a 12 ounce steak 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 a 12 ounce steak

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Beef
Member
a 12 ounce steak DPKsfdL
Bunny
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Beef
BerichtOnderwerp: a 12 ounce steak   a 12 ounce steak Icon_minitimedi 19 jan 2021 - 16:37

Vrolijk fluitend liep Beef doorheen de tweebeenplaats. Het leek alsof niets veranderd was, hoewel hun levens opeens zo door elkaar gegooid waren. Een nieuwe leider, een nieuwe captain, nieuwe regels, zijn moeder was weg en twee van zijn zussen waren dood. Toch was Beef vrolijk en kalm, zoals hij altijd was, onbewogen bij al die veranderingen. In tegenstelling tot Cheriey. Maar de grote kater was niet heel oplettend en was zich niet bewust van de gemoedstoestand van zijn zus. Nee, toen hij haar spotte liep hij op haar af met een vrolijke glans in zijn rode ogen. "Hey zussie!", begroette hij haar met een grijns. Hoewel zijn uitdrukking niet gemeen was, was er ook nooit iets van warmte in te vinden. Hij leek steeds maar heel oppervlakkig.

+ Cheriey eerst


a 12 ounce steak CBafX1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cheriey
Member
a 12 ounce steak Cherie31
Sannemander>:)
217
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young one
Cheriey
BerichtOnderwerp: Re: a 12 ounce steak   a 12 ounce steak Icon_minitimedi 19 jan 2021 - 18:15

Fall   They hit like bullets. When her petals

Misschien was het maar goed, was het beter dat ze het niet gedurfd had op te kijken. Dat ze het niet in d'r zelf kon opbrengen om Azazel's lichaam voor een twee keer te zien. Ze was immers een watje, een gefaalde ziel. Maar ergens was het misschien wel goed geweest. Ze had niet hoeven zien hoe Beef zonder te veel moeite over het lijk van hun zusje was gestapt, enkel gehoord had ze. Gehoord hoe hij de nieuwe commander feliciteerde. Ze sloeg kort haar nageltjes in het ijskoude sneeuw. Natuurlijk, ze wist dat voor het slechtziende oog, het volledig Azazel's eigen schuld was geweest. Maar zij was niet slechtziend. Zij zag dat ze het de jonge poes niet verwijten kon. Skadi was niet veel ouder dan hen, aangewezen door een vreselijk type. Jong, ze waren nog zo jong. Hadden de kans niet gekregen op te groeien. Te jong om zich bewust te zijn van zware consquenties. Daarbij, wat ze ook gedaan had, Azazel was haar zusje. Haar bloedverwant. Net als Aura dat was. En hun doden? Ze braken haar hart in duizend stukje, als het vertrek van mama dat nog niet gedaan had. Als hun door de modder gesleurde reputatie dat nog niet gedaan had.

Het poesje slikte, draaide haar oortjes tegen haar pluizige nek en deed haar oogjes dicht. Zag alles nogmaals voor haar ogen afspelen. Aura, Azazel. Beef, gaf je dan echt niks om je Siblings? Ze legde haar gebroken blik op de grote kater. Ooit had ze zich veilig bij hem gevoeld, had ze die spierkracht bewonderd, maar nu? Wetende dat er een kans was dat hij net zo onverschillig zou zijn als zij daar dood in de sneeuw gelegen had? Cheriey zuchtte geluidloos, ze kon niet op hem rekenen een steun in de rug te zijn. "Beef" mauwde ze, haar stem iet wat schor.

Beef was nooit de slimste geweest, dat wist ze, vroeg zich ergens af of hij wel door had wat het nieuwe regime met haar meebracht. Maar voor haar was zijn inteligentie level nog even geen excuus. Geen manier om zijn onverschillige gedrag goed te praten. Nog niet, nu de gebeurtenissen zo vers op gedachten lagen als de sneeuw onder hun poten. "Wat is er aan de hand?" vroeg ze enkel, de kater een korte blik gunnend, hij was nog steeds haar broertje, ook al kon ze dezelfde hoeveelheid liefde niet van hem terug verwachtte.

♠ ♥ ♣ ♦a 12 ounce steak 9IVBpNV

CHERIEY
SOMEDAY WE WILL FORESEE OBSTACLES
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beef
Member
a 12 ounce steak DPKsfdL
Bunny
79
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Beef
BerichtOnderwerp: Re: a 12 ounce steak   a 12 ounce steak Icon_minitimezo 7 maa 2021 - 23:31

Beef hief zijn hoofdje scheef bij de vraag van zijn zus wat er aan de hand was, bijna vragend, al verdeen die onzekerheid in zijn blik net zo snel als hij gekomen was. "Zin in een spelletje?", vroeg hij, zijn stem bijna schel, voor zover dat kon met een stem die zo laag was als die van hem. Dat kwam met de grootte en de brede borstkas, waarschijnlijk. Het was zijn antwoord op de vraag die ze gesteld had. Er was altijd wel een spelletje aan de hand voor hem, ook al kende hij vaak de regels niet volledig en ontbrak de context of de gevolgen. Nee, hij zag enkel het leuke, het simpele, datgene wat hij begreep. en verder was er niets meer in het leven, niets meer dan die spelletjes.


a 12 ounce steak CBafX1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cheriey
Member
a 12 ounce steak Cherie31
Sannemander>:)
217
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young one
Cheriey
BerichtOnderwerp: Re: a 12 ounce steak   a 12 ounce steak Icon_minitimevr 19 maa 2021 - 23:19

a 12 ounce steak Dba4k6c-04b5455b-b005-4610-bf8a-ad03a864ee5d.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNWZkMDQ1ZmYtNDIyNS00ZWYwLWEwYWMtYWZmM2VjZmM1MWQ3XC9kYmE0azZjLTA0YjU0NTViLWIwMDUtNDYxMC1iZjhhLWFkMDNhODY0ZWU1ZC5wbmcifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ


Een spelletje? Cheriey slikte, keek haar broer al puzzelend aan. Vroeg zich af hoeveel er daadwerkelijk gebeurde daarboven, al wist ze het antwoord eigenlijk al wel. Het waren immers simpele woorden voor een simpel denkende man. Een man die geen begrip leek te hebben voor alles wat voelde, enkel het woord van acties half begreep. Ze zuchtte zachtjes, hoewel nog altijd boos op de kater wist ze dat hij alles was wat ze nog had. Dat ze het hem niet kwalijk kon nemen. Meebuigen was de enige manier waarop ze nog iets van een band zouden behouden. "Wat voor spelletje? Beef?"a 12 ounce steak 9IVBpNV

CHERIEY
SOMEDAY WE WILL FORESEE OBSTACLES
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: a 12 ounce steak   a 12 ounce steak Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
a 12 ounce steak
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: