[Zahida] Fear. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Zahida] Fear.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cheriey
Member
[Zahida] Fear. Cherie31
Sannemander>:)
202
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cheriey
BerichtOnderwerp: [Zahida] Fear.   [Zahida] Fear. Icon_minitimema 25 jan 2021 - 19:30

Fall   They hit like bullets. When her petals

Rouw lag op haar schouders, als sneeuw de aardbodem bedekte. Zwaar, koud en alles wat ervoor gelegen had verdwenen, onzichtbaar. Zo ver als het poesje voor haar uit kon zien strekte het ijzig, koude en verblindende wit zich uit over de daken, over de straten. Het was de eerste keer dat ze alles zo wit zag. Had nog nooit eerder de koude lucht in haar gezicht gekregen, had nog nooit al dat leefde om haar heen zien sterven. En hoewel rustig op het oog, stil voor het oor, vond ze niks van stilte terug. Schreeuwde haar kop in 4 talen en leek er net als de sneeuw geen einde aan te komen. Kon ze enkel hopen op de komst van lente en haar warmte. Maar tot dan, tot dan zat ze tot haar knieën aan toe vast in een eindeloze rouw, vast op een plek waar ze haar toekomst niet meer zag. Enkel hier gebonden aan haar verantwoordelijkheden naar Nyra, Hyzenthlay. Als schouder voor Aegir en hopelijk een gids voor Beef. Het poesje zuchtte, voor zover de Hardleerse kater nog te redden viel. Een kater die het gevaar niet leek te kennen, niet te begrijpen. Zij daar in tegen? Ze beefde in een grootse angst. Hoelang zou het immers duren? Voor ook zij haar einde vond? Uitbloedend in het ijskoude sneeuw zoals haar zusjes dat deden. Ze slikte, voelde haar keel wederom samenknijpen toen haar gedachten zich een weg terug vonden. Maar  nooit terug naar de mooite tijden ervoor, nee, ze zouden nooit meer terug komen, ze zou nooit meer terug kunnen. Kon enkel staren naar de sneeuw onder haar pootjes.

♠ ♥ ♣ ♦CHERIEY


⌑⌑⌑


Laatst aangepast door Cheriey op ma 25 jan 2021 - 23:07; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahida
Member
[Zahida] Fear. CtVqjS4
L O I S
266
Actief
you should see me in a
c r o w n

CAT'S PROFILE
Age: 41 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zahida
BerichtOnderwerp: Re: [Zahida] Fear.   [Zahida] Fear. Icon_minitimema 25 jan 2021 - 19:46

Haar gifgroene ogen waren al enige tijd op de young one gericht. Ze had wel gezien hoe Aura die dag naar haar zusje gekeken had. Die twee waren close geweest, iets wat voor Zahida lastig te begrijpen was. Immers was haar eigen zus zo goed als dood voor haar, nadat deze samen met haar broer uit Bloodclan vertrokken was. Familie was voor haar nooit belangrijk geweest. Naast Joan natuurlijk. Maar Joan was speciaal geweest - dat viel niet te vergelijken met gewone familie. Zahida kwam overeind en liep recht op de ander af. "Cheriey," sprak ze kil terwijl ze neerkeek op de ander.


[Zahida] Fear. 10pvxmw[Zahida] Fear. 2gxnp75[Zahida] Fear. 2hqc5lx[Zahida] Fear. 2iha58w[Zahida] Fear. 34nodx3[Zahida] Fear. Vmwrhy[Zahida] Fear. 89lmSOJ[Zahida] Fear. 23mrb6w[Zahida] Fear. COxUkZt[Zahida] Fear. Okd2lw[Zahida] Fear. 10pvxmw[Zahida] Fear. 10pvxmw
[Zahida] Fear. Zahida10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cheriey
Member
[Zahida] Fear. Cherie31
Sannemander>:)
202
Actief
“Sometimes I believe in as many as six impossible things before breakfast.”

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cheriey
BerichtOnderwerp: Re: [Zahida] Fear.   [Zahida] Fear. Icon_minitimema 25 jan 2021 - 23:20

Fall   They hit like bullets. When her petals

Twee keer moest ze kijken. De eerste keer had ze gedacht dat de stem enkel een herhaling was van de angstaanjagende herinnering die zonder het te vragen opdoken uit het niets. De tweede keer nodig om de poes daadwerkelijk te zien. Cheriey slikte, dook onbewust een beetje in een bij het zien van de poes. De honden tanden aan haar halsband leken te stralen in het licht dat via het sneeuw weer omhoog weerkaatste. In haar verbeelding meende het poesje er nog bloed op te zien. Oog in oog stond ze met de poes die haar dagelijks in haar gedachten kwelde, een poes die ze hoopte te kunnen ontlopen nu pal voor haar. "Z-zahida" mauwde ze, haar stem zachter dan ze gewild zou hebben.  Haar kille blik maar amper ontmoetend. Ze wist dat ze de poes niks kon verwijten, dat ze enkel deed wat ze moest doen. Maar haar angst werd er door niet verminderd. Wellicht zelfs vergroot. Bang was ze van d'r, haalde dingen omhoog die ze liever onder het dikke sneeuw hield. En bovendien bleek duidelijk. Iedereen deed wat het misbaksel van hen vroeg, en wie weet hoelang het duurde voor zij daaraan moest geloven?

♠ ♥ ♣ ♦CHERIEY


⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Zahida] Fear.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: