Mono 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Mono

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Zahida
Member
Mono CtVqjS4
L O I S
266
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zahida
BerichtOnderwerp: Mono   Mono Icon_minitimema 25 jan 2021 - 14:18

Haar oren drukten zich in haar nek terwijl sneeuw naar beneden dwarrelde. Dit was de zoveelste dag op rij dat het sneeuwde. Het leek wel alsof de wereld nooit meer kleur zou krijgen, dat alles permanent wit gekleurd zou blijven. Al het water in de stad was veranderd naar ijs en bovenal was het koud. Drinken werd lastig, eten werd lastig, en een lekkere plek om te slapen had ze ook niet meer. God, wat verlangde ze nu terug naar haar prachtige welverdiende nest in de warmste schuur van 't kamp. Maar die stond niet meer, nee, alles was plat gemaaid door de mens. Precies in de winter. Ze zou is aan Orchis moeten vragen hoe het zat met een nieuw kamp, een nieuwe plek. Immers was hij de eerste geweest om op Brat te haten dat ze dit nog niet gefixt had, maar ondertussen was er van hem ook nog geen oplossing gekomen. Toch was ze ietwat huiverig om dit dan aan te snijden, ze was niet van plan hem tegen de haren in te strijken en dat leek verschrikkelijk snel te gebeuren. Met een bedrukt gezicht liep ze zo door de straten, in haar gedachtes verzonken.
- Kauhu 1st


Mono 10pvxmwMono 2gxnp75Mono 2hqc5lxMono 2iha58wMono 34nodx3Mono VmwrhyMono 89lmSOJMono 23mrb6wMono COxUkZtMono Okd2lwMono 10pvxmwMono 10pvxmw
Mono Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kauhu
Member
Mono DPKsfdL
Anonymous
76
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Kauhu
BerichtOnderwerp: Re: Mono   Mono Icon_minitimevr 29 jan 2021 - 12:53

Hun thuis was verwoest. De schuren waar hij eerst dekking had kunnen vinden zodra hij genoeg hondentanden had, bestonden niet meer en in de open plek waar ze nu zaten, was niet genoeg beschutting te vinden om warm te blijven. Hij zou in de stad opzoek zijn gegaan naar een plekje waar hij kon verblijven als hij niet zeker wist of dit Orchis tegen de haren in zou strijken of niet. De kater had nooit specifiek gezegd dat ze allemaal in het kamp moesten blijven en Kauhu kon zich ook niet herinneren dat er een regel over was, maar hij wist wel beter dan zomaar dingen aan te nemen. De tijd dat katten deden waar ze zin in hadden was voorbij en je kon maar beter op je hoede zijn met Orchis en Skadi in de buurt. Kauhu liep door de straten van de Twolegplace terwijl hij zijn blik verlangend naar wat gebarsten nesten liet glijden toen hij een zoete geur opving. Hij liet zijn blik naar voren glijden en zag daar Zahida lopen, een bedrukte uitdrukking op haar snoet. “Waarom zo sip?” vroeg hij op een geamuseerde toon aan haar. “Je bent echt veel mooier als je lacht.” Zahida was een mooie poes om te zien en dus vond hij zijn opmerking hier niet heel misplaatst, maar het was natuurlijk de vraag of ze er goed op zou reageren.Mono 2gxnp75 Mono 10pvxmw Mono 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Mono
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: