Shut your pretty mouth[Training] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Shut your pretty mouth[Training]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shut your pretty mouth[Training] DPKsfdL
73
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 52 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Grimestripe
BerichtOnderwerp: Shut your pretty mouth[Training]   Shut your pretty mouth[Training] Icon_minitimedo 14 jan 2021 - 22:51

Grimestripe liep met gemixte gevoelens rond, meer dan normaal. Hij was blij, als je het dan kan noemen, dat Crystalstar hem een Apprentice gegunt had, maar wist vrij zeker dat ze het niet gedaan had als hij er niet zelf om gevraagd had. Daarnaast was het probleem van wie nu onder zijn hoede stond, Ebonypaw, die vast en zeker alles al uitstekend wist. Ze zou hem vast niet eens nodig hebben, aangezien ze uitstekend zichzelf les kon geven. Zoals hij al wist. Echter moesten ze dit beide doen en het was al wat laat in de ochtend toen Grimestripe haar opzocht in het kamp en nors vertelde dat ze mee moest komen. Hij zou haar niet te veel aan het woord laten, want ze moest naar hem luisteren. Zwijgend ging hij naar de Highlands, proberend haar duidelijk te maken dat hij geen zachte mentor ging zijn die gezellig een gesprekje met je aanknoopte. Al was dat misschien al duidelijk genoeg. "Ver genoeg''bromde hij waarna hij zich omdraaide, neerpleurde en de poes aankeek. Urgh, hoe deed je dit nou weer? Ze was al een Apprentice, dus ze wist al wat. "Wat weet je?''vroeg hij niet bepaald vriendelijk en enigszins ongeduldig. Ze kon maar beter met een compacte versie komen van haar kennis.

-Ebonypaw


Don't make me a liar, 'cause I swear to God
Shut your pretty mouth[Training] Gr317
When I said it, I thought it was true
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ebonypaw
Member
Shut your pretty mouth[Training] DPKsfdL
Anonymous
20
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Ebonypaw
BerichtOnderwerp: Re: Shut your pretty mouth[Training]   Shut your pretty mouth[Training] Icon_minitimeVandaag om 17:07

Ebonypaw onderdrukte een zachte zucht toen Grimestripe haar meenam voor de training. Het was al vrij laat in de ochtend en Ebonypaw had eigenlijk gehoopt dat Grimestripe net zo strikt zou zijn als haar vorige mentor en dus op tijd zou beginnen, maar dat leek er niet in te zitten. De zwart-witte poes volgde hem op een drafje en uiteindelijk kwamen ze uit bij de Highlands, waar ze haar blik op hem richtte toen hij vroeg wat ze al wist. “Ik heb het territorium al gezien, heb al wat kennis van de andere Clans en de code, heb alle taken uitgelegd gekregen die ik binnen het kamp moet doen en ken alle jachttechnieken al. Ik heb van elke jachttechniek ook al een prooi gevangen en we gingen eigenlijk net beginnen aan de vechttrainingen.” Ze stak het niet bepaald onder stoelen of banken dat ze haar goede geheugen had gebruikt om het in de praktijk te brengen en dat ze, voor zo’n jonge apprentice, eigenlijk al best ver was met haar training. De hint van trots was dan ook niet te onderdrukken in zowel haar stem als haar blik terwijl ze uitlegde aan Grimestripe wat ze al kon en wat ze nog moest doen en ze wachtte met een glimlach af op wat hij ging zeggen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shut your pretty mouth[Training]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: