust op do 14 jan 2021 - 23:12; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
[Event] Then lightning strikes August10
Bo3
687
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 23:08


Oh, die dame had er zin in. Crystalstar liet haar oog nog éénmaal opzij glijden, alleen maar om nogmaals haar kop te schudden en licht te glimlachen. Het was een waarschuwing, de eerste en de laatste. Dit was haar kamp, hier golden haar regels en hier luisterde iedereen naar haar. Niemand onder Starclan kon haar hier iets opdragen. Eindelijk sprak Settleddust weer, nadat hij het nodig had gevonden contact te zoeken met zijn zusje. Hij begon natuurlijk direct over Twistedheart, en Crystalstar blies haar adem langzaam door haar tanden naar buiten. Ze kreeg ook direct bevestiging dat Shrimppaw hen hierheen gebracht had. Als dit voorbij was zouden ze nog wel eens even praten. "Ik heb Twistedheart hier niet zonder reden mee naartoe genomen. Maar dat zal je allemaal nog wel te weten komen. Ik ga me hier in mijn kamp niet verontschuldigen." Beloofde ze de deputy, nu haar blik weer helemaal serieus was geworden. Ze was de belichaming van koele ernst. "Wat ben je bereid me te geven voor hem? Of moet ik geloven dat Acornstar je hierheen heeft gebracht met lege poten, en verwacht dat ik hem overhandig in ruil voor jullie goede manieren?" Ze trok een quasi-vragende blik.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Then lightning strikes DPKsfdL
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Specklekit.
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Then lightning strikes    [Event] Then lightning strikes Icon_minitimevr 15 jan 2021 - 0:06

Haar broertje, Stormkit, was haar al gauw gevolgd en had zich aan haar zijde geplant vlak nadat ze haar vraag had gesteld. Even leek niemand haar er aandacht aan te besteden en wilde ze weer haar mond opentrekken toen haar mama met een glimlach aan een antwoord begon. Blijkbaar was de vreemde kater mama’s broer en was hij de deputy van Shadowclan. Maar iets in dat antwoord klopte niet in haar kleine kopje. Als hij mama’s broer was, waarom zat hij dan in een andere clan? Haar broertje zat toch ook in dezelfde clan als dat zij zelf zat. Stormkit vroeg waarom hij hier was, maar zij kon er een beter doen. “Waarom is hij Shadowclan?” Vroeg ze even nieuwsgierig als haar broertje. De hele situatie die er omheen gaande was escaleerde alleen op dat moment. Voordat zij of haar broertje een antwoord op hun vragen konden krijgen. Boos geschreeuw barstte los uit een van de vreemdelingen en Specklekit dook lichtelijk in elkaar. Dit was ineens niet meer zo leuk.


[Event] Then lightning strikes Speckl10
[Event] Then lightning strikes 646-6461482_svg-library-download-fish-pixel-pixels-pixelart-aesthetic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] Then lightning strikes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: